Valerie_ Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Αν τόσο σας καίει να καθίσετε δίπλα δίπλα και δεν θέλετε να το ρισκάρετε,πληρώστε αυτό το παραπάνω και κρατήστε τις θέσεις Jeeez πια ,εδώ ολόκληρο ταξίδι πάτε από τα 5 ευρώ θα ζημιωθείτε; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Το τι νομίζεις κι εσύ και εγώ δεν έχειι καμία απολύτως σημασία. Check in ο ένας μετά τον άλλο έκαναν τον ιούνη ένα φιλικό μου ζευγάρι, διαφορετικά επίθετα και διαφορετική ώρα έγινε η κράτηση, κάθισαν δίπλα. Στον γυρισμό μετά από μήνα, πάλι δίπλα κάθισαν. Την περασμένη βδομάδα επίσης φίλος με την γκόμενα, δίπλα κάθισαν. Σε 10 μέρες θα σου πω και για την επιστροφή τους. Τυχαίο τρεις φορές στις τρεις που ρώτησα; Να αγοράσω κανά λαχείο αν είναι και με θέλει τόσο..Και εγώ έχω καθίσει 3 φορές στη ίδια ακριβώς θέση να παιξω καο εγω τζοκερ; Δυο φορές που τσεκάρα μαζί με συναδέλφους είχαμε τουλάχιστον δέκα θέσεις διάφορα. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι θέσεις βγαίνουν βάσει ονόματος με κάποιο ψευτοαλγοριθμο και δεν έχει σχέση η κράτηση ή το ποτέ θα τσεκαρεις. Δεκτό το παράδειγμα σου αλλά έχω και τη δική μου εμπειρία οπότε θα νομίζω ότι θέλω και θα ενημερώνω τους φίλους τησ σελιδασ με βάση αυτά που ξέρω εγώ προσωπικά και εσύ από τους κουμπάρους/φίλους κλπ... Αν τόσο σας καίει να καθίσετε δίπλα δίπλα και δεν θέλετε να το ρισκάρετε,πληρώστε αυτό το παραπάνω και κρατήστε τις θέσεις Jeeez πια ,εδώ ολόκληρο ταξίδι πάτε από τα 5 ευρώ θα ζημιωθείτε; Το αυτό... Ειδάλλως άλλη φορά κράτηση δυο άτομα μαζί ώστε με έχουν έναν κωδικό κράτησης... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Εγω ρε παιδιά στην ryan τελευταια φορα που ταξίδεψα (5 μήνες έχει) οταν εκανα τσεκ ιν, μου βαλαν να επιλέξω τις θέσεις που θέλω. (Όσες είχαν μεινει φυσικά απο αυτές που είχαν επιλέξει όσοι είχαν πληρώσει εξτρα για επιλογή θέσης) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Πριν 5 μήνες δεν είχε καλά καλά αριθμό θέσης πάνω στο boarding pass (γύρω στον Απρίλη σταμάτησε το free seating) οπότε μάλλον την είχες προπληρωσει;! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι ρε. Ειχα κλεισει κανονικα τα εισητηρια, χωρις επιλογη θεσης, μου στειλαν μειλ καμια βδομαδα πριν οτι πρεπει να κανω τσεκ ιν, και οταν μπηκα να το κανω, μου εβγαλε σε εικόνα το αεροπλανο και ειχε καποιες σημειωμενες θέσεις που ειχαν παρθει ηδη, και ολες οι ελευθερες ηταν ανοιχτες. Πατησα μια για μενα, και μετα με την ιδια διαδικασία η κοπέλα μου πάτησε την διπλανή και ειμασταν δίπλα δίπλα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Όχι ρε. Ειχα κλεισει κανονικα τα εισητηρια, χωρις επιλογη θεσης, μου στειλαν μειλ καμια βδομαδα πριν οτι πρεπει να κανω τσεκ ιν, και οταν μπηκα να το κανω, μου εβγαλε το αεροπλανο και ειχε καποιες σημειωμενες που ειχαν παρθει ηδη, και ολες οι ελευθερες ηταν ανοιχτες. Πατησα μια για μενα, και μετα με την ιδια διαδικασία η κοπέλα μου πάτησε την διπλανή και ειμασταν δίπλα δίπλα. Περίεργα πράγματα. Δε ξέρω πως έγινε αλλά ήσουν πολύ τυχερός!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Sellers Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Η αλήθεια κι εγω άλλα περίμενα, γιατί όλοι μου έλεγαν οτι όποιος προλάβει, ότι θεση προλάβει και τέτοια. Και γίνεται αυτό και το λέω σε εναν φίλο μου που ταξίδευε συχνά με ραιαν, και με λεει κι αυτός ''αποκλείεται''. Αλλά όταν ταξίδεψε κι αυτός την αμέσως επόμενη φορά πάλι έτσι ήταν, έκλεισε κι αυτός όποια θέση ήθελε. Οπότε παίζει να άλλαξαν τακτική το τελευταίο 5μηνο. Εσυ μηπως έχεις πάνω απο 5μηνο να ταξιδέψεις με ραιαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Η αλήθεια κι εγω άλλα περίμενα, γιατί όλοι μου έλεγαν οτι όποιος προλάβει, ότι θεση προλάβει και τέτοια. Και γίνεται αυτό και το λέω σε εναν φίλο μου που ταξίδευε συχνά με ραιαν, και με λεει κι αυτός ''αποκλείεται''. Αλλά όταν ταξίδεψε κι αυτός την αμέσως επόμενη φορά πάλι έτσι ήταν, έκλεισε κι αυτός όποια θέση ήθελε. Οπότε παίζει να άλλαξαν τακτική το τελευταίο 5μηνο. Εσυ μηπως έχεις πάνω απο 5μηνο να ταξιδέψεις με ραιαν?Κάτι έγινε, κάποιες προϋποθέσεις έτρεξαν και ήσουν τυχερός. Πχ ξέρω πως και τι να κάνω για να έχω priority χωρίς να την πληρώσω. Σόρι αλλά δεν θα μοιραστώ την γνώση, γιατί αν το κάνουν όλοι είτε δεν θα μου δουλεύει πια είτε θα το καταλάβουν και θα το κόψουν από την Ryanair. Κάτι παρόμοιο έγινε και σε εσένα, που αν δεν κατάλαβες πως και τι έκανες, θα πρέπει να το ψάξεις σε επόμενη κράτηση. Και εγώ έχω καθίσει 3 φορές στη ίδια ακριβώς θέση να παιξω καο εγω τζοκερ; Δυο φορές που τσεκάρα μαζί με συναδέλφους είχαμε τουλάχιστον δέκα θέσεις διάφορα. Εχω αρχίσει να πιστεύω ότι οι θέσεις βγαίνουν βάσει ονόματος με κάποιο ψευτοαλγοριθμο και δεν έχει σχέση η κράτηση ή το ποτέ θα τσεκαρεις. Δεκτό το παράδειγμα σου αλλά έχω και τη δική μου εμπειρία οπότε θα νομίζω ότι θέλω και θα ενημερώνω τους φίλους τησ σελιδασ με βάση αυτά που ξέρω εγώ προσωπικά και εσύ από τους κουμπάρους/φίλους κλπ... Το αυτό... Ειδάλλως άλλη φορά κράτηση δυο άτομα μαζί ώστε με έχουν έναν κωδικό κράτησης... Past εμπειρίες ξέχνα τες. Μετράνε μόνο όσες εμπειρίες με ryanair έχεις από όταν ξεκίνησαν οι αριθμημένες θέσεις. Και επειδή τώρα το διάβασα, από όταν ξεκίνησαν οι αριθμημένες θέσεις εγώ προσωπικά έχω ταξιδέψει 18 φορές με την ryanair. Oh yes, το τελευταίο 6μηνο 18 φορές. Αυτό για τους γνωστούς μου και κουμπάρους που είπες σε αντίθεση με τις προσωπικές σου εμπειρίες. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Κάτι έγινε, κάποιες προϋποθέσεις έτρεξαν και ήσουν τυχερός. Πχ ξέρω πως και τι να κάνω για να έχω priority χωρίς να την πληρώσω. Σόρι αλλά δεν θα μοιραστώ την γνώση, γιατί αν το κάνουν όλοι είτε δεν θα μου δουλεύει πια είτε θα το καταλάβουν και θα το κόψουν από την Ryanair. Κάτι παρόμοιο έγινε και σε εσένα, που αν δεν κατάλαβες πως και τι έκανες, θα πρέπει να το ψάξεις σε επόμενη κράτηση. Past εμπειρίες ξέχνα τες. Μετράνε μόνο όσες εμπειρίες με ryanair έχεις από όταν ξεκίνησαν οι αριθμημένες θέσεις. Και επειδή τώρα το διάβασα, από όταν ξεκίνησαν οι αριθμημένες θέσεις εγώ προσωπικά έχω ταξιδέψει 18 φορές με την ryanair. Oh yes, το τελευταίο 6μηνο 18 φορές. Αυτό για τους γνωστούς μου και κουμπάρους που είπες σε αντίθεση με τις προσωπικές σου εμπειρίες. ποιες Past ωρε; πριν 10 μερες ταξίδευα... 18 φορές δεν εχω ταξιδεψει γιατι τη χρησιμοποιώ μονο απο αναγκη μιας και κατα τα αλλα εκμεταλλευομαι τα προνομια του star alliance gold, αλλα 6-7 θα ναι απο την 1η Απρίλη που ξεκίνησε. Ποτε δεν εγινε ουτε αυτο που λες ούτε να μου ανοιξει να διαλέξω θέση όπως λεει ο φιλος sellers... Η αλήθεια κι εγω άλλα περίμενα, γιατί όλοι μου έλεγαν οτι όποιος προλάβει, ότι θεση προλάβει και τέτοια. Και γίνεται αυτό και το λέω σε εναν φίλο μου που ταξίδευε συχνά με ραιαν, και με λεει κι αυτός ''αποκλείεται''. Αλλά όταν ταξίδεψε κι αυτός την αμέσως επόμενη φορά πάλι έτσι ήταν, έκλεισε κι αυτός όποια θέση ήθελε. Οπότε παίζει να άλλαξαν τακτική το τελευταίο 5μηνο. Εσυ μηπως έχεις πάνω απο 5μηνο να ταξιδέψεις με ραιαν? κατι παίχτηκε με το συστημα τους ήσου ειχαν κλεισει/ειχες κλεισει θέση... δε γινεται να διαλέξεις θέση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 ποιες Past ωρε; πριν 10 μερες ταξίδευα... 18 φορές δεν εχω ταξιδεψει γιατι τη χρησιμοποιώ μονο απο αναγκη μιας και κατα τα αλλα εκμεταλλευομαι τα προνομια του star alliance gold, αλλα 6-7 θα ναι απο την 1η Απρίλη που ξεκίνησε. Ποτε δεν εγινε ουτε αυτο που λες ούτε να μου ανοιξει να διαλέξω θέση όπως λεει ο φιλος sellers . Κι εγώ σου λέω ότι υπάρχει τρόπος να σου δώσει priority χωρίς να πληρώσεις έξτρα. Το ότι εσύ δεν έχεις βρει τον τρόπο δεν σημαίνει ότι δεν υπάρχει. 9 ταξίδια, 18 check in διαφορετικά και σε όλα είχα priority χωρίς να πληρώσω παραπάνω. Τις πρώτες φορές μάλιστα νόμιζα ότι είχαν κρατήσει τα στοιχεία της πιστωτικής και μου την χρέωναν από μόνοι τους, ώσπου άρχισα να σημειώνω τις τιμές που αγόραζα το εισιτήριο και να τσεκάρω λογαριασμούς της πιστωτικής. Κάποια στιγμή άρχισα να συνειδητοποιώ τι γινόταν και το είπα και σε 2 φίλους να κάνουν το ίδιο και πήραν και αυτοί priority. Για τον sellers, υποψιάζομαι κάποιο αντίστοιχο σκριπτάκι του έτρεξε όταν έκλεινε το εισιτήριο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sphinxgr Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Βλέπω κατά καιρούς παίζουν εισιτήρια προσφορά και με 40 ευρώ πηγαινε - έλα στο εξωτερικό! Σε αυτά περιλαμβάνεται χειραποσκευη ή την πληρώνεις και αυτή? (προφανώς και αποσκευές δεν περιλαμβάνονται!) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Βλέπω κατά καιρούς παίζουν εισιτήρια προσφορά και με 40 ευρώ πηγαινε - έλα στο εξωτερικό! Σε αυτά περιλαμβάνεται χειραποσκευη ή την πληρώνεις και αυτή? (προφανώς και αποσκευές δεν περιλαμβάνονται!) Ναι περιλαμβάνεται Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Η κατάντια των αερομεταφορών, που (και) εξαιτίας της σε οποιαδήποτε σχεδόν εταιρία σου συμπεριφέρονται λες και μεταφέρουν γελάδια, άνοιξε και επίσημα (από χτες) την πτήση για Βρυξέλλες και έβαλε μια ακόμα για Λονδίνο. Για όσους θέλουν να ρθουν προς Βέλγιο, ένα μικρό shortlist: - Από Αθήνα η πτήση είναι στις 6.30 το πρωί - Δεν έρχεται Βρυξέλλες αλλά πάει Σαρλερουά, μια ώρα μακριά και πρόσβαση μόνο με ένα shuttle bus, για το οποίο πρέπει να πληρώσεις 20-30€ για εισιτήριο aller-retour - To 20άρικο (19,99) εισιτήριο που λένε ότι υπάρχει μέχρι αρχές Δεκέμβρη είναι αρκετά απίθανο να το πετύχετε πλέον. Μια "νορμάλ" τιμή για αυτή την περίοδο είναι στα 120-180€ 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
GreyHorse Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Η κατάντια των αερομεταφορών, που (και) εξαιτίας της σε οποιαδήποτε σχεδόν εταιρία σου συμπεριφέρονται λες και μεταφέρουν γελάδια, άνοιξε και επίσημα (από χτες) την πτήση για Βρυξέλλες και έβαλε μια ακόμα για Λονδίνο. Για όσους θέλουν να ρθουν προς Βέλγιο, ένα μικρό shortlist: - Από Αθήνα η πτήση είναι στις 6.30 το πρωί - Δεν έρχεται Βρυξέλλες αλλά πάει Σαρλερουά, μια ώρα μακριά και πρόσβαση μόνο με ένα shuttle bus, για το οποίο πρέπει να πληρώσεις 20-30€ για εισιτήριο aller-retour - To 20άρικο (19,99) εισιτήριο που λένε ότι υπάρχει μέχρι αρχές Δεκέμβρη είναι αρκετά απίθανο να το πετύχετε πλέον. Μια "νορμάλ" τιμή για αυτή την περίοδο είναι στα 120-180€ Με μια γρήγορη αναζήτηση βλέπω ότι υπάρχουν μπόλικες ημερομηνίες που βολεύουν πτήσεις με 56 και 62 ευρώ πήγαινε έλα τους μήνες Οκτώβρη, Νοέμβρη και Δεκεμβρη. Και δεν εννοώ μόνο με διαμονή 20 ημερών αλλά και πενθήμερα, και τριήμερο βρήκα ακόμα. Επίσης, το Charleroi θεωρείται αεροδρόμιο των Βρυξελλών, που έχει δύο, το National (Zaventem) και το South (Charleroi). Αντίθετα, αεροδρόμια όπως της Αμβέρσας ή Οστάνδης δεν θεωρούνται αεροδρόμια των Βρυξελλών. Το εισιτήριο με τρένο από το Zaventem κοστίζει 8 ευρώ να πας και άλλα τόσα να γυρίσεις για 10 χιλιόμετρα. Φυσικά υπάρχει και λεωφορείο με πάνω από 2 ευρώ τιμή να πας, αλλά θα κάνεις μια ώρα να φτάσεις ακόμα και αν πάρεις το express και δεν βολεύουν σε όλους οι στάσεις του. Πόσο δηλαδή θα ήθελες να είναι το εισιτήριο Charleroi-Brussels Midi 45 χιλιόμετρα απόσταση; Αν το αγοράσεις επί τόπου δίνεις 17 ευρώ και άλλα τόσα επιστροφή, αν το κλείσεις νωρίς μέσω ίντερνετ όταν κλείνεις το αεροπορικό θα πληρώσεις για το λεωφορείο 10 ευρώ πήγαινε-έλα, φθηνότερα από το τρένο για Zaventem που είναι στα 16 ευρώ. Και αν ακόμα χαλιέσαι με την όλη κατάσταση, είδα στο skyscanner την αμέσως καλύτερη επιλογή με μια αεροπορική πρώτη φορά την άκουσα, ημερομηνίες που η ryanair δίνει 56 ευρώ η άλλη να δίνει 216 με 25 ώρες ταξίδι και άλλο τόσο επιστροφή. Αν ακόμα χαλιέσαι, υπάρχει και η Aegean με εισιτήριο στα 350 ευρώ. 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Speculoos Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 Share Δημοσ. 5 Σεπτεμβρίου 2014 To ότι με χάλαγε και με χαλάει η Aegean δε σημαίνει πως πρέπει να θεωρώ "αναβάθμιση" ή "κάτι καλύτερο" την Ryanair. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα