paylidis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 100ml η κάθε συσκευασία πρέπει να είναι φίλε μου. Και όχι συσκευασία 300ml ξέρω γω αλλά να χει μέσα 100. 100 πρέπει να ναι η συνολική της χωρητικότητα. Στο Βενιζέλος σακουλίτσες προμηθεύεσαι είτε απ τα γραφεία πληροφοριών είτε πριν τον έλεγχο. Διαφορετικοί περιορισμοί πρόσφατα άρχισαν να ισχύουν για τη Ρωσία. Ακριβώς. Αν έχεις πχ μέσα ένα σαμπουαν σε μπουκάλι μισού λίτρου που έχει τρεις σταγόνες σε βάζουν κ το πετάς οι καφροι. Μέχρι 100ml η κάθε συσκευασία κ σύνολο εώς ένα λίτρο όλα μαζι! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Δεν είναι κάφροι, κανόνες ασφαλείας.Για κάποιο λόγο υπάρχει αυτή η οδηγία! Απλός στην Ελλάδα μάθαμε να κάνουμε τους κανόνες λάστιχο γιαυτό φτάσαμε εδώ 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ακριβώς. Αν έχεις πχ μέσα ένα σαμπουαν σε μπουκάλι μισού λίτρου που έχει τρεις σταγόνες σε βάζουν κ το πετάς οι καφροι. Μέχρι 100ml η κάθε συσκευασία κ σύνολο εώς ένα λίτρο όλα μαζι! Κάφροι γιατί φροντίζουν για την ασφάλειά σου; Μαλιστα..... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Razor_7 Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Ακριβώς. Αν έχεις πχ μέσα ένα σαμπουαν σε μπουκάλι μισού λίτρου που έχει τρεις σταγόνες σε βάζουν κ το πετάς οι καφροι. Μέχρι 100ml η κάθε συσκευασία κ σύνολο εώς ένα λίτρο όλα μαζι! εφόσον το ξέρεις από πριν, κάνε τα κουμάντα σου και μην πηγαίνεις με το μπετόνι μες τη βαλίτσα. (γενικότερα το λέω όχι σε σένα) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κάφροι γιατί φροντίζουν για την ασφάλειά σου; Μαλιστα..... Σωπα ρε βρες μου σαμπουαν 100 ml να παίρνω στα επαγγελματικά ταξίδια που πηγαίνω για 1-2 ημέρες χωρις αποσκευη. Εννοια σας και μια χαρα ξέρω τος κανόνες ασφαλείας απλα αυτοί προκειμένου να δικαιολογήσουν τα λεφτα τους το παρακανουν. Και αυτο στο λέει κάποιος που έχει εκπαιδευτεί στην ΙΑΤΑ οπότε ΑΣΕ με να ξέρω κάτι παραπάνω όταν χαρακτηρίζω κάποια κατάσταση ή άτομο... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Σωπα ρε βρες μου σαμπουαν 100 ml να παίρνω στα επαγγελματικά ταξίδια που πηγαίνω για 1-2 ημέρες χωρις αποσκευη. Εννοια σας και μια χαρα ξέρω τος κανόνες ασφαλείας απλα αυτοί προκειμένου να δικαιολογήσουν τα λεφτα τους το παρακανουν. Και αυτο στο λέει κάποιος που έχει εκπαιδευτεί στην ΙΑΤΑ οπότε ΑΣΕ με να ξέρω κάτι παραπάνω όταν χαρακτηρίζω κάποια κατάσταση ή άτομο... Οπουδήποτε στην Ευρώπη σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο, εκτός και αν έχεις γνωστό στην ασφάλεια του αεροδρομίου που δουλεύει εκείνη την ώρα, δεν σου επιτρέπουν να έχεις μεγάλη συσκευασία, έστω και άδεια για ευνόητους λόγους. Όσον αφορα τα σαμπουάν, λύσεις υπάρχουν. Αγοράζεις και το πετάς, χρησιμοποιείς του ξενοδοχείου, χρησιμοποιείς τις μικρές συσκευασίες του ξενοδοχείου και γεμίζεις με το δικό σου, δεν λούζεις το κεφάλι για 1-2 μέρες, κτλ. Αν εσύ θεωρείς κάφρους αυτούς που ακολουθούν οδηγίες ασφαλείας που ισχύουν σε παγκόσμιο επίπεδο, εγώ θεωρώ κάφρο αυτόν που χρησιμοποιεί δικαιολογίες του στυλ "πως θα λουστώ στα επαγγελματικά μου ταξίδια" και θέλει να είναι η εξαίρεση του κανόνα. Ελληναράδες...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλά διάβασε τον πραγματικό κανονισμό κ μετα άνοιξε το στόμα σου να πεις την παπαρια σου... Άκου εκει να μη λουστω ή να κάνω μεταγγισεις. Κάνουν το απλό δύσκολο απλα για να δικαιολογήσουν τα λεφτα τους οι σεκιουριτι άκου τι σου λέω. Θέμα ασφαλείας δεν υπάρχει. Τα ελληναραδες σου αλλου Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Καλά διάβασε τον πραγματικό κανονισμό κ μετα άνοιξε το στόμα σου να πεις την παπαρια σου... Άκου εκει να μη λουστω ή να κάνω μεταγγισεις. Κάνουν το απλό δύσκολο απλα για να δικαιολογήσουν τα λεφτα τους οι σεκιουριτι άκου τι σου λέω. Θέμα ασφαλείας δεν υπάρχει. Τα ελληναραδες σου αλλου Φχαριστημένος;Ορίστε λινκ. https://www.gov.uk/hand-luggage-restrictions/overview Και google search από διάφορα αεροδρόμια και αεροπορικές εταιρίες που λένε το ίδιο ακριβώς. https://www.google.gr/webhp?tab=iw#q=containers+no+more+than+100ml+in+airports Πολύ ζόρι η μετάγγιση 10 δευτερολέπτων, έτσι; Σε πειράζει το ελληναράς μετά, που το αποδεικνύεις ο ίδιος με τα λόγια σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 http://www.aia.gr/el/traveler/travellers-info/security-procedures/ Από τις 31 Ιανουαρίου 2014 τα υγρά, τα σπρέι και τα τζελ που αγοράζονται από τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο ή αεροπορική εταιρεία μπορούν πλέον να μεταφέρονται ως χειραποσκευές, υπό την προϋπόθεση ότι θα ελέγχονται από πλευράς ασφαλείας, με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Ωστόσο, κατά τη στιγμή της αγοράς αυτά θα πρέπει να σφραγίζονται μαζί με την απόδειξη μέσα σε ειδικές επανασφραγιζόμενες σακούλες (tamper-evident bags). Οι επιβάτες εξακολουθούν να υποχρεούνται να παρουσιάζουν τα υγρά σε δοχεία των 100 ml ή μικρότερα, μέσα σε μια μόνο διαφανή, επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα του ενός (1) λίτρου. Μετά τον αρχικό έλεγχο με ακτίνες Χ, οι υπάλληλοι ασφαλείας ενδέχεται να διενεργήσουν επιπρόσθετους ελέγχους στα υγρά και συναφή προϊόντα ή/και προσωπική συνέντευξη με τον επιβάτη, ώστε να διαπιστώσουν τις προϋποθέσεις κατοχής των προϊόντων αυτών. Υγρά και συναφή προϊόντα σε συσκευασίες άνω των 100ml, οι οποίες δεν είναι συσκευασμένες σε απαραβίαστες σφραγισμένες σακούλες, με απόδειξη αγοράς, εξακολουθούν να μην επιτρέπονται προς αερομεταφορά. και με εικονίτσες: http://www.aia.gr/userfiles/5b8cde13-2054-49cf-9bc2-8a92207812cb/LiquidGR.PDF 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 http://www.aia.gr/el/traveler/travellers-info/security-procedures/ Από τις 31 Ιανουαρίου 2014 τα υγρά, τα σπρέι και τα τζελ που αγοράζονται από τα καταστήματα αφορολογήτων ειδών σε οποιοδήποτε αεροδρόμιο ή αεροπορική εταιρεία μπορούν πλέον να μεταφέρονται ως χειραποσκευές, υπό την προϋπόθεση ότι θα ελέγχονται από πλευράς ασφαλείας, με τη χρήση νέων τεχνολογιών. Ωστόσο, κατά τη στιγμή της αγοράς αυτά θα πρέπει να σφραγίζονται μαζί με την απόδειξη μέσα σε ειδικές επανασφραγιζόμενες σακούλες (tamper-evident bags). Οι επιβάτες εξακολουθούν να υποχρεούνται να παρουσιάζουν τα υγρά σε δοχεία των 100 ml ή μικρότερα, μέσα σε μια μόνο διαφανή, επανασφραγιζόμενη πλαστική σακούλα του ενός (1) λίτρου. Μετά τον αρχικό έλεγχο με ακτίνες Χ, οι υπάλληλοι ασφαλείας ενδέχεται να διενεργήσουν επιπρόσθετους ελέγχους στα υγρά και συναφή προϊόντα ή/και προσωπική συνέντευξη με τον επιβάτη, ώστε να διαπιστώσουν τις προϋποθέσεις κατοχής των προϊόντων αυτών. Υγρά και συναφή προϊόντα σε συσκευασίες άνω των 100ml, οι οποίες δεν είναι συσκευασμένες σε απαραβίαστες σφραγισμένες σακούλες, με απόδειξη αγοράς, εξακολουθούν να μην επιτρέπονται προς αερομεταφορά. και με εικονίτσες: http://www.aia.gr/userfiles/5b8cde13-2054-49cf-9bc2-8a92207812cb/LiquidGR.PDF Τι του βάζεις τώρα δύσκολα, να πρέπει να πηγαίνει 15´ νωρίτερα στο αεροδρόμιο για να αγοράζει σαμπουάν, και αν δεν βρει την μάρκα του τι γίνεται; Και κάθε φορά θα αγοράζει καινούργιο; Θα καταξοδευτει!!!!! Τι θα κάνει 2 μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι χωρίς το δικό του σαμπουάν; Είπαμε, μεταγγίσεις είναι χρονοβόρες, χρειάζονται 10 δεύτερα το πολύ να ολοκληρωθούν...... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Τι του βάζεις τώρα δύσκολα, να πρέπει να πηγαίνει 15´ νωρίτερα στο αεροδρόμιο για να αγοράζει σαμπουάν, και αν δεν βρει την μάρκα του τι γίνεται; Και κάθε φορά θα αγοράζει καινούργιο; Θα καταξοδευτει!!!!! Τι θα κάνει 2 μέρες σε επαγγελματικό ταξίδι χωρίς το δικό του σαμπουάν; Είπαμε, μεταγγίσεις είναι χρονοβόρες, χρειάζονται 10 δεύτερα το πολύ να ολοκληρωθούν...... Όταν και αν καταφέρεις κ φτάσεις την καριέρα σου κ την καθημερινότητα σου στο δικό μου σημείο θα δεις ότι δε μπορείς να κάθεσαι να ασχολείσαι με τέτοιες μαλακιες. Ως τότε λέγε μου πράγματα που ήδη ξέρω απλα για να χαίρεσαι ότι έχεις ίχνος εγκεφάλου. Τέλος το οφφτοπικ. Αν θέλετε βρείτε ολόκληρο τον κανονισμό IATA 14.0 (2000 σελιδεσ) διαβάστε τι λέει, δείτε τι γίνεται στην πραγματικότητα κ ξανάμιλάμε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Όταν και αν καταφέρεις κ φτάσεις την καριέρα σου κ την καθημερινότητα σου στο δικό μου σημείο θα δεις ότι δε μπορείς να κάθεσαι να ασχολείσαι με τέτοιες μαλακιες. Ως τότε λέγε μου πράγματα που ήδη ξέρω απλα για να χαίρεσαι ότι έχεις ίχνος εγκεφάλου. Τέλος το οφφτοπικ. Αν θέλετε βρείτε ολόκληρο τον κανονισμό IATA 14.0 (2000 σελιδεσ) διαβάστε τι λέει, δείτε τι γίνεται στην πραγματικότητα κ ξανάμιλάμε. Όταν λέω εγώ ελληναράς.... Σοβαρά τώρα, δύσκολο να βάλεις σε συσκευασία 100ml λίγο από το σαμπουάν σου; REALLY??????? Μαλακίες; Και γιατί να βρούμε εμείς τον κανονισμό της ΙΑΤΑ και δεν τον βρίσκεις εσύ για εμάς; Εσύ προσπαθείς να αποδείξεις το αντίθετο, εμείς σου δώσαμε λινκς με τις οδηγίες που δίνουν αεροδρόμια διεθνή και αεροπορικές εταιρίες και όλα λένε το ίδιο, αλλά πρέπει να ψάχνουμε τον συγκεκριμένο κανονισμό και 2000 σελίδες του για να αποδείξουμε ότι εσύ έχεις δίκιο. SERIOUSLY???? Το κατάλαβες ότι μόλις απέδειξες ποιος στερείται εγκεφάλου; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Όταν και αν καταφέρεις κ φτάσεις την καριέρα σου κ την καθημερινότητα σου στο δικό μου σημείο θα δεις ότι δε μπορείς να κάθεσαι να ασχολείσαι με τέτοιες μαλακιες. Ως τότε λέγε μου πράγματα που ήδη ξέρω απλα για να χαίρεσαι ότι έχεις ίχνος εγκεφάλου. Τέλος το οφφτοπικ. Αν θέλετε βρείτε ολόκληρο τον κανονισμό IATA 14.0 (2000 σελιδεσ) διαβάστε τι λέει, δείτε τι γίνεται στην πραγματικότητα κ ξανάμιλάμε. Eίσαι τόσο busy και successful που δεν έχεις χρόνο για μαλακίες αλλά έχεις χρόνο για να διαβάζεις 2000 σελίδες με τον κανονισμό της IATA επειδή δεν σαφήνουν να πάρεις μαζί σου μια σχεδόν άδεια συσκευασία σαμπουάν; 4 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Backpacker Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Eίσαι τόσο busy και successful που δεν έχεις χρόνο για μαλακίες αλλά έχεις χρόνο για να διαβάζεις 2000 σελίδες με τον κανονισμό της IATA επειδή δεν σαφήνουν να πάρεις μαζί σου μια σχεδόν άδεια συσκευασία σαμπουάν; Γιατί το να γράφει κατεβατά σε ένα φόρουμ? 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsakonas Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Κάνουν το απλό δύσκολο απλα για να δικαιολογήσουν τα λεφτα τους οι σεκιουριτι άκου τι σου λέω. Θέμα ασφαλείας δεν υπάρχει. Ανοησιες....μιλας για κατι που εφαρμοζεται παγκοσμιως και το συνδεεις με τπτ παρταλια ελληναραδες σεκιουριταδες.Προφανως επειδη εισαι συχνος ιπταμενος πλεον το θεωρεις λεωφορειο/καραβι... μη σου σκασει ευχομαι... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα