Beefeater Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 παιδιά καλησπέρα, για πτήση ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ με Ryanair εκτος απο τις μασκες κλπ θα πρεπει να υποβαλλω και PLF? Ή αφορά μόνο τις πτήσεις από/πρός ξένες χώρες? μένουν 5 μέρες και έχω μπερδευτεί με τις οδηγίες της ραιαν στο site και προφανως δεν κανω τον κοπο να επικοινωνησω γιατι θα πάρει μέχρι μεθαύριο... ευχαριστώ
stevengreeceGR Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Beefeater είπε παιδιά καλησπέρα, για πτήση ΕΣΩΤΕΡΙΚΟΥ με Ryanair εκτος απο τις μασκες κλπ θα πρεπει να υποβαλλω και PLF? Ή αφορά μόνο τις πτήσεις από/πρός ξένες χώρες? μένουν 5 μέρες και έχω μπερδευτεί με τις οδηγίες της ραιαν στο site και προφανως δεν κανω τον κοπο να επικοινωνησω γιατι θα πάρει μέχρι μεθαύριο... ευχαριστώ Σε εσωτερικού δε χρειάζεται (πέταξα Αυγούστο όλα κομπλέ)
Beefeater Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 11 ώρες πριν, stevengreeceGR είπε Σε εσωτερικού δε χρειάζεται (πέταξα Αυγούστο όλα κομπλέ) ok σωστα τα υπεθεσα λοιπον, ευχαριστω !
Ukforthemoment Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 6 ώρες πριν, Beefeater είπε ok σωστα τα υπεθεσα λοιπον, ευχαριστω ! Μα αν κοίταγες την https://travel.gov.gr/#/ που πρέπει να συμπληρώσεις λέει για αφίξεις στην Ελλάδα.Αφου είσαι ήδη στην Ελλάδα τι άφιξη;
Beefeater Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2020 1 ώρα πριν, Ukforthemoment είπε Μα αν κοίταγες την https://travel.gov.gr/#/ που πρέπει να συμπληρώσεις λέει για αφίξεις στην Ελλάδα.Αφου είσαι ήδη στην Ελλάδα τι άφιξη; ayto ακριβως με μπερδεψε επρεπε να ειχε ενα κεφαλαιο και για τις πτησεις μεσα στην χωρα... καθως πχ αλλο φορτιο εχει η κως αλλο η αττικη...
intruder99 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ ξανά με αεροπλάνο. Είναι αυστηροί στις διαστάσεις των αποσκευών; Για την χειραποσκευή αναφέρουν 40x25x20 αλλά το σακίδιο μου είναι 43x29x14. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από intruder99
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 (επεξεργασμένο) 3 ώρες πριν, intruder99 είπε Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ ξανά με αεροπλάνο. Είναι αυστηροί στις διαστάσεις των αποσκευών; Για την χειραποσκευή αναφέρουν 40x25x20 αλλά το σακίδιο μου είναι 43x29x14. Εάν τους χτυπήσει στο μάτι (ο πρώτος έλεγχος έτσι γίνεται συνήθως), θα σε υποχρεώσουν να το βάλεις μέσα σε μια ειδική μεταλλική κατασκευή για έλεγχο. Αν μπει με ευκολία δεν έχεις θέμα, αν την έχεις τιγκάρει, ξεκινά να βγάζεις την πιστωτική σου. Η διαφορά στα εκατοστά είναι μικρή, επειδή όμως μιλάμε για εύκαμπτη αποσκευή, πρόσεξε το παραπάνω που έγραψα. Επεξ/σία 13 Ιουνίου 2021 από MauroPaltoudias
Ukforthemoment Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Και εγω με backpack ταξιδευω συνέχεια και επειδή είναι πιο μεγάλο απλά δεν το φουλάρω οπότε χωράει στο καλάθι. Καλό ειναι αν το παρακάνεις με το μεγεθος να εισαι οσο πιο low profile μπορεις ,δεν θα πας απο τους πρωτους να περάσεις μέσα,θα το κρατάς ψιλο κρυμμένο οσο περιμένεις και οταν περνάς τον έλεγχο.
Bitbit Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 7 ώρες πριν, intruder99 είπε Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ ξανά με αεροπλάνο. Είναι αυστηροί στις διαστάσεις των αποσκευών; Για την χειραποσκευή αναφέρουν 40x25x20 αλλά το σακίδιο μου είναι 43x29x14. έχω ταξιδέψει πολλές φορές με αυτούς. άλλες φορές ήμουν οκ, άλλες ήμουν εκτός "προδιαγραφών". Κι εγώ και η παρέα μου Δεν έτυχε ποτέ να μου πούνε κάτι. Αυτό δε σημαίνει κάτι βέβαια γιατί έχω δει αρκετούς να τους λένε να βάλουν τις αποσκευές τους σε αυτή την πατέντα που έχουν για να μετράνε. Είναι λίγο τζοκερ η φάση. Έχει τύχει πχ να περάσω κι εγώ και η παρέα μου με 2 αποσκευές ενώ επιτρέπεται 1. Και μάλιστα η μια αρκετή μεγαλύτερη. Και αυτό δεν έχει γίνει μόνο μια φορά. Απλά προσπαθείς να μη δίνεις στόχο. πχ η μια τσάντα στο χέρι, η άλλη στην πλάτη, λίγο στρυμωγμένος με τους άλλους ώστε να μη φαίνεσαι (τώρα με τον ιο δε νομίζω να γίνεται). Η εμπειρία μου λέει ότι δε δίνουν και τόση σημασία. Οπότε αν το θέμα σου είναι τα 3-4 εκατοστά παραπάνω δεν ασχολείσαι καν.
xp-user Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 8 ώρες πριν, intruder99 είπε Δεν έχω ταξιδέψει ποτέ ξανά με αεροπλάνο. Είναι αυστηροί στις διαστάσεις των αποσκευών; Για την χειραποσκευή αναφέρουν 40x25x20 αλλά το σακίδιο μου είναι 43x29x14. Έμενα εξείχε απο το κουτί έλεγχου μισό ροδακι δεν ειχα κάτι για να το σπάσω και να χωρέσει με υποχρέωσαν να πληρώσω αποσκευή κανονικά Aegean αν θυμαμαι καλα
ProponitisTouKanape Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Επίσης έχετε στο νου σου πως η αυστηρότητα με την οποία τηρούν τους κανονισμούς αλλάζει απο αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο. Όχι μόνο για τη Ryanair, γενικά για τις αεροπορικές. Π.χ. στην Aegean στην Αθήνα βγάζουν απο τη μύγα ξύγκι και στο γυρισμό για Ελλάδα απο Γερμανία περνούσες και οικοσκευή μέσα στο αεροπλάνο. 1
nickmanak Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Οταν σε πιασουν εκτος προδιαγραφων, τι σε χρεωνουν μετα; θυμαστε ποσά;
Bitbit Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 38 λεπτά πριν, nickmanak είπε Οταν σε πιασουν εκτος προδιαγραφων, τι σε χρεωνουν μετα; θυμαστε ποσά; ε ανάλογα. υπάρχει τιμοκατάλογος στο site. Απλά το κακό είναι ότι αν προπλήρωνες απο πριν την αποσκευή θα έδινες ας πούμε 20€ ενώ αν σε γραπώσουν τελευταία στιγμή θα δώσεις 40€ 1
MauroPaltoudias Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 13 Ιουνίου 2021 3 ώρες πριν, ProponitisTouKanape είπε Επίσης έχετε στο νου σου πως η αυστηρότητα με την οποία τηρούν τους κανονισμούς αλλάζει απο αεροδρόμιο σε αεροδρόμιο. Όχι μόνο για τη Ryanair, γενικά για τις αεροπορικές. Π.χ. στην Aegean στην Αθήνα βγάζουν απο τη μύγα ξύγκι και στο γυρισμό για Ελλάδα απο Γερμανία περνούσες και οικοσκευή μέσα στο αεροπλάνο. Κατά κανόνα, έχει να κάνει με την πληρότητα της πτήσης και κατ' επέκταση με τον διαθέσιμο ή μη, χώρο πάνω (και εμπρός κάτω) από τα καθίσματα.
vasioula1 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Δημοσ. 14 Ιουνίου 2021 Αρχες ιουλιου ταξιδι σουηδια. Παρολο που ειμαστε εμβολιασμενοι δε βλεπω να γλυτωνουμε το μοριακο τεστ. Βλακεια το θεωρω παντως
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα