gregdel Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 6 ώρες πριν, vasioula1 είπε Αρχες ιουλιου ταξιδι σουηδια. Παρολο που ειμαστε εμβολιασμενοι δε βλεπω να γλυτωνουμε το μοριακο τεστ. Βλακεια το θεωρω παντως Από Ιούλιο πλέον νομίζω ότι ισχύει το green pass 1
vasioula1 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 15 Ιουνίου 2021 Στις 14/6/2021 στις 12:34 ΜΜ, gregdel είπε Από Ιούλιο πλέον νομίζω ότι ισχύει το green pass για Ελλάδα ναι! ελπίζω και για Σουηδία
vasioula1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 για ryan σουηδία υποχρεωτικό το τεστ ακόμα και αν έχεις κάνει εμβόλιο λέει με εμβόλιο μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι σουηδίας κάτι που προσωπικά θεωρώ βλακεία καθώς η πρεσβεία και η sas είπαν πως αρκεί το εμβόλιο μάλλον η ryan έχει δικούς της κανόνες
Ukforthemoment Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 1 ώρα πριν, vasioula1 είπε για ryan σουηδία υποχρεωτικό το τεστ ακόμα και αν έχεις κάνει εμβόλιο λέει με εμβόλιο μόνο οι μόνιμοι κάτοικοι σουηδίας κάτι που προσωπικά θεωρώ βλακεία καθώς η πρεσβεία και η sas είπαν πως αρκεί το εμβόλιο μάλλον η ryan έχει δικούς της κανόνες αυτο που νομίζει η κάθε αεροπορική ότι είναι πάνω απο νόμους....... Certificates for entry from EEA countries outside the Nordic region and entry from exempted countries Foreign nationals who are subject to one of the exemptions included in Sweden’s entry ban and wish to enter Sweden from EEA countries outside the Nordic region or from Andorra, Monaco, San Marino, Switzerland or Vatican City must present one of the following: Certificate of vaccination against COVID-19. Certificate of a negative test result from a test for the presence of an ongoing COVID-19 infection (test certificate). Certificate of recovery from COVID-19. https://www.folkhalsomyndigheten.se/the-public-health-agency-of-sweden/communicable-disease-control/covid-19/if-you-are-planning-to-travel/negative-covid-19-test-required-for-entry-into-sweden/ https://www.ryanair.com/content/dam/ryanair/comms-2021/NEW_Other_Markets_Travel-_Update_11JUL.pdf εχουν μεινει πίσω 1
vasioula1 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 11 Ιουλίου 2021 Το θεμα ειναι πως θα χαναμε την πτήση. Τελικα πεταχτηκαμε στο διαβαλκανικο για rapid test και επιστρεψαμε στο αεροδρόμιο. Εννοειται οτι προλαβαμε την πτηση στο παρα πέντε
gregdel Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Στις 11/7/2021 στις 6:52 ΜΜ, vasioula1 είπε Το θεμα ειναι πως θα χαναμε την πτήση. Τελικα πεταχτηκαμε στο διαβαλκανικο για rapid test και επιστρεψαμε στο αεροδρόμιο. Εννοειται οτι προλαβαμε την πτηση στο παρα πέντε Γνωρίζεις αν το κάνει σε όλες τις πτήσεις ή μόνο για Σουηδία;
Ukforthemoment Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουλίου 2021 Μόλις τώρα, gregdel είπε Γνωρίζεις αν το κάνει σε όλες τις πτήσεις ή μόνο για Σουηδία; Δεν αφορά τον προορισμό αλλά τον άσχετο υπάλληλο .
johnyboy Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 18 Ιουλίου 2021 στην Ryan αν βάλεις 20 + 10 κιλά για αποσκευή, μπορείς να πάρεις μια των 30 κιλών? Επειδή έχει μια μέχρι 20 κιλά και θέλω 30.
alxandros_gr Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 Δημοσ. 19 Ιουλίου 2021 3 ώρες πριν, johnyboy είπε στην Ryan αν βάλεις 20 + 10 κιλά για αποσκευή, μπορείς να πάρεις μια των 30 κιλών? Επειδή έχει μια μέχρι 20 κιλά και θέλω 30. Στο site της πάντως για όλα τα αντικείμενα έχει μέγιστο βάρος τα 20 κιλά, βλέπω την παρακάτω επιλογή αλλά δεν συμφέρει οικονομικά και δεν ξέρω αν ισχύει για βαλίτσα πάνω απο 20 κιλά. https://www.ryanair.com/ie/en/useful-info/help-centre/fees Προτελευταία επιλογή θα δεις αυτό. 1
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Καλησπέρα, παιδιά να ρωτήσω για non priority πτήσει αν η αποσκευή υπερβεί τα 8 κιλά, πόσο χρεώνουν εκεί τα αλάνια της ryanair?
Ukforthemoment Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 Δημοσ. 30 Νοεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Mikelpcpro_GR είπε Καλησπέρα, παιδιά να ρωτήσω για non priority πτήσει αν η αποσκευή υπερβεί τα 8 κιλά, πόσο χρεώνουν εκεί τα αλάνια της ryanair? Για αποσκευη που θα έχεις μαζί; Δεν ζυγίζουν,διαστάσεις κοιτάνε. Δεν εχω δει ποτέ να υπάρχει ζυγαριά στην πύλη.Μονο το καλάθι.
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 14 ώρες πριν, Ukforthemoment είπε Για αποσκευη που θα έχεις μαζί; Δεν ζυγίζουν,διαστάσεις κοιτάνε. Δεν εχω δει ποτέ να υπάρχει ζυγαριά στην πύλη.Μονο το καλάθι. Ναι για αποσκευή (backpack)
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Ναι για αποσκευή (backpack) Δεν εχω δει να ζυγίζουν τίποτα.Να πω την αλήθεια δεν εχω δει να γραφουν κάπου για 8 κιλα για το backpack
Mikelpcpro_GR Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Δεν εχω δει να ζυγίζουν τίποτα.Να πω την αλήθεια δεν εχω δει να γραφουν κάπου για 8 κιλα για το backpack Okay, στην διαστάσεις αυτή είναι αυστηροί; Αν υπερβεί το προβλεπόμενο ποσό χρεώνει μετά;
Ukforthemoment Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 Δημοσ. 1 Δεκεμβρίου 2021 2 λεπτά πριν, Mikelpcpro_GR είπε Okay, στην διαστάσεις αυτή είναι αυστηροί; Αν υπερβεί το προβλεπόμενο ποσό χρεώνει μετά; Αν τυχεις και το μετρήσουν........ Και φυσικά δεν μιλάμε για backpack 70 λιτρων.Μεχρι 35λιτρα περνάς ευκολα.29€ νομίζω;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα