Adon1s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μαλιστα μαλακία ... :/ Η θεση βγαινει οταν κανεις τσεκιν να φανταστω, Αρα με την παρεα μ αν κανουμε ταυτοχρονα τσεκιν παιζει να πετυχουμε κοντινες ιεσεις ; Αλλα ενταξει,στην τελικη ζηταμε καποιον που καθεται διπλα να ανταλλαξουμε. Sent from my iPhone using Insomnia
Unabomber Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Πλεον ο καθενας στην θεση του.... πριν απο 5 μερες ταξιδεψα.
Adon1s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Μαλιστα..θα δειξει λοιπον. Κατι ακομα Πηγαινοντας Ρωμη καποια στιγμη εβαλα τα ακουστικα μου γιατι βαριομουν και μ ειπαν να τα βγαλω.. Τι φάση,απαγορεύεται στα αεροπλάνα;Ή ξερωγω κανονας της Ryan ; Ή εχει σχεση το οτι ειμασταν περι τα 10λεπτα μεχρι την προσγείωση ; Sent from my iPhone using Insomnia
pOLoS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Το Πάσχα ταξίδεψα τελευταία φορά και το έχουν αλλάξει, κάθεσαι στη θέση που γράφει το εισιτήριό σου. βλακεία , ως τώρα όσες φορές είχα πετάξει καθόμουνα στην έξοδο κινδύνου που έχει αρκετά περισσότερο χώρο
gigisoni Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ή εχει σχεση το οτι ειμασταν περι τα 10λεπτα μεχρι την προσγείωση ; Αυτό βλακεία , ως τώρα όσες φορές είχα πετάξει καθόμουνα στην έξοδο κινδύνου που έχει αρκετά περισσότερο χώρο Αυτή η θέση πάντα κόστιζε και κοστίζει περισσότερο. 1
pOLoS Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 πάντα προλάβαινα και καθόμουνα όταν τα εισιτήρια δεν ήταν αριθμημένα
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Κάτσε Με εξαιρεση της ρεζερβε θεσεις , οι οποιες ειναι τυλιγμενες με κορδελα , οπου γουσταρεις δεν καθεσαι ; Νοεμβριο που πηγα Ρωμη μπηκαμε σε φαση γιούργια και οπου βρουμε ναμαστε η παρεα μαζι . δεν εχει κορδέλλες ουτε γιουργια στις σκαλες, ειναι allocated seating πλέον και απο το τσεκ ιν κιολας εχεις θέση Μαλιστα μαλακία ... :/ Η θεση βγαινει οταν κανεις τσεκιν να φανταστω, Αρα με την παρεα μ αν κανουμε ταυτοχρονα τσεκιν παιζει να πετυχουμε κοντινες ιεσεις ; Αλλα ενταξει,στην τελικη ζηταμε καποιον που καθεται διπλα να ανταλλαξουμε. Sent from my iPhone using Insomnia μπορεις να κανεις κράτηση ή τσεκιν για παραπανω απο ένα ατομο και να σου δώσει διπλανες για να μη παρακαλας αγνώστους (που μπορεί και να πλήρωσαν καποια συγκεκριμένη θέση) να αλλαξετε Μαλιστα..θα δειξει λοιπον. Κατι ακομα Πηγαινοντας Ρωμη καποια στιγμη εβαλα τα ακουστικα μου γιατι βαριομουν και μ ειπαν να τα βγαλω.. Τι φάση,απαγορεύεται στα αεροπλάνα;Ή ξερωγω κανονας της Ryan ; Ή εχει σχεση το οτι ειμασταν περι τα 10λεπτα μεχρι την προσγείωση ; Sent from my iPhone using Insomnia προσγείωση απογειωση (οσο ειναι αναμενη η ενδιεξη προσδεθείτε) δεν επιτρέπονται ακουστικα, ηλ. συσκευες και κλειστα σκιαδια ωστε να εχουν οι επιβατες όλες τις αισθησεις τους σε περίπτωση κινδύνου (σε όλες τις εταιρείες) 2
Adon1s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Θενξ Αυτο με τια κορδελες τοωλεω γιατι χαρακτηριστικά οι θεσεις ηταν τυλιγμενες με κιτρινη ταινία σαν αυτες που βαζουν σε σημεια φόνου,και ήρθαν μετα κάτι παπάδες με τα ράσα τους,τα σεα τους τα μέα τους , εβγαλαν την κορδελα και κάθισαν Θυμαμαι που γελούσαμε με το θέαμα Σχετικα με τις θεσεις δυστυχως κλεισαμε ετεροχρονισμενα διοτι δεν ηταν σιγουρο αν θαρθουν καποιοι οποτε κ ο καθεις εκλεισε για τον εαυτο του. Μαλλον θα προσπαθησουμε να ανταλλαξουμε θεσεις
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Θενξ Αυτο με τια κορδελες τοωλεω γιατι χαρακτηριστικά οι θεσεις ηταν τυλιγμενες με κιτρινη ταινία σαν αυτες που βαζουν σε σημεια φόνου,και ήρθαν μετα κάτι παπάδες με τα ράσα τους,τα σεα τους τα μέα τους , εβγαλαν την κορδελα και κάθισαν Θυμαμαι που γελούσαμε με το θέαμα Σχετικα με τις θεσεις δυστυχως κλεισαμε ετεροχρονισμενα διοτι δεν ηταν σιγουρο αν θαρθουν καποιοι οποτε κ ο καθεις εκλεισε για τον εαυτο του. Μαλλον θα προσπαθησουμε να ανταλλαξουμε θεσεις ψαχτείτε στο τσεκ ιν μπορει να εχει επιλογη να τσεκαρετε πολλα ατομα μαζί (στην aegean εχει και απλα βαζεις το booking reference των αλλων εισητηριων και σε τσεκαρει διπλα διπλα). Μη παραξενευτεις αν αρνηθουν να σου δώσουν τη θέση τους, πουλάνε και απλές θέσεις (π.χ. παραθυρα) προς 5 € οποτε ο αλλος μπορει να την πλήρωσε για να τη διαλέξει..
Adon1s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Καλά , ναι , εννοειται θα ρωτήσουμε αν θέλει και δεν έχει πρόβλημα για κάτι τέτοιο , δεν θα τον σηκώσουμε απο τα μαλλιά
Adon1s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ενημερωση Μιλησα με φιλους που σημερα πηγαν Κυπρο απο Θεσσαλονίκη. Πέραν των θεσεων που καποιοι εκλεισαν επειδη τις διάλεξαν , ολοι οι υπόλοιποι επιβατες κπηκαν κανονικά γιούργια και εψαχναν να κατσουν οπου εβρισκαν όπως παλιά δηλαδή. Αρα ή ήταν χαλαρή η πτήση χωρις πολυ πολυ ελεγχους κλπ ή γενικά είναι θεμα τυχης αν θα πεσεις σε by the book καταστασεις . Sent from my iPhone using Insomnia
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Ενημερωση Μιλησα με φιλους που σημερα πηγαν Κυπρο απο Θεσσαλονίκη. Πέραν των θεσεων που καποιοι εκλεισαν επειδη τις διάλεξαν , ολοι οι υπόλοιποι επιβατες κπηκαν κανονικά γιούργια και εψαχναν να κατσουν οπου εβρισκαν όπως παλιά δηλαδή. Αρα ή ήταν χαλαρή η πτήση χωρις πολυ πολυ ελεγχους κλπ ή γενικά είναι θεμα τυχης αν θα πεσεις σε by the book καταστασεις . Sent from my iPhone using Insomnia ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ. Αφου εχει θέσεις πάνω στις καρτες επιβίβασης...
Adon1s Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικης εχεις μπει ; :Ρ Περαν της πλάκας,ετσι μου είπαν ετσι λεω κ εγω. Αν μου ειπαν ψεμματα τοτε λεω και εγω σε εσας. Παρασκευη γυρνάνε,θα ξαναρωτήσω και θα ξαναγράψω. Sent from my iPhone using Insomnia
paylidis Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Στο ΚΤΕΛ Χαλκιδικης εχεις μπει ; :Ρ Περαν της πλάκας,ετσι μου είπαν ετσι λεω κ εγω. Αν μου ειπαν ψεμματα τοτε λεω και εγω σε εσας. Παρασκευη γυρνάνε,θα ξαναρωτήσω και θα ξαναγράψω. Sent from my iPhone using Insomnia Βασικα μολις εκατσα τσεκ ιν για 2 πτησεις της επομενης εβδομάδας και εχει κανονικά... τωρα αν ηταν αδειο και κατσανε οπως γουσταρανε αλλη περιπτωση.. και εγω ειχα κατσει κάποτε στα first class της edelweiss...
plpapadopoulos Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 16 Ιουνίου 2014 μην ασχολείστε με των plpapadopoulos, ο άνθρωπος δουλεύει στην aegean... μου το πε ξεκάθαρα ένας τύπος προχθές στο αεροδρόμιο που με άκουσε να μιλάω στο τηλέφωνο Φτού ρε γαμώτο πάλι στα πρόλαβε? Εμένα με πήρε μετά και μου το είπε. πάντως δεν είναι παγκόσμια συνωμοσία ότι θεωρείται από τις χειρότερες αν όχι η χειρότερη αεροπορική εταιρεία σαν να λέω ότι έχω πάρει Turbo-X και έχει βγει σκυλί οπότε μαμάνε και δέρνουν...ε δεν είναι έτσι όμως Αυτό ακριβώς. Το ότι 5-10 άτομα που βλέπουν μια Low-budget εταιρία σαν Θεό, δε σημαίνει κάτι, όταν υπάρχουν εκατομμύρια δυσαρεστημένων ανά τον κόσμο. Όσο για τον Moderator από πάνω που βγήκε να σχολιάσει, έχω να πώ το εξής. Το Internet δεν έχει το αλάθητο, αν όμως μπήκες κι έκανες τον κόπο να διαβάσεις τα links που σου παρέθεσα, τα περισσότερα είναι από μεγάλες εφημερίδες στην Αγγλία κι όχι από το blog της κυρα Μαρίας της Άνω τσαμπούνας. Αν έχεις να παραθέσεις κάτι το αντίθετο αποδεδειγμένα και τεκμηριωμένα, πολύ ευχαρίστως να το συζητήσουμε. Στο δια ταύτα επειδή μερικοί θίξαν το ότι δε ταξιδεύω (και δε γουστάρω να ταξιδέψω) με RyanAir, ο λόγος είναι ότι τις περιόδους που ψάχνω εισητήριο, ακόμη και 2-3 μήνες πρίν, οι τιμές είναι παρεμφερείς. Επειδή δουλεύω και δε τα ξύνω, οι μέρες που είναι high season για Λονδίνο, έχουν παρεμφερείς τιμές σε όλες τις εταιρίες. Λογίκό είναι να δίνω 30 ευρώ παραπανω και να ταξιδεύω με πιο ανθρώπινες συνθήκες και με λιγότερα ρίσκα για ψιλά γράμματα. Όσο για την ώρα που φτάνω στο αεροδρόμιο, αυτή είναι 60-120 λεπτά πριν την αναχώρηση της πτήσης. Δυστυχώς ή ευτυχώς, προτιμώ αυτό που λένε better safe than sorry. Μια άλλη σημείωση που θα πρέπει να γνωρίζουν όσοι ταξιδεύουν είναι ότι η Aegean από το 2014 και μετά άλλαξε την πολιτική των αποσκευών της και στα economy εισητήρια επιτρέπει ΜΟΝΟ χειραποσκευή βάρους ώς και 8 κιλών (έναντι αποσκεύης ώς 23κιλά και χειραποσκευής ως 8 κιλά που ίσχυε παλιότερα). Το κόστος για εξτρά αποσκευή ώς και 23 κιλών είναι 25 ευρώ online, 33 ευρώ μέσω του τηλεφωνικού κέντρου μέχρι και 2 ώρες πρίν την πτήση και 40 ευρώ στο αεροδρόμιο. Δε θεωρώ ότι συμφέρει για όσους θέλου να ταξιδεύουν με βαλίτσες (εκτός κι αν τύχουν φτηνό εισητήριο). Δεν είπα ότι είμαι άτομο που δεν ταξιδεύει αν δεν υπάρχει business class, αλλά τουλάχιστον θα ήθελα αν δίνω τα ίδια σχεδόν λεφτά να μην έχω και θέση "klas my p**ts". Λογικό νομίζω για τον καθένα που σέβεται τα λεφτά του και λογικό είναι όταν δίνω κατ'ανάγκην 300άρια και 400αρια για εισητήρια να έχω και κάποιες απαιτήσεις έναντι των όποιων με 100 ευρώ πάνε κι έρχονται άκυρες μέρες κι ώρες.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα