Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
13 minutes ago, GaGaS_Thess said:

Καλημέρα . Πετάω 28/11 για Βρυξέλλες . Έψαξα να βρω βαλίτσα 40x20x25 για να την πάρω στην καμπίνα . Η μικρότερη που βρήκα ήταν 45x23x27 . Θα έχω πρόβλημα λέτε ? 

Που έψαξες; Στο skroutz έχει να βάλεις φίλτρα στις διαστάσεις.

• Like 1
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
1 hour ago, GaGaS_Thess said:

Καλημέρα . Πετάω 28/11 για Βρυξέλλες . Έψαξα να βρω βαλίτσα 40x20x25 για να την πάρω στην καμπίνα . Η μικρότερη που βρήκα ήταν 45x23x27 . Θα έχω πρόβλημα λέτε ? 

Καλύτερα κάποιο backpack αντί για σκληρή βαλίτσα γιατί θα πρέπει να την βάλεις κάτω από το κάθισμα. Στις διαστάσεις 99% δεν θα σου πουν κάτι αλλά υπάρχει περίπτωση επειδή δεν έχεις priority και δουν βαλίτσα αντί για backpack να σε βάλουν να την μετρήσεις. Το δικό μου backpack έχει διαστάσεις 48 x 29 x 26 και ποτέ δεν έχουν ζητήσει να το μετρήσουν. 

• Like 2
Δημοσ.
1 ώρα πριν, GaGaS_Thess είπε

Μπορεί.Τυχερά,ή όχι και τόσο,είναι αυτά.

Δημοσ.
13 ώρες πριν, GaGaS_Thess είπε

καλύτερα να πάρεις κάτι που ''μαζεύεται'' και είναι μαλακό ύφασμα. εάν σου ζητήσουν να την βάλεις στο κουτί και αυτή εξέχει, θα στην χρεώσουν. αλλά και πάλι είναι εάν σε ελέγξουν. τον έλεγχο τον κάνει το handling και όχι η ryan απευθείας.

• Like 2
Δημοσ.
On 03/11/2024 at 11:01, GaGaS_Thess said:

αν μιλας για κατω απο το καθισμα παρε backpack.Και λιγο μεγαλυτερο να ειναι δεν δινει στοχο.

15 hours ago, mpTrios said:

εχει ακομα πτησεις με 10-20 ευρώ?

κατα καιρους παιζουν φτηνες πτησεις αναλογως το μερος.αναλογως την εποχη και ποτε θα κλεισεις κτλ κτλ.δεν χανεις κατι να δεις.

• Like 1
Δημοσ.
Στις 3/11/2024 στις 11:01 ΠΜ, GaGaS_Thess είπε

Η διάσταση αυτή αναφέρεται στη μικρή αποσκευή που μπορείς να έχεις δωρεάν στο αεροπλάνο. Backpack ή μικρό σακ βουαγιάζ. Δεν υπάρχει βαλίτσα σε τέτοιο μέγεθος. Γράψε τη διάσταση 40x20x25 στο google και θα σου βγάλει άπειρες επιλογές.

Δημοσ.
17 hours ago, Con_stant1ne said:

Η διάσταση αυτή αναφέρεται στη μικρή αποσκευή που μπορείς να έχεις δωρεάν στο αεροπλάνο. Backpack ή μικρό σακ βουαγιάζ. Δεν υπάρχει βαλίτσα σε τέτοιο μέγεθος. Γράψε τη διάσταση 40x20x25 στο google και θα σου βγάλει άπειρες επιλογές.

και συνηθως κατω απο το καθισμα backpack βαζεις οχι πλαστικη βαλιτσα που δεν ξερω αν θα μπει καν. να προσεξει ο φιλος μας που ειναι να μπει.αλλο κατω απο το καθισμα αλλο στο ντουλαπι πανω.ολα αναλογως το ticket που εχει κλεισει.

Δημοσ.
Στις 4/11/2024 στις 1:03 ΠΜ, mpTrios είπε

εχει ακομα πτησεις με 10-20 ευρώ?

ειδικα για μαλτα πολλες.

• Like 2
Δημοσ.
Στις 5/11/2024 στις 2:50 ΜΜ, poulinos είπε

και συνηθως κατω απο το καθισμα backpack βαζεις οχι πλαστικη βαλιτσα που δεν ξερω αν θα μπει καν. να προσεξει ο φιλος μας που ειναι να μπει.αλλο κατω απο το καθισμα αλλο στο ντουλαπι πανω.ολα αναλογως το ticket που εχει κλεισει.

Έχω κλείσει απλό εισητηριο και έχω πληρώσει μια βαλίτσα 20 κιλά . Στο εισητηριο μου αναφέρει 40x20x25 οπότε πάω σε backpack από ότι καταλαβαίνω και ας ελπίζω ότι θα μου φτάσει η 20 κιλη για 3 άτομα 5 μερες

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, GaGaS_Thess είπε

Έχω κλείσει απλό εισητηριο και έχω πληρώσει μια βαλίτσα 20 κιλά . Στο εισητηριο μου αναφέρει 40x20x25 οπότε πάω σε backpack από ότι καταλαβαίνω και ας ελπίζω ότι θα μου φτάσει η 20 κιλη για 3 άτομα 5 μερες

20 κιλά ειναι παραδοτέα.Και θα έχεις και το backpack.Μπορούν και οι άλλοι να έχουν backpack.

Δημοσ.
8 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε

20 κιλά ειναι παραδοτέα.Και θα έχεις και το backpack.Μπορούν και οι άλλοι να έχουν backpack.

Μωρέ ναι απλά στο backpack δεν χωράει τίποτα πιστευω

Δημοσ.
On 07/11/2024 at 22:37, GaGaS_Thess said:

5 ημερες τις βγαζω με ενα backpack και μου μενει χωρος....δεν εχω δωσει ποτε παραδοτεα παρα μονο αν ειναι να παω να κανω κανα βουνο που πρεπει να εχω μαζι πολυ ορειβατικο εξοπλισμο.  αφου εισαστε 3 ατομα μπορειτε να παρετε 3 backpacks εννοειται.

• Like 1
Δημοσ.

5 μέρες με παιδί και backpack είναι δύσκολο :) άσε που θα θέλουμε να ψωνίσουμε κιόλας . Η βαλίτσα 20 κιλών τι διαστάσεις πρέπει να έχει μέγιστες? Ξέρει κανείς ? Γιατί βλέπω στην Ryanair περίεργες διαστάσεις . Δεν αποδέχεται λέει πάνω από 81 ύψος , 119 πλάτος και 119 πάχος . Δηλαδή όλες οι υπόλοιπες διαστάσεις κάτω από αυτές αν δεν έχουν υπερβεί τα 20 κιλά είναι οκ ?

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...