Ntinaras Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 ο νομος ειναι ηλιθιοτητα τους ενοχλει το δοχειο και οχι το περιεχομενο. δηλαδη ενα shaker αδειο δε μπορω να το κουβαλησω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Όταν λέω εγώ ελληναράς.... Σοβαρά τώρα, δύσκολο να βάλεις σε συσκευασία 100ml λίγο από το σαμπουάν σου; REALLY??????? Μαλακίες; Και γιατί να βρούμε εμείς τον κανονισμό της ΙΑΤΑ και δεν τον βρίσκεις εσύ για εμάς; Εσύ προσπαθείς να αποδείξεις το αντίθετο, εμείς σου δώσαμε λινκς με τις οδηγίες που δίνουν αεροδρόμια διεθνή και αεροπορικές εταιρίες και όλα λένε το ίδιο, αλλά πρέπει να ψάχνουμε τον συγκεκριμένο κανονισμό και 2000 σελίδες του για να αποδείξουμε ότι εσύ έχεις δίκιο. SERIOUSLY???? Το κατάλαβες ότι μόλις απέδειξες ποιος στερείται εγκεφάλου; Έχω πρόσβαση σε κάτι που κοστίζει πάνω απο 10000€ να το αποκτήσεις και θα στο δώσω στο Ίντερνετ; Περιοδικού σε αυτα που λέει το αεροδρόμιο...εγω δε τα δέχομαι πλέον που ξέρω τι ισχύει νομικά επειδη αυτούς αυτο τους βολεύει. Και όχι δεν έχω χρόνο να κάθομαι να κάνω μεταγγισεις. Προτιμώ να μαλώνω εδω μέσα με εσένα στον ελεύθερο μου χρόνο παρα να σκέφτομαι πως θα ταξιδεύω πταν πετάξω εώς και 9-10 φορές το μήνα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Έχω πρόσβαση σε κάτι που κοστίζει πάνω απο 10000€ να το αποκτήσεις και θα στο δώσω στο Ίντερνετ; Περιοδικού σε αυτα που λέει το αεροδρόμιο...εγω δε τα δέχομαι πλέον που ξέρω τι ισχύει νομικά επειδη αυτούς αυτο τους βολεύει. Και όχι δεν έχω χρόνο να κάθομαι να κάνω μεταγγισεις. Προτιμώ να μαλώνω εδω μέσα με εσένα στον ελεύθερο μου χρόνο παρα να σκέφτομαι πως θα ταξιδεύω πταν πετάξω εώς και 9-10 φορές το μήνα... Μιλάμε για μεγάλο ζόρι...τι τραβάς και εσύ ρε φίλε....μεγάλο πρόβλημα να μην μπορείς να κουβαλάς το σχεδόν άδειο μπουκάλι του σαμπουάν σου.. Ευτυχώς που σου έχει μείνει αμανάτι δηλαδή αυτό το κάτι που κοστίζει πάνω από 10000€ και που δεν υπάρχει πουθενά στο ίντερνετ και είναι τόσο απόρρητο που μόνο εσύ το γνωρίζεις....μιλάμε για τόση τρομερή συνωμοσία που γίνεται χιλιάδες φορές κάθε μέρα στα αεροδρόμια! Έχεις πολύ πλάκα, χαχαχαχχαχαχαχα!!!! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 αν δεν εχεις χρονο πηγαινε αγορασε σαμπυαν σε συσκευασια ταξιδιου να τελειωνεις.. και για τους τσιγκουνιδες ας κανουν βολτα σταν Χοντος να παρουν διαφημιστικα που ειναι ειτε σε μικρα μπουκαλακια ειτε σε φακελακια.. αλλιως μπορεις να παρεις σαπουνι που δεν θα σου πει κανεις τιποτα 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 αν δεν εχεις χρονο πηγαινε αγορασε σαμπυαν σε συσκευασια ταξιδιου να τελειωνεις.. και για τους τσιγκουνιδες ας κανουν βολτα σταν Χοντος να παρουν διαφημιστικα που ειναι ειτε σε μικρα μπουκαλακια ειτε σε φακελακια.. αλλιως μπορεις να παρεις σαπουνι που δεν θα σου πει κανεις τιποτα Κολλατε σε λεπτομέρειες... Άντε πες το σαμπουαν το κουμανταρεις. Ένα σιρόπι βήχας αν είσαι άρρωστος (δε σε αφήνουν δοκιμασμένο) Ή Ας πούμε για το υγρό φακων που δεν έχω δει συσκευασία κάτω των 150ml (για την ακρίβεια είχε μια μουφια κάποτε σε ένα αεροδρόμιο της Κρήτης κ το πήρα και μου έκανε ερέθισμο) και κάθε φορά γεμιζω 2-3 κουτάκια φακων για να μπορέσω να έχω θέμα κ να μην πρέπει να το πετάξω. Είναι λογικό; Απο Ελλάδα τόσο καλλο μόνο στο ΑΙΑ έχουν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 βαλιτσα στις αποσκευες κατω δεν εχεις? εκει περα μπορεις να βαλεις και το σαμπουαν σου και το υγρο των φακων και ολα! αν τωρα εσυ θες να τα εχεις ολα μαζι σου τι να πω. και εμενα με ενοχλουν καποια πραγματα αλλα τα ξερω απο πριν οποτε φροντιζω να τα λυσω πριν φτασω εκει. και ειδικα αυτα που ειναι θεματα ασφαλειας. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 βαλιτσα στις αποσκευες κατω δεν εχεις? εκει περα μπορεις να βαλεις και το σαμπουαν σου και το υγρο των φακων και ολα! αν τωρα εσυ θες να τα εχεις ολα μαζι σου τι να πω. και εμενα με ενοχλουν καποια πραγματα αλλα τα ξερω απο πριν οποτε φροντιζω να τα λυσω πριν φτασω εκει. και ειδικα αυτα που ειναι θεματα ασφαλειας.Πλέον (εδω και ένα εξάμηνο) η aegean χρεώνει τη βαλίτσα οπότε όχι. Εκ των πραγμάτων όμως ποτέ δεν έπαιρνα βαλίτσα για δυο μέρες αλλα ένα μεγάλο χαρτοφυλακα με ροδάκια για λογουσ συντομιασ οπότε πάλι το ίδιο θέμα υπάρχει. Εγω ξέρω και τους αντιμετωπίσω πλέον ωστόσο τα αναφέρω και εδω για να μη σας πιάνουν κωτσους οι ανεκπαιδευτοι σεκιουριταδες καουμποηδες Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 3 Μαρτίου 2014 Εγώ παίδες δεν έχω πρόσβαση σε μυστικά έγγραφα, αλλά ταξιδεύω συχνά για δουλειά σε όλο τον κόσμο και η εμπειρία μου είναι η εξής: - Ισχύει το μέχρ 1 λίτρο σύνολο σε συσκευασίες των 100ml. Στις ΗΠΑ έχουν ψιλοαντίστοιχα μεγέθη απλώς εκφρασμένα σε ουγγιές. - Όσον αφορά τα σακουλάκια τα περισσότερα αεροδρόμια δεν ασχολούνται, αρκεί να βγάλεις τα μπουκαλάκια σου και να τα βάλεις στο δίσκο που σου δίνουν. Κάποια σου δίνουν σακουλάκι στον έλεγχο. Ελάχιστα (νομίζω μόνο μια φορά στη Γερμανία) σε στέλνουν να αγοράσεις σακουλάκι. - Όσον αφορά τη χωρητικότητα πάλι έχω δει διάφορες συμπεριφορές. Έχω δει Ιταλό στη Γένοβα να με κάνει να πετάω μπουκάλι των 500ml, σχεδόν άδειο, γιατί έτσι είναι ο κανονισμός, μου έχει τύχει και σε χώρες πιο "αυστηρές" (Γερμανία, Ελβετία), να μην τους ενδιαφέρει. Στην Αμερική είναι σαφώς πιο τυπικοί με αυτό. - Τέλος, τουλάχιστον στην Ευρώπη, όλα τα αεροδρόμια έχουν μαγαζία τύπου Hondos που πουλάνε ειδικές συσκευασίες για αεροπορικά ταξίδια (και έχουν ότι μπορείτε να φανταστείτε σε αυτές τις συσκευασίες). - Δεν ξέρω αν υπάρχει κανονισμός που λέει το αντίθετο, όπως ισχυρίζεται ο Παυλίδης, ψιλοαμφιβάλλω, αλλά όπως και να έχει, από το να συζητάω με τις ώρες με τον κάθε σεκιουριτά σε κάθε αεροδρόμιο, καλύτερα να πάρω ένα μικρό μπουκαλάκι και είμαι μια χαρά. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ribo7 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Πετάω με Ryanair και έχω ένα σάκο που στο ύψος είναι παραπάνω από 20cm. Λόγω όμως ότι θα πάρω λίγα πράγματα, ο σάκος θα "κάτσει" αρκετά. Θα έχω πρόβλημα λέτε? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 6 Μαρτίου 2014 Αν μπορεί να ζουληχτεί εντός των ορίων που θέτει, δε θα έχεις πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
mariosrimp Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας, Μια ερώτηση (μπορεί και γελοία) σχετικά με τα εισιτήρια. Αφού κάνω το online check-in η εκτύπωση μετά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει και σε ασπρόμαυρο η τα θέλουν έγχρωμα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας, Μια ερώτηση (μπορεί και γελοία) σχετικά με τα εισιτήρια. Αφού κάνω το online check-in η εκτύπωση μετά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει και σε ασπρόμαυρο η τα θέλουν έγχρωμα! το ιδιο ειναι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
forgotten Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Καλησπέρα σας, Μια ερώτηση (μπορεί και γελοία) σχετικά με τα εισιτήρια. Αφού κάνω το online check-in η εκτύπωση μετά των εισιτηρίων μπορεί να γίνει και σε ασπρόμαυρο η τα θέλουν έγχρωμα! ασπρομαυρα ,εγχρωμα δεν τους νοιαζει αρκει να εκτυπωθουν ,προσωπικα την ryan air την προτιμω αμα παω καπου μονος μου για 2-3 μερες για να μην κουβαλω βαλιτσες και να ανεβαινει το κοστος πολυ ψηλα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 ασπρομαυρα ,εγχρωμα δεν τους νοιαζει αρκει να εκτυπωθουν ,προσωπικα την ryan air την προτιμω αμα παω καπου μονος μου για 2-3 μερες για να μην κουβαλω βαλιτσες και να ανεβαινει το κοστος πολυ ψηλα βασικά η μόνη προυπόθεση ειναι να φαίνεται το barcode και τα στοιχεία καθαρα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 15 Μαρτίου 2014 την ryan air την προτιμω αμα παω καπου μονος μου για 2-3 μερες για να μην κουβαλω βαλιτσες και να ανεβαινει το κοστος πολυ ψηλα Καλά θα κάνεις να κοιτάς πάντα και τους εναλλακτικούς γιατί καμιά φορά η διαφορά είναι πολύ μικρή, σε σημείο που δεν αξίζει ειδικά αν η ryan πετάει άκυρη ώρα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα