ultralisk Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 17 Ιουνίου 2014 Ενημερωση Μιλησα με φιλους που σημερα πηγαν Κυπρο απο Θεσσαλονίκη. Πέραν των θεσεων που καποιοι εκλεισαν επειδη τις διάλεξαν , ολοι οι υπόλοιποι επιβατες κπηκαν κανονικά γιούργια και εψαχναν να κατσουν οπου εβρισκαν όπως παλιά δηλαδή. χαχα σκέφτομαι το σκηνικό με γριές να τρέχουν αλαφιασμένες και κλαίω Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
multikaraG Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Παιδια προσφατα πεταξα για λονδινο απο θεσσλονικη με ραιαν! Πρωτον δεν μου ελεγξε κανεις τ βαλιτσα κ γενικα οσες φορες εχω ταξιδεψει με ραιαν δε μου την ελεγξαν για διαστασεις!αν κ εχω ακουσει περιστατικα ελεγχου! Λογικα θα το κανουν σε πτησεις οπου γινεται χαμος! Δευτερον,ενω παλιοτερα γινοταν αυτος ο χαμος με τις θεσεις π λετε τωρα ειναι αριθμημενες ,τουλαχιστον ηταν πριν κανα διμηνο! Τριτο κ τελευταιο αν ειστε ψηλοι θα περασετε δυσκολα,στη θεση μ χωραγα με το ζορι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 εγώ σκέφτομαι η ξαδέρφη μου που είναι λίγο τσουπωτή μην έχει θέμα με την θέση Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 εγώ σκέφτομαι η ξαδέρφη μου που είναι λίγο τσουπωτή μην έχει θέμα με την θέση μέχρι 110-120 κιλα δε θα εχει θέμα... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Adon1s Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Ενταξει μωρε,δεν ειναι και σαν τις καρεκλες του δημοτικού Sent from my iPhone using Insomnia 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 α! εντάξει! κομπλέ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Mau-Maus Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 εγώ σκέφτομαι η ξαδέρφη μου που είναι λίγο τσουπωτή μην έχει θέμα με την θέση ξαδελφη το λεμε τωρα ?? Just Fun 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Valerie_ Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 α όχι η φοραδοκωλάρα μου χωράει τεσταρισμένο! 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 αύριο πετάω για Αθήνα μπορώ να έχω μια σοκολάτα να την φάω μέσα στο αεροπλάνο ή απαγορεύεται; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ναι φυσικά... αλλα πριν την επιβίβαση και μετα τον έλεγχο χειραποσκευών παρε και ένα νερο γιατι θα διψάσεις και μεσα εχει 3-4€... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ε καλά 50 λεπτά πτήση θα κρατηθώ σίγουρα επιτρέπεται; περίεργο.. δεν θα προτιμούσαν να αγοράζεις τα δικά τους τρόφιμα μέσα στο αεροπλάνο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 ε καλά 50 λεπτά πτήση θα κρατηθώ σίγουρα επιτρέπεται; περίεργο.. δεν θα προτιμούσαν να αγοράζεις τα δικά τους τρόφιμα μέσα στο αεροπλάνο; ναι σίγουρα επιτρέπεται... Δε μπορούν θεσμικά να σε υποχρεώσουν να αγοράσεις τα τρόφιμα τους και όχι κάτι απο το αεροδρομιο... Αν κάποιος δηλαδή ειχε δυσανεξία στη λακτόζη και ήθελε να φάει μια σοκολάτα καλη ώρα σε 3 ώρες πτήση θα ειχαν να του δώσουν την κατάλληλη; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 θα την έχω πάρει από το σπίτι μου και όχι από το αεροδρόμιο , είναι με στέβια αν και πολύ την φοβάμαι την ράιαν έγινε και μια βλακεία με το εισιτήριο ...θα δείξει αύριο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 σιγα δεν λενε τιποτα... Εδω δε λενε για τα δεκαδες ταπεράκια που κουβαλανε Αθήνα-Λονδινο οι Ελληνες φοιτητές, θα σου πουν για μια σοκολατα..; Ολοι παιρνουν κάτι απο τους αυτόματους πωλητές στα gate...σοφος αυτός που το σκέφτηκε!! Τώρα για βλακεια στο εισητηριο δε ξερω να σου πω αλλα φροντισε να τη διορθώσεις απο τώρα γιατι στο αεροδρόμιο δεν υπάρχει λύση, εαν εισαι λάθος δεν πετάς ή βγάζεις καινούργιο εισητήριο (100+€).. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 Share Δημοσ. 18 Ιουνίου 2014 το λάθος είναι δικό τους νομίζω μου εκτυπώθηκε εισιτήριο στα ελληνικά...κεφαλαία με τόνους και το όνομα μου το έβγαλε στα αγγλικά.. να λείπουν τα γράμματα με τους τόνους.. μπέρδεμα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα