Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 21/05/2018 στις 3:12 ΜΜ, opcorsa είπε

εχει παει κανεις με laudamotion? εχει καμια διαφορα ή η ιδια κακομοιρια σε κοκκινα αεροπλανα?

Μιας και αναφέρθηκε η laudamotion, η οποία ανήκει πλέον στην ryanair.

H ryanair ανακοίνωσε ότι ακυρώνει τις καλοκαιρινές πτήσεις της laudamotion από Ζυρίχη προς Ηράκλειο και έστειλε ήδη mail σε όσους είχαν αγοράσει εισιτήρια. Όλα αυτά μόλις δύο μήνες αφότου ανακοίνωσε την έναρξη της γραμμής Ζυρίχη-Ηράκλειο για την καλοκαιρινή σεζόν. Οι λόγοι είναι εμπορικοί καθώς δεν έχει τον στόλο για να υποστηρίξει την γραμμή.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Δεν καταλαβαίνω πως ανοίγουν γραμμές για τέτοιες πτήσεις.

Τοσοοοο κόσμο έχουν πια που θα πάει από Ηράκλειο Κρήτης στη Ζυρίχη;

Σαν να ανοίγεις από αεροδρόμιο πχ Ζακύνθου η ενός άλλου νησιού για dubai η Λονδίνο η Μαδρίτη.

Δεν στέκουν αυτές οι γραμμές,λίγα άτομα δεν μπορούν να κρατήσουν δρομολόγια.. απορώ πως σκέφτονται και ανοίγουν τέτοια δρομολόγια,αυτά μόνο αν βάζεις 400€ το εισιτήριο,το οποίο δεν θα το αγοράσει και πάλι κάνεις λόγω κόστους.

Δημοσ.
4 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Δεν καταλαβαίνω πως ανοίγουν γραμμές για τέτοιες πτήσεις.

Τοσοοοο κόσμο έχουν πια που θα πάει από Ηράκλειο Κρήτης στη Ζυρίχη;

Σαν να ανοίγεις από αεροδρόμιο πχ Ζακύνθου η ενός άλλου νησιού για dubai η Λονδίνο η Μαδρίτη.

Δεν στέκουν αυτές οι γραμμές,λίγα άτομα δεν μπορούν να κρατήσουν δρομολόγια.. απορώ πως σκέφτονται και ανοίγουν τέτοια δρομολόγια,αυτά μόνο αν βάζεις 400€ το εισιτήριο,το οποίο δεν θα το αγοράσει και πάλι κάνεις λόγω κόστους.

Το καλοκαίρι;; Πηχτρά από τουρίστες Ελβετούς θα ήταν... 99% έχει αντίστοιχη γραμμή και η easy

• Like 2
Δημοσ.
11 λεπτά πριν, paylidis είπε

Το καλοκαίρι;; Πηχτρά από τουρίστες Ελβετούς θα ήταν... 99% έχει αντίστοιχη γραμμή και η easy

Δηλαδή λες ότι έχει βιωσιμότητα;και γιατί εκλεισε εφόσον θα έβγαζαν τόσα χρήματα; Ποιος ο λόγος;

Δημοσ.

η Ryanair ακύρωσε τα εν λόγω δρομολόγια λόγω υψηλών τελών που της υποβάλουν, λογικά το έκανε σαν "εκβιασμό" μήπως της ρίξουν πάλι τα τέλη αλλά προς το παρών δεν έχει ανακοινωθεί κάτι...

http://www.efsyn.gr/arthro/akyronei-ki-alles-ptiseis-apo-hania-i-ryanair-logo-fraport

Δημοσ.
7 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Δηλαδή λες ότι έχει βιωσιμότητα;και γιατί εκλεισε εφόσον θα έβγαζαν τόσα χρήματα; Ποιος ο λόγος;

Δεν έγινε καλός υπολογισμός του στόλου, ο αριθμός των αεροπλάνων δεν φτάνει για όλα τα δρομολόγια που είχαν προγραμματίσει.

• Thanks 1
Δημοσ.
21 ώρες πριν, orck είπε

Αυτο κανω και εγω αλλα μπορει να μην πετυχει. Εαν ειναι καταστροφικο για εσενα να πατε και να γυρισετε σκορπια τοτε πληρωσε το επιπλεον ποσο για να σας βαλουν διπλα.

Για εμενα ειναι πεταμενα λεφτα, ακομη και 1ευρω να το πανε. Δεν πρεπει να ενδιδουμε στους εκβιασμους.

Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά θα πέσει μουρμούρα αν είμαστε χωριστά και ειδικά αν δίπλα της είναι κάνας περίεργος-η!!! :)

Ευχαριστώ πολύ παιδιά για τι; απαντήσεις. 

Πριν από λίγο έκλεισα θέσεις για το ταξίδι μας στην Ρώμη. 4 ευρώ έκαστος. Αν το ήξερα βέβαια θα τις είχα κλείσει κατά την διάρκεια της κράτησης γιατί ήταν πιο φτηνά. Είχε και πιο ακριβές θέσεις με 6,50, 7 και 12 ευρώ. 

Σύνολο μας στοίχισε 200 ευρώ. Αθήνα-Ρώμη με επιστροφή στα τέλη Ιουνίου για δύο άτομα. 100 ευρώ το άτομο πιστεύω είναι πολυ καλά! Με Aegean και κάτι άλλες θέλαμε 450 ευρώ και πάνω. 

• Like 2
Δημοσ.
50 λεπτά πριν, stelios18120 είπε

Αυτό που είπαν τα παιδιά, αφενος απειλητικά έναντι της fraport επειδή δε θέλουν να πληρώνουν και αφετέρου ίσως έγινε κακός σχεδιασμός (χλωμό αλλά συμβαίνει και προκειμένου να αποφύγουν καθυστερήσεις όπως κάνουν άλλες εταιρείες το ακύρωσαν τελειως). 

Δημοσ.

το αεροδρόμιο του ηρακλείου είναι το δεύτερο μεγαλύτερο σε κίνηση στην Ελλάδα, είναι φυσικό να θέλει κομμάτι από την καλοκαιρινή πίτα, προσοχή στα δρομολόγια του φθινοπώρου που ξαφνικά πάλι μόλις δει ότι η κίνηση πέφτει θα τα ακυρώσει χωρίς προειδοποίηση   

Δημοσ.

Και πάνω που αρχίσαμε στην Ελλάδα να προγραμματίζουμε σχετικά νωρίς διακοπές, κλπ (για οικονομικούς κυρίως λόγους) έρχεται η Ryanair να σου χ..σει (κατά συρροή, απ' ότι βλέπω τελευταία) το πρόγραμμα. Με κίνδυνο τελικά να σου βγει πολύ ακριβότερη η αρχική επιλογή της "low cost" αφού αυτό μπορεί να σημαίνει αλλαγές σε κρατήσεις ξενοδοχείων, ανταποκρίσεις ή ακόμα και ακύρωση του όλου ταξιδιού (σίγουρα το βλέπεις διαφορετικά όταν πχ έχεις υπολογίσει 200 ευρώ round trip για δύο άτομα και ξαφνικά "ανακαλύπτεις" ότι ίσως χειαστεί να δώσεις τα διπλά και παραπάνω ψάχνοντας για άλλη εταιρία/εισιτήριο μέσα σε high season)

• Like 1
Δημοσ.

Από την στιγμή που "οφείλουμε" να αποδεχθούμε την λογική ότι εάν σου επιστρέψει τα χρήματα δεν έχει υποχρέωση να εκτελέσει το δρομολόγιο στα πλαίσια της ελεύθερης αγοράς αυτα συμβαίνουν και θα συνεχίσουν να συμβαίνουν.

Θα με πουν γραφικό εάν πω ότι θα έπρεπε οι εταιρίες να ελέγχονται για αυτά που κάνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα πετάω αύριο και έχω αγοράσει plus που σου δίνει δικαίωμα για 20κιλά επιπλέον. Αυτά τα κιλά μπορώ να τα σπάσω σε 2 βαλίτσες; 

Επεξ/σία από gnarkill
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Για να μην ανοιγω νεο θεμα!

πεταω με ellinair την τεταρτη και γραφει αποσκευη λογικα βαλιτσα εως 20 κιλα...και χειροαποσκευη εως 8 κιλα.

η βαλιτσα μου ειναι 65χ42χ20 = 127cm 

απο εδω https://el.ellinair.com/article/gr_luggages διαβασα οτι στο συνολο θα πρεπει να ειναι εως 158εκ οποτε εμενα που ειναι 127 προβλημα δεν εχει σωστα?

εως 20 κιλα!

επισης με την χειραποσκευη γραφει οτι μπορω να εχω μαζι και μια τσαντα λαπτοπ...δλδ συνολο τν βαλιτσα μ την χειραποσκευη και συν μια τσαντα λαπτοπ?τα λεω σωστα?

επειδη σιγουρα μαζι μου θα εχω χαπια ντεπον κ αταραξ λογο υπνου τι παιζει με αυτα?μου τα κρατανε?μιλαω για λογικο αποθεμα απο ενα κουτακι το καθε ενα( Στις αποσκευές που παραδίνονται κατά τον έλεγχο των εισιτηρίων (check in) μπορείτε να μεταφέρετε προσωπικά αντικείμενα, απαραίτητα για το ταξίδι σας. Ωστόσο δεν πρέπει να μεταφέρονται εύθραυστα αντικείμενα, ταξιδιωτικά ή επαγγελματικά έγγραφα, φάρμακα, κοσμήματα και αντικείμενα αξίας, ηλεκτρονικοί υπολογιστές και άλλες συσκευές, χρήματα, συμβόλαια και τίτλοι αξίας. Τα προαναφερθέντα αντικείμενα πρέπει να μεταφέρονται σε χειραποσκευή από εσάς τους ίδιους, καθώς, σε περίπτωση απώλειας, ο αερομεταφορέας δε φέρει ουδεμία ευθύνη.)

Επεξ/σία από Dynamics
Δημοσ.

Απλα σου λεει οτι τα φαρμακα σου (επειδη ειναι κρισιμα για την υγεια σου, υποθετουν το χειροτερο σεναριο) και τα κοσμηματα σου να μην τα βαλεις στην βαλιτσα που θα ταξιδεψει κατω και υπαρχει κινδυνος να χαθει. Να τα εχεις στην χειραποσκευη που (λογικα) θα την εχεις στην καμπινα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...