Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ryanair

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Μα και εγω ειδα τον υπαλληλο οτι "γλυκοιταζε" το αρωμα και επουδενι δεν ηθελε να το κρατησω(με επιπλεον χρεωση η μη) και παρολο που του ειπα οτι ηταν κατω απο την μεση αρα λιγοτερο απο 60 ml ηταν ανενδοτος.Αφου αρχισα ν αψεκαζω τους περαστικους με αποτλεσμα να μυριζει μετα ολη η καμπινα αρωμα.

Εγινε μεγαλο show.....

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

• 2 εβδομάδες αργότερα...

καλη βαλίτσα, έχει χαρακτήρα, είναι ήσυχη, καλή παρέα και συζητήσιμη. Αλλά είναι λίγο χαζή να ξες. Εμείς δεν ταιριάζαμε και αναγκάστηκα να την δώσω αλλού :(

• Like 4

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

update.

Πηρα προχθες τη βαλιτσα απο το lidl και ειναι καταπληκτικη.Πολυ στιβαρη κατασκευη καμια σχεση ποιοτικως με του κινεζου πολυ καλυτερη και απο μια DELSEY που ζαχαρωνα στα 69 ευρω(την ξαναειδα χθες).Απο μεσα ειναι λιγο μαπα η φοδρα αλλα κατα τα αλλα οκ.

Αν τη βρει καποιος (εγινε χαμος) τη συστηνω ανεπιφυλακτα.

Επεξ/σία από louben

ΠΑιδια να κανω αλλη μια ερωτηση?επειδη εχω θεμα να βρω υγρο φακων επαφης κατω απο 100 ml αν παρω ενα μπουκαλακι απο το φαρμακειο και του βαλω μεσα υγρο φακων θα εχω θεμα η ολα οκ?Γιατι καπου διαβασα οτι ο,τι ειναι χωρις σημανση κτλ το κατασχουν αμεσως ανεξαρτητως περιεχομενου και ποσοτητας.Η εμπειριες σας???

ΠΑιδια να κανω αλλη μια ερωτηση?επειδη εχω θεμα να βρω υγρο φακων επαφης κατω απο 100 ml αν παρω ενα μπουκαλακι απο το φαρμακειο και του βαλω μεσα υγρο φακων θα εχω θεμα η ολα οκ?Γιατι καπου διαβασα οτι ο,τι ειναι χωρις σημανση κτλ το κατασχουν αμεσως ανεξαρτητως περιεχομενου και ποσοτητας.Η εμπειριες σας???

Το έχουμε ξανασυζητήσει και καταλήξαμε σε "καυγα"... Και εγω εχω το ιδιο πρόβλημα και ολοι προσπαθουν να τα απλουστεύσουν ενώ απλα δε γίνεται...

Κανονικά αν πας με ενα μπουκαλάκι χωρίς σήμανση κλπ δε θα σε αφήσουν να το πάρεις, γιατι ομως ειπα μπορεί να εχεις μεσα οποιοδήποτε χημικό/εκρηκτικό κλπ., εξαρταται ομως και σε ποιον θα πέσεις..

Επίσης, πέταγα την Κυριακή απο Θεσσαλονίκη και ρώτησα για αυτό που ειπώθηκε για τη φύλαξη συσκευασιών πάνω παο 100 ml ωστε να τις παραλάβεις στην επιστροφή και μου είπαν οτι κάποτε υπηρχε ενα γραφειο στο υπόγειο αλλα πλέον πρέπει να έκλεισε... Αντίστοιχα, στο βενιζέλος ο υπάλληλος γέλασε κάπως ειρωνικά αλλα δεν ειχα όρεξη για να του την πω μιας και ήταν 05.40 το πρωι οταν ταξιδευα...

• Like 1

παιδια αμα η βαλιτσα μου ειναι 15,1kg υπαρχει προβλημα;δηλαδη υπαρχει περιπτωση να μου ζητησουν να πληρωσω προστιμο για 100γραμμαρια παραπανω;ευχαριστω

Εφόσον δεν διευκρινίζουν πόσο παραπάνω, εάν ειναι να πληρώσεις, θα πληρώσεις και για 10 γραμμάρια παραπάνω, και για 10 κιλά παραπάνω. Αλλιώς δεν θα είχε νόημα και το όριο. Στην θέση σου δεν θα το ρίσκαρα. Βγάλε το πιο ελαφρυ πράγμα απο την βαλίτσα και βάλτο στην τσάντα σου.

ερώτηση...ποιος ακριβώς είναι ο προορισμός σας που δεν έχει να αγοράσεις σαμπουάν, αφρόλουτρο, υγρό φακών, ζελέ, λακ, βαφή μαλλιών κτλ?...η σελήνη?

ερώτηση...ποιος ακριβώς είναι ο προορισμός σας που δεν έχει να αγοράσεις σαμπουάν, αφρόλουτρο, υγρό φακών, ζελέ, λακ, βαφή μαλλιών κτλ?...η σελήνη?

Καλά ιδίως η βαφή μαλλιών, μιλάμε αν δεν έχεις βαφή μαζί σου, είναι δυνατόν να ταξιδέψεις με αεροπλάνο;

• Like 1

10€ για υγρό φακών που θα πεταξεις μετα απο 2 μέρες στην επιστροφή απο τριήμερο ταξίδι; Απολυτα λογικό...

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...