Porg Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 καλά κατάλαβα, δημοσιογραφία του κλικ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barman_ Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 το καλοκαιρι ταξιδεψα,αθηνα θεσσαλονικη και πισω.ολα καλα και ευκολα,καμια σχεση με την τρομοκρατια που κυκλοφορει.. αυτο με το εισητηριο που μπορεις να τους το δειξεις μεσω κινητου,πολυ βολικο μου φαινεται,καλη φαση.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 21 Ιανουαρίου 2015 Υπαρχει περιορισμος βεβαια στο σε ποια αεροδρομια μπορεις να.το κανεις αυτο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 22 Ιανουαρίου 2015 το βαζω και δω ρε σεις πα να κανω τσεκ ιν κατι εισητήρια ryanair πουκλεισα μεσω airtickets.gr και δε μαφηνει να κανω. εχω κωδικό κράτησης απ το airtickets.gr και αριθμό εισητηρίου ryanair που μου στειλανε με mail. βαζω τον κωδικό κρατησης στο airtickets.gr και μου λεες για πτησεις που η αναχωρηση εχει γινει παρτε τηλ. wtf? δε μουχουνε δωσει κωδικό κράτησης ryanair για να μπω στο site της ryan να κανω απο κει. καμια ιδέα? πετάω μεθαυριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Κάνε διαχείριση κράτησης με λοιπά στοιχεία στο site της ryan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός του δρομολογίου. Τα στοιχεία που εισαγάγατε για ανάκτηση της κράτησης δεν αντιστοιχούν σε αυτά που έχουν καταχωριστεί. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες είναι σωστές και δοκιμάστε ξανά. Λάβετε υπόψη τα εξής: Αν έχετε κάνει κράτηση μέσω της τοποθεσίας τρίτου μέρους, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του και να επαληθεύσετε τις πληροφορίες ασφαλείας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
skipperas Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Φίλε μου μην τρελένεσαι.. Θα σου στείλει η airtickets το boarding pass μια μέρα πριν την πτήση. Οπότε δεν χρειάζεται εσύ να κάνεις κάτι, παραμόνο να περιμένεις και να εκτυπώσεις το email όταν έρθει. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dimos13 Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 23 Ιανουαρίου 2015 Προκειται να ταξιδεψω πρωτη φορα με ryan και εχω 2-3ερωτησεις,ελπιζω να μην εχουν ξαναπαντηθει πολλες φορες Για τα υγρα ok διαβαζα τους κανονες,ολα κατω των 100 ml σε διαφανη σακουλα επανακλειομενη (αλήθεια δίνουν τέτοιες στο αεροδρόμιο η πρέπει να βρώ?) Αν θέλω στην επιστροφή απο Αθήνα να μεταφέρω καφέ φρεσκοκομμένο πακετάκι,η π.χ λουκούμια για δώρο επιτρέπεται η λόγω σκόνης δεν τα αφήνουν? Και τέλος η 2η χειραποσκευή μου είναι σχολική τσάντα ωμου μεν αλλά λίγο μεγαλύτερη απο τις διαστάσεις που θέλουν 5-10 εκ.Αμα δεν την γεμισω με αποτελεσμα να συμπιεζεται ειμαι ok?Πρέπει να περάσει απο κάποιο μηχάνημα? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
The_Judas Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Μέλος Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δεν είναι δυνατός ο εντοπισμός του δρομολογίου. Τα στοιχεία που εισαγάγατε για ανάκτηση της κράτησης δεν αντιστοιχούν σε αυτά που έχουν καταχωριστεί. Βεβαιωθείτε ότι οι πληροφορίες είναι σωστές και δοκιμάστε ξανά. Λάβετε υπόψη τα εξής: Αν έχετε κάνει κράτηση μέσω της τοποθεσίας τρίτου μέρους, πρέπει να επικοινωνήσετε μαζί του και να επαληθεύσετε τις πληροφορίες ασφαλείας. Πάρε τηλέφωνο στην airtickets. http://www.airtickets.gr/contact-help Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Δεν έχω πετάξει ποτέ με αεροπλάνο για μεταφορά σε άλλο μέρος. Δηλαδή από αεροδρόμιο πολιτικό. Ποιες είναι οι πιθανότητες να σου ψάξουν τη βαλίτσα; Περίπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Αφου περναει απο scanner βλεπουν τα παντα. Αμα δουν κατι υποπτο στο σκαννερ στην ανοιγουν επιτοπου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Koritsi_Gia_PC Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Σιγά μη δουν μέσα από κάλτσα τι έχει.Δε θα μεταφέρεις ολόκληρο ρακούν χαίρω πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Σιγά μη δουν μέσα από κάλτσα τι έχει. Δε θα μεταφέρεις ολόκληρο ρακούν χαίρω πολύ. Αυτά που θέλουν να δουν τα βλέπουν 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vaggelisp17 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 καλημερα σε ολους.τον αλλο μηνα πεταω για πρωτη φορα με ryanair για λονδινο και εχω κλεισει τα εισιτηρια απο την airtickets.gr.τις καρτες επιβιβασης τις στελνουν αυτοι η πρεπει εγω να κανω online check in και να διαλεξω θεσεις? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
andreapaog328 Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 Share Δημοσ. 24 Ιανουαρίου 2015 εγω έβγαλα άκρη παίρνοντας τηλ. οταν είχα κλείσει πτήση aegean έβαλα αυτόματο check in (0.99ευρώ) μου στείλανε κωδικους κρατησης κανονικα. τωρα πουχα κλεισει επιστροφή με ryan δεν ειχα βάλει αυτόματο check in και στο τηλ μούπανε ότι θα μου ρχότανε boarding pass αυτόματα για τη ryan. παρε τηλέφωνο να βγάλει άκρη καλύτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα