Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 20/1/2019 στις 8:17 ΜΜ, stevengreeceGR είπε

Καλησπέρα. Το καλοκαίρι θα πρέπει να πετάξω με το συγκεκριμένες δύο πτήσεις. Επειδή πέφτει μέσα στον Αύγουστο και όπως παρατηρώ εδώ και μήνες σε περιόδους μεγάλης κινητικότητας και γιορτές πρέπει να κλείνεις τα εισητηρια αρκετούς μήνες νωρίς. Πριν 2 βδομάδες η τιμή ήταν 50+€ . Τώρα 60-70€ αξίζει η αγορά τώρα ή να περιμένω και πόσο? Ευχαριστώ

https://www.google.com/flights#flt=WRO.MLA.2019-08-14;c:EUR;e:1;sd:1;t:f;tt:o

https://www.google.com/flights#flt=MLA.WRO.2019-08-18;c:EUR;e:1;sd:1;t:f;tt:o

αν γνωριζεις ήδη τις ημερομηνίες που θες να ταξιδεψεις, τοτε τι έχεις να περιμένεις;

• 5 εβδομάδες αργότερα...
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά. Θα πάω με τη ryanair Θεσσαλονίκη σε μια βδομάδα. Θα έχω μόνο ένα σακίδιο πλάτης, τίποτα μεγάλο, οπότε δεν θα πάρω ούτε χειραποσκευή ούτε βαλίτσα. Όταν θα κάνω τσεκ-ιν ηλεκτρονικά, στο αεροδρόμιο πάω αμέσως για έλεγχο και μετά στην πύλη, αφού δε θα έχω αποσκευές;

Δημοσ.
1 λεπτό πριν, Social Nick είπε

Καλησπέρα παιδιά. Θα πάω με τη ryanair Θεσσαλονίκη σε μια βδομάδα. Θα έχω μόνο ένα σακίδιο πλάτης, τίποτα μεγάλο, οπότε δεν θα πάρω ούτε χειραποσκευή ούτε βαλίτσα. Όταν θα κάνω τσεκ-ιν ηλεκτρονικά, στο αεροδρόμιο πάω αμέσως για έλεγχο και μετά στην πύλη, αφού δε θα έχω αποσκευές;

ναι

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

Γεια σας. Προκειται να ταξιδεψω με ryanair στο εξωτερικο. Το εισητηριο που εχω κλεισει ειναι με προτεραιοτητα κ 2 χειραποσκευες. Η βαλιτσα μου τηρει τις διαστασεις καθως εχω ξαναταξιδεψει και θα παρω το ακολουθο backpack.https://herschel.com/shop/backpacks/little-america-backpack?v=10014-00535-OS

Eχει ταξιδεψει κανεις σας με αυτο, λετε να εχω θεμα?

Επισκέπτης
Δημοσ.
19 λεπτά πριν, mary1993 είπε

Γεια σας. Προκειται να ταξιδεψω με ryanair στο εξωτερικο. Το εισητηριο που εχω κλεισει ειναι με προτεραιοτητα κ 2 χειραποσκευες. Η βαλιτσα μου τηρει τις διαστασεις καθως εχω ξαναταξιδεψει και θα παρω το ακολουθο backpack.https://herschel.com/shop/backpacks/little-america-backpack?v=10014-00535-OS

Eχει ταξιδεψει κανεις σας με αυτο, λετε να εχω θεμα?

Αφού σου λέει τι μπορείς να πάρεις.

Αναφορά σε κείμενο

Passengers who have purchased "Priority & 2 Cabin Bags" or Plus/Flexi/Family ticket or connecting flight ticket can bring 1 small cabin bag which must fit under the seat in front of you (40cm x 20cm x 25cm). Priority customers can also bring an additional 10kg bag on board which must fit into the baggage sizer (not exceeding 10kg and dimensions 55cm x 40cm x 20cm) and will be stored in the overhead locker.

Πηγή: https://www.ryanair.com/gb/en/useful-info/baggage/priority-and-2-cabin-bags

Δημοσ.

Πρωτη φορα φετος η Ryanair εβαλε απευθειας πτηση απο Δουβλινο- Θεσσαλονικη. Η πτηση κραταει 4 ωρες και ακομα και με τα εξτρα, πχ φλεξι πλας κλπ, ειναι η πιο φθηνη. Συνηθως πηγαιναμε με aegean με ενδιαμεση σταση αθηνα και το κοστος ηταν το 2πλασιο σχεδον.

το σκεφτομαι σοβαρα να κλεισω για τον Ιουλιο, αλλά φοβαμαι πολυ: 1. μην εχει ακυρωσεις και μου χαλασει τις διακοπες 2. μην βαρεσει κανενα κανονι μεχρι τοτε 3. γενικα την εμπειρια πτησης με  Ryanair  καθως εχω την χειροτερη αποψη για αυτην την εταιρεια.

Εσεις θα κλεινατε απο τωρα για ιουλιο πτηση για εξωτερικο;

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για τα 2 πρωτα, αμφιβαλω να κλεισει μιας και απο οσο ξερω ειναι κερδοφορα. Εφοσον ανακοινωθηκε το καλοκαιρινο προγραμμα δυσκολα να προχωρησουν σε ακυρωσεις(αν και οχι αδυνατο μιας και το εχουν κανει)  Για το τριτο εχεις δικιο αλλα η κατασταση εχει βελτιωθει αρκετα σε σχεση με πριν, χωρις να συγκρινεται κατα την αποψη μου με μια "κανονικη" απο αποψη ανεσης.

Οσο για το τελευταιο ερωτημα, εχω κλεισει αρκετες φορες 3 μηνες νωριτερα χωρις προβλημα. 

4 ωρες δεν νομιζω να ειναι, συνηθως υπερβαλλουν στις ανακοινωσεις ωστε να φαινονται on time.

Επεξ/σία από Επισκέπτης
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, mary είπε

Πρωτη φορα φετος η Ryanair εβαλε απευθειας πτηση απο Δουβλινο- Θεσσαλονικη. Η πτηση κραταει 4 ωρες και ακομα και με τα εξτρα, πχ φλεξι πλας κλπ, ειναι η πιο φθηνη. Συνηθως πηγαιναμε με aegean με ενδιαμεση σταση αθηνα και το κοστος ηταν το 2πλασιο σχεδον.

το σκεφτομαι σοβαρα να κλεισω για τον Ιουλιο, αλλά φοβαμαι πολυ: 1. μην εχει ακυρωσεις και μου χαλασει τις διακοπες 2. μην βαρεσει κανενα κανονι μεχρι τοτε 3. γενικα την εμπειρια πτησης με  Ryanair  καθως εχω την χειροτερη αποψη για αυτην την εταιρεια.

1) Είναι λίγο ρίσκο αλλά δεν νομίζω να ακυρωθεί.  2) αποκλείεται!!  3) Μια χαρά είναι η πτήση με Ryanair,απλά έχε μαζί σου ένα μπουκαλάκι νερό και κάτι να τσιμπήσεις για να μην αγοράζεις μέσα στο αεροπλάνο που είναι πανάκριβα.

Έχω κλείσει πάρα πολλές φορές για εξωτερικό και 2 και 3 και 4 μήνες πριν.

• Thanks 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Εγώ είχα κλείσει με την Ryanair πριν 4 χρόνια και ευχαριστώ τον θεό που βγήκα ζωντανός.Απο low cost η Easy jet είναι πολύ καλύτερη.

Βεβαια για να είμαι δίκαιος μπορεί η Ryanair να έχει βελτιωθεί.

Επεξ/σία από Fotis Deutschland
  • Confused 2
Δημοσ.
2 ώρες πριν, Fotis Deutschland είπε

Εγώ είχα κλείσει με την Ryanair πριν 4 χρόνια και ευχαριστώ τον θεό που βγήκα ζωντανός.Απο low cost η Easy jet είναι πολύ καλύτερη.

Γιατί ρε φίλε να μην βγεις ζωντανός;Το μόνο κακό είναι τα άβολα καθίσματα εαν είσαι ψηλός.Κατα τ'άλλα,μ'ένα μπουκαλάκι νερό όπως λέει και πάνω ο φίλος,μια χαρά είναι.

Δημοσ.
4 ώρες πριν, mary είπε

Εγώ που έχω κλείσει εισητηρια για Αύγουστο από τον Νοέμβριο και προχθές για Ιανουαρίο του 2020 τι να πω. Είναι ότι τύχει. Μπορεί ακόμα και μια μέρα πριν την πτήση να τα ακυρώσουν

• Like 1
Δημοσ.
8 λεπτά πριν, Donovan είπε

Γιατί ρε φίλε να μην βγεις ζωντανός;Το μόνο κακό είναι τα άβολα καθίσματα εαν είσαι ψηλός.Κατα τ'άλλα,μ'ένα μπουκαλάκι νερό όπως λέει και πάνω ο φίλος,μια χαρά είναι.

Επειδή στην πτήση που ήμουν ο πιλότος ήταν μεθυσμένος(δεν υπάρχει άλλη εξήγηση) το αεροπλάνο στην προσγείωση παραλίγο να βγει εκτός αεροδιαδρόμου.

Ειπα ότι μπορεί να ήταν μεμονωμένο περιστατικό.

• Confused 1
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
7 ώρες πριν, mary είπε

έχοντας κάνει χρυσή τη Ryanair κάθε χρόνο μόνο μια πτήση έχασα πέρσι τον Αύγουστο που κάνανε τις απεργίες το προσωπικό. συνήθως κλείνω 1-2 μήνες πριν το ταξίδι. τώρα τυχερά είναι αυτά αλλά με τις τιμές που έχουν για εμένα αξίζει το ρίσκο. στη διάρκεια της πτήσης συνήθως είναι όλα οκ με ευγενικό προσωπικό και στην ώρα τους στο προορισμό. go for it.

Επεξ/σία από gatokoritso
  • Thanks 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...