manic Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Το εχουμε πει εδω μεσα πανω απο 10 φορες ,κανε ενα search πριν ρωτησεις... Καλα μην βαράς μόνος μου απαντησα, ειναι και 49 σελιδες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 10 Νοεμβρίου 2014 Δε βαραω αλλα η απαντηση ειναι στο ακριβως προηγουμενο Post απο το δικο σου (733) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cmetaxakis Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Τι γίνετε με το σφάλμα Δεν μπορείτε να αλλάξετε την πτήση σας εξαιτίας ενός από τους λόγους: 1)Υπάρχει Spanish Discount στην κράτηση 2)Πετάτε σε Εγχώρια διαδρομή. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο για να ολοκληρώσετε το αίτημα αλλαγής πτήσης. Έχω κλείσει Αθήνα - Θεσσαλονίκη 17/11 και θέλω να του αλλάξω ημερομηνία. Στις πτήσεις εσωτερικού δεν επιτρέπονται οι αλλαγές? Τηλέφωνο επικοινωνίας μόνο Αγγλία? Υπάρχει κανένα άλλο τηλέφωνο μη μου βγει η κλήση ακριβότερη από το εισιτήριο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Έχει ταξιδεψει κάποιος με κατεβασμένο boarding pass σε κινητο; Παίζει καμια στραβή η να μην ανησυχώ; Δεν έχει πολλά ιντερνετ καφέ εδω που ειμαι και τα ωράρια εοναι λίγο απρόβλεπτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Νομιζω δεν δέχονται. Έτσι απλά. Πρέπει να ειναι εκτυπωμένο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 12 Νοεμβρίου 2014 Έχει ταξιδεψει κάποιος με κατεβασμένο boarding pass σε κινητο; Παίζει καμια στραβή η να μην ανησυχώ; Δεν έχει πολλά ιντερνετ καφέ εδω που ειμαι και τα ωράρια εοναι λίγο απρόβλεπτα.Εγώ, το δοκίμασα στο τελευταίο ταξίδι.Το δέχονται και στην πύλη σου δίνουν ένα μικρό χαρτάκι για να το δώσεις στην αεροσυνοδό. Σε σχόλια όμως στο application είδα ότι υπάρχουν αεροδρόμια που δεν το δέχονται. Θεσσαλονίκη πρόβλημα δεν είχα. Για καλό και για κακό είχα τραβήξει και μια φωτό του check in από τον chrome και πριν περάσω την σεκιούριτι ρώτησα στο check in αν στην πύλη δέχονται το boarding pass στο κινητό ή αν θα έπρεπε να μου εκτυπώσουν αυτοί το εισιτήριο δείχνοντάς τους την φωτό από το check in στο κινητό μου. Κάνε το ίδιο. Στην χειρότερη αν είσαι γκαντέμης και δεν το δέχεται το (απαρχαιωμένο προφανώς) αεροδρόμιο να μας ενημερώσεις ποιο είναι και να περιμένεις στη σειρά του check in για να σου τυπώσουν αυτοί το εισιτήριο. Αλλά ηλεκτρονικό check in πρέπει να έχεις κάνει ήδη μόνος σου και να έχεις τραβήξει φωτό για να σου εκτυπώσουν αυτοί το εισιτήριο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Check in έχω κάνει, και τα passes είναι κατεβασμένα στη μορφή για κινητό από το app της ryan. Τα αεροδρόμια που θέλω δεν είναι στη λίστα με αυτά που δεν έχουν την δυνατότητα. Τυπικά ειμαι οκ, απλώς ανησυχώ για τπτ που δε μπορώ να φανταστώ, φάση "το μηχάνημα δεν διαβάζει iPhone 4" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Check in έχω κάνει, και τα passes είναι κατεβασμένα στη μορφή για κινητό από το app της ryan. Τα αεροδρόμια που θέλω δεν είναι στη λίστα με αυτά που δεν έχουν την δυνατότητα. Τυπικά ειμαι οκ, απλώς ανησυχώ για τπτ που δε μπορώ να φανταστώ, φάση "το μηχάνημα δεν διαβάζει iPhone 4" Όχι, δεν παίζει κάτι τέτοιο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Physics_Rulez Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Πριν 3 ημέρες στο Ελ. Βενιζελος χωρίς πρόβλημα. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
celarg Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Νοεμβρίου 2014 Τι γίνετε με το σφάλμα Δεν μπορείτε να αλλάξετε την πτήση σας εξαιτίας ενός από τους λόγους: 1)Υπάρχει Spanish Discount στην κράτηση 2)Πετάτε σε Εγχώρια διαδρομή. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο για να ολοκληρώσετε το αίτημα αλλαγής πτήσης. Έχω κλείσει Αθήνα - Θεσσαλονίκη 17/11 και θέλω να του αλλάξω ημερομηνία. Στις πτήσεις εσωτερικού δεν επιτρέπονται οι αλλαγές? Τηλέφωνο επικοινωνίας μόνο Αγγλία? Υπάρχει κανένα άλλο τηλέφωνο μη μου βγει η κλήση ακριβότερη από το εισιτήριο? Δεν υπάρχει άλλο τηλέφωνο, έχω προσπαθήσει να βρω, αλλά τελικά πήρα σε Αγγλία! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Check in έχω κάνει, και τα passes είναι κατεβασμένα στη μορφή για κινητό από το app της ryan. Τα αεροδρόμια που θέλω δεν είναι στη λίστα με αυτά που δεν έχουν την δυνατότητα. Τυπικά ειμαι οκ, απλώς ανησυχώ για τπτ που δε μπορώ να φανταστώ, φάση "το μηχάνημα δεν διαβάζει iPhone 4" Είχα πρόβλημα σε παρόμοια φάση που δεν το διάβαζε το μηχάνημα....γιατί είχα μειώσει λίγο τη φωτεινότητα ωστε να κρατάει περισσότερο η μπαταρία!!!!!!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Είχα πρόβλημα σε παρόμοια φάση που δεν το διάβαζε το μηχάνημα....γιατί είχα μειώσει λίγο τη φωτεινότητα ωστε να κρατάει περισσότερο η μπαταρία!!!!!!!!!Και τι έγινε; Πως το πήρατε χαμπάρι;Μ'αρέσει που μοιραζόμαστε εμπειρίες να μην την πατήσουν κι άλλοι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Και τι έγινε; Πως το πήρατε χαμπάρι; Μ'αρέσει που μοιραζόμαστε εμπειρίες να μην την πατήσουν κι άλλοι Εβλεπα ότι δεν το περνάει, η ουρά πίσω μεγάλωνε και με τα πολλά μόνος μου είπα τι μπορεί να φταίει! Και τελικά ήταν αυτό!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 17 Νοεμβρίου 2014 τους το τυπωνω παντα το εισιτηριο τους γκαντεμιδες οταν παω διακοπες ,ως φοιτητης ειχα πληρωσει του κοσμου τα λεφτα σε αεροπορικα εισιτηρια με aegean και μολις τελειωσα εμφανιστηκαν στο προσκηνιο. παντως ιταλια μπρος πισω πηγα με 35ευρω και 100 στην τζεπη για διημερο οχι ασχημα και περασα ωραια τωρα εκλεισα κρητη αλλα με κοψε στα 80 πλεον Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
geodimis Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 23 Νοεμβρίου 2014 Εκανα μια κράτηση με πιστωτική σημερα το απόγευμα και ψάχνω να την ακυρωσω απλα επειδη άλλαξα γνώμη! Κάτι τέτοιο δεν αναφέρεται πουθενα στους όρους της Ryanair. Τέτοια ώρα δεν υπάρχει τρόπος επικοινωνίας ενώ σκέφτηκα αύριο πρωι πρωι να μιλήσω με την Τραπεζα μπας και δεν κάνει δεκτη τη χρέωση. Έχω ελπίδες λέτε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα