GreyHorse Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2014 Μπορείς, αλλά θα πας με την ταμπλέτα στο check in θα τους δείξεις τη φωτό και θα σου τυπώσουν αυτοί εισιτήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
barca10 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Εμένα μου το χουνε σκανάρει απο το κινητό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Θεσσαλονίκη --> Αθήνα αντί να τυπώσω το εισιτήριο , μπορώ να το περάσω στο tablet και να το δείξω στον έλεγχο ; Αν εννοείς με την εφαρμογή της Ryanair για android ναι . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Αν εννοείς με την εφαρμογή της Ryanair για android ναι . Δεν το έχω δοκιμάσει γιατί πολύ ελαττωματική η εφαρμογή, θα το κάνω την επόμενη φορά. Αλλά σίγουρα ισχύει ότι αν βγάλεις φωτό στην ταμπλέτα (ή στο κινητό) το εισιτήριο που πρέπει να εκτυπώσεις και πας στο check in με την φωτό, σου τυπώνουν εκείνοι το εισιτήριο χωρίς έξτρα χρέωση, το έκανα προχτές. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειχα κατα νου την εφαρμογή Απλά ναβπεράσω το PDF και στον έλεγχο να το δείξω σκεφτόμουν Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2014 Δεν ειχα κατα νου την εφαρμογή Απλά ναβπεράσω το PDF και στον έλεγχο να το δείξω σκεφτόμουν Στον έλεγχο (στον έλεγχο βαλιτσών εννοώ) θα περάσεις με το pdf στην ταμπλέτα. Αλλά όταν θα πας στη θύρα, θα σου ζητήσουν εκτυπωμένο εισιτήριο, είτε από μόνος σου, είτε από το check in. Το δοκίμασα στο προηγούμενο ταξίδι, είχα εκτυπωμένο αλλά προσπάθησα να περάσω με την ταμπλέτα. Μου είπαν ότι πας με την ταμπλέτα στο check in και σου τυπώνουν το εισιτήριο χωρίς χρέωση, που το έκανα προχτές και ισχύει. Προσοχή εννοείται ότι έχεις ήδη κάνει ηλεκτρονικό check in από μόνος σου ώρες πριν και μιλάμε απλά για την εκτύπωση του εισιτηρίου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Καλησπερα παιδια να κανω μια ερωτηση στις 10 του μηνα πεταω για χανια και θα παρω μαζι μια τσαντα σχολικη να βαλω δυο ρουχα και το λαπτοπ μπορει να μου πουν οτι απαγορευεται το λαπτοπ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 επιτρέπεται κανονικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2014 επιτρέπεται απλα στον έλεγχο θα πρέπει να το βγάλεις από το σάκο και να το βάλεις μέσα σε ένα κουτί που δίνουν εκεί. περνάει τον έλεγχο και το ξαναβάζεις μέσα στο σάκο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
charitos_giorgos Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2014 οκ ευχαριστω πολυ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Giwrgos1996 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2014 Έκλεισα εισιτηρια(μου έκλεισαν για την ακρίβεια) μεσω airtickets πήγαινε-ελα παφος χανια Όμως αντί για lamprakis το εισιτήριο γράφει lambrakis Τι γινεται σε αυτη την περίπτωση ? Sent from my iPhone using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
giannischr Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 (επεξεργασμένο) Να ρωτήσω κάτι, έκλεισα εισιτήρια για ryanair, στο online checkin αναφέρει ότι θα πρέπει να περιμένω 7 μέρες πριν την πτήση για να μου δοθεί μία τυχαία θέση. Φυσικά δε θέλω να αγοράσω. Τι θα γίνει αν κάνω τώρα το checkin και δε περιμένω; Να αναφέρω ότι είναι για δύο άτομα. Υπάρχει η περίπτωση να ταξιδέψουν σε ξεχωριστές θέσεις, όχι δίπλα δλδ; Δεν θα έπρεπε το κουμπί check-in να ήταν απενεργοποιημένο σύμφωνα με αυτό τον οδηγό; http://www.ryanair.com/gr/need-to-know/online-checkin/ Επεξ/σία 7 Νοεμβρίου 2014 από giannischr Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2014 αν το κανεις τωρα θα διαλεξεις θεση αλλα θα πληρωσεις. 7 ημερες πριν θα σου δωσει τυχαιες θεσεις δωρεαν. Αν εκανες κρατηση των θεσεων ταυτοχρονα θα σου δωσει διπλανες θεσεις σιγουρα ,Αν οχι τυχαιες. Αλλα και παλι μπορεις να ζητησεις απο το διπλανο σου/διπλανο του αλλου ατομου να αλλαξετε . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
manic Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Έκλεισα για την αδερφή μου ενα ταξιδι 6/12 με 15/12 για αγγλια παω να κάνω check-in και μου βγάζει οτι πρέπει να πληρώσω συγκεκριμένη θέση. Καινούργια μοδα είναι αυτό ? Μίλησα μαζι τους και μου είπαν οτι το check-in πριν τις 31/11 (7 μέρες πριν το ταξίδι) σε αναγκάζει να πληρώσεις θεση . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 9 Νοεμβρίου 2014 Το εχουμε πει εδω μεσα πανω απο 10 φορες ,κανε ενα search πριν ρωτησεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα