yannis27gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Στην ταυτότητα είναι γραμμένα τα ονόματα χειρόγραφα. Για Αθήνα που ταξίδεψα πριν μήνες με Aegean δεν είχα θέμα. Για Ρώμη θα έχω; Κι αν ναι, τι κάνω; Παίρνω κάποια ταυτοποίηση από αστυνομία;
Unabomber Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Eιναι στην ευχερεια της αεροπορικης αν θα στην δεχτει η οχι κατα την αναχωρηση οπως και στην ευχερεια της χωρας που πας. Το 2011 που πηγα Ρωμη παντως εβγαλα καινουργια λογω οτι ηταν χειρογραφη. Δεν μπορεις να κανεις και πολλα απλα βγαζεις καινουργια ταυτοτητα με εκτυπωμενους λατινικους χαρακτηρες. Αλλο εξωτερικο και αλλο εσωτερικο....
quest123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 για την περιπτωση μου δεν γνωριζει κανεις τιποτα?
arc Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Στην ταυτότητα είναι γραμμένα τα ονόματα χειρόγραφα. Για Αθήνα που ταξίδεψα πριν μήνες με Aegean δεν είχα θέμα. Για Ρώμη θα έχω; Κι αν ναι, τι κάνω; Παίρνω κάποια ταυτοποίηση από αστυνομία; Από Ελλάδα για Ρωμη : Αν στο check ειναι έλληνες ίσως σε αφήσουν Από Ρώμη για Ελλάδα : Σε βλέπω να μένεις στο αεροδρόμιο και να τρέχεις στην πρεσβεία για νεα ταυτότητα. Πήγαινε αύριο στο ΑΤ και ρώτα για διαδικασίες αντικατάστασης της ταυτότητας. 1
paylidis Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 για την περιπτωση μου δεν γνωριζει κανεις τιποτα? Σου απάντησα
yannis27gr Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Σύμφωνα με αυτό το σαιτ, δε θα έχω θέμα. Ούτε η Δήμητρα είχε πρόβλημα. Πήγε κάποιος με χειρόγραφη ταυτότητα και είχε θέμα ή αερολογείτε;
paylidis Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Σύμφωνα με αυτό το σαιτ, δε θα έχω θέμα. Ούτε η Δήμητρα είχε πρόβλημα. Πήγε κάποιος με χειρόγραφη ταυτότητα και είχε θέμα ή αερολογείτε; Εντός Ελλάδας, σε Βαλκάνια-Τουρκία και φινλανδια πέρασα κανονικά με χειρόγραφη. Για Ιταλία δε ξέρω αν εχουν κάποιο σκαλωμα αν και δεν πιστεύω.
quest123 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Σου απάντησα ειπες με αστυνομικη ταυτοτητα η διαβατηριο.... αστυνομικη ταυτοτητα δεν υπαρχει, ομως υπαρχει διαβατηριο αλλα ειναι ξενο...
cosmos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Οπως τα λεει ο Arc Ανακρίβιες.Γιατί γράφετε πράγματα που δεν ισχύουν?Δεν υπάρχει κανένα θέμα με Ιταλία με το αν η ταυτότητα είναι χειρογραφη ή όχι.Δεν θα σου πει κανείς τίποτα ούτε να πας να βγάλεις νέα ταυτότητα. 1
Unabomber Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Σύμφωνα με αυτό το σαιτ, δε θα έχω θέμα. Ούτε η Δήμητρα είχε πρόβλημα. Πήγε κάποιος με χειρόγραφη ταυτότητα και είχε θέμα ή αερολογείτε; Δεν σου ειπαμε οτι θα εχεις θεμα 100% αλλα αμα τυχεις σε κανα στραβαδι υπαλληλο θα τρεχεις και δεν θα φτανεις τελευταια στιγμη. Its up to you. ps: Γιατι δεν βγαζεις ενα διαβατηριο να εχεις το κεφαλι σου ησυχο ?
cosmos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Κανένα θέμα δεν θα έχει.Και πίστεψε με δεν είναι θέμα υπαλλήλου.Μην παραπλανείς εαν δεν γνωρίζεις. 1
Unabomber Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Κανω ταξιδια εξωτερικου καθε εβδομαδα σχεδον και το τι εχουν δει τα ματια μου στα check in, δεν λεγεται..... Μακαρι να μην εχει θεμα.
cosmos000 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δημοσ. 9 Απριλίου 2014 Δεν θα βγάλουμε να τις μετρήσουμε τώρα έτσι όπως απαντάς....αλλά δεν μίλησα για εξωτερικό γενικώς.Απαντώ για Ιταλία ειδικώς...(άρα κάτι θα γνωρίζω περισσότερο)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα