gigisoni Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 κι'ομως κατεβάζουν, μου έτυχε σε πτηση για λονδίνο να μου κατεβάσουν τη βαλίτσα στο χωρο αποσκευων, φυσικά χωρίς να πληρώσω. Σε όλα τα αεροδρόμια (δεν έχει σχέση με το αεροδρόμιο) δικαιούσαι μια σακούλα, συν την χειραποσκευη, ειναι ευρωπαική οδηγία. Σου έτυχε μια φορά και το έχεις γενικεύσει, ενώ εγώ που το έχω δει δεκάδες φορές δεν ισχύει....μάλιστα. Επίσης, για να δεις το πόσο άσχετος είσαι με την Ryanair, στο αεροδρόμιο της Θεσσαλονίκης ΔΕΝ αφήνουν έξτρα σακούλα με την χειραποσκευή. Ό,τι αγοράσεις από τα duty free πρέπει να μπει μέσα στην χειραποσκευή ή να το περάσεις στο κρυφό, γιατί ΔΕΝ ΕΠΙΤΡΕΠΟΥΝ. Ισχύει και σε κάποια άλλα αεροδρόμια. Πάντα ρωτάς στα duty free πριν αγοράσεις, αν δεν έχεις χώρο, όταν πετάς με low cost. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως στο σαιτ της ryanair αλλα λεει... One cabin bag per passenger* weighing up to 10kg with maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 small bag up to 35 x 20 x 20 cms. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Πάντως στο σαιτ της ryanair αλλα λεει... One cabin bag per passenger* weighing up to 10kg with maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 small bag up to 35 x 20 x 20 cms. Είπα, εξαρτάται από το αεροδρόμιο. Όταν έχει κάνει συμφωνία η ryanair με τα duty free του αεροδρομίου, το επιτρέπουν. Όταν δεν έχει κάνει συμφωνία, το απαγορεύουν για να σε αναγκάσουν να αγοράσεις από τα δικά τους duty free κατά την διάρκεια της πτήσης. Θεσσαλονίκη αρχικά επέτρεπαν, μετά το έκοψαν. Τελευταία φορά που κατέβηκα, Νοέμβρη. Αν στο μεταξύ έχει αλλάξει κάτι, μακάρι. 12.All Ryanair passengers are permitted under Ryanair contracts to carry one “carry-on” bag (up to 10kgs in weight) on board the aircraft as carry-on luggage, entirely free of charge. This does not include additional duty free shopping bags, which must be placed within the 10kg one carry on bag prior to boarding. This one carry-on bag rule is agreed to by all passengers under Irish contract law at the time of booking with Ryanair and cannot be amended or interfered with by a Spanish regulation which has no effect under Irish contract law. http://www.ryanair.com/en/news/briefing-note-checked-in-bags . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Η δεύτερη δωρεάν τσάντα μπήκε απο 1/12/13 μαζί με κάποιες ακόμη μικροαλλαγές 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Η δεύτερη δωρεάν τσάντα μπήκε απο 1/12/13 μαζί με κάποιες ακόμη μικροαλλαγές και φυσικά ισχύει για παντού Από Θεσσαλονίκη; Έχει αλλάξει η πολιτική τους; Γιατί μας τα είχαν πρήξει... Σίγουρο είναι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Από Θεσσαλονίκη; Έχει αλλάξει η πολιτική τους; Γιατί μας τα είχαν πρήξει... Σίγουρο είναι; Προφανώς και δε μιλούσα και εγω για νοέμβριο... Φεβρουαριος ειναι... Το νοέμβριο υπηρχε και η Olympic Air, τωρα εμειναν αποκαιδια... Θα δείξει τι παιζει... πνατως αυτα που ελεγες απαντώνται ΟΛΑ στη σελίδα τους και προσπάθησα να εξηγησω τι ισχύει και παραπάνω απο πρακτικής πλευράς τι γινεται στην καθημερινότητα εχοντας τα αντιμετωπισει στις αρκετές εκατοντάδες πτήσεις που εχω εξυπηρετησει... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Προφανώς και δε μιλούσα και εγω για νοέμβριο... Φεβρουαριος ειναι... Το νοέμβριο υπηρχε και η Olympic Air, τωρα εμειναν αποκαιδια... Θα δείξει τι παιζει... πνατως αυτα που ελεγες απαντώνται ΟΛΑ στη σελίδα τους και προσπάθησα να εξηγησω τι ισχύει και παραπάνω απο πρακτικής πλευράς τι γινεται στην καθημερινότητα εχοντας τα αντιμετωπισει στις αρκετές εκατοντάδες πτήσεις που εχω εξυπηρετησει... Μπήκα μέσα και βλέπω ότι επιτρέπουν και δεύτερη μικρή τσάντα τώρα.Όπως είπα, μακάρι να συνεχιστεί έτσι. Πάντως δεν έχουν ενημερώσει όλες τις σελίδες τους, άνετα βρήκα μία που λέει την παλιά τους πολιτική.....χμμμ επίτηδες άραγε; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Porg Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 http://www.ryanair.com/en/news/ryanair-announces-customer-service-improvements-over-next-6-months 4. From 1 Dec, Ryanair will allow passengers to bring a 2nd small carry-on bag (small ladies handbag or small airport shopping bag) no bigger than 35 x 20 x 20 cms which will allow a bottle of wine or equivalent to be carried. και http://www.ryanair.com/en/terms-and-conditions#regulations-tableoffees CABIN BAGGAGE One cabin bag per passenger* weighing up to 10kg with maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 small bag up to 35 x 20 x 20 cms. Due to cabin space limitations only 90 cabin bags (55 x 40 x 20 cms) can be carried in the cabin, any remainder will be carried free of charge in the aircraft hold. Oversized cabin baggage will be refused at the boarding gate, or where available, placed in the hold of the aircraft for a fee of £50/€50 (fee subject to VAT on domestic flights at applicable government rates). If you are unsure, check at the Bag Drop desk before going through security Χαλιέστε για αστεία πράγματα τη στιγμή που Δανοί Νεοναζιστές ταίζουν λιοντάρια με κρέας καμηλοπάρδαλης 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 http://www.ryanair.com/en/news/ryanair-announces-customer-service-improvements-over-next-6-months και http://www.ryanair.com/en/terms-and-conditions#regulations-tableoffees CABIN BAGGAGE One cabin bag per passenger* weighing up to 10kg with maximum dimensions of 55cm x 40cm x 20cm, plus 1 small bag up to 35 x 20 x 20 cms. Due to cabin space limitations only 90 cabin bags (55 x 40 x 20 cms) can be carried in the cabin, any remainder will be carried free of charge in the aircraft hold. Oversized cabin baggage will be refused at the boarding gate, or where available, placed in the hold of the aircraft for a fee of £50/€50 (fee subject to VAT on domestic flights at applicable government rates). If you are unsure, check at the Bag Drop desk before going through security Χαλιέστε για αστεία πράγματα τη στιγμή που Δανοί Νεοναζιστές ταίζουν λιοντάρια με κρέας καμηλοπάρδαλης Ναι ντε, αφήνουμε σημαντικότατα θέματα και ασχολούμαστε με μικροπρέπειες όπως ταξίδια και έξοδα εισιτηρίων! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μήπως μπορεί κανείς να μου πει τι γίνετε με τα υγρά στην χειραποσκευή; Τι επιτρέπετε και τι όχι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Μήπως μπορεί κανείς να μου πει τι γίνετε με τα υγρά στην χειραποσκευή; Τι επιτρέπετε και τι όχι; http://el.aegeanair.com/hrisimes-plirofories/plirofories-aposkeuon/aposkeues-sto-aeroskafos/ Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
vasilis123 Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό για τη διάφανη σακούλα που λέει είναι υποχρεωτικό; Θα μου δώσουν εκέι ή πρέπει να βρω εγώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Αυτό για τη διάφανη σακούλα που λέει είναι υποχρεωτικό; Θα μου δώσουν εκέι ή πρέπει να βρω εγώ; στην αθηνα δίνουν πριν τον ελεγχο χειραποσκευων δωρεάν. στη θεσσαλονικη πουλάνε με 10 λεπτα στο κυλικείο. στα περιφερειακα αεροδρόμια δεν ασχολούνται καν... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chrisxxx Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 25 Φεβρουαρίου 2014 Δες και εδω. http://www.travelstories.gr/community/threads/%CE%A0%CE%BB%CE%B1%CF%83%CF%84%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CF%83%CE%B1%CE%BA%CE%BF%CF%8D%CE%BB%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%B1-%CF%85%CE%B3%CF%81%CE%AC-%CF%84%CE%B7%CF%82-%CF%87%CE%B5%CE%B9%CF%81%CE%B1%CF%80%CE%BF%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%AE%CF%82.34369/page-2 Εμένα με απασχολεί λίγο για τα μπουκαλάκια. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SakafliaC Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Share Δημοσ. 2 Μαρτίου 2014 Μήπως μπορεί κανείς να μου πει τι γίνετε με τα υγρά στην χειραποσκευή; Τι επιτρέπετε και τι όχι; 100ml η κάθε συσκευασία πρέπει να είναι φίλε μου. Και όχι συσκευασία 300ml ξέρω γω αλλά να χει μέσα 100. 100 πρέπει να ναι η συνολική της χωρητικότητα. Στο Βενιζέλος σακουλίτσες προμηθεύεσαι είτε απ τα γραφεία πληροφοριών είτε πριν τον έλεγχο. Διαφορετικοί περιορισμοί πρόσφατα άρχισαν να ισχύουν για τη Ρωσία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα