Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Παίδες έχω κλείσει 10κ checked βαλίτσα, αλλά το ξανασκέφτομαι ότι δε θέλω να περιμένω παραλαβή. Μπορώ κάπως να την γυρίσω σε cabin? Στη κράτηση μου δίνει επιλογές για να προσθέσω βαλίτσες (π.χ. Priority + 2 cabin items) αλλά εγώ θέλω απλά αλλαγή.
Έχει κάνει κάποιος κάτι αντίστοιχο?
Ευχαριστώ

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
5 minutes ago, ribo7 said:

Παίδες έχω κλείσει 10κ checked βαλίτσα, αλλά το ξανασκέφτομαι ότι δε θέλω να περιμένω παραλαβή. Μπορώ κάπως να την γυρίσω σε cabin? Στη κράτηση μου δίνει επιλογές για να προσθέσω βαλίτσες (π.χ. Priority + 2 cabin items) αλλά εγώ θέλω απλά αλλαγή.
Ευχαριστώ

Μηπως να ρωτησεις καλυτερα στο chat της ryanair?

Οποτε το εχω χρησιμοποιησει βρηκα ακρη

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Το chatbot μου δινει τις κλασσικές επιλογές για να προσθέσω.
Επίσης στο policy λέει "Once purchased, bags are non-refundable, and cannot be changed to a different bag option."

Απλά ρώτησα εδώ μήπως κάποιος έχει βρει κάποιο "τρόπο". Αλλά μάλλον χλωμό.

Επεξ/σία από ribo7
Δημοσ.
1 hour ago, ribo7 said:

Ευχαριστώ

δεν ειναι πολλη ωρα η αναμονη ειδικα σε κανα μικρο airport

Δημοσ.
3 hours ago, ribo7 said:

Το chatbot μου δινει τις κλασσικές επιλογές για να προσθέσω.
Επίσης στο policy λέει "Once purchased, bags are non-refundable, and cannot be changed to a different bag option."

Απλά ρώτησα εδώ μήπως κάποιος έχει βρει κάποιο "τρόπο". Αλλά μάλλον χλωμό.

kai συμφωνα με αυτο οπως ειπες πραγματι χλωμο για να μην πω αδυνατο.

• 2 μήνες μετά...
Δημοσ.

Καλησπερα στην παρεα. Θελω να κλεισω εισητηριο αθηνα κερκυρα και να παραδωσω μια μικρη βαλιτσα καμπινας. Οταν παω να κλεισω το εισητηριο την χρεωνει 15$. Ξερετε εαν την προσθεσω αφου κλεισω το εισητηριο εαν το κοστος θα ειναι μικροτερο η μεγαλυτερο ?
Ευχαριστω

Δημοσ.
8 hours ago, dimitrismvr__ said:

Καλησπερα στην παρεα. Θελω να κλεισω εισητηριο αθηνα κερκυρα και να παραδωσω μια μικρη βαλιτσα καμπινας. Οταν παω να κλεισω το εισητηριο την χρεωνει 15$. Ξερετε εαν την προσθεσω αφου κλεισω το εισητηριο εαν το κοστος θα ειναι μικροτερο η μεγαλυτερο ?
Ευχαριστω

ποτε δεν ειναι μικροτερο αμα την κλεισεις αργοτερα. παντα ειναι μεγαλυτερο.και αν πας να περασεις για χειραποσκευη κατι που δε επιτρεπεται εκει δεν θα σου πουν α οκ πληρωσε 15 αλλα θα σου πουν πληρωσε ενα 50. το πιο φτηνο ειναι παντα οταν το κλεινεις μαζι με το εισιτηριο

• Like 1
  • 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Έχει πάρει κανείς αποζημίωση (250€) για ακυρωμένη πτήση; Ακυρώθηκε πτήση 1 ώρα πριν την αναχώρηση και παλεύω να κάνω αίτηση για αποζημίωση εδώ https://onlineform.ryanair.com/gr/el/eu-261 αλλά μου γράφει ότι δεν έχει διευκρινιστεί ακόμη ο λόγος ακύρωσης της πτήσης, και θα χρειαστούν 24-96 ώρες για να γίνει αυτό. Έχουν περάσει 10 μέρες. Για τα έξοδα όμως με άφησε να κάνω αίτηση κανονικά. Στο chat δεν βοηθάνε καθόλου. Για τα εισιτήρια έχει γίνει refund.

Επεξ/σία από Con_stant1ne
  • 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα σας, μπορώ να κάνω μια ερώτηση αν τυχόν κάποιος γνωρίζει; 

Έκλεισα tickets με τη Ryanair, αναχώρησης και επιστροφής, είχα επιλέξει θέση και Regular αλλά αντί να κάνω check in μια μέρα πρίν έκανα γύρω στις 5 μέρες πριν και έκανα check in και την επιστροφή. Θα έχω πρόβλημα; Ή ισχύει η πολιτική εντός των 60 ημερών;

Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων

Δημοσ.
1 hour ago, pararlama31 said:

Καλησπέρα σας, μπορώ να κάνω μια ερώτηση αν τυχόν κάποιος γνωρίζει; 

Έκλεισα tickets με τη Ryanair, αναχώρησης και επιστροφής, είχα επιλέξει θέση και Regular αλλά αντί να κάνω check in μια μέρα πρίν έκανα γύρω στις 5 μέρες πριν και έκανα check in και την επιστροφή. Θα έχω πρόβλημα; Ή ισχύει η πολιτική εντός των 60 ημερών;

Ευχαριστώ πάρα πολύ εκ των προτέρων

κανενα θεμα το ποσο πριν θα κανεις τσεκ ιν.αν δεν μπορουσες δεν θα σε αφηνε.θεμα εχεις αν δεν κανεις καθολου η πας να το κανεις τελευταια στιγμη και ειναι κλειστο

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα,

Τσεκ ιν με παλιά ταυτότητα που έχει ελληνικό χαρακτήρα έχει συμβεί σε κανέναν;

Η Ryanair δε σε αφήνει να κάνεις τσεκ ιν παρά μόνο με λατινικούς χαρακτήρες.

Τι κάνω;

Αν είναι πχ Λ το κάνω L?

Επεξ/σία από Katerina Daponte
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, Katerina Daponte είπε

Καλησπέρα,

Τσεκ ιν με παλιά ταυτότητα που έχει ελληνικό χαρακτήρα έχει συμβεί σε κανέναν;

Η Ryanair δε σε αφήνει να κάνεις τσεκ ιν παρά μόνο με λατινικούς χαρακτήρες.

Τι κάνω;

Αν είναι πχ Λ το κάνω L?

Πόσο παλιά είναι και δεν έχει λατινικούς χαρακτήρες; Είναι και χειρόγραφη; Το πιθανότερο είναι ότι θα έχεις θέμα στα αεροδρόμια.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...