Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μιας που ξεθάφτηκε, στις αποσκευές(όχι χειρασποσκευή) χώνουμε ό,τι θέλουμε?

Εντάξει, εκτός από βόμβα

Με aegean πετάω, sorry ryan

Και το γκαζακι για τον καφε απαγορευεται ;)

• 2 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Μολις διαπίστωσα ότι δεν έχω μελάνι στον εκτυπωτή να εκτυπώσω το boarding pass και δυστυχώς ταξιδεύω ξημερώματα. Ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό στο αεροδρόμιο και πόσο κοστίζει?

Δημοσ.

Μολις διαπίστωσα ότι δεν έχω μελάνι στον εκτυπωτή να εκτυπώσω το boarding pass και δυστυχώς ταξιδεύω ξημερώματα. Ξέρει κανείς αν γίνεται αυτό στο αεροδρόμιο και πόσο κοστίζει?

Βρες εκτυπωτη!! 70 ευρώ έχει να το κανείς στο αεροδρόμιο...

Δημοσ.

Εχει τιποτα στο αεροδρομιο, κανα φωτοτυπαδικο να το εκτυπωσω?

Μενω Ηλιουπολη. Υπαρχει κανεις εδω κοντα να μου το εκτυπωσει με το αζημιωτο?

Δημοσ.

Με ποια εταιρία?

Στην aegean έχει επιλογή για Mobile Boarding Pass

edit:άκυρο, ξέχασα ότι είναι θέμα της ryan

Δημοσ.

Εχει τιποτα στο αεροδρομιο, κανα φωτοτυπαδικο να το εκτυπωσω?

Μενω Ηλιουπολη. Υπαρχει κανεις εδω κοντα να μου το εκτυπωσει με το αζημιωτο?

Όχι δεν έχει απο ότι ξέρω. Κανένα περίπτερο μπακαλικο εκει στη γειτονιά που να παίζει να έχει εκτυπωτη/φωτοτυπικό δε παίζει; Αλλιώς σε κανένα γνωστό έστω και τέτοια ώρα!

Δημοσ.

Δεν ανοίγουν ξημερώματα όμως  :P

@rikos βρες πιο φαρμακείο εφημερεύει και πήγαινε μια βόλτα, μπορεί να έχουν εκτυπωτή

Πάρε και καμιά βιταμίνη να βρίσκεται :P

• Like 1
Δημοσ.

πηγαινε σε καποιον γνωστο σου η σε καποιο φαρμακειο που διανυκτερευει καποιος θα βρεθει να σε εξυπηρετησει

• Like 1
Δημοσ.

στην θησεος στην καλιθεα εχει ενα μινι μαρκετ - περιπτερο μεγαλο που ειναι 24ωρο ανοιχτο που κατα 99% εχει ! βρες απο το νετ το τηλ και παρε μη πας τσαμπα ομως ...  ειναι στις αρχες της θησεως μετα την καλιροης - οχι στην παραλιακη .. πρεπει να λεγεται ''το περιπτερο''

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Συγγνώμη ρε παιδία, αν το εκτυπώσει σε PDF μέσω PDF printer και το έχει μαζί του στο κινητό του για να σκαναριστεί το QRCode από το μηχάνημα, δε θα γίνει δεκτό?

Η RyanAir και η EasyJet είναι οι μόνες εταιρίες που δεν έχω ταξιδέψει από Αγγλία για Ελλάδα (για τους γνωστούς ευνόητους λόγους) οπότε και δεν έχω εμπειρία επί του θέματος. Αλλά δε μου φαίνεται και λογικό.

Επεξ/σία από plpapadopoulos
Δημοσ.

Ειλικρινής ερωτηση μιας και εκλεισα γαι τελη Αυγουστου με Ryan με επιστροφη γοα Λονδινο.

Ποιοι ειναι οι ευνόητοι λόγοι ;

Sent from my iPhone using Insomnia

Δημοσ.

Κ*λοεταιρία του κερατά, κάνει ό,τι γουστάρει στις πτήσεις, ασυδοσία σε όλο της το μεγαλείο και αντιμετώπιση της συμφοράς.

Παράδειγμα ζωντανό που έζησα με τα μάτια μου:

Άυγουστος 2013, πετούσα με πτήση της Aegean από Stansted για Βενιζέλο και ακούει ένας στο τηλέφωνο να μιλάω για τη RyanAir.

Μου λέει "χάσατε κι εσείς την πρωινή πτήση της RyanAir για Θεσσαλονίκη που έφυγε νωρίτερα?"

Του λέω "όχι δεν πετάω με RyanAir ποτέ" και μου λέει "μετά από αυτό που έπαθα, ούτε κι εγώ πρόκειται να πετάξω ξανά"

Εν ολίγοις μετά από κουβέντα, είχε κάνει check in κανονικά, και έφτασε στην πύλη 5 λεπτά πρίν να κλείσει.

Επειδή όμως το αεροπλάνο έιχε φορτώσει ήδη, μου είπε πως έκλεισαν την πύλη νωρίτερα από την προβλεπόμενη ώρα και το έδιωξαν.

Έχασε το είσητήριό του κι αναγκάστηκε να κλείσει να πάει με Aegean (με την πτήση μου) μέσω Αθήνας στον προορισμό του στη Θεσσαλονίκη και να δώσει 160 ευρώ για το νέο εισητήριο.

Έχω ακούσει διάφορα κι από φίλοςυ και γνωστούς, αλλά το παράδειγμα που έζησα, είναι αρκετό για να μή ταξιδέψω με την εταιρία αυτή.

Πόσο μάλλον όταν βρίσκω τιμές με διαφορά 10-30 ευρώ παραπάνω ανα εισητήριο μετ'επιστροφής με την Aegean ή την British Airways.

Ελπίζω να σε κάλυψα.

Πρίν πετάξεις με RyanAir, διάβασε καλά τους όρους που έχει και μάθε και τα δικαιώματά σου ώς καταναλωτής.

Από εμένα είναι blacklisted.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...