Προς το περιεχόμενο

Συζήτηση για την ryanair

The_Judas

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

οταν λες ξενο διαβατήριο; εντός ΕΕ? έισαι εδώ με βίζα; εννοείται οτι μπορεις να πετάξεις με οτιδήποτε διαβατήριο με όλες τις εταιρείες, αρκεί να είσαι νόμιμα στη χώρα και να μην εχεις γεωγραφικό περιορισμό στη βίζα.

εδιτ:

Τώρα είδα, αφου έχει άδεια παραμονής, γιατί να μη μπορεί να πετάξει με το διαβατήριό της; δεν υπάρχει λόγος

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

γνωριζει κανεις αν με ξενο διαβατηριο μπορεις να ταξιδεψεις με την ryan? για εσωτερικο

Δε ξέρω αλλά δε μπορώ να φανταστώ γιατί όχι.

Δηλαδή αν έρθει ένας βραζιλιάνος ξέρω 'γω για διακοπές στην Αθήνα και του τη βάρέσει να πάει 2 μέρες στη θεσσαλονική ... τι θα πρέπει να κάνει. ?

Οταν εκλεισες το εισιτηριο σου εβγαζε επιλογες για το βαρος της βαλιτσας..... Επισης και για τις χειραποσκευες εγραφε....

Επισης για της ταυτοτητες μονο αμα εχει λατινικους χαρακτηρες τυπωμενους απο computer και οχι χειρογραφα. (φυσικα μονο αν ταξιδευεις για χωρες ΕU η για εσωτερικο).

Οσο για τα αλλα επιτρεπονται αρκει να τα εχεις στην βαλιτσα και οχι στην χειραπο

μου γεννήθηκε μία απορία: πρόκειται να ταξιδέψω με χειραποσκευή, δεν μπορώ να βάλω μέσα ένα κραγιόν και ένα make-up? είναι κάτω των 100 ml

γνωριζει κανεις αν με ξενο διαβατηριο μπορεις να ταξιδεψεις με την ryan? για εσωτερικο

οταν λες ξενο εννοεις πχ της θειας σου? :P

• Like 1

μου γεννήθηκε μία απορία: πρόκειται να ταξιδέψω με χειραποσκευή, δεν μπορώ να βάλω μέσα ένα κραγιόν και ένα make-up? είναι κάτω των 100 ml

Μπορεις, εγω απλα το ειπα αυτο διοτι εγραφε σαμπουαν και υγρο φακων..

Δεν θεωρούνται υγρά προϊόντα: οι πούδρες, τα ρουζ, τα κραγιόν, ταλκ. κλπ. Οπότε τα τρυπώνεις κάπου και είσαι ένταξη!

το έχω διαβάσει από εδώ http://www.easy-airtickets.gr/2014/03/blog-post_29.html γράφειδιάφορα, ίσως βοηθήσουν

http://www.easy-airtickets.gr/2014/03/blog-post_29.html

• Like 1

Δεν θεωρούνται υγρά προϊόντα: οι πούδρες, τα ρουζ, τα κραγιόν, ταλκ. κλπ. Οπότε τα τρυπώνεις κάπου και είσαι ένταξη!

το έχω διαβάσει από εδώ http://www.easy-airtickets.gr/2014/03/blog-post_29.html γράφειδιάφορα, ίσως βοηθήσουν

http://www.easy-airtickets.gr/2014/03/blog-post_29.html

ναι, όντως με βοηθάει πολύ αυτό το site, είναι λεπτομερέστατο! σ'ευχαριστώ πολύ!

• 2 εβδομάδες αργότερα...

Έκλεισα εισιτήριο και εκανα check in και διαπίστωσα οτι έβαλα λάθος επίθετο.πηρα τηλέφωνο στην Ιρλανδία και μου ειπαν να τους παω πιστοποιητικό γέννησης αφου αλλαγή δε γίνεται.

Το θέμα ειναι οτι αυριο ειναι η πτήση και μαλλον δεν θα προλάβει να βγει το πιστοποιητικό γέννησης.

Για να καταλάβετε έκλεισα εισιτήριο για τη μανα μου και αντί να βάλω το επίθετο του μπαμπα μου έβαλα το δικό της το πατρικό.αυτο εγινε επειδη στα μισά έγγραφα ειναι με το επίθετο της και στα αλλα μισά με το επίθετο του άντρα της.

(Οι γνωστές μαλ...του να παίρνει η γυναίκα το επίθετο του άντρα).

Ειμαι μεγάλη ηλίθια αλλα υπαρχει καποιος που του έτυχε το ίδιο;

• Like 1

μου ειχε τυχει ακριβως το ίδιο στην aegean οπου αναγκαστηκα να ακυρώσω το εισιτήριο... το οτι δεχονται να στο αλλάξουν ειναι μεγάλη υποχώρηση και προς τιμήν τους αλλα και εγω πιστευω οτι δύσκολα θα προλαβεις να τα διορθώσεις πλέον...

Για μένα ας πάει με ολα της τα χαρτια+πιστοπ οικογ καταστασης και λογικά θα την αφήσουν να πεταξει απο ελλάδα για ελλάδα...

Ελλάδα για Κύπρο είναι βασικά.Το επίθετο υπάρχει και στην ταυτότητα της αλλά σαν επίθετο του πατέρα της.Δηλαδή υπάρχει περίπτωση να μην την αφήσουν;Στο τηλέφωνο η Ιρλανδή είπε να έχει μαζί της birth certificate.Δεν θα τις αλλάξουν το όνομα στο εισιτήριο, απλά θα την δεχτούν την ταυτότητα της.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...