quest123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 γνωριζει κανεις αν με ξενο διαβατηριο μπορεις να ταξιδεψεις με την ryan? για εσωτερικο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tehAllantin Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 πρέπει να σου βάλουν μία σφραγίδα. Δεν ξερω ακριβως που και ποιος τη βαζει αλλα αυτο ειχα ακουσει μια φορα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pantelwolf Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 οταν λες ξενο διαβατήριο; εντός ΕΕ? έισαι εδώ με βίζα; εννοείται οτι μπορεις να πετάξεις με οτιδήποτε διαβατήριο με όλες τις εταιρείες, αρκεί να είσαι νόμιμα στη χώρα και να μην εχεις γεωγραφικό περιορισμό στη βίζα. εδιτ: Τώρα είδα, αφου έχει άδεια παραμονής, γιατί να μη μπορεί να πετάξει με το διαβατήριό της; δεν υπάρχει λόγος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
DrLo Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 γνωριζει κανεις αν με ξενο διαβατηριο μπορεις να ταξιδεψεις με την ryan? για εσωτερικο Δε ξέρω αλλά δε μπορώ να φανταστώ γιατί όχι. Δηλαδή αν έρθει ένας βραζιλιάνος ξέρω 'γω για διακοπές στην Αθήνα και του τη βάρέσει να πάει 2 μέρες στη θεσσαλονική ... τι θα πρέπει να κάνει. ? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IRA14 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Οταν εκλεισες το εισιτηριο σου εβγαζε επιλογες για το βαρος της βαλιτσας..... Επισης και για τις χειραποσκευες εγραφε.... Επισης για της ταυτοτητες μονο αμα εχει λατινικους χαρακτηρες τυπωμενους απο computer και οχι χειρογραφα. (φυσικα μονο αν ταξιδευεις για χωρες ΕU η για εσωτερικο). Οσο για τα αλλα επιτρεπονται αρκει να τα εχεις στην βαλιτσα και οχι στην χειραπο μου γεννήθηκε μία απορία: πρόκειται να ταξιδέψω με χειραποσκευή, δεν μπορώ να βάλω μέσα ένα κραγιόν και ένα make-up? είναι κάτω των 100 ml Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgios2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Τι χρώμα είναι το κραγιόν? 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IRA14 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Τι χρώμα είναι το κραγιόν? συγκεντρώσουυυυυυυ............... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ntinaras Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 γνωριζει κανεις αν με ξενο διαβατηριο μπορεις να ταξιδεψεις με την ryan? για εσωτερικο οταν λες ξενο εννοεις πχ της θειας σου? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Unabomber Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 μου γεννήθηκε μία απορία: πρόκειται να ταξιδέψω με χειραποσκευή, δεν μπορώ να βάλω μέσα ένα κραγιόν και ένα make-up? είναι κάτω των 100 ml Μπορεις, εγω απλα το ειπα αυτο διοτι εγραφε σαμπουαν και υγρο φακων.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IRA14 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Μπορεις, εγω απλα το ειπα αυτο διοτι εγραφε σαμπουαν και υγρο φακων.. ωραία, σε ευχαριστώ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Georgios2 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν θεωρούνται υγρά προϊόντα: οι πούδρες, τα ρουζ, τα κραγιόν, ταλκ. κλπ. Οπότε τα τρυπώνεις κάπου και είσαι ένταξη! το έχω διαβάσει από εδώ http://www.easy-airtickets.gr/2014/03/blog-post_29.html γράφειδιάφορα, ίσως βοηθήσουν http://www.easy-airtickets.gr/2014/03/blog-post_29.html 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
IRA14 Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 10 Απριλίου 2014 Δεν θεωρούνται υγρά προϊόντα: οι πούδρες, τα ρουζ, τα κραγιόν, ταλκ. κλπ. Οπότε τα τρυπώνεις κάπου και είσαι ένταξη! το έχω διαβάσει από εδώ http://www.easy-airtickets.gr/2014/03/blog-post_29.html γράφειδιάφορα, ίσως βοηθήσουν http://www.easy-airtickets.gr/2014/03/blog-post_29.html ναι, όντως με βοηθάει πολύ αυτό το site, είναι λεπτομερέστατο! σ'ευχαριστώ πολύ! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Έκλεισα εισιτήριο και εκανα check in και διαπίστωσα οτι έβαλα λάθος επίθετο.πηρα τηλέφωνο στην Ιρλανδία και μου ειπαν να τους παω πιστοποιητικό γέννησης αφου αλλαγή δε γίνεται. Το θέμα ειναι οτι αυριο ειναι η πτήση και μαλλον δεν θα προλάβει να βγει το πιστοποιητικό γέννησης. Για να καταλάβετε έκλεισα εισιτήριο για τη μανα μου και αντί να βάλω το επίθετο του μπαμπα μου έβαλα το δικό της το πατρικό.αυτο εγινε επειδη στα μισά έγγραφα ειναι με το επίθετο της και στα αλλα μισά με το επίθετο του άντρα της. (Οι γνωστές μαλ...του να παίρνει η γυναίκα το επίθετο του άντρα). Ειμαι μεγάλη ηλίθια αλλα υπαρχει καποιος που του έτυχε το ίδιο; 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 μου ειχε τυχει ακριβως το ίδιο στην aegean οπου αναγκαστηκα να ακυρώσω το εισιτήριο... το οτι δεχονται να στο αλλάξουν ειναι μεγάλη υποχώρηση και προς τιμήν τους αλλα και εγω πιστευω οτι δύσκολα θα προλαβεις να τα διορθώσεις πλέον... Για μένα ας πάει με ολα της τα χαρτια+πιστοπ οικογ καταστασης και λογικά θα την αφήσουν να πεταξει απο ελλάδα για ελλάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
pavlinara Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Share Δημοσ. 22 Απριλίου 2014 Ελλάδα για Κύπρο είναι βασικά.Το επίθετο υπάρχει και στην ταυτότητα της αλλά σαν επίθετο του πατέρα της.Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην την αφήσουν;Στο τηλέφωνο η Ιρλανδή είπε να έχει μαζί της birth certificate.Δεν θα τις αλλάξουν το όνομα στο εισιτήριο, απλά θα την δεχτούν την ταυτότητα της. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα