paylidis Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 αφού σου φαίνονται πολλά τα λεφτά φόρα γυαλιά για 2 μέρες. ρε Valerie παραδειγμα ειναι μην ξανακανουμε την ιδια κουβεντα για τους παραλογους κανονισμούς της ΙΑΤΑ... Ειναι πολλοι περισσότεροι απο αυτό που βλεπεις ως απλός επιβάτης. τελος παντων... Και οχι ουτε γυαλιά, ουτε απλυτος, ουτε χωρις αρωμα... Να βγάλουν travel compatible συσκευασίες...
ultralisk Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 αφού σου φαίνονται πολλά τα λεφτά φόρα γυαλιά για 2 μέρες. το αυτό
Valerie_ Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Καλά απλυτος δεν.μένεις έχει ωραιότατο μικρές συσκευασίες στα φαρμακεία βολικές. Ή ακόμα και δείγμα.
Pa0ki Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μιας που ξεθάφτηκε, στις αποσκευές(όχι χειρασποσκευή) χώνουμε ό,τι θέλουμε? Εντάξει, εκτός από βόμβα Με aegean πετάω, sorry ryan
ultralisk Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Δημοσ. 20 Μαΐου 2014 Μιας που ξεθάφτηκε, στις αποσκευές(όχι χειρασποσκευή) χώνουμε ό,τι θέλουμε? Εντάξει, εκτός από βόμβα Με aegean πετάω, sorry ryan ότι θες αρκεί να μην σκοτώνει άνθρωπο 1
louben Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 10€ για υγρό φακών που θα πεταξεις μετα απο 2 μέρες στην επιστροφή απο τριήμερο ταξίδι; Απολυτα λογικό... Υπαρχει και υγρο επαφης 90ml που περναει κανονικα.Εγω πηρα αυτο http://www.amazon.co.uk/Bausch-Lomb-Multi-Purpose-Contact-Solution/dp/B001E5CD96 και ειναι μια χαρα. Υπαρχουν κι αλλα 60 και 90 ml που περνανε μια χαρα.
Porg Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Εγώ βολεύτηκα με το pure moist που δίνει δώρο μια συσκευασία των 60ml
DrLo Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 Δημοσ. 21 Μαΐου 2014 ότι θες αρκεί να μην σκοτώνει άνθρωπο Όχι απαραίτητα (μιλάμε στις αποσκευές). Μαχαίρια, σπαθιά κλπ μια χαρά περνάνε.
Pa0ki Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Δημοσ. 22 Μαΐου 2014 Με aegean πετάω, sorry ryan Στο επίθετο του ενός εισιτηρίου έβαλα -ΟΥ αντί για -ΟU στην κατάληξη Παίζει να μου πουν καμιά μαλακία?
skiabox Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Στο Heathrow πάντως τα κατάσχουν όλα τα μπουκαλάκια όπως είδα σήμερα ανεξαρτήτως μεγέθους. Εντωμεταξύ εγώ μπήκα στο αεροπλάνο με το σακίδιο του laptop και δίπλα κοτσαρισμένο μπουκαλάκι με νερό. Τώρα που μίλησα για laptop εντωμεταξύ θυμήθηκα σκηνικό στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης όπου βγάλανε ανακοίνωση ότι κάποιος ξέχασε ολόκληρο laptop στο security check....χααχχαχαχχα
Valerie_ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 κι εγώ είχα ξε΄χασει ρολόι στο Μόναχο μια φορά κι έτρεχα σαν την την τρελλή γιατί ήταν μακριά από την πύλη...
Moderators Spect~ Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Moderators Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Στο Heathrow πάντως τα κατάσχουν όλα τα μπουκαλάκια όπως είδα σήμερα ανεξαρτήτως μεγέθους. Εντωμεταξύ εγώ μπήκα στο αεροπλάνο με το σακίδιο του laptop και δίπλα κοτσαρισμένο μπουκαλάκι με νερό. Τώρα που μίλησα για laptop εντωμεταξύ θυμήθηκα σκηνικό στο αεροδρόμιο της Φρανκφούρτης όπου βγάλανε ανακοίνωση ότι κάποιος ξέχασε ολόκληρο laptop στο security check....χααχχαχαχχα εμενα με ειχε κανει στον ελεγχο απο Αθηνα για Κερκυρα να αδειασω ολη τη τσαντα και ξεχασα μια σακουλα με ολα τα δωρα απο Σρι Λανκα. Η πλακα ειναι οτι πριν επιβιβαστω ηρθε και ειπε σε αυτη που εκανε τον τελικο ελεγχο οτι καποος ξεχασε μια τσαντα και την ακουσα αλλα ειχα στο μυαλο μου οτι τα εχω βαλει ολα μεσα στη τσαντα οποτε δεν περιμενα να ειναι η δικη μου! Στα μισα της πτησης καταλαβα οτι ηταν δικη μου η σακουλα και μετα ετρεχα στα τηλεφωνα για να την βρω! ευτυχως την βρηκα και ηταν ολα μεσα και αθικτα!
skiabox Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Δημοσ. 23 Μαΐου 2014 Στο Heathrow έλεγαν κάθε μισή ώρα περίπου ότι αν βρουν κάτι ξεχασμένο στο αεροδρόμιο το καταστρέφουν αμέσως για λόγους ασφαλείας...χααχαχααχαχ Κατά τα άλλα εκπληκτικό αεροδρόμιο πραγματικά.Το γύρισα αρκετά μπορώ να πω αφού είχα και 2 ώρες καθυστέρηση επειδή χτύπησε κεραυνός το αεροπλάνο που ήταν να μας μεταφέρει.
paylidis Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Δημοσ. 6 Ιουνίου 2014 Εγώ βολεύτηκα με το pure moist που δίνει δώρο μια συσκευασία των 60ml Ειχα δει το μυνημα σου και το εψαχνα να το βρω τοπακέτο μεχρι που μου ήρθε μειλ με αυτό το πρωί http://www.deals365.gr/proionta-farmakeioy/4739-katharismos-kai-enudatosi-se-1-me-to-ugro-fakon-epafis-opti-free θα το πάρω και επιτέλους σώθηκα, για σαμπουάν εκανα το κουμάντο μου με δειγμα ultrex απο περιοδικό τώρα η μονη μαλακία ειναι μερικά φαρμακα κλπ τα οποια ωστόσο σπάνια θα χρειαστούν...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα