pavlinara Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Παντως και οι 2 προσγειωσεις ηταν αστα να πανε.με τη Ryan air έπεσε απότομα στο πάτωμα και με την Aegean πλακωθηκε στα φρένα για να μην πέσουμε μέσα στη θάλασσα. Αλλα η ντουντούκα θεϊκή Και οι αεροσυνοδοί της Ryan που πιάσανε κουβέντα μεταξύ τους και με τους επιβάτες και δεν ηταν σαν τα χαζά να λένε στο τέλος ευχαριστούμε καλημέρα Σας. Απλα δεν μας μίλησαν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 20 Ιουνίου 2014 Πολύ λίγες φορές έχω πετύχει καλή προσγείωση. Και η απογείωση εδώ στο νησί επειδή είναι μικρός ο διάδρομος είναι απότομη γιατί παίρνει ύψος ξαφνικά και νιώθεις τα σωθικά σου να φεύγουν προς τα κάτω. συμβαίνουν παντού Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nasir Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Χθες έκλεισα εισιτηρία με την ryanair απο RHO-ATH και επιστροφή. Συνέβη κάτι και δεν μπορώ να κάνω την επιστροφή. Ήθελα να αλλάξω την πτήση της επιστροφής. Πως μπορώ να το κάνω χωρίς να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά τους; Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο γραφείο στο αεροδρόμιο που θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Καλησπέρα. Χθες έκλεισα εισιτηρία με την ryanair απο RHO-ATH και επιστροφή. Συνέβη κάτι και δεν μπορώ να κάνω την επιστροφή. Ήθελα να αλλάξω την πτήση της επιστροφής. Πως μπορώ να το κάνω χωρίς να πάρω τηλέφωνο στα κεντρικά τους; Ξέρετε αν υπάρχει κάποιο γραφείο στο αεροδρόμιο που θα μπορούσε να με εξυπηρετήσει; online δεν εχει συστημα αλλαγης; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nasir Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δεν με αφήνει να κάνω καμοία αλλαγή. Αυτό μου βγάζει: Δεν μπορείτε να αλλάξετε την πτήση σας εξαιτίας ενός από τους λόγους: 1)Υπάρχει Spanish Discount στην κράτηση 2)Πετάτε σε Εγχώρια διαδρομή. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο για να ολοκληρώσετε το αίτημα αλλαγής πτήσης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δεν με αφήνει να κάνω καμοία αλλαγή. Αυτό μου βγάζει: Δεν μπορείτε να αλλάξετε την πτήση σας εξαιτίας ενός από τους λόγους: 1)Υπάρχει Spanish Discount στην κράτηση 2)Πετάτε σε Εγχώρια διαδρομή. Επικοινωνήστε με το τηλεφωνικό κέντρο για να ολοκληρώσετε το αίτημα αλλαγής πτήσης. αναγκαστικά οποτε τηλεφωνείς στο callcenter Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Nasir Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Δεν υπάρχει άλλη λύση; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyblack Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιουνίου 2014 δεν υπαρχει οχι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
JohnnyX Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Φίλε, αν ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΜΗΝ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ τον κόσμο. Η Ryanair είναι καινούργια εταιρία για την Ελλάδα και πολλοί δεν την γνωρίζουν και μπορεί να την πατήσουν εξαιτίας σου. Υπάρχουν αεροδρόμια, όπως πχ της Ισπανίας, που είναι ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΟΙ σ'αυτό. Δεν παίζει το μεταλλικό καλάθι που έχουν στα αεροδρόμια, αλλά βγάζουν ένα δικό τους που χωράει μέσα στο μεταλλικό, άρα είναι μικρότερων διαστάσεων και σε βάζουν να βάλεις τη βαλίτσα σου μέσα σ'αυτό. Χωράει ΑΚΡΙΒΩΣ τα εκατοστά που λένε στο site τους, ούτε χιλιοστό παραπάνω. Αν είναι μεγαλύτερη η βαλίτσα σου, έχεις πρόβλημα όσο και να φωνάζεις και δεν πρόκειται να βρεις το δίκιο σου. Καταστάσεις που τις έχω ζήσει, μην μου λες ότι δεν παίζει με καμία, γιατί θα τύχει κανείς να πάρει ryanair να πάει με ανταπόκριση Ισπανία και θα τραβάει τα μαλλιά του. Το ίδιο τους καλάθι, έχω ακούσει να το χρησιμοποιούν κάποιες φορές που τους πιάνει και ελέγχουν στο Σαρλερουά. Οπότε, σταμάτα την παραπληροφόρηση αφού δεν γνωρίζεις. Δεν καταλαβα ακριβως τι λες για το charleroi . Ταξιδευω σε αυτο και η βαλιτσα στη μια μονο διασταση ειναι στο κατω μερος +1cm (στο πανω μερος ειναι -1 cm) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 gigisoni, αναλογα σε τι ατομα θα πέσεις. Άμα σε πω τι βαλιτσάρες έχω δει να περνάνε στην καμπίνα θα γελάς. Η θα κλαις, δεν ξέρω. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 13 Ιουλίου 2014 Λοιπον επειδη πολλα ακουγονται θα σας πω τις δικες μου εμπειριες απο 2 return πτησεις της ryanair που εκανα προσφατα 1 εσωτερικου και 1 εξωτερικου(treviso). Και εμενα η μια χειραποσκευη ηταν +1 εκατοστο.Περνουσαν στην καμπινα των επιβατων κατι γιγαντες σε μεγεθος και βαρος παιζει να ηταν και 2χ.Απο οτι καταλαβα ρισκαρεις.Το πιο πιθανο ειναι να μην γινει κατι αν γινει ομως πληρωνεις και τελος. Παντως σε πολλα μου εκαναν θετικη εντυπωση.Για καποιο λογο μας εδωσαν boarding pass προτεραιοτητας με θεση στην εξοδο κινδυνου (μεγαλυτερος χωρος) χωρις επιπλεον χρεωση.Επισης στην επισστροφη που οι ιδιες θεσεις ηταν αδεις καποιο ζευγαρι ζητησε και εκατσε εκει (αν το ειχα παρει χαμπαρι θα το εκανα εγω).Flexible λοιπον εκτος αν πεσεις στην περιπτωση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 14 Ιουλίου 2014 Επειδη δεν το εχω κανει ποτε μιας και οι μαλακια με τις χρεωσεις των αποσκευων ειναι σχετικα καινουρια,μπορω να παρω χειραποσκευη στις διαστασεις και στα κιλα που επιτρεπονται στην καμπινα,αλλα να ζητησω στο check in να μπει στο αμπαρι λογω του νεσεσερ με υγρα και σπρευ κτλ κτλ?Φυσικα μιλαω για την δωρεαν χειραποσκευη που δικαιουμαι.Αν γνωριζεται και για aegean εκτος απο ryan. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Επειδη δεν το εχω κανει ποτε μιας και οι μαλακια με τις χρεωσεις των αποσκευων ειναι σχετικα καινουρια, μπορω να παρω χειραποσκευη στις διαστασεις και στα κιλα που επιτρεπονται στην καμπινα, αλλα να ζητησω στο check in να μπει στο αμπαρι λογω του νεσεσερ με υγρα και σπρευ κτλ κτλ? Φυσικα μιλαω για την δωρεαν χειραποσκευη που δικαιουμαι. Αν γνωριζεται και για aegean εκτος απο ryan. Όχι. Είναι δυο εντελώς διαφορετικές καταστάσεις. Θα πρεπει να την πληρώσεις... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sistah Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Κριμα ρε γαμωτο, θα τους εκανα και χωρο στην καμπινα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Share Δημοσ. 15 Ιουλίου 2014 Κριμα ρε γαμωτο, θα τους εκανα και χωρο στην καμπινα... ναι αλλα θα τους γεμιζες το αμπαρι και θα τους απασχολούσες προσωπικό εδάφους (που σημαίνει επιπλέον κόστος και αρκετό μάλιστα)... btw επειδη ειχε γινει συζήτηση εβγαλα προχτες που πέταγα το seat space φωτογραφία για να το ανεβάσω ωστς να εχετε μια ιδεα για την καμπίνα και ολο το ξεχνάω... θα το φροντίσω... Πάντως αν εισαι πάνω απο 1.85 μάλλον στριμώχνεσαι, εως 1.80 εισαι καπως άνετα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα