Unabomber Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δεν νομίζω. Έχασα πτήση της KLM και δεν χρεώθηκα τιποτα!; Πρέπει να ισχύει μόνο για low budget. Υπο προυποθεσεις ειναι τελικα…… σπανια θα το χρησιμοποιησει καποια αεροπορικη….. και εχει να κανει με τους φορους και τις επιστροφες κλπ….. Απλα το γραφουν για να το γραφουν……
GreyHorse Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 23 Μαρτίου 2015 Αφού 17 ήταν. Ψέματα με είπε; Το λινκ το είδες; Για δες, υπάρχει καμιά χρέωση 17 ευρώ; Όχι, οπότε ψέματα σου είπε
φραμπάλα Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από φραμπάλα
Backpacker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Ξερουμε αν και ποτε θα μπουν πτησεις για Κέρκυρα-Ιωάννινα. Από Κέρκυρα έχει ήδη από όσο ξέρω για πόσες ευρωπαικές πόλεις. Έχει και για εδιμβούργο που δεν έχει η Ryanair ούτε απο Σαλονικη ούτε απο αθηνα. Τώρα για Γιάννενα δεν νομίζω να βάλει ποτέ...μιλάμε για τουριστικά αδιάφορο μέρος για τους ευρωπαίους. Εδώ στον Βόλο που είναι και πολύ μεγαλύτερη πόλη με επίσης μεγάλη πολη κολλητά (Λάρισα) και με Πήλιο και με Σποράδες διπλα και την κόψανε...να βάλουν Γιάννενα για που και γιατί?
Anorymous Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Από Κέρκυρα έχει ήδη από όσο ξέρω για πόσες ευρωπαικές πόλεις. Έχει και για εδιμβούργο που δεν έχει η Ryanair ούτε απο Σαλονικη ούτε απο αθηνα. Τώρα για Γιάννενα δεν νομίζω να βάλει ποτέ...μιλάμε για τουριστικά αδιάφορο μέρος για τους ευρωπαίους. Εδώ στον Βόλο που είναι και πολύ μεγαλύτερη πόλη με επίσης μεγάλη πολη κολλητά (Λάρισα) και με Πήλιο και με Σποράδες διπλα και την κόψανε...να βάλουν Γιάννενα για που και γιατί? Απο αθηνα δεν βλεπω να εχει
Backpacker Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Απο αθηνα δεν βλεπω να εχει Δεν έχει εσωτερικές απο και προς Κέρκυρα προς το παρόν...μόνο με εξωτερικό.Δεν ξέρω αν θα βάλει κιολας. Στις νέες συνδέσεις που έχει ανακοινώσει για τον φθινόπωρο 2015 δεν υπάρχει μέσα η Κέρκυρα πάντως.Για Γαλλία-Γερμανία θα βάλουν περισσότερους προορισμούς λένε από Αθήνα. Πιο πολύ για εξωτερικό είναι η Ryanair. Δεν θα γίνει και νέα aegean να κανει τον εσωτερικο αερομεταφορεα της ψαροκώσταινας. Το Θεσσαλονικη-Αθηνα και την σύνδεση αυτών με Χανιά και Ρόδο που έχει κάνει πάλι ευχαριστώ να λέμε γιατί μας είχε ξεσκίσει η Aegean και κάτι αστείες εταιρείες τύπου Sky Expres. Αν προσπαθήσουν να πάνε σε κάνα καινούργιο αεροδρόμιο αυτό θα είναι του Ηρακλείου που έχει τρελή κίνηση (2ο στην Ελλάδα).
GreyHorse Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) Θα ξαναρωτήσω. Πωπω τσατίλα.Εγώ τσατίλα και εσύ πέρα βρέχει.Το λινκ ακόμα να το δεις; Τι να ρωτήσεις; Είτε θα σου πει 15 είτε θα ξαναπεί ψέματα, δεν υπάρχει ούτε μια χρέωση των 17 ευρώ. Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από GreyHorse
Anorymous Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δεν έχει εσωτερικές απο και προς Κέρκυρα προς το παρόν...μόνο με εξωτερικό.Δεν ξέρω αν θα βάλει κιολας. Στις νέες συνδέσεις που έχει ανακοινώσει για τον φθινόπωρο 2015 δεν υπάρχει μέσα η Κέρκυρα πάντως.Για Γαλλία-Γερμανία θα βάλουν περισσότερους προορισμούς λένε από Αθήνα. Πιο πολύ για εξωτερικό είναι η Ryanair. Δεν θα γίνει και νέα aegean να κανει τον εσωτερικο αερομεταφορεα της ψαροκώσταινας. Το Θεσσαλονικη-Αθηνα και την σύνδεση αυτών με Χανιά και Ρόδο που έχει κάνει πάλι ευχαριστώ να λέμε γιατί μας είχε ξεσκίσει η Aegean και κάτι αστείες εταιρείες τύπου Sky Expres. Αν προσπαθήσουν να πάνε σε κάνα καινούργιο αεροδρόμιο αυτό θα είναι του Ηρακλείου που έχει τρελή κίνηση (2ο στην Ελλάδα). κριμα μακαρι να εβαζαν τουλαχιστον το καλοκαιρι.
lambroszekis Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Αμα τους βγαίνουν τα κουκια και μπορέσουν και βάλουν έστω και μια ημερήσια ή ακόμα 4-5 εβδομαδιαίες για προορισμούς τύπου Κέρκυρα Γιάννενα Κω Ηράκλειο κτλ θα κλαψουν μανούλες.. Πάρτε για παράδειγμα την μια πτήση Ryanair vs 3 ημερήσιες Aegean για Ρόδο την πόνεσε την πολύ την δεύτερη... ενώ εκ διαμέτρου αντίθετα είναι τα πράγματα δίπλα στην Κω.. NA Ryanair it's party time for Aegean... Αποστολή από το GT-I9100 με τη χρήση Insomnia App
φραμπάλα Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2015 (επεξεργασμένο) - Επεξ/σία 24 Μαρτίου 2015 από φραμπάλα
doctor444 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 Δημοσ. 1 Απριλίου 2015 καλό μήνα!!πετάω την Δευτερα 6-4,έκανα on-line check in,έχω στο κινητό και θα εκτυπώσω το Boarding Pass...τι άλλο χρειάζομαι?με την τσάντα την δεύτερη ακόμα να βγάλω άκρη.. .Έχω αυτήν εδώ,δεν ξέρω αν θα περάσει απο τοn έλεγχο άλλα μπορώ να την τυλίξω κι έτσι θα έχω θέμα αν είναι έτσι τυλιγμένη?
manosmanda Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Doctor καλημέρα, Πετάω κι εγώ την ίδια μέρα με ryanair αλλά από θεσ/νίκη αθήνα. Η χειραποσκευή σου φαίνεται μια χαρά. Εγώ ήθελα να σε ρωτήσω κάτι άλλο. Εχθές έκανα το online check in , ήμουν έτοιμος με ταυτότητες αριθμούς κτλ αλλά εν τέλει μου ζήτησε μόνο εθνικότητα και ημερ/νία γέννησης.Φαντάζομαι πως έχει να κάνει η πτήση εσωτερικού...Διάβασα (όχι όλες) τις προηγούμενες σελίδες,δεν είδα κάτι. 1
paylidis Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Δημοσ. 2 Απριλίου 2015 Υπο προυποθεσεις ειναι τελικα…… σπανια θα το χρησιμοποιησει καποια αεροπορικη….. και εχει να κανει με τους φορους και τις επιστροφες κλπ….. Απλα το γραφουν για να το γραφουν…… ειχα κλεισει μια πτηση που δε θα μπορεσω να πραγματοποιησω οποτε το ρωτησα στο τσατ, δε χρεωνουν κατι μου ειπε ο τυπας...
Pankar95 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Δημοσ. 3 Απριλίου 2015 Εκλεισα πτήση μετ'επιστροφής αλλά η 2η είναι μετά άπο 2 εβδομάδες οπότε δεν μπορούσα να εκτυπώσω το boarding pass της επιστροφής. Μπορώ κανονικά να μπω στο online check-in απο άλλο υπολογιστή και να το εκτυπώσω όταν γινεο διαθέσιμο έτσι; 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα