GreyHorse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Επειδή δεν είμαι απόλυτα σίγουρος ότι κατάλαβα τι ειπώθηκε, έχει αλλάξει κάτι στο σύστημα σχετικά με τις θέσεις? Ρωτάω γιατί έχω κλείσει για οκτώβριο και έχω να ταξιδεψω κανα χρόνο με ryanair. Δεν ισχύει πλέον το ότι μπαίνουμε στο αεροπλάνο και καθόμαστε σε όποια θέση να 'ναι αρκεί να μην ειναι πιασμένη? Όχι, είναι πια αριθμημένες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
liakos18 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δε μπορώ να καταλάβω γιατί υπάρχει τέτοια διχογνωμία σχετικά με τη Ryanair. Αν ξέρεις τι θέλεις και τι προσφέρει η Ryanair μπορείς να κρίνεις σύμφωνα με την τιμή και τα δικά σου κριτήρια αν σε συμφέρει. Τόσο απλά! Για παράδειγμα εμένα που με ενδιαφέρει να γυρνάω στην Ευρώπη με ένα σακίδιο και το χαμηλότερο δυνατό budget μου έχει λύσει τα χέρια! Ακόμη και οι πολύ πρωινές πτήσεις επιστροφής καμια φορά με βολεύουν γιατί δεν πληρώνω διαμονή το τελευταίο βράδυ και απλά πηγαίνω αργά στο αεροδρόμιο και τη βγάζω εκεί! Είναι μια έξτρα ταλαιπωρία και σίγουρα δε θα το κάνει αυτός που θέλει χαλαρές και ξεκούραστες διακοπές βέβαια. Σχετικά με τις τιμές παλαιότερα σίγουρα έχουν αλλάξει τα πράγματα. Για παράδειγμα τον Απρίλιο του 2010 είχα πάει Βαρκελώνη από Θεσσαλονίκη με Aegean στα 230 ευρώ πήγαινε-έλα. Φέτος τον Απρίλιο φίλοι το έκαναν με Ryanair με 75 + 24 το πήγαινε-έλα απο το αεροδρόμιο της Girona. Από την άλλη και οι regular εταιρίες έχουν μειώσει τις τιμές. Την ίδια περίοδο πήγα Μαδρίτη με Aegean με 80 ευρώ πήγαινε... Αυτό που θέλω να πω είναι πως ούτε η τέλεια εταιρία είναι ούτε η καταστροφή που κάποιοι παρουσιάζουν. Απλά προσφέρει χαμηλότερες τιμές με κάποιους περιορισμούς και ιδιαιτερότητες. Για κάποιους αξίζει το deal για κάποιους όχι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
jpaokx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Για μένα είναι ψιλο-γυφτιά να τσεκάρουν την handbag στο εκατοστό για να δουν αν μπορείς να την περάσεις στο αεροπλάνο. Δεν λέω να περνάει το όριο πάρα πολύ αλλά το να είναι 58εκατ και το όριο να είναι 55εκατ και να σου κάνουν φασαρία ώστε να την πληρώσεις, ε αυτό ξεπερνά την αθλιότητα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Για μένα είναι ψιλο-γυφτιά να τσεκάρουν την handbag στο εκατοστό για να δουν αν μπορείς να την περάσεις στο αεροπλάνο. Δεν λέω να περνάει το όριο πάρα πολύ αλλά το να είναι 58εκατ και το όριο να είναι 55εκατ και να σου κάνουν φασαρία ώστε να την πληρώσεις, ε αυτό ξεπερνά την αθλιότητα. Αν είναι γυφτιά γι'αυτούς που τσεκάρουν, για εσένα που κλικάρεις ότι συμφωνείς με τους όρους και ότι θα πληρώσεις αν είναι μεγαλύτερη πριν κλείσεις το εισιτήριο, που σου στέλνουν email πριν την πτήση να σε προειδοποιήσουν ξανά και παρόλ'αυτά πας με μεγαλύτερη χειραποσκεύη, τι είναι; Κουτοπονηριά; Εξυπνάδα; Ανωτερότητα; Δεν λέω όλοι το κάνουμε, αλλά αν σου τύχει η στραβή μην παραπονιέσαι, εις γνώση σου την έπαθες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Δεν θα σου πουν "λυπαμαι,πληρωσε" . Βλεπεις οτι δε χψραει στο κουτι Πας πιο πισω,την ανοιγεις και βγαζεις ρουχα κ τα φορας,δενεις στη μεση κλπ Κλεινεις τσαντα και δοκιμαζεις παλι κ βλεπεις οτι μπαινει. Problem solved Τη προηγουμενη εβδομαδα ειχα κ βαλιτσα , ηταν 4 κιλα παραπανω απο το οριο (των 15 κιλων) και μου το ειπε στη παραδοση. Πηγα πιο εκει , εβγαλα πραματα που τα φορεσα και αδειασε . Απλο ειναι,μη κολλατε Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι, είναι πια αριθμημένες. δηλαδή κατά το ηλεκτρονικό check in δηλώνω θέση με βάση το ποιες έχουν μείνει ελεύθερες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 δηλαδή κατά το ηλεκτρονικό check in δηλώνω θέση με βάση το ποιες έχουν μείνει ελεύθερες; Αν θέλεις να διαλέξεις θέση, θα πληρώσεις. Αν όχι, όταν θα κάνεις check in και θα πας να το εκτυπώσεις, θα δεις ότι θα σου έχει δώσει και αριθμό θέσης. Αν είναι στις πίσω, να μπεις από την πίσω πόρτα, αλλιώς αν πας να μπεις από την μπροστά θα το δουν οι αεροσυνοδοί και θα σε αναγκάσουν να κατέβεις τη σκάλα και να ξανανέβεις από την πίσω. Το ίδιο ισχύει αν έχεις νούμερο θέσης μπροστά και πας να μπεις από την πίσω πόρτα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Kostas93 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 οκ. Ευχαριστώ για τις πληροφορίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Αν θέλεις να διαλέξεις θέση, θα πληρώσεις. Αν όχι, όταν θα κάνεις check in και θα πας να το εκτυπώσεις, θα δεις ότι θα σου έχει δώσει και αριθμό θέσης. Αν είναι στις πίσω, να μπεις από την πίσω πόρτα, αλλιώς αν πας να μπεις από την μπροστά θα το δουν οι αεροσυνοδοί και θα σε αναγκάσουν να κατέβεις τη σκάλα και να ξανανέβεις από την πίσω. Το ίδιο ισχύει αν έχεις νούμερο θέσης μπροστά και πας να μπεις από την πίσω πόρτα. Πρώτη φορά κλείνω με ryanair για Αθήνα Θεσσαλονική και αντίστροφα και δεύτερη φορά που πετάω με αεροπλάνο. Δηλαδή εγώ που έκλεισα θέσεις στο πήγαινε 3 σειρές μπροστά απο τα φτερά και στο έλα θέση πάνω στα φτερά απο πού να μπω ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2014 Πρώτη φορά κλείνω με ryanair για Αθήνα Θεσσαλονική και αντίστροφα και δεύτερη φορά που πετάω με αεροπλάνο. Δηλαδή εγώ που έκλεισα θέσεις στο πήγαινε 3 σειρές μπροστά απο τα φτερά και στο έλα θέση πάνω στα φτερά απο πού να μπω ; Εσύ ζήτα να σου ανοίξουν τις πλαϊνές πάνω στα φτερά. Τι ρωτάς τώρα, εννοείται δεν θα σου πουν κάτι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor_667 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Πρώτη φορά κλείνω με ryanair για Αθήνα Θεσσαλονική και αντίστροφα και δεύτερη φορά που πετάω με αεροπλάνο. Δηλαδή εγώ που έκλεισα θέσεις στο πήγαινε 3 σειρές μπροστά απο τα φτερά και στο έλα θέση πάνω στα φτερά απο πού να μπω ; Λέει πάνω το boarding pass από που μπαίνεις Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariposita1991 Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 8 Σεπτεμβρίου 2014 Στη Γαλλια παει σε ενα αεροδρομιο γυρω στα 150χλμ απο Παρισι απο το οποιο πρεπει πρωτα να πας στο κεντρο της κοντινης πολης και να παρεις απο εκει συγκοινωνια για το Παρισι. Και το πλασαρει σαν Παρισι. Επειδή είναι πολύ άσχημο γεγονός η παραπληροφόρηση και η αερολογία...παρίσι -μποβέ απέχει γύρω στα 90 χιλιόμετρα και δεν είναι απαραίτητο να πάς στη πόλη για να πάρεις το τραίνο... υπάρχουν λεωφορεία τα οποία πηγαίνουν κατευθείαν PARIS - Porte Maillot... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Για μένα είναι ψιλο-γυφτιά να τσεκάρουν την handbag στο εκατοστό για να δουν αν μπορείς να την περάσεις στο αεροπλάνο. Δεν λέω να περνάει το όριο πάρα πολύ αλλά το να είναι 58εκατ και το όριο να είναι 55εκατ και να σου κάνουν φασαρία ώστε να την πληρώσεις, ε αυτό ξεπερνά την αθλιότητα. Να τους κανεις κριτικη για τις υπηρεσιες που προσφερουν να το δεχτω. Να τους κρινεις για την επιλογη προορισμων και ωρων; Μαζι σου. Αλλα να τους κανεις κριτικη επειδη τηρουν τους δικους τους κανονες στους οποιους οταν εκλεισες το εισιτηριο συμφωνησες; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Dare-Devil Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Έχω μια απορία . Έχω μιαχειραποσκευή που οι διαστάσεις της είναι μεγαλύτερες απο το όριο που θέτει η εταιρεια . Δεν είναι σκληρού τύπου αλλα μαλακού . Αν γεμίσω την μισή και την "διπλώσω" και χωρέσει μέσα στο κλασσικό καλάθη που έχουν στην ryanair υπάρχει πρόβλημα; Θέλω να πω τους ενδιαφέρει πραγματικά οι διαστάσεις ή στην ουσία να χωράει η τσάντα στο καλάθι ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 13 Σεπτεμβρίου 2014 Να χωράει Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα