Typhoon Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Εχει δοκιμάσει κανείς αυτές τις σακούλες που βάζεις τα ρούχα και αφαιρείς τον αέρα?Ξέρετε αν πιάνουν περισσότερο βάρος από το να βάλεις έτσι χύμα τα ρούχα στη βαλίτσα αν και τα ρούχα μαζεύονται και εξοικονομείς χώρο? Αυτές οι σακούλες που αφαιρείς τον αέρα από την μια εξοικονομούν χώρο από την άλλη μηπως σηκώνουν τελικά περισσότερο βάρος από οτι να βάζεις χύμα τα ρούχα στη βαλίτσα.. Το έχει δοκιμάσει κανείς.......; Πως θα γινόταν να ζυγίζουν περισσότερο επειδή αφαίρεσες τον αέρα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Έχω κλείσει για βαλίτσα 15 κιλών.μποτω να την αλλάξω να την κανω 20 κιλά; Θα χρεωθώ τα 10 ευρω η παραπανω; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
plpapadopoulos Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Εχει δοκιμάσει κανείς αυτές τις σακούλες που βάζεις τα ρούχα και αφαιρείς τον αέρα?Ξέρετε αν πιάνουν περισσότερο βάρος από το να βάλεις έτσι χύμα τα ρούχα στη βαλίτσα αν και τα ρούχα μαζεύονται και εξοικονομείς χώρο? Αυτές οι σακούλες που αφαιρείς τον αέρα από την μια εξοικονομούν χώρο από την άλλη μηπως σηκώνουν τελικά περισσότερο βάρος από οτι να βάζεις χύμα τα ρούχα στη βαλίτσα.. Το έχει δοκιμάσει κανείς.......; Από πότε ο αέρας έχει (μή αμελητέο) βάρος σε τέτοιες συνθήκες (και διαστάσεις) και δε το ξέρω? Σου έχει τύχει για παράδειγμα να συμπιέσεις πλαστικό μπουκάλι από νερό και να σου γίνεται βαρύτερο? Αν ναι, θα ήθελα να μάθω τον τρόπο για να αναθεωρήσω τους νόμους φυσικής που σπούδασα. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Zazula Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 15 Αυγούστου 2014 Έχω κλείσει για βαλίτσα 15 κιλών.μποτω να την αλλάξω να την κανω 20 κιλά; Θα χρεωθώ τα 10 ευρω η παραπανω; Για ρίξε πρώτα μια ματιά εδώ να δεις τι γίνεται — αν και νομίζω μπορείς να βάλεις κι άλλη μία, δεν είμαι σίγουρος αν μπορείς να αλλάξεις το βάρος της μοναδικής που έχεις προπληρώσει: https://www.bookryanair.com/SkySales/Booking.aspx?culture=en-gb&lc=en-gb#ManageBooking Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Μόλις διάβασα σε ξένο φόρουμ οτι δε γίνεται.σαν πολυ αυστηροί δεν ειναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Οταν πας να κανεις online check in , δεν σου βγαζει την επιλογη ''Add Services- Baggage/Transfers/Car Parking'' ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 16 Αυγούστου 2014 Ναι δε θελω να προσθέσω δεύτερη βαλίτσα,θελω να κανω τα 15 κιλά 20. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 17 Αυγούστου 2014 Ναι δε θελω να προσθέσω δεύτερη βαλίτσα,θελω να κανω τα 15 κιλά 20. Καλύτερα πάρε στο help desk. Ίσως σου ακυρώσουν την 15αρα και ξανάκανείς εκ νέου αγορά για μεγαλύτερη. Απλα FYI τα λεφτά απο την πρώτη θα κάνουν μερικές μέρες να γυρίσουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Ρε παιδιά έχω κάνει κράτηση και δεν έρχεται mail επιβεβαίωσης τι παίζει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Μερικες φορες κανει κανα 5 λεπτο για να ερθει….. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 έχουν περάσει τα 5 λεπτά. δοκίμασα στην διαχείριση κράτησης,να βάλω το μειλ να μου ξαναστείλουν μέιλ και δεν είναι σωστά τα στοιχεία λέει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 μηπως δεν εβαλες σωστα το email σου, (ξεφυγε κανα γραμμα μηπως ) … Το εχω παθει αυτο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 όχι ρε συ τα διπλοτσέκαρα όλα. και η θέση που επέλεξα φαίνεται διαθέσιμη να την κλείσω ξανά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Τσεκαρες τον λογαριασμο της τραπεζας (αμα εχεις ebanking) αν σου αφαιρεθηκαν τα χρηματα ? Καλύτερα πάρε στο help desk για σιγουρια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 Share Δημοσ. 19 Αυγούστου 2014 είναι προπληρωμένη.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα