paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Paylidi με σενα πραγματικα απορω γιατι λες οτι σε καθε σελιδα λεμε τα ιδια και τα ιδια, ενω εσυ ο ιδιος οχι μονο δεν προτεινεις μια λυση αλλα απεναντιας δεν βρισκεις τροπο να μεταφερεις σαμπουαν η ενα σιροπι για το βηχα και γκρινιαζεις. Το διαβασα σε παλιο ποστ σου. Τελικα δεν ειναι και τοσο δυσκολο να παρεις δικα σου μικρα μπουκαλακια και να βαζεις οτι θες. Ετσι δεν ειναι ? οταν πας και στα πεταξουν επειδη δε μπορεις να αποδείξεις τι εχεις μεσα τα λεμε.. Βαζω και ΤΝΤ ή καποιο οξύ μεσα σε πλαστικο μπουκαλακι, ναι ή οχι; Βρες κατι πιο λογικο και λειτουργικό και ασε τη λασπη και την επιθεση... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Α τωρα απαντας στην πρωτη ερωτηση. Παιρνεις αργα μπρος μαλλον. Αυτο ρωτησα και εγω. Αν θα εχω προβλημα με απλο μπουκαλακι. Και εγω σκεφτηκα αυτο που λες αλλα αν το πας ετσι και ενα μπουκαλακι αρωμα μπορει να εχει μεσα ακουα φορτε ας πουμε. Τελικα ελεγχεται με καποιο τροπο το υγρο η τους νοιαζει μονο η συσκευασια? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Α τωρα απαντας στην πρωτη ερωτηση. Παιρνεις αργα μπρος μαλλον. Αυτο ρωτησα και εγω. Αν θα εχω προβλημα με απλο μπουκαλακι. Και εγω σκεφτηκα αυτο που λες αλλα αν το πας ετσι και ενα μπουκαλακι αρωμα μπορει να εχει μεσα ακουα φορτε ας πουμε. Τελικα ελεγχεται με καποιο τροπο το υγρο η τους νοιαζει μονο η συσκευασια? Ξεπερνάω τους χαρακτηρισμούς σου γιατι ως εκει μπορείς να φτάσεις και σου απαντώ οτι ειναι στη διακριτική ευχέρεια της αστυνομίας/σεκιουριτυ ο έλεγχος... Αν εχουν υποψίες μπορει να το ελέγξουν. Ενα μπουκάλι άρωμα ωστόσο συνήθως δεν ανοίγει ή και δε δίνει τόσο στόχο αλλα ένα για μπουκαλάκι αγνώστου προελεύσεως και περιεχομένου δεν αποκλείεται να σε τρέχουν... Παρόλα αυτα και αυτό απαντήθηκε νωρίτερα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Να ξεκαθαρισω οτι δεν θελω να κοροιδεψω ουτε να μεταφερω τπτ παρανομο. Απλα θελω να κανω την δουλεια μου ευκολα και χωρις παρεξηγησεις στο αεροδρομιο. Προφανως η φαση ειναι βλεποντας και κανοντας. (Αλλαξε το προηγουμενο quote γιατι ειχα κανει edit to μηνυμα πριν απαντησεις) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Αμα στραβωσει στον ελεγχο ο τυπας δεν σου περναει τιποτα βεβαια..... Στα μπουκαλακια εγω βαζω τα κλασσικα( Shampoo, body bath, και κανα κρεμοσαπουνο) Διευκρινηση: ολα αυτα για την χειραποσκευη, διοτι στην βαλιτσα που μπαινει κατω στο αεροπλανο εχω παρει ολοκληρες συσκευασιες με σαμπουαν, αφρους για ξυρισμα, ζελε για τα μαλλια και διαφορες τετοιες βλακειουλες και δεν ειχα ποτε θεμα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δυστυχως τον προηγουμενο Απριλιο εχασα ενα αρωμα LACOSTE γιατι ηταν σε μπουκαλακι 125 ml αν και ηταν κατω απο τη μεση οποτε το ξερω απο πρωτο χερι. Αρωμα σε συσκευασια εως kai 100 ml κινδυνευει ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Δυστυχως τον προηγουμενο Απριλιο εχασα ενα αρωμα LACOSTE γιατι ηταν σε μπουκαλακι 125 ml αν και ηταν κατω απο τη μεση οποτε το ξερω απο πρωτο χερι. Αρωμα σε συσκευασια εως kai 100 ml κινδυνευει ? οχι, εως 100 περνάνε κανονικά... την εχω πατησει και εγω με σφραγισμένο άρωμα που ειχα για δώρο... Δε μπορείς καν να το αφήσεις κάπου και να το πάρεις οταν επιστρέψεις απο το ταξιδι.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 http://www.ryanair.com/en/terms-and-conditions/article6/ Πλεον το κανανε 30 μερες για το check in για αυτους που εχουν κανει κρατηση allocated seat για τους υπολοιπους 7 μερες. Ξεκινά από 7 μέρες πριν μέχρι 2 ώρες πριν την πτήση. Δυστυχως τον προηγουμενο Απριλιο εχασα ενα αρωμα LACOSTE γιατι ηταν σε μπουκαλακι 125 ml αν και ηταν κατω απο τη μεση οποτε το ξερω απο πρωτο χερι. Αρωμα σε συσκευασια εως kai 100 ml κινδυνευει ? Μπορείς να ζητήσεις να στο φυλάξουν, νομίζω 15 ευρώ κοστίζει και το παίρνεις στην επιστροφή, αν έχεις φυσικά και δεν την πάθεις γυρνώντας. Έτσι πχ προκειμένου να χάσεις 40 ευρώ για καινούργια αγορά, τους δίνεις 15 και στο κρατάν. οχι, εως 100 περνάνε κανονικά... την εχω πατησει και εγω με σφραγισμένο άρωμα που ειχα για δώρο... Δε μπορείς καν να το αφήσεις κάπου και να το πάρεις οταν επιστρέψεις απο το ταξιδι.. Όπως είπα μπορείς να ζητήσεις να στο κρατήσουν, επί χρήμασι βεβαίως βεβαίως. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ξ Όπως είπα μπορείς να ζητήσεις να στο κρατήσουν, επί χρήμασι βεβαίως βεβαίως. Παντως εμενα δε μου ειπαν κατι σχετικο και αναγκαστηκα και το πεταξα.Me aegean απο Αθηνα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Παντως εμενα δε μου ειπαν κατι σχετικο και αναγκαστηκα και το πεταξα.Me aegean απο Αθηνα. Δεν σου είπαν, ρώτησες; Αν δεν ρωτήσεις δεν λένε για προφανείς λόγους. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Ξεκινά από 7 μέρες πριν μέχρι 2 ώρες πριν την πτήση. Μπορείς να ζητήσεις να στο φυλάξουν, νομίζω 15 ευρώ κοστίζει και το παίρνεις στην επιστροφή, αν έχεις φυσικά και δεν την πάθεις γυρνώντας. Έτσι πχ προκειμένου να χάσεις 40 ευρώ για καινούργια αγορά, τους δίνεις 15 και στο κρατάν. Όπως είπα μπορείς να ζητήσεις να στο κρατήσουν, επί χρήμασι βεβαίως βεβαίως. ρώτησα και ξέρω και τις διαδικασίες, δεν γίνεται. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 ρώτησα και ξέρω και τις διαδικασίες, δεν γίνεται. Κι εμάς μας το έχουν κρατήσει στο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Δεκαπέντε ευρώ, ρώτησα την φίλη μου πριν λίγο σε περίπτωση που δεν θυμόμουν σωστά το ποσό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Κι εμάς μας το έχουν κρατήσει στο Μακεδονία της Θεσσαλονίκης. Δεκαπέντε ευρώ, ρώτησα την φίλη μου πριν λίγο σε περίπτωση που δεν θυμόμουν σωστά το ποσό. στην αθήνα ήταν κάθετοι :@ 70 ευρώ στον κάδο "ανακυκλωσης" Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
yannis27gr Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Όλα αυτά ισχύουν για υγρά που φέρνεις από σπίτι. Γιατί, αν θυμάμαι καλά, αγόρασα σετ άρωμα/σαμπουαν από τα duty free μετά τον έλεγχο, το έβαλαν στη διάφανη σακούλα και το πήρα χωρίς πρόβλημα στο αεροπλάνο παρόλο που ήταν πάνω από 100ml. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 30 Απριλίου 2014 Όλα αυτά ισχύουν για υγρά που φέρνεις από σπίτι. Γιατί, αν θυμάμαι καλά, αγόρασα σετ άρωμα/σαμπουαν από τα duty free μετά τον έλεγχο, το έβαλαν στη διάφανη σακούλα και το πήρα χωρίς πρόβλημα στο αεροπλάνο παρόλο που ήταν πάνω από 100ml. Ναι απο duty free αγορασμένα την ίδια ημέρα (οχι την προηγούμενη π.χ. ) δεν εχεις θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα