Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
21 ώρες πριν, johnbond είπε

Συμβαίνει και σε σας;

Άλλες τιμές έξω,άλλες μόλις προχωρήσω...

πχ εκει που λέει 14,92 αν προχωρήσω έχει 45,74....

είναι πρόβλημα του site ή δικό μου;

2018-05-13.png

Μου έχει τύχη κάποιες φορές και υποθέτω οτι είναι πρόβλημα του site τους. Κυρίως συμβαίνει όταν βάζω να μου εμφανίσει τις τιμές σε διάγραμμα ανά μήνα, εκεί πολλές φορές το διάγραμμα για τη πτήση επιστροφής δεν αντιστοιχή στο μήνα που είχα επιλέξει εξ αρχής αλλά με το που κάνω κλικ επάνω στην ημέρα που σε ενδιαφέρει μετά απο πολ΄υ λίγο πάει στο μήνα που αντιστοιχή.....

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.
Στις 13/05/2018 στις 3:59 ΜΜ, liakjim είπε

6. Το priority line ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει. Περίμενα να μπουν όλοι καθιστός και μπήκα κύριος με το πάσο στο τέλος. Ούτε ουρές , ούτε τίποτα....

από θέμα να επιβιβαστείς πρώτος κτλ, όχι δεν έχει ουσία, απλά παίρνεις την βαλίτσα στην καμπίνα και δεν περιμένεις μετά στους ιμάντες αποσκευών..

Στις 15/05/2018 στις 7:34 ΜΜ, γροσερισοπ είπε

ταξιδεύω από θεσσ αθήνα

εκτός από το backpack

θα έχω και ένα totebag με κάτι παπουτσια λέτε να χω κανα θέμα; 

δε νομίζω να μπορεί να στο εγγυηθεί κάνεις αυτό μιας που η πολιτική τους λέει ένα αντικείμενο στην καμπίνα, είτε είναι backpack είτε σακούλα, άμα χωράει βάλτο στο backpack αλλιώς good luck..

Δημοσ.
5 ώρες πριν, opcorsa είπε

εχει παει κανεις με laudamotion? εχει καμια διαφορα ή η ιδια κακομοιρια σε κοκκινα αεροπλανα?

Σε ποιά κακομοιριά αναφέρεσαι;

• Like 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, liakjim είπε

Σε ποιά κακομοιριά αναφέρεσαι;

προ καιρου που επεστρεφα με ραιαν δεν μου αρεσε ιδιαιτερα που πατουσα τα τσοφλια απο φυστικια του προηγουμενου επιβατη της πτησης που ειχε μολις κατσει για να παραλαβει εμας..

τωρα δεν ξερω, γουστα ειναι αυτα :rolleyes:

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, 

Τον Ιούνιο θα παω με την κοπέλα μου στην Ρώμη με Ryanair. Πρώτη μας φορά με αυτή την εταιρεία και ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να αγοράσουμε προτεραιότητα για να μπούμε πρώτοι ή να αγοράσουμε θέσεις για να κάτσουμε μαζί και όχι σκόρπια? 

Ευχαριστώ 

Δημοσ.
55 λεπτά πριν, desertman είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

Τον Ιούνιο θα παω με την κοπέλα μου στην Ρώμη με Ryanair. Πρώτη μας φορά με αυτή την εταιρεία και ήθελα να ρωτήσω αν πρέπει να αγοράσουμε προτεραιότητα για να μπούμε πρώτοι ή να αγοράσουμε θέσεις για να κάτσουμε μαζί και όχι σκόρπια? 

Ευχαριστώ 

για να κάτσετε μαζί θα πρέπει να αγοράσετε θέσεις(3€ έκαστος νομίζω), το priority πάρτε το μόνο αν θέλετε να έχετε τις χειραποσκευές στην καμπίνα αλλιώς δεν υπάρχει λόγος να το πάρεις..

• Thanks 1
Δημοσ.
1 ώρα πριν, desertman είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

Ευχαριστώ 

Συνεννόηση με τους υπόλοιπους επιβάτες και αλλάζετε θέσεις για να κάτσετε μαζί.

• Thanks 1
Δημοσ.
5 λεπτά πριν, djcat είπε

Συνεννόηση με τους υπόλοιπους επιβάτες και αλλάζετε θέσεις για να κάτσετε μαζί.

Αυτο κανω και εγω αλλα μπορει να μην πετυχει. Εαν ειναι καταστροφικο για εσενα να πατε και να γυρισετε σκορπια τοτε πληρωσε το επιπλεον ποσο για να σας βαλουν διπλα.

Για εμενα ειναι πεταμενα λεφτα, ακομη και 1ευρω να το πανε. Δεν πρεπει να ενδιδουμε στους εκβιασμους.

• Confused 1
Δημοσ.
13 λεπτά πριν, orck είπε

Αυτο κανω και εγω αλλα μπορει να μην πετυχει. Εαν ειναι καταστροφικο για εσενα να πατε και να γυρισετε σκορπια τοτε πληρωσε το επιπλεον ποσο για να σας βαλουν διπλα.

Για εμενα ειναι πεταμενα λεφτα, ακομη και 1ευρω να το πανε. Δεν πρεπει να ενδιδουμε στους εκβιασμους.

Για δύο άτομα είναι εύκολο, ειδικά αν οι θέσεις δεν είναι στη μέση.

Δημοσ.
13 λεπτά πριν, orck είπε

Εγώ δεν έχω πρόβλημα αλλά θα πέσει μουρμούρα αν είμαστε χωριστά και ειδικά αν δίπλα της είναι κάνας περίεργος-η!!! :)

Δημοσ.
21 ώρες πριν, opcorsa είπε

προ καιρου που επεστρεφα με ραιαν δεν μου αρεσε ιδιαιτερα που πατουσα τα τσοφλια απο φυστικια του προηγουμενου επιβατη της πτησης που ειχε μολις κατσει για να παραλαβει εμας..

τωρα δεν ξερω, γουστα ειναι αυτα :rolleyes:

Για Μπολόνια που πήγα, τα αεροπλάνα αστράφτανε.

1 ώρα πριν, desertman είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

Ευχαριστώ 

Προτεραιότητα όχι, δεν λέει.

Μαζί , ναι , είναι εύκολο. Απλά μεταφέρνεις τον ένα κοντά στον άλλον. 6€ σύνολο για το πήγαινε έλα. Τπτ.

Δημοσ.
50 λεπτά πριν, orck είπε

Κανενας δεν σε εκβιαζει να πεταξεις με την Ryanair. Δινε τα 4πλασια/5πλασια κ πετα με την aegean που σε βαζουν να κάθεστε μαζι χωρίς έξτρα λεφτά. 30€ πήγαινε-έλα για Ρώμη κ γκρινιάζετε για 2€(!!!) που εχει η κράτηση θεσης...

2 ώρες πριν, desertman είπε

Καλησπέρα παιδιά, 

Ευχαριστώ 

Προτεραιότητα οχι δεν χρειάζεται,απλα δεν θα έχετε την χειραποσκευη μαζι σας. Θέση αν θέλετε να κάτσετε μαζι κλείστε. Για τις πισω θέσεις είναι 2€. Εγω παντα κλείνω θέση και δεν παρακαλάω για αλλαγες θεσης. 2€ ειναι ρε παιδια...τζαμπα πεταμε με την Ryanair,κρίμα να γκρινιάζουμε κ να παρακαλάμε για 2€!!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Σπάνια είναι 2-3 ευρώ και συνήθως ξεκινάει από τα 4 κι όσο πλησιάζει η μερα της πτήσης η τιμή αυξάνεται. 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...