paylidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Περίεργη κατασταση ομολογουμένως... Ενα πιστοπ. οικογ. καταστασης και ενα γεννησης θα ελυνε πολλα, τρεξτε το οσο μπορείτε να το πάρετε να ειστε οκ... btw Στην Αγγλία ειναι το call center στο luton απο οσο ξερω... Εσυ γιατί πηρες Ιρλανδία;
pavlinara Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Ιρλανδική δεν είναι;Δε ξέρω στο 0044 871 246 0002 πήρα.Ευτυχώς έχουμε πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης και δεν θα τρέξουμε.Έτσι κι αλλιώς δεν προλαβαίναμε.
tsakonas Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 αγγλια πηρες, αν στην ταυτοτητα εχει το πατρικο της τοτε πεταει...αλλιως μονο με πιστοποιητικο...
paylidis Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Κόμπλε είσαι! αλλα αν μπορέσεις τουλάχιστον για την επιστροφή βρες τα παραπάνω δικαιολογητικά και διόρθωσε το για να είσαι 101% βέβαιη!
fotodv7 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Παιδιά σε δύο εβδομάδες πετάω με την ryanair από Θεσσαλονίκη Αθήνα. Έκλεισα από τα εισιτήρια από το site τους σε πολύ καλή τιμή. Έχω όμως κάποιες απορίες. Πρώτα απ' όλα τι θα πρέπει να προσέξω; Το web check in θα το κάνω σήμερα το απόγευμα και θα εκτυπώσω και τα εισιτήρια. Είναι η πρώτη φορά που πετάω και καθώς έψαχνα στο internet μου γεννήθηκαν κάποια ερωτήματα. Δεν επιτρέπεται να έχω υγρά μέσα στην χειραποσκευή; (Φοράω φακούς επαφής και χρειάζομαι το υγρό). Κάτι διάβασα για πλαστικά σακουλάκια. Επίσης στην κράτηση δεν δήλωσα επιπλέον βαλίτσα. Εάν το δηλώσω στο αεροδρόμιο θα χρεωθώ παραπάνω απ' ότι θα είχα χρεωθεί online;
arc Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δημοσ. 23 Απριλίου 2014 Δεν επιτρέπεται να έχω υγρά μέσα στην χειραποσκευή; (Φοράω φακούς επαφής και χρειάζομαι το υγρό). Κάτι διάβασα για πλαστικά σακουλάκια. Βασικά επιτρέονται υγρά μεχρι 100ml συνολικά. Δες κάποια links σε προηγούμενες σελίδες ή σε οποιοδήποτε site αεροδρομίου. Το γράφουν παντου. Επίσης στην κράτηση δεν δήλωσα επιπλέον βαλίτσα. Εάν το δηλώσω στο αεροδρόμιο θα χρεωθώ παραπάνω απ' ότι θα είχα χρεωθεί online; Αν χρειάζεσαι βαλίτσα βγάλε την online. Στο αεροδρόμιο μπορείς να βγάλεις αλλά θα σου κοστίσει πιο ακριβα. Τιμες γράφει στο site
louben Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Βασικά επιτρέονται υγρά μεχρι 100ml συνολικά. Δες κάποια links σε προηγούμενες σελίδες ή σε οποιοδήποτε site αεροδρομίου. Το γράφουν παντου. Αν χρειάζεσαι βαλίτσα βγάλε την online. Στο αεροδρόμιο μπορείς να βγάλεις αλλά θα σου κοστίσει πιο ακριβα. Τιμες γράφει στο site Για τη ryanair θα ρωτησω και εγω.Ταξιδευω τον ιουνιο με ryanair και εχω θεμα.100 ml συνολικα ολες οι συσκευασιες η 100 ml καθε συσκευασια.Υγρα φακων επαφης ποσο ειναι η μικροτερη συσκευασια που υπαρχει?Να υποθεσω οτι στη συσκευασια της καμπινας δε θα επιτρεπονται αποσμητικα σε σπρευ σωστα?Επισης Οτιδηποτε σε μορφη τζελ(πχ αφρολουτρα) θεωρουνται υγρα η οχι?Telika η χειραποσκευη της ryanair πρεπει να εχει διαστασεις 55χ40χ20 εκ με μεγιστο βαρος 10κιλα?Η συζυγος μπορει να παρει την τσαντα της χωρις να θεωρειται εξτρα αποσκευη?Αν βαλω τσαντακι μεσης πιανεται ως αποσκευη? Αυτα (τα ολιγα).
paylidis Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Για τη ryanair θα ρωτησω και εγω.Ταξιδευω τον ιουνιο με ryanair και εχω θεμα.100 ml συνολικα ολες οι συσκευασιες η 100 ml καθε συσκευασια.Υγρα φακων επαφης ποσο ειναι η μικροτερη συσκευασια που υπαρχει?Να υποθεσω οτι στη συσκευασια της καμπινας δε θα επιτρεπονται αποσμητικα σε σπρευ σωστα?Επισης Οτιδηποτε σε μορφη τζελ(πχ αφρολουτρα) θεωρουνται υγρα η οχι?Telika η χειραποσκευη της ryanair πρεπει να εχει διαστασεις 55χ40χ20 εκ με μεγιστο βαρος 10κιλα?Η συζυγος μπορει να παρει την τσαντα της χωρις να θεωρειται εξτρα αποσκευη?Αν βαλω τσαντακι μεσης πιανεται ως αποσκευη? Αυτα (τα ολιγα). 100 ml μέγιστο η κάθε συσκευασία-σύνολο έως 1 λίτρο όλες. Με το υγρό φακών εχω και εγω σοβαρό πρόβλημα καθώς δεν βρίσκω μπουκάλι 100 ml ούτε στη μάρκα μου ούτε σε καμία. Ένα δείγμα 150 είχα βρεί και το είχα μισό (70-80 ml) και δε με άφησαν να το κρατήσω οι π*παρες... Σπρεύ οχι, αγρολουτρα κλπ θεωρούνται υγρά (βρήκα δείγμα 80 ml). H χειραποσκευή όπως το αναφέρεις και πλέον δικαιούσαι άλλη μία μικρή χειραποσκευή 35*20*20 (π.χ. μία σακούλα, ένα τσαντακι μέσης, μια γυναικεία τσάντα και αναλόγως τη διάθεση του υπαλλήλου, ίσως και τσάντα λαπτοπ). Γενικά παρατήρησα μια ελαστικότητα στις 2 πτήσεις που εχω κανει ως τώρα...
Valerie_ Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 100 μλ όλες μαζί μου είπε εμένα της ετζιαν στο αεροδρόμιο και αναγκαστικά πέταξα μια λοσιόν προσώπου
paylidis Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Δημοσ. 26 Απριλίου 2014 Τη λοσιον μάλλον την πέταξες επειδη ήταν πάνω απο 100 ml.. Μεταφορά υγρών στις χειραποσκευές των επιβατών - Νέα μέτρα ασφάλειας στην Ευρωπαϊκή ΈνωσηΑπό τις 06/11/2006, νέα μέτρα ασφαλείας ισχύουν σε όλα τα αεροδρόμια της Ευρωπαϊκής Ένωσης (Ευρωπαϊκός Κανονισμός 1546/06 της Ευρωπαϊκής Επιτροπής) σχετικά με τη μεταφορά υγρών στιςχειραποσκευές των επιβατών. Σύμφωνα με το νέο Ευρωπαικό Κανονισμό, περιορίζονται πλέον οι ποσότητες των προϊόντων σε υγρή μορφή που επιτρέπεται να μεταφέρετε στην καμπίνα επιβατών του αεροσκάφους (π.χ. νερό, ποτά και αναψυκτικά, ζελέ, κρέμες, αλοιφές, κόλλα, λοσιόν, αρώματα, σαμπουάν, λακ μαλλιών, μάσκαρα, λιπ-γκλος, οδοντόπαστας, αφρός ξυρίσματος, σπρέι, υγρό φακών επαφής, λάδι και λοιπά αντικείμενα παρόμοιας υφής). Ο παρών κανονισμός λειτουργεί συμπληρωματικά στους ισχύοντες κανονισμούς για τα απαγορευμένα προς μεταφορά στην καμπίνα επιβατών αντικείμενα και προϊόντα και αφορά τον περιορισμό των υγρών που μεταφέρονται στις χειραποσκευές σας μόνο. Δεν ισχύει για τις αποσκευές που παραδίδονται κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων. Παρακάτω θα βρείτε χρήσιμες πληροφορίες και οδηγίες για την καλύτερη και ταχύτερη εξυπηρέτησή σας στα αεροδρόμια που ισχύει ο παρόν κανονισμός. Τι επιτρέπεται να μεταφέρετε στην χειραποσκευή σας: Υγρά σε δοχεία χωρητικότητας μέχρι 100 ml ανά συσκευασία. Οι συσκευασίες αυτές θα πρέπει να χωρούν σε μία διαφανή επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα, μέγιστης χωρητικότητας 1 λίτρου. Επιτρέπεται μία μόνο τέτοια σακούλα ανά επιβάτη, που θα πρέπει να είναι κλειστή και θα παραδίδεταιξεχωριστά στον Έλεγχο Χειραποσκευών για εξέταση. Υγρά φάρμακα και διατροφικά είδη που σας είναι απαραίτητα κατά την διάρκεια του ταξιδιού σας μπορούν να μεταφερθούν στην χειραποσκευή σας. Μπορεί όμως να σας ζητηθεί να αποδείξετε ότι είναι απαραίτητα για το ταξίδι. Αγοραζόμενα είδη από τα καταστήματα των αεροδρομίων (Καταστήματα Αφορολογήτων Ειδών). Αυτά τα είδη θα πρέπει να τοποθετούνται σε ειδική σφραγισμένη σακούλα, η οποία θα διατίθεται από τα εν λόγω καταστήματα και την οποία δεν πρέπει να ανοίξετε προτού περάσετε τον έλεγχο χειραποσκευών, αλλιώς το περιεχόμενό της μπορεί να κατασχεθεί στο Σημείο Ελέγχου. Εάν πρόκειται να κάνετεμετεπιβίβαση σε άλλο αεροδρόμιο της Ευρωπαικής Ενωσης, καθώς και στην Νορβηγία, Ελβετία και Ισλανδία μην ανοίξετε τη σακούλα πριν το Σημείο Ελέγχου στο αεροδρόμιο μετεπιβίβασης ή στο τελευταίο αεροδρόμιο, εφόσον περνάτε από περισσότερους του ενός σταθμού μετεπιβίβασης. Όλα αυτά τα υγρά είναι επιπλέον των προαναφερθεισών ποσοτήτων στην επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα. Το προσωπικό ασφαλείας είναι υποχρεωμένο να σας ζητήσει να αποχωρισθείτε τα υγρά προϊόντα που δεν πληρούν τους όρους του νέου Ευρωπαϊκού Κανονισμού. Τα αντικείμενα αυτά θα ανακυκλώνονται ως άχρηστα.
yannis27gr Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Υποθέτω ότι η συζήτηση γίνεται γιατί δεν παίρνετε κανονική βαλίτσα όπου μπαίνουν τα πάντα μέσα, σωστά; Δεν ξέρω για τα υγρά γιατί τα έβαλα στην κανονική βαλίτσα, αλλά για τις χειραποσκευές ήταν πολύ ελαστικοί πριν 2 βδομάδες που πεταξα. Έψαχνα για αποσκευες στις ακριβεις διαστασεις και τις ζυγιζα για να μην εχω θεμα στο αεροδρομιο και ηρθαν οι αλλοι με κατι μπαουλα... μια χαρα περασαν...
louben Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δεν εβαλαν τις χειραποσκευες στις δηκες να δουν αν χωρανε? Οσο για τις κανονικες αποσκευες αυτα ειναι τα κακα της ιστοριας.Πετα παμφθηνα αλλα δυστυχως με παμπολλους περιορισμους ενας εκ των οποιων ειναι και οι αποσκευες. Οι δαστασεις τελικα ειναι οι προαναφερθεισες( 55χ40χ20 εκ )? Για υγρα υπαρχει σιγουρα αυτο http://www.amazon.co.uk/Bausch-Lomb-Multi-Purpose-Contact-Solution/dp/B001E5CD96/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1398583628&sr=8-1&keywords=renu+flight αλλα δεν το εχω βρει στην ελλαδα ακομη.Αν ειναι να παραγγειλω κατι απο ΑΜΑΖΟΝ θα το παρω σιγουρα. Και κατι ακομη.Τελικα πρεπει να βρω ναυλον σακουλακια να βαλω μεσα τυχον υγρα η τα πεταω χυμα στην αποσκευη>?
paylidis Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δεν εβαλαν τις χειραποσκευες στις δηκες να δουν αν χωρανε? Οσο για τις κανονικες αποσκευες αυτα ειναι τα κακα της ιστοριας.Πετα παμφθηνα αλλα δυστυχως με παμπολλους περιορισμους ενας εκ των οποιων ειναι και οι αποσκευες. Οι δαστασεις τελικα ειναι οι προαναφερθεισες( 55χ40χ20 εκ )? Για υγρα υπαρχει σιγουρα αυτο http://www.amazon.co.uk/Bausch-Lomb-Multi-Purpose-Contact-Solution/dp/B001E5CD96/ref=sr_1_1?ie=UTF8&qid=1398583628&sr=8-1&keywords=renu+flight αλλα δεν το εχω βρει στην ελλαδα ακομη.Αν ειναι να παραγγειλω κατι απο ΑΜΑΖΟΝ θα το παρω σιγουρα. Και κατι ακομη.Τελικα πρεπει να βρω ναυλον σακουλακια να βαλω μεσα τυχον υγρα η τα πεταω χυμα στην αποσκευη>? Θα σου δώσουν νάιλον σακουλακι στο αεροδρόμιο. Οι διαστάσεις είναι όντως αυτές αλλα οπως προειπωθηκε είναι ελαστικοι...
fotodv7 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Δημοσ. 27 Απριλίου 2014 Παιδιά έχω κλείσει 2 εισιτήρια στις 07/05 από Θεσσαλονίκη για Αθήνα. Ενδέχεται όμως να έχω κάποιες δουλειές και θέλω να αλλάξω τα εισιτήρια για 2-3 μέρες αργότερα. Πάω κανονικά να κάνω την αλλαγή αλλά μου βγάζει αυτό το μήνυμα. Τι φταίει; EDIT : άκυρο παιδιά το βρήκα, είναι πτήση εσωτερικού
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα