Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ryanair

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Υπαρχει προβλημα εαν εκτος απο τη βαλιτσα που επιτρεπεται για τη καμπινα (δωρεαν) εχεις και τσαντα με λαπτοπ στον ωμο? Η πρεπει υποχρεωτικα να εχεις μια χειραποσκευη?

Όχι φτάνει να είναι στα όρια που θέλουν για να είσαι απολύτως σίγουρος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Ναι απλα διαφοροι μου ειπαν οτι περασαν... ομως εγω δεν το εχω δοκιμασει! Παντως κανενα λαπτοπ δεν ειναι στα ορια αυτα...

Αυτό σημαίνει πως αν σου κάτσει η στραβή να έχουν βγει παγανιά και να ελέγχουν την έκατσες.

Τελευταία είναι πολύ χαλαροί όμως.

Εγώ δε θα ρίσκαρα. Πάντως είναι εξαιρετικά χαλαροί στο ζύγισμα, όχι ότι κάνουν τα στραβά μάτια, αλλά δεν ζυγίζουν μιας και δεν περνάς από γκισέ.

Οπότε αν το στριμώξεις στην τσάντα και χώσεις στη μικρή χειραποσκευή τπτ ρούχα που διπλώνουν, το 'χεις.

• Like 1

Καλοκαίρι που πήγα αποδώ --> Λονδίνο με Ryan είχα την μια χειραποσκευή και μαι θήκη για poster (εκείνη την μακρουλή σαν μπαζούκας ) και μου είπαν οτι δεν υπάρχει θέμα να το βάλω μέσα .

• Like 1

London-Σαλονικα και πισω ,  3-4 φορες το μηνα... κανενα προβλημα και περναω 17αρι εκτος απο την χειραποσκευη...

Εδω πανε και παιρνανε εκτος απο τις χειραποσκευες και την μικρη τσαντα.... κουτια με τσουρεκια απο Τερκενλη..... :-D :-D :-D

και δεν λενε τιποτα....

London-Σαλονικα και πισω ,  3-4 φορες το μηνα... κανενα προβλημα και περναω 17αρι εκτος απο την χειραποσκευη...

Εδω πανε και παιρνανε εκτος απο τις χειραποσκευες και την μικρη τσαντα.... κουτια με τσουρεκια απο Τερκενλη..... :-D :-D :-D

και δεν λενε τιποτα....

Είναι μην σου κάτσει η στραβή.

Παράδειγμα, τελευταίο μου ταξίδι, κάποιος πέρασε βαλίτσα μεγαλύτερων διαστάσεων (φανταστείτε σετ τριών βαλιτσών, το μεσαίο μέγεθος). Μπήκε στο αεροπλάνο και την έβαλε πάνω από τη θέση του, αλλά όχι κάθετα γιατί δεν χωρούσε, οριζοντίως, έπιανε δηλαδή θέση δύο βαλιτσών. Αφού έχουν επιβιβαστεί όλοι, ο τελευταίος επιβάτης δεν έχει χώρο να βάλει την χειραποσκευή του και δεν θέλει να παραδώσει. Κάνει έναν τελευταίο έλεγχο ο αεροσυνοδός και βλέπει παραδίπλα την βαλίτσα οριζοντιωμένη. Την κατεβάζει και λέει στον κάτοχο ότι είτε θα την αφήσουν στα απωλεσθέντα, είτε θα χρεωθεί και θα την φορτώσουν.

Ο τύπος ήταν τυχερός μέχρι που μπήκε ο τελευταίος επιβάτης και του έκατσε η στραβή.

Τελευταία έχουν πάψει να είναι τόσο στραβοί και αυστηροί, μην τους ματιάσουμε, πτου πτου, μια χαρά.

• Like 1

Ε, αυτος πηγαινε γυρευοντας ρε συ... η μεσαια (σε μεγεθος) βαλιτσα απο το σετ, ξεπερναει αρκετα το μεγεθος χειραποσκευης.

Απορω πως τον αφησαν κιολας να την περασει....

Επομενως με μια λιγο μικροτερη απο 55x40x20 + πολυ λεπτη τσαντα laptop με ενα Vaio 18.4 λογικα δεν θα εχω προβλημα. Ουτως η αλλως θα το κραταω δεν το βαζω πανω απο το κεφαλι στις θεσεις!

Ε, αυτος πηγαινε γυρευοντας ρε συ... η μεσαια (σε μεγεθος) βαλιτσα απο το σετ, ξεπερναει αρκετα το μεγεθος χειραποσκευης.

Απορω πως τον αφησαν κιολας να την περασει....

Δεν ελέγχουν τελευταία, αυτό που είπα είναι χαλαροί.

Η μαλακία όμως μερικών δεν έχει όρια, γιατί αυτό μαλακία ήταν, αφού ήθελα να τον καρφώσω εγώ ο ίδιος. Να έχεις μεγαλύτερη τσάντα ώμου να το καταλάβω, ή λάπτοπ, ή να φορτώσεις την χειραποσκευή 40 κιλά, τον ίδιο όγκο θα πιάσουν και οι τσάντες μπαίνουν κάτω από το καθισμά σου, τα δικά σου πόδια θα είναι άβολα. Αλλά ρε φίλε να εκμεταλλεύεσαι την χαλαρότητα και να περνάς μεγαλύτερη βαλίτσα, να σε δουν να τσατιστεί κανάς υπεύθυνος να αρχίσει σε όλους έλεγχο να την πληρώσουν όλοι...και να τρως και τον χώρο που είναι ρεζερβέ για κάποιον άλλον επιβάτη.

Επομενως με μια λιγο μικροτερη απο 55x40x20 + πολυ λεπτη τσαντα laptop με ενα Vaio 18.4 λογικα δεν θα εχω προβλημα. Ουτως η αλλως θα το κραταω δεν το βαζω πανω απο το κεφαλι στις θεσεις!

Δεν επιτρέπεται να το κρατάς (απογείωση-προσγείωση). Κάτω από τη θέση σου πρέπει να μπει.

• Like 1

Δεν επιτρέπεται να το κρατάς (απογείωση-προσγείωση). Κάτω από τη θέση σου πρέπει να μπει.

Ωραία οπου επιτρεπεται τελοσπαντων θα το βαλω να κανω τη δουλεια μου. Εδω αλλοι περνανε με κατι σακες στους ωμους και τσαντακια γεματα ρουχα.... εμενα θα μου τη πουν για το λαπτοπ?

Ωραία οπου επιτρεπεται τελοσπαντων θα το βαλω να κανω τη δουλεια μου. Εδω αλλοι περνανε με κατι σακες στους ωμους και τσαντακια γεματα ρουχα.... εμενα θα μου τη πουν για το λαπτοπ?

Είπαμε, όχι, εκτός και αν έχουν βγει παγανιά.

Αν με ρωτούσες πχ πριν 2 χρόνια θα σου έλεγα όχι, μην το διακινδυνεύσεις με τίποτα.

Καλά πέρσυ επέτρεψαν χειραποσκευή + τσάντα, αλλά γενικά από τότε που το επέτρεψαν αυτό έχουν γίνει πολύ χαλαροί στους ελέγχους. Πριν με την ψυχή στο στόμα περνούσαμε χειραποσκευή 2 εκατοστά μεγαλύτερη του ορίου, τώρα είδες πριν ανέφερα περίπτωση που κάποιος πέρασε βαλίτσα για χειραποσκευή.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...