pavlinara Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Μπορω να ακυρώσω εισιτήριο ; Η να αλλάξω ταυτόχρονα όνομα και ημερομηνία ταυτόχρονα μην χαθεί το εισιτήριο;επειδη είδα οτι αλλαγή ονόματος γίνεται αλλα και αλλαγή ημερομηνίας αλλα ταυτόχρονα να αλλαχτουν και τα δυο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλύτερα να πάρεις ένα τηλέφωνο στο Helpdesk. Αξίζει όμως αυτή η διαδικασία για ενα τόσο φθηνό εισητηριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 γιατί είναι διαδικασία; και τι είναι το helpdesk? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Θεσμικά απο την ΙΑΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αλλαγή ονόματος σε ναύλο. Ωστόσο η ryanair δεν ειναι στην ΙΑΤΑ... Οποτε ακομα και αν στην κάνουν θα εχει διαδικασία (π.χ. απο μανα σε κόρη, πιστοποιητικά οικογ. καταστασης, ταυτότητες κλπ) Το helpdesk ειναι το τηλ κεντρο στην Αγγλία.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 χωρίς να έχω κάνει τσεκ ιν μπαίνω και βλέπω change name , δε γίνεται μέσω ίντερνετ; πρέπει να τους πάω πιστοποιητικά; το λογικό θα είναι να γίνεται μέσω ίντερνετ και να σε χρεώνουν ένα ποσό ** Higher flight change fees apply on all flights on the following routes: International Canary Islands (excl Spanish domestic) and all international Greek routes. μάλιστα, επειδή είμαστε και πολύ πλούσιοι οι Έλληνες.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators GeorgeMan Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια. Ειμαι στρατιωτης στη Θεσσαλονικη ενω κατοικω μονιμα στην Αθηνα. Κοιταξα στο site της και βλεπω πως μπορει κανεις να ταξιδεψει τη διαδρομη αυτη με 29/34 ευρω, οσο το στρατιωτικο εισιτηριο με ΚΤΕΛ δηλαδη! Κοστη για βαλιτσες περαν του 55x40x20 δεν με ενδιαφερουν καθως ετσι κι αλλιως δεν κουβαλαω πολλα πραγματα. Η τιμη ειναι οντως τετοια και μαλιστα για κρατησεις θεσεων μολις 4-5 μερες πριν ή κατι χανω; Επειδη δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο, ποια ειναι η διαδικασια που ακολουθειται; Κατι ειδα για check-in και δεν καταλαβα ακριβως για να ειμαι ειλικρινης. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 28 Απριλίου 2014 Καλησπερα παιδια. Ειμαι στρατιωτης στη Θεσσαλονικη ενω κατοικω μονιμα στην Αθηνα. Κοιταξα στο site της και βλεπω πως μπορει κανεις να ταξιδεψει τη διαδρομη αυτη με 29/34 ευρω, οσο το στρατιωτικο εισιτηριο με ΚΤΕΛ δηλαδη! Κοστη για βαλιτσες περαν του 55x40x20 δεν με ενδιαφερουν καθως ετσι κι αλλιως δεν κουβαλαω πολλα πραγματα. Η τιμη ειναι οντως τετοια και μαλιστα για κρατησεις θεσεων μολις 4-5 μερες πριν ή κατι χανω; Επειδη δεν εχω ταξιδεψει ξανα με αεροπλανο, ποια ειναι η διαδικασια που ακολουθειται; Κατι ειδα για check-in και δεν καταλαβα ακριβως για να ειμαι ειλικρινης. Κι όμως αυτές είναι οι τιμές. Κανείς κράτηση online και οπωσδήποτε τσεκ ιν online και εκτύπωνεις την κάρτα επιβίωσης. Πας και πετάς..! Πρόσεξε όμως. Οπωσδήποτε τυπώνεις και έχεις μαζί σου την κάρτα επιβιβασης γιατι η επανέκδοση της στο αεροδρόμιο κοστίζει 70€.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
louben Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εκδοση μπορεις να κανεις μονο 7 ημερες πριν την πτηση η οχι? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Εκδοση μπορεις να κανεις μονο 7 ημερες πριν την πτηση η οχι? Οποτε θες κανεις έκδοση, ισως και την ίδια μέρα. Τσεκ ιν μπορεις να κάνεις περιπου 15 μέρες πριν στην ryanair αν θυμαμαι καλα.. Στις άλλες εταιρείες 2 ημέρες πριν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 http://www.ryanair.com/en/terms-and-conditions/article6/ Πλεον το κανανε 30 μερες για το check in για αυτους που εχουν κανει κρατηση allocated seat για τους υπολοιπους 7 μερες. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Παιδια να ρωτησω κατι. Για να εχω μαζι μου υγρα προιοντα πρεπει να βρω τις επωνυμες συσκευασιες κατω απο 100ml για να ξερουν τι ειναι (σαμπουαν, υγρο φακων, κολωνια κτλ), ή μπορω να αγορασω πχ αυτο http://www.ebay.co.uk/itm/Plastic-Air-Flight-Travel-Bottles-100ml-5-Pk-Plus-Free-Bottle-Case-/151039284821 και να βαλω οτι θελω μεσα? Εννοω πρεπει να τους αποδειξω τι ειναι αυτο που εχει μεσα καθε μπουκαλακι? Γιατι ειναι δυσκολο ειδικα σε υγρο φακων να βρω συσκευασια επωνυμη τοσο μικρη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 δες παραπανω/προηγούμενες σελίδες, σε καθε σελιδα τα ιδια λεμε... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Το συγκεκριμενο δεν το ειδα καπου γιαυτο ρωτησα. Αν ξερεις μου απαντας αλλιως μην μπαινεις στον κοπο να γραψεις για να μου την πεις. Για να γινω πιο σαφης δινω ενα παραδειγμα. Θελω να παρω ultrex σαμπουαν ας πουμε. Πρεπει να βρω συσκευασια ultrex <100ml ή μπορω να βαλω σε ενα κοινο μπουκαλακι απο αυτα που εβαλα στο λινκ και να το παρω μαζι μου. Θα εχω προβλημα να τους αποδειξω οτι οντως αυτο ειναι σαμπουαν? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 http://www.ryanair.com/en/terms-and-conditions/article8-prohibitedarticles/ Και γω το ιδιο(παρομοιο) σετακι εχω, ποτε δεν εχω αντιμετωπισει καποιο θεμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dimitris_sg Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 29 Απριλίου 2014 Σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση. Paylidi με σενα πραγματικα απορω γιατι λες οτι σε καθε σελιδα λεμε τα ιδια και τα ιδια, ενω εσυ ο ιδιος οχι μονο δεν προτεινεις μια λυση αλλα απεναντιας δεν βρισκεις τροπο να μεταφερεις σαμπουαν η ενα σιροπι για το βηχα και γκρινιαζεις. Το διαβασα σε παλιο ποστ σου. Τελικα δεν ειναι και τοσο δυσκολο να παρεις δικα σου μικρα μπουκαλακια και να βαζεις οτι θες. Γιατι πραγματικα ειναι τοσο απλο αλλα διαβαζοντας το θεμα αναρωτηθηκα αν ειναι λαθος γιατι εσυ συγκεκριμενα ελεγες που θα βρω υγρο φακων κατω απο 100 ml και γιαυτο εκανα την αρχικη μου ερωτηση. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα