Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
1 ώρα πριν, orck είπε

Απλα σου λεει οτι τα φαρμακα σου (επειδη ειναι κρισιμα για την υγεια σου, υποθετουν το χειροτερο σεναριο) και τα κοσμηματα σου να μην τα βαλεις στην βαλιτσα που θα ταξιδεψει κατω και υπαρχει κινδυνος να χαθει. Να τα εχεις στην χειραποσκευη που (λογικα) θα την εχεις στην καμπινα.

ωραια θα τα εχω στο τσαντακι μου!υπεροχα!απο την βαλιτσα μαξ εως 158 γραφει συνολο...εχω την δικια μου που ειναι 127 αλλα εχω και μια τεραστια που βγαινει 152!οποτε φναταζομαι δεν θα εχω θεμα!(με μια απο τις δυο θα παω)...στην χειραποσκευη δλδ απ οτι εγραφε μπορω να παρω κ τσαντα λαπτοπ δλδ μια τσαντα τυπου λουκανικο με μερικα ρουχα και μια τσαντα στην πλατη τυπου backpack η μαλακιες καταλαβα?

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
2 ώρες πριν, Dynamics είπε

Για να μην ανοιγω νεο θεμα!

πεταω με ellinair την τεταρτη και γραφει αποσκευη λογικα βαλιτσα εως 20 κιλα...και χειροαποσκευη εως 8 κιλα.

η βαλιτσα μου ειναι 65χ42χ20 = 127cm 

απο εδω https://el.ellinair.com/article/gr_luggages διαβασα οτι στο συνολο θα πρεπει να ειναι εως 158εκ οποτε εμενα που ειναι 127 προβλημα δεν εχει σωστα?

εως 20 κιλα!

επισης με την χειραποσκευη γραφει οτι μπορω να εχω μαζι και μια τσαντα λαπτοπ...δλδ συνολο τν βαλιτσα μ την χειραποσκευη και συν μια τσαντα λαπτοπ?τα λεω σωστα?

επειδη σιγουρα μαζι μου θα εχω χαπια ντεπον κ αταραξ λογο υπνου τι παιζει με αυτα?μου τα κρατανε?μιλαω για λογικο αποθεμα απο ενα κουτακι το καθε ενα( Στις αποσκευές που παραδίνονται κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων (check in) μπορείτε να μεταφέρετε προσωπικά αντικείμενα, απαραίτητα για το ταξίδι σας. Ωστόσο δεν πρέπει να μεταφέρονται εύθραυστα αντικείμενα, ταξιδιωτικά ή επαγγελματικά έγγραφα, φάρμακα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλες συσκευές, χρήματα, συμβόλαια και τίτλοι αξίας. Τα προαναφερθέντα αντικείμενα πρέπει να μεταφέρονται σε χειραποσκευή από εσάς τους ίδιους, καθώς, σε περίπτωση απώλειας, ο αερομεταφορέας δε φέρει ουδεμία ευθύνη.)

οποιοδηποτε φαρμακο ειτε σε χαπια ειτε ακομα και σε υγρο ανω των 100 ml δεν εχουν κανενα δικαιωμα να στο παρουν και να στο κρατησουν...απλα να ειναι φαρμακο οχι καποια κρεμα νυχτος η οποια για σενα ειναι σημαντικη αλλα στην ουσια δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα υγειας αν δεν την εχεις μαζι σου.

Επεξ/σία από Deponakias
  • Like 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, Deponakias είπε

οποιοδηποτε φαρμακο ειτε σε χαπια ειτε ακομα και σε υγρο ανω των 100 ml δεν εχουν κανενα δικαιωμα να στο παρουν και να στο κρατησουν...απλα να ειναι φαρμακο οχι καποια κρεμα νυχτος η οποια για σενα ειναι σημαντικη αλλα στην ουσια δεν θα υπαρξει καποιο προβλημα υγειας αν δεν την εχεις μαζι σου.

οκ σε υπερ ευχαριστω πολυ!μου εφυγε ενα βαρος!να εισαι καλα!

Δημοσ.

Φάρμακο 125ml (μονίζω κάποιο αντιβηχικό?) μου το είχαν κρατήσει από Αγγλία... μου ζήτησαν συνταγή από γιατρό για να το επιτρέψουν.

Δημοσ.
20 ώρες πριν, gregdel είπε

Φάρμακο 125ml (μονίζω κάποιο αντιβηχικό?) μου το είχαν κρατήσει από Αγγλία... μου ζήτησαν συνταγή από γιατρό για να το επιτρέψουν.

αληθεια?η πλακα ειναι οτι και εγω θα εχω μαζι μ φαρμακο που θελει συνταγη απο γιατρο κανονικα αλλα δεν την εχω μαζι μ...ελπιζω να μην εχω θεμα απο Ελλαδα για ροδο βεβαια ειναι σε χαπι οχι σε μλ

Δημοσ.

Εννοείται χάπι κανένα θέμα...  παίρνουμε ένα σωρό στα ταξίδια...

Τώρα που ρώτησα εμάς ήταν ένα σιρόπι για το στομάχι (ανακατωσούρα) >100ml αγορασμένο από Boots (?) χωρίς κάποια συνταγή και το κράτησαν Stansted.

• Like 1
Δημοσ.

παιδιά χρειάζομαι μια βοήθεια αν γνωρίζει κάποιος ...έκανα κρατήσει πριν λίγο για δύο εισιτήρια από την Ryanair...μετά από λίγο κατάλαβα ότι έβαλα λάθος ημερομηνία επιστροφής και μπήκα στην διαδικασία αλλαγής ημερομηνίας από την διαχείριση ταξιδιού ..Δυστυχώς όμως δεν κατάφερα να κάνω την αλλαγή επειδή δεν είχα το υπόλοιπο ποσό στην πιστωτική μ κάρτα ..γνωρίζει κάποιος αν έχει ακυρώθει και η κανονική μ κράτηση? Γιατί όταν πατάω για να μ ανοίξει η κρατήσει μ λέει να ανατρέξω στην εξυπηρέτηση της Ryanair  για οφειλόμενο ποσό...Αυτό σημαίνει ότι θα τα τραβήξει όταν υπάρχουν χρήματα στον λογαριασμό ? έχω λίγο αγχωθεί και δεν ξέρω τι πρέπει να κάνω άμα γνωρίζει κάποιος ας με βοηθήσει ...Ευχαριστώ πολύ !!

Δημοσ.

Ξερω οτι για 24 ωρες σου δινει περιθωριο να αλλαξεις ειτε ημερομηνια ειτε ονομα, μετα κλειδωνει και θελει επιπλεον κοστος για την αλλαγη αυτη. Καλεσε αμεσα την εξυπηρετηση πελατων για να μαθεις, δεν νομιζω να μπορει να ξερει κανεις κατι τετοιο, γιατι εαν δεν γινει στις πρωτες 24 ωρες απο την αρχικη αγορα θα σε τσουξει πολυ.

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Η αγαπημένη μας ξαναχτυπά με τεχνικό πρόβλημα. Βέβαια αυτά συμβαίνουν, αλλά δε γίνεται να αφήνεις ανθρώπους χωρίς διαμονή :P Ή μάλλον γίνεται..

Αναφορά σε κείμενο

Η Ryanair ανέφερε ότι είχε συμφωνήσει να πληρώσει ξενοδοχείο και για τους επιβάτες ωστόσο είπε ότι υπήρχε έλλειψη διαθέσιμων καταλυμάτων. 

Επεξ/σία από christakos07
  • 5 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Σαββατο 11/8/2018  ειχα πτηση Αθηνα -Θεσσαλονικη στις 18.40 .Περασα κανονικα απο την πυλη με τον ελεγχο των αποσκευών κ ενας υπαλληλος οταν τον ρωτησα ποια ειναι η πυλη,μου ειπε να καθησω κοντα σε εναν πινακα ανακοινωσεων για να ενημερωθω.Πραγματι καθησα απεναντι απο τον πινακα κ εκει διπλα στην πτηση μου εγραφε "Η πυλη θα ανακοινωθει".Ξαφνικα βγαινει "Πυλη Α38 κλειστη"Παω στην Α38 πυλη να ρωτησω κ μου λενε οτι το αεροπλανο εχει φυγει.Ηταν 18.45.Δεν ακουσα καμμια φωνητικη ειδοποίηση  κ φυσικα εχασα την πτηση.Εχω ταξιδεψει κ αλλες φορες με την Rayanair αλλά  ποτε ξανά  δεν θα την προτιμησω.Θελω να κανω καταγγελία  αλλά  δεν βλέπω  που μπορω να απευθυνθω.

Δημοσ.
9 λεπτά πριν, [email protected] είπε

Σαββατο 11/8/2018  ειχα πτηση Αθηνα -Θεσσαλονικη στις 18.40 .Περασα κανονικα απο την πυλη με τον ελεγχο των αποσκευών κ ενας υπαλληλος οταν τον ρωτησα ποια ειναι η πυλη,μου ειπε να καθησω κοντα σε εναν πινακα ανακοινωσεων για να ενημερωθω.Πραγματι καθησα απεναντι απο τον πινακα κ εκει διπλα στην πτηση μου εγραφε "Η πυλη θα ανακοινωθει".Ξαφνικα βγαινει "Πυλη Α38 κλειστη"Παω στην Α38 πυλη να ρωτησω κ μου λενε οτι το αεροπλανο εχει φυγει.Ηταν 18.45.Δεν ακουσα καμμια φωνητικη ειδοποίηση  κ φυσικα εχασα την πτηση.Εχω ταξιδεψει κ αλλες φορες με την Rayanair αλλά  ποτε ξανά  δεν θα την προτιμησω.Θελω να κανω καταγγελία  αλλά  δεν βλέπω  που μπορω να απευθυνθω.

Καλα 40 λεπτα δεν ανησυχησες;

• Like 2
Δημοσ.
2 λεπτά πριν, Jason13 είπε

Καλα 40 λεπτα δεν ανησυχησες;

Αυτο ηταν το λάθος  μου Οτι δεν ανησυχησα Θεωρουσα σιγουρο οτι καποια στιγμη θα εμφανιστει η  ανακοινωση 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...