Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ryanair

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Η ερώτηση είναι εάν η "έξτρα" χρέωση την ώρα της κράτησης είναι το ίδιο με την "έξτρα" χρέωση μέσω της διαχείρισης κράτησης, όχι όμως στο αεροδρόμιο αλλά πριν πας.

Πάντως η ίδια η RyanAir λέει ότι μέσω της διαχείρισης κράτησης η χρέωση είναι μεγαλύτερη:

https://www.ryanair.com/gr/fees/

***Υψηλότερες χρεώσεις ισχύουν αν αγοραστεί μέσο Διαχείρισης κράτησης
  • Like 1
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μπορεί να το έχουν αλλάξει, αλλά στο παρελθόν το έχω κάνει και ήταν η ίδια τιμή.

Καθόλου κατατοπιστικό το πινακάκι πάντως, εγώ πιο πολύ μπερδεύτηκα.

Άλλαξε κάτι με τις χείραποσκευες; Πλέον τις 10κιλης επιτρέπεται και σακίδιο πλάτης ή κανω λάθος;

σωστό, δικαιούσαι και 2η μικρή χειραποσκευή (λ.χ. εγω παιρνω χαρτοφύλακα)

Δεν ξερω για σακιδιο πλατης, παντως τσαντα λαπτοπ που χωρουσε 17"αρι
(δηλαδη μεγαλυτερη απο το προβλεπομενο), σε πτησεις εσωτερικου τωρα
τον Αυγουστο δεν ασχοληθηκαν καθολου με αυτο, οποτε αυτη (μαλλον) ΟΚ..!

Γειαααα σας παιδιά!!!

Μπορεί καποιος να μου απαντησει το εξης?

Δεν θελω να πληρωσω για προκρατηση θέσης με Ryan... Πως μπορώ να καταφέρω 2 διπλανες θέσεις, καθώς θα πάω με τον φίλο μου :/

Γειαααα σας παιδιά!!!

Μπορεί καποιος να μου απαντησει το εξης?

Δεν θελω να πληρωσω για προκρατηση θέσης με Ryan... Πως μπορώ να καταφέρω 2 διπλανες θέσεις, καθώς θα πάω με τον φίλο μου :/

Check in ο ένας ακριβώς και όσο το δυνατόν γρηγορότερα μετά τον άλλον.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει, αλλά ακόμα και έτσι μπορεί να μην σας τύχουν διπλανές επειδή θα τύχει πχ ταυτόχρονα να κάνει check in και κάποιος άλλος, ή να πέσει ο ένας στο 20F και ο άλλος στο 21A.

Σε τέτοια περίπτωση, απλά παρακαλείς τους συνεπιβάτες μπας και προθυμοποιηθεί κάποιος να αλλάξει τη θέση του μαζί σου ή με τον φίλο σου.

παίδες, γρήγορη ερώτηση για τη βαλίτσα: πληρώνεις 2 φορές (πήγαινε - έλα), σωστά; 

αυτό καταλαβαίνω από το site  :huh:

post-85759-0-58937600-1409841027_thumb.png

Check in ο ένας ακριβώς και όσο το δυνατόν γρηγορότερα μετά τον άλλον.

Άλλος τρόπος δεν υπάρχει, αλλά ακόμα και έτσι μπορεί να μην σας τύχουν διπλανές επειδή θα τύχει πχ ταυτόχρονα να κάνει check in και κάποιος άλλος, ή να πέσει ο ένας στο 20F και ο άλλος στο 21A.

Σε τέτοια περίπτωση, απλά παρακαλείς τους συνεπιβάτες μπας και προθυμοποιηθεί κάποιος να αλλάξει τη θέση του μαζί σου ή με τον φίλο σου.

Είσαι σίγουρος ότι τα check-in πάνε σειριακά? Γιατί με αυτό το σκεπτικό αν το αεροπλάνο δεν είναι γεμάτο, τότε οι τελευταίες σειρές θα είναι άδειες. Έχω την εντύπωση δηλαδή ότι κάνοντας check-in, παίρνεις randomly θέση. Αλλά δε το ξέρω προσωπικά. Φίλε GreyHorse το έχεις δοκιμάσει με φίλο σου?

Είσαι σίγουρος ότι τα check-in πάνε σειριακά? Γιατί με αυτό το σκεπτικό αν το αεροπλάνο δεν είναι γεμάτο, τότε οι τελευταίες σειρές θα είναι άδειες. Έχω την εντύπωση δηλαδή ότι κάνοντας check-in, παίρνεις randomly θέση. Αλλά δε το ξέρω προσωπικά. Φίλε GreyHorse το έχεις δοκιμάσει με φίλο σου?

Εγώ όχι, το έχουν κάνει άλλοι όμως, ζευγάρια και κάθονταν μαζί.

Εγώ όχι, το έχουν κάνει άλλοι όμως, ζευγάρια και κάθονταν μαζί.

Δε νομίζω ότι ισχύει. Οι θέσεις στη Ryan βγαίνουν όντως τυχαία...

Δείτε αν έχει στο τσεκιν επιλογή για να μπει και άλλος κωδικός κράτησης. Μόνο έτσι θα υπάρχει πιθανότητα να κάτσουν μαζί αλλά και πάλι δεν είναι δεδομένο...

Δε νομίζω ότι ισχύει. Οι θέσεις στη Ryan βγαίνουν όντως τυχαία...

Δείτε αν έχει στο τσεκιν επιλογή για να μπει και άλλος κωδικός κράτησης. Μόνο έτσι θα υπάρχει πιθανότητα να κάτσουν μαζί αλλά και πάλι δεν είναι δεδομένο...

Το τι νομίζεις κι εσύ και εγώ δεν έχειι καμία απολύτως σημασία. Check in ο ένας μετά τον άλλο έκαναν τον ιούνη ένα φιλικό μου ζευγάρι, διαφορετικά επίθετα και διαφορετική ώρα έγινε η κράτηση, κάθισαν δίπλα. Στον γυρισμό μετά από μήνα, πάλι δίπλα κάθισαν. Την περασμένη βδομάδα επίσης φίλος με την γκόμενα, δίπλα κάθισαν. Σε 10 μέρες θα σου πω και για την επιστροφή τους. Τυχαίο τρεις φορές στις τρεις που ρώτησα; Να αγοράσω κανά λαχείο αν είναι και με θέλει τόσο..

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...