liakjim Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Λοιπόν εμπειρίες από ταξίδι σε Μπολόνια (η οποία πόλη τα σπάει, είναι υπέροχη!). 1. Και στα 2 αεροδρόμια δεν έγινε κανένας έλεγχος σε διαστάσεις και βάρος σε καμία από τις 2 αποσκευές (10άρα και handback). Ο έλεγχος έγινε με το μάτι. Περιττό να πώ πως στην επιστροφή, η τσάντα πλάτης μου μπορεί να ζύγιζε και 15 κιλά από τα δώρα... 2. Check in με το κινητό από το app. 3. Το shuffle στις θέσεις μου κόστισε μόλις 8€ δλδ 4+4. Στις 4 ημέρες πριν το ταξίδι άνοιξε το free check in όπου έφερα τον έναν/μία από εμάς σε διπλανή ελεύθερη θέση. Ήταν κενή και στα 2 ταξίδια οπότε για αυτό βγήκε μισό το κόστος. Πολλοί είδα ότι επέλεξαν να ταξιδέψουν χώρια. 4. Η αναμονή για τις βαλίτσες ήταν μόλις 5-10΄ οπότε μικρό το κακό για να αγοράσει κάποιος την υπηρεσία. 5. Στο Ελ Βενιζέλος αν κλείσεις θέση parking online έχει 50% έκπτωση. 4 ημέρες ήρθε μόλις 25€ οπότε είναι καλή λύση. 6. Το priority line ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει. Περίμενα να μπουν όλοι καθιστός και μπήκα κύριος με το πάσο στο τέλος. Ούτε ουρές , ούτε τίποτα.... Αυτά!
Tribal21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 23 λεπτά πριν, liakjim είπε Λοιπόν εμπειρίες από ταξίδι σε Μπολόνια (η οποία πόλη τα σπάει, είναι υπέροχη!). 1. Και στα 2 αεροδρόμια δεν έγινε κανένας έλεγχος σε διαστάσεις και βάρος σε καμία από τις 2 αποσκευές (10άρα και handback). Ο έλεγχος έγινε με το μάτι. Περιττό να πώ πως στην επιστροφή, η τσάντα πλάτης μου μπορεί να ζύγιζε και 15 κιλά από τα δώρα... 2. Check in με το κινητό από το app. 3. Το shuffle στις θέσεις μου κόστισε μόλις 8€ δλδ 4+4. Στις 4 ημέρες πριν το ταξίδι άνοιξε το free check in όπου έφερα τον έναν/μία από εμάς σε διπλανή ελεύθερη θέση. Ήταν κενή και στα 2 ταξίδια οπότε για αυτό βγήκε μισό το κόστος. Πολλοί είδα ότι επέλεξαν να ταξιδέψουν χώρια. 4. Η αναμονή για τις βαλίτσες ήταν μόλις 5-10΄ οπότε μικρό το κακό για να αγοράσει κάποιος την υπηρεσία. 5. Στο Ελ Βενιζέλος αν κλείσεις θέση parking online έχει 50% έκπτωση. 4 ημέρες ήρθε μόλις 25€ οπότε είναι καλή λύση. 6. Το priority line ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχει. Περίμενα να μπουν όλοι καθιστός και μπήκα κύριος με το πάσο στο τέλος. Ούτε ουρές , ούτε τίποτα.... Αυτά! Συμφωνώ σε όλα εκτός από το parking! Σε κάποιο από τα πολλά που υπάρχουν γύρο γύρο είναι πιο φτηνά. Εγώ για 5 ημέρες έδωσα 20ε και μου έκαναν δώρο και ένα εξωτερικό πλύσιμο! Επίσης για 4 μέρες είχα δώσει 17ε και για 2 μέρες 11ε Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Tribal21 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Τι νεοελληνιά χαζομάρα είναι αυτή με το parking στο αεροδρόμιο; Το έκανα μία φορά και ταλαιπωρήθηκα πολύ περισσότερο σε σχέση με την άνεση του προαστιακού/μετρό ή των (ολονύχτιων) λεωφορείων. Παρκάρετε κοντά σε σταθμό/στάση τσάμπα, παίρνετε το πάμφθηνο μέσο, δε ρισκάρετε και τη ζωή σας, σας αφήνει πακέτο στην πόρτα του αεροδρομίου. Ούτε κάρτες, ούτε σατλ μπασιζ ούτε τίποτα.
Tribal21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Ποσο εχει το εισιτήριο να πας κ να ερθεις στο αεροδρομιο; Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Tribal21
qwertyuiop2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 3 λεπτά πριν, Tribal21 είπε Ποσο εχει το εισιτήριο να πας κ να ερθεις στο αεροδρομιο; 10 αν εισαι φοιτητής, 20 κανονικό 6 /12 αντίστοιχα το λεωφορείο. 1
mezger Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 1 λεπτό πριν, qwertyuiop2 είπε 10 αν εισαι φοιτητής, 20 κανονικό 6 /12 αντίστοιχα το λεωφορείο. Άρα εγώ που έδωσα 35 για πέντε μέρες parking μέσα στο αεροδρόμιο αντί για 36 για λεωφορείο ή 60 για μετρό(3 άτομα), είμαι νεοέλληνας χαζομάρας. Δώσε κι άλλη σοφία στο λαό. 1
qwertyuiop2 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Μόλις τώρα, mezger είπε Άρα εγώ που έδωσα 35 για πέντε μέρες parking μέσα στο αεροδρόμιο αντί για 36 για λεωφορείο ή 60 για μετρό(3 άτομα), είμαι νεοέλληνας χαζομάρας. Δώσε κι άλλη σοφία στο λαό. Στα 3 άτομα υπάρχει ειδικό εισιτήριο μετ' επιστροφής που είναι αρκετά φθηνότερο. Επίσης, δεν υπολόγισες τα 6 ευρώ διόδια και τα χ ευρώ της βενζίνης σου. Όπως φαίνεται, είσαι κάθε λέξη από ό,τι είπα.
Tribal21 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 20χ2=40 20χ3=60 ακομα κ αν πας για 2 μερες που εμεις δωσαμε 11€ βαλε κ την βανζινη,πες 20€ Οποτε πριν πεις οτι ο αλλος κανει χαζομάρα νομιζοντας οτι εσυ είσαι ο εξυπνος,να το σκέφτεσαι λιγο παραπανω. Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από Tribal21
mezger Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) 4 λεπτά πριν, qwertyuiop2 είπε Στα 3 άτομα υπάρχει ειδικό εισιτήριο μετ' επιστροφής που είναι αρκετά φθηνότερο. Επίσης, δεν υπολόγισες τα 6 ευρώ διόδια και τα χ ευρώ της βενζίνης σου. Όπως φαίνεται, είσαι κάθε λέξη από ό,τι είπα. Εσύ μάλλον δεν υπολόγισες ότι τα διόδια (4,80 είναι, ψάξτο) τα πήρα πίσω από προσφορά που είχε η αττική οδός, και με τα ψιλα που μπορεί να έδωσα παραπάνω σε βενζίνη σε σχέση με το λεοφωρείο αγόρασα το ότι φόρτωσα τις βαλίτσες νυχτιάτικα στο αυτοκίνητό μου που ήταν παρκαρισμένο ούτε 5 λεπτά από τις αφίξεις και μετά από λίγο κατέβηκα στο σπίτι μου. Αν θες εσύ πήγαινε και με τα πόδια την επόμενη φορά, 2-3 ωρίτσες το πολύ θα κάνεις, ακόμα πιο φτηνό και χάνεις και κανένα κιλό Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από mezger
gregdel Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 (επεξεργασμένο) Συζήτηση για την ryanair Συζήτηση για την ryanair Συζήτηση για την ryanair Συζήτηση για την ryanair Επεξ/σία 13 Μαΐου 2018 από gregdel
opcorsa Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 τωρα που λεμε για ryanair , πηρα παπουτσια nike απο το εβαυ με 34 ευρω ενω εδω τα βρισκω 80
christakos07 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δε μου λες ειναι γνήσια τα παπούτσια ή τίποτα ποιότητας ryanair?
orck Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 Δημοσ. 13 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, johnbond είπε Συμβαίνει και σε σας; Άλλες τιμές έξω,άλλες μόλις προχωρήσω... πχ εκει που λέει 14,92 αν προχωρήσω έχει 45,74.... είναι πρόβλημα του site ή δικό μου; Το κανει και σε εμενα συστηματικα, επιλεγω βολικες και φτηνες πτησεις και στην επομενη σελιδα τα αλλαζει ολα, υποψιαζομαι οτι παιζει και χειραγωγηση τιμων, η να κοιταζει τα cookies (δηλαδη εαν εψαξες πολλες φορες κατι σου ανεβαζει την τιμη, αυτο ειναι υποψια αρκετων, το εχω διαβασει και αλλου) 59 λεπτά πριν, christakos07 είπε Δε μου λες ειναι γνήσια τα παπούτσια ή τίποτα ποιότητας ryanair? Τα παπουτσια ειναι με τα βασικα εξαρτηματα, μονο 5ευρω, τα κορδονια εχουν επιπλεον κοστος +40ευρω, το χρωμα και το νουμερο καθε παπουτσιου μεσα στο ζευγαρι ειναι τυχαιο, υπηρεσια επιλογης νουμερου και χρωματος +40ευρω, εαν θες και σολα αλλα +40ευρω. Το ταμπελακι Nike φυσικα +40ευρω, αλλιως θα γραφει Mike. Οκ την κοροιδευω αλλα χωρις αυτην αμφιβαλλω εαν θα μπορουσα ποτε να βγω απο το χωριουδακι μου να παω να δω πως ειναι και οι πρωτευουσιανοι στην βορεια ευρωπη...
opcorsa Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 Δημοσ. 14 Μαΐου 2018 11 ώρες πριν, christakos07 είπε Δε μου λες ειναι γνήσια τα παπούτσια ή τίποτα ποιότητας ryanair? γνησια (θα ) ειναι τυπε, ξερω να ψωνιζω στον κυβερνοχωρο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα