Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ryanair

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΕΣ  
Μία χειραποσκευή ανά επιβάτη (εκτός των βρεφών που ταξιδεύουν στην αγκαλιά των γονιών τους) με βάρος
έως 10 κιλά και μέγιστες διαστάσεις 55 cm x 40 cm x 20 cm, συν 1 μικρή τσάντα έως 35 x 20 x 20 cm

Αυτο το συν 1 μικρη τσαντα, ξερουμε αν ισχυει σιγουρα?
Με φοβιζει οτι δεν το θυμαμαι να υπαρχει και παλιοτερα...

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΕΣ

Μία χειραποσκευή ανά επιβάτη (εκτός των βρεφών που ταξιδεύουν στην αγκαλιά των γονιών τους) με βάρος

έως 10 κιλά και μέγιστες διαστάσεις 55 cm x 40 cm x 20 cm, συν 1 μικρή τσάντα έως 35 x 20 x 20 cm

Αυτο το συν 1 μικρη τσαντα, ξερουμε αν ισχυει σιγουρα?

Με φοβιζει οτι δεν το θυμαμαι να υπαρχει και παλιοτερα...

Ναι κανονικα ισχύει. Εγω ως δεύτερη τσάντα μαλιστα περνάω χαρτοφυλακα και δε μου εχουν πει ποτε τίποτα εντός Ελλάδας κ ας είναι πάνω απο τις επιτρεπτες διαστάσεις. Τώρα αν σε δουν με δεύτερη βαλίτσα ε θα πέσει 50αρικο καπέλο απευθείας...

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ρε παιδιά, με αυτό το σάϊτ τι παίζει;; opodo.com Ξέρει κανείς; Έχει πάμφθηνες πτήσεις κ ράϊαναιρ κ αιτζίαν..! Να κλείσω η μπα;;; Πολύ καλό για νά'ναι αληθινό.. Πλέν ισχύει και το mobile boarding pass στη ράϊαναιρ ε; Το δοκίμασε κανείς; Και κάτι τελευταίο σακουλίτσες σάνιτας ζιπ το μικρο μέγεθος κάνουν για τα υγρά;

Επεξ/σία από travelkit

Βαλιτσες καμπινας για Samsοnite για ryanair (και οχι μονο) σε πολυ καλες τιμες (55€)..πολυ καλυτερες και φτηνοτερες απο αυτες που δινει η ryanair που ειναι American Tourister (by Samsonite).

Ρε παιδιά, με αυτό το σάϊτ τι παίζει;; opodo.com Ξέρει κανείς; Έχει πάμφθηνες πτήσεις κ ράϊαναιρ κ αιτζίαν..! Να κλείσω η μπα;;; Πολύ καλό για νά'ναι αληθινό.. Πλέν ισχύει και το mobile boarding pass στη ράϊαναιρ ε; Το δοκίμασε κανείς; Και κάτι τελευταίο σακουλίτσες σάνιτας ζιπ το μικρο μέγεθος κάνουν για τα υγρά;

attachicon.gif:

Εδώ το βγάζει σαν πάρα πολύ αξιόπιστο...

http://www.scamadviser.com/check-website/%20opodo.com

Και στην wikipedia βλέπω ότι είναι τεράστιο consortium από πίσω...πρώτη φορά το ακούω παιδιά και έχω πέσει από τα σύννεφα...νομίζω βρήκαμε το sportsdirect των ταξιδιών!!! :P

ΥΓ Βρίσκει πάαααρα πολύ γρήγορα αποτελέσματα..έκανα δοκιμή για  Σαλονίκη-Ρώμη για 2 άτομα αρχές Οκτώβρη...και μου βγάζει 55 όλα μαζί τα 2 άτομα πήγαινε έλα...θα πάρω τηλ την αδερφή μου που έψαχνε για ταξιδάκι με τον αρραβωνιαστικό της και αν γουστάρουν τους το κλείνω.

ΥΓ Βρίσκει πάαααρα πολύ γρήγορα αποτελέσματα..έκανα δοκιμή για  Σαλονίκη-Ρώμη για 2 άτομα αρχές Οκτώβρη...και μου βγάζει 55 όλα μαζί τα 2 άτομα πήγαινε έλα...θα πάρω τηλ την αδερφή μου που έψαχνε για ταξιδάκι με τον αρραβωνιαστικό της και αν γουστάρουν τους το κλείνω.

γιατί απευθείας απο την εταιρία πόσο κοστίζουν;

γιατί απευθείας απο την εταιρία πόσο κοστίζουν;

79 μου τα βγάζει το site της ryanair...

Έχουν δικές τους εκπτώσεις..βάλε σαλονίκη-ρωμη αναχώρηση στις 3/10 και επιστροφή στις 6 και θα δεις ότι στο Οποντο ειναι 55 με ryanair..και στο site της ryanair ειναι 79! Πολύ μεγάλη διαφορά! 30% κάτω!!!!

Έφτασα στο τέλος της πληρωμης και το opodo μαζί με την προμηθεια του τα βγάζει 86 αρχική..και μετά γράφει από κάτω oppodo reduction -31$ και βγαίνουν 55 ευρω Σαλονίκη-Ρώμη για 2 άτομα πήγαινε έλα..το κτελ να πάρω για ένα άτομο θεσσαλονίκη γιάννενα είναι 60 ευρω πήγαινε έλα!!!

παιζει να εχουν ηδη αγοράσει ανοιχτο εισιτήριο στα Χ ευρώ και να το πουλάνε Χ+Ψ% κέρδος;

(γαμάω στην άλγεβρα! Η ότι στο καλό είναι αυτό)

παιζει να εχουν ηδη αγοράσει ανοιχτο εισιτήριο στα Χ ευρώ και να το πουλάνε Χ+Ψ% κέρδος;

(γαμάω στην άλγεβρα! Η ότι στο καλό είναι αυτό)

Ότι και αν έχουν κάνει συμφέρει τρελά...μοιράζει και κωδικούς με πεντάλιρες εκτπώσεις στο facebook για πτήσεις μέσα στον αύγουστο...καλά μιλάμε είναι όντως το sports direct των αεροπορικών...

Βρήκα το εισιτήριο που έκλεισα 51 ευρω, 46 ευρω στο σάιτ αυτο και απο κατα έγραφε Price includes a service charge of 21.10 € per passenger and way. The displayed price is the cheapest available price and it includes a discount of 100% of the service fees (with Entropay ). Please check the "Other selections" box on this page for prices with other payment methods.

1 bag 48 euros

2 bags 38 euros

Μα τι λέει;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...