pavlinara Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μπήκα να κανω checkin και ζήτησε κανονικά ταυτότητα.και δεν εχω κανει πρώτη φορά. Θεση 22f ειναι παράθυρο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calico Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πεταμε 5 ατομα.και δεν ζητησε σε κανεναν μας στοιχεια ταυτοτητας μονο εθνικοτητα και ημ.γεννσης.σιγουρα δεν εκανα ρε παιδια κατι λαθος; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εκανες το web check in ή απλα εκανες την κρατηση ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calico Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εκανα web check in κανονικα και δεν μου ζητησε τιποτα μονο εθνικοτητσ και ημ.γεννησης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Απο που κι ως που δεν ζητάνε στοιχεία ταυτότητας; Τόση προχειροτητα; Γιατί ζητάει η aegean??? Μπήκα να κανω checkin και ζήτησε κανονικά ταυτότητα.και δεν εχω κανει πρώτη φορά. Θεση 22f ειναι παράθυρο; Μήπως είναι εξωτερικού; (Κύπρος 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 ναι εξωτερικού είναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Σε εσωτερικου δεν θυμαμαι να ζηταει, Σε εξωτερικου παντως ζηταει, Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 20 Αυγούστου 2014 Σε εσωτερικου δεν θυμαμαι να ζηταει, Σε εξωτερικου παντως ζηταει,Δε ζητάει πλέον στην αρχή ζητούσε μόνο... Στις εξωτερικού ωστόσο απαιτείται... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Σορρυ παίδες επειδη πεταω αυριο και δεν προλαβαινω να ψαξω την απάντηση γιατι εχω τρεξίματα ,αν και εχω την εντυπωση εχει συζητηθει ξανά, Μου ήρθαν τα Borading Pass γραμμένα στα Ελληνικά και πάω Η.Β . Θα έχω κανα θέμα στον έλεγχο ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Σορρυ παίδες επειδη πεταω αυριο και δεν προλαβαινω να ψαξω την απάντηση γιατι εχω τρεξίματα ,αν και εχω την εντυπωση εχει συζητηθει ξανά, Μου ήρθαν τα Borading Pass γραμμένα στα Ελληνικά και πάω Η.Β . Θα έχω κανα θέμα στον έλεγχο ; εδω παιχτηκε οντως μλκια... εντος ελλαδας δεν εχεις συνήθως πρόβλημα... εκτος ελλάδας δε ξερω τι παίζει γιατι θα εχεις και ελεγχο αστυνομίας (υποτιθεται)... παρε τηλεφωνο στο helpdesk Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mouxaxa Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 22 Αυγούστου 2014 Σορρυ παίδες επειδη πεταω αυριο και δεν προλαβαινω να ψαξω την απάντηση γιατι εχω τρεξίματα ,αν και εχω την εντυπωση εχει συζητηθει ξανά, Μου ήρθαν τα Borading Pass γραμμένα στα Ελληνικά και πάω Η.Β . Θα έχω κανα θέμα στον έλεγχο ; Αν δεν κάνω λάθος, είμαι 90% σίγουρος, και εγώ με Ελληνικά γραμμένα στο boarding pass πήγα και ήρθα από Λονδίνο. Δεν τους ενδιαφέρουν που είναι γραμμένες οι οδηγίες. Ο αριθμός πτήσης και τα ονόματα πρέπει να είναι Αγγλικά και μετά αυτοί σκανναρουν το barcode Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 26 Αυγούστου 2014 Παιδιά εάν προσθέσω βαλίτσα στην διαχείριση κράτησης (μετά την κράτηση αλλά πριν την πτήση) με χρεώνει παραπάνω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Αν ήταν δωρεάν δεν θα το έβαζαν να το προσθέσεις προεαιρετικά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
arxaggelos Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Το ξέρω ότι το χρεώνει έξτρα. Ξέρω επίσης ότι το χρεώνει σίγουρα παραπάνω εάν "αγοράσεις" την επιπλεόν αποσκευή στο αεροδρόμιο. Η ερώτηση είναι εάν η "έξτρα" χρέωση την ώρα της κράτησης είναι το ίδιο με την "έξτρα" χρέωση μέσω της διαχείρισης κράτησης, όχι όμως στο αεροδρόμιο αλλά πριν πας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
doctor_667 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 27 Αυγούστου 2014 Είναι το ίδιο, μόνο στο αεροδρόμιο πληρώνεις παραπάνω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα