johnyboy Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 Δημοσ. 7 Μαΐου 2019 @poulinos και στην ετζιαν και στην μπλου ερ κατέβαζαν τα πάντα από πάνω, εκτός από χειραποσκευες.
poulinos Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 Δημοσ. 8 Μαΐου 2019 17 hours ago, johnyboy said: @poulinos και στην ετζιαν και στην μπλου ερ κατέβαζαν τα πάντα από πάνω, εκτός από χειραποσκευες. Εχω καιρο να ταξιδεψω με aegean και συνηθως οταν εκανα ταξιδι ειχα και κανονικη βαλιτσα μαζι.με blue air δεν εχω ταξιδεψει. σε ryan air Παντως δεν μου ειπαν τιποτα.απλα καλο ειναι να περιμενεις να τακτοποιηθουν αυτοι που εχουν πληρωσει για αποσκευη στο ντουλαπι και μετα να βαλεις τα δικα σου.αλλιως δεν χαθηκε ο κοσμος.κατω απο το καθισμα και τερμα.απλα μια δυο φορες οπως ειπα που εκατσα σε θεσεις που ειναι εξοδοι δεν με αφησαν να εχω ουτε το τσαντακι πανω μου και μου ειπαν να το βαλω στο ντουλαπι.και σε αυτες τις θεσεις ουτε μπουφαν δεν σε αφηνουν να εχεις στο καθισμα.σου λενε ή θα το βαλεις πανω ή θα το φορας.και νομιζω οτι σε αυτα τα καθισματα δεν βαζεις ουτε τσαντα απο κατω γιατι εκει ειναι τα σωσιβια αντιθετα με τις αλλες θεσεις που ειναι απο πανω.γενικως αντο backpack σου ειναι σε νορμαλ μεγεθος χωραει και κατω απο το καθισμα. παντως καλο ειναι που παρθηκαν καποια μετρα γιατι η κατασταση ειχε ξεφυγει σε πολλους τομεις στο θεμα αποσκευων. ενα ντουπαλι εχει φτιαχτει να χωραει 3 αποσκευες και στο τελος εβλεπες μια με δυο μεσα να πιανουν ολο το χωρο.
txcellas Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Καλησπερα. Προκειται να ταξιδεψω με Ryanair τον επομενο μηνα και αν καταλαβα καλα σου δινουν τη δυνατότητα μονο μια χειραποσκευη (τσαντα λαπτοπ,μικρη τσαντα) δωρεαν; Για 2ρη τσαντα πληρωνεις; Αν γνωριζει καποιος ας με ενημερωσει αν θελει!
djcat Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 Δημοσ. 22 Μαΐου 2019 https://www.ryanair.com/gb/en/useful-info/baggage/bag-policy 1
odypapa1 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Αν θέλω να πάρω βαλίτσα μεγάλη και να την αφήσω στο γκισέ που ταξιδεύει μόνη της χρεώνομαι extra; Γιατί σε εσωτερικού με AEGEAN που έκανα πέρσι το καλοκαίρι δεν πλήρωσα τίποτα. Θέλω να πάω εξωτερικό για μερικές μέρες και θα χρειαστώ μεγαλύτερη βαλίτσα και δεν με νοιάζει να την έχω μαζί μου. 1
Tribal21 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Ναι χρεώνεται εξτρα. Το ίδιο ισχύει κ για την AEGEAN. 1
Sethiros Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 Δημοσ. 25 Μαΐου 2019 4 ώρες πριν, odypapa1 είπε Αν θέλω να πάρω βαλίτσα μεγάλη και να την αφήσω στο γκισέ που ταξιδεύει μόνη της χρεώνομαι extra; Γιατί σε εσωτερικού με AEGEAN που έκανα πέρσι το καλοκαίρι δεν πλήρωσα τίποτα. Θέλω να πάω εξωτερικό για μερικές μέρες και θα χρειαστώ μεγαλύτερη βαλίτσα και δεν με νοιάζει να την έχω μαζί μου. Είχες ήδη προπληρώσει εισιτήριο με αποσκευή και όχι χειραποσκευή.
sheik Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 55x40x20 λέει και εμένα είναι στο ύψος 58 από χερούλι μέχρι ροδάκια. Θα έχω πρόβλημα; Πρώτη φορά με Ryanair
d_gkal Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Δημοσ. 27 Μαΐου 2019 Είναι σκληρή η βαλίτσα? Αν ναι, ίσως έχεις θέμα Αλλιώς μη φοβασαι, αρκεί να έχει λίγο αέρα να πατηθεί αν χρειαστεί
mrfan Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Δημοσ. 8 Ιουνίου 2019 Καλημέρα, ξέρει κανείς αν μπορώ να συνδέσω την κράτηση ενός ανηλίκου με την κράτηση ενός ενήλικα; Υπάρχει ελληνική τηλεφωνική εξυπηρέτηση πελατών;
kkailas Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 https://corporate.ryanair.com/news/ryanair-takes-off-in-two-new-greek-airports-2-new-routes-from-preveza-aktion-and-kavala-for-summer-19/?market=gr&fbclid=IwAR0eRUL6VIWWpBAua3MPqokmLcWy_gJLH-bDp1Jv_iaTz_uQZSW-puinV0c
Επισκέπτης Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 εξαιρετικη η ραιαναιρ. η μονη λιποθυμια που εχω υποστει, ειναι απτο κουνημα πριν προσγειωθει θεσσαλονικη.
Sazerac Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 1 ώρα πριν, kourkoumpini είπε εξαιρετικη η ραιαναιρ. η μονη λιποθυμια που εχω υποστει, ειναι απτο κουνημα πριν προσγειωθει θεσσαλονικη. ναι, η ryanair έφταιγε για αυτό...
mobile_32 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 Δημοσ. 2 Ιουλίου 2019 (επεξεργασμένο) 4 ώρες πριν, gregdel είπε Καλά τις βαλίτσες (cabin) τις πήγε 12€ από 6€? Στη τιμή της χειραποσκευή πρέπει να παίζει ρόλο και η διαδρομή / δρομολόγιο. παντως σε δοκιμαστική αναζήτησή πτήσης για Αθήνα Λονδίνο τη χειραποσκευή μαζί με προτεραιότητα την έχει 9€ Στη διαδρομή Αθήνα Λονδίνο και 6€ στην επιστροφή Λονδίνο Αθήνα .......αυτό δεν θυμάμαι να το έχω ξανά δει....... Επεξ/σία 2 Ιουλίου 2019 από mobile_32
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα