Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αν δεν σου ερθει σε κανα 10 λεπτο , στειλε email στο helpdesk ή επικοινωνησε τηλεφωνικως….( προφανως αυριο το πρωι) εκτος αν ειναι νυχτοβιοι….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Πήρα τηλέφωνο στην τράπεζα και μου λένε δεν φαίνεται κάποια κίνηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αρα προφανως δεν εγινε η κρατηση…. Διοτι οταν τα κλεινω, με το που ερχεται το email επιβεβαιωσης, κατευθειαν (4-5 seconds) φαινεται στο ebanking οτι αφαιρεθηκαν τα χρηματα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Λες να ξαναδοκιμάσω; η θα μου έρθει μετά διπλό εισιτήριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αμα εχεις ακριβως τα χρηματα στην prepaid και οχι παραπανησια για να στα φαει. why not. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Έχω παραπάνω,θα περιμένω κανένα μισάωρο και θα ξαναπροσπαθήσω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Αμα εχεις παραπανω, κανε πρωτα ενα τηλ στην Ryanair μηπως εφαγε κανα lag το συστημα τους. Μην σου ερθουν ξαφνικα 2 tickets και πανε τζαμπα τα χρηματα σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Λέω να δοκιμάσω με την ίδια θέση ξανά (έκανα και κράτηση θέσης τρομάρα μου) λες να τη διπλοπληρώσω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Δεν ξερω, τι να σου πω….. εγω πρωτα θα επικοινωνουσα με την Ryan…... Aλλα κατα 70% δεν θα εγινε η κρατηση…… αφου η τραπεζα σου ειπε καμια κινηση δεν εχεις. το υπολοιπο 30% ειναι να εχει φαει σκαλωμα το συστημα τους και να σε χρεωση διπλα….. Μην σε παρω και στο λαιμο μου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Εντάξει ξανά έκανα κράτηση και όλα οκ. Θενξ bomb 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Well done….. Have a nice flight…... Thank you for flying with Ry….. xaxaxaxa!!!!! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
calico Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Παιδια πεταω απο αθηνα για θεσσαλονικη και δεν μου ζητησε ποτε να επιλεξω ταξιδιωτικο εγγραφο και να βαλω αριθμο ταυτοτητας ουτε στο check in ουτε οταν εκλεισα τα εισιτηρια παρα μονο μυ ζητησε στο check in εθνικοτητα και ημ.γεννησης.εχω κανει κατι λαθος;ξερει κανεις να μου πει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Παιδια πεταω απο αθηνα για θεσσαλονικη και δεν μου ζητησε ποτε να επιλεξω ταξιδιωτικο εγγραφο και να βαλω αριθμο ταυτοτητας ουτε στο check in ουτε οταν εκλεισα τα εισιτηρια παρα μονο μυ ζητησε στο check in εθνικοτητα και ημ.γεννησης.εχω κανει κατι λαθος;ξερει κανεις να μου πει; Όχι μια χαρα τα έκανες... Ούτε σε εμένα ζήτησε σε δυο ταξίδια που είχα πριν κανά δυο εβδομάδες... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Απο που κι ως που δεν ζητάνε στοιχεία ταυτότητας; Τόση προχειροτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Λογικα αμα εχεις πεταξει και στο παρελθον με την εταιρια, εχουν αποθηκευμενα τα στοιχεια σου.... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα