katergaris79 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Έχω αγοράσει συγκεκριμένες θέσεις για πτήση της Ryan, αυτό σημαίνει ότι θα έχω προτεραιότητα στην επιβίβαση; Επίσης, η παραδοτέα αποσκευή μέχρι πριν κάποιες μέρες κόστιζε 40 ευρώ και τώρα έχει πάει 35. Αυτό πώς ακριβώς μεταβάλλεται; Μπορεί να πέσει κι άλλο μέχρι τον επόμενο μήνα που πετάμε;
john_shadow Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Έχω αγοράσει συγκεκριμένες θέσεις για πτήση της Ryan, αυτό σημαίνει ότι θα έχω προτεραιότητα στην επιβίβαση; Επίσης, η παραδοτέα αποσκευή μέχρι πριν κάποιες μέρες κόστιζε 40 ευρώ και τώρα έχει πάει 35. Αυτό πώς ακριβώς μεταβάλλεται; Μπορεί να πέσει κι άλλο μέχρι τον επόμενο μήνα που πετάμε; για την πρώτη ερώτηση, όχι, άλλο το priority και άλλο το επιλογη θεσης.. 2
Ntinaras Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Το προβλημα με την Ryanair δεν ειναι ουτε τα ακριβα πραγματα που πουλαει μεσα, ουτε τα ξυστο, ουτε τα στενα καθισματα. Ειναι το απαραδεκτο support , και τα ξεφτιλικια που ακυρωνει πτησεις και μεταφερει αεροπλανα κατα τη διαρκεια της σεζον, λες και ειναι ελληνας ταξιτζης και δε δεχεται κουρσες επειδη δεν τον συμφερουν.
katergaris79 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 17 λεπτά πριν, john_shadow είπε για την πρώτη ερώτηση, όχι, άλλο το priority και άλλο το επιλογη θεσης.. Αυτό υπέθεσα κι εγώ γιατί έχει άλλη τιμή για το priority. Αν όμως μπει κάποιος πρώτος και κάτσει στη θέση μου, τι κάνω; Τον σηκώνω και του λέω ότι την έχω προαγοράσει;
Speculoos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Πώς θα κάτσει στη θέση σου; Στη θέση του θα πάει. Το priority είναι πλέον (εδώ και ένα πεντάμηνο) συνυφασμένο με την δυνατότητα μεταφοράς βαλίτσας στην καμπίνα. 1
katergaris79 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δε λέω γι' αυτούς με το priority. Πες ότι μετά τους priority κάποιος μπαίνει πριν από εμένα και κάθεται στη θέση "μου". Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση;
aposporis Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Θα τον σηκώσεις. Για αυτό είναι αριθμημένες οι θέσεις. Αν ήθελε ας πλήρωνε για να καθίσει εκεί. Απλά πράματα! 1
orck Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Καθεσαι καπου αλλου εκτος και εαν υπαρχει ιδιαιτερος λογος να θες την συγκεκριμενη θεση, οπως διπλα καθεται καποιος φιλος-συγγενης η ειναι με περισσοτερο χωρο για τα ποδια (και δεν την πηρες απλα για να εχεις την χειραποσκευη πανω στην καμπινα). Τον Ιανουαριο που πεταξα γινοταν της τρελης με αλλαγες θεσεων, επειδη εμεις οι φραγκοπνιχτες πελατες (που πεταμε με τις φραγκοπνιχτρες εταιριες) δεν θελουμε να δωσουμε τα 3-5ευρω του εκβιασμου " δωσε επιπλεον λεφτα για να καθισεις διπλα στον γνωστο σου" και συστηματικα και επιτηδες χωριζουν τον κοσμο μεταξυ τους, οποτε παντα εχει κενες θεσεις και αλλαζουν μεταξυ τους. 1
katergaris79 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Ναι είμαστε 2 και έχουμε κρατήσει να κάτσουμε μαζί. Γι' αυτό και η ερώτηση.
Speculoos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) 49 λεπτά πριν, katergaris79 είπε Δε λέω γι' αυτούς με το priority. Πες ότι μετά τους priority κάποιος μπαίνει πριν από εμένα και κάθεται στη θέση "μου". Τι γίνεται σε αυτή την περίπτωση; Mα δεν είναι πούλμαν το αεροπλάνο και όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Όταν κάνεις το τσεκ ιν σου δίνει κάποια θέση. Σε αυτή πας και κάθεσαι. ΥΓ: Ιστορικό τρίβια, η ryanair ξεκίνησε να δίνει θέσεις στους επιβάτες μόλις πριν 5 χρόνια. Μέχρι τότε ήταν "first come first served, flying bus style" το όποιο σε συνδυασμό με την πολιτική "οι πρώτες 90 βαλίτσες μπαίνουν στην καμπίνα" οδήγησε στο άθλιο φαινόμενο που βλέπουμε πια παντού στα αεροδρόμια, τεράστιες ουρές στην πύλη μία ώρα πριν την επιβίβαση. Μέχρι τότε στην πλειοψηφία των πτήσεων οι επιβάτες έκαναν ουρά να επιβιβαστούν όταν γινόταν η ανακοίνωση από τους συνοδούς εδάφους. Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από Speculoos 3
katergaris79 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Εκεί είχα μείνει κι εγώ. Έχω πολλά χρόνια να πετάξω με Ryan και θεώρησα ότι έτσι θα παίζει ακόμα. Άρα όλα είναι οκ σύμφωνα με αυτό που λες. Για την τιμή της παραδοτέας αποσκευής ξέρει κάποιος να μου πει πώς μεταβάλλεται;
christakos07 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 (επεξεργασμένο) Όπως μεταβάλλονται και οι υπόλοιπες τιμολογιακες πολιτικές της ryan Επεξ/σία 17 Απριλίου 2018 από christakos07
opcorsa Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 56 λεπτά πριν, Speculoos είπε Mα δεν είναι πούλμαν το αεροπλάνο και όποιος πρόλαβε πρόλαβε. Όταν κάνεις το τσεκ ιν σου δίνει κάποια θέση. Σε αυτή πας και κάθεσαι. ΥΓ: Ιστορικό τρίβια, η ryanair ξεκίνησε να δίνει θέσεις στους επιβάτες μόλις πριν 5 χρόνια. Μέχρι τότε ήταν "first come first served, flying bus style" το όποιο σε συνδυασμό με την πολιτική "οι πρώτες 90 βαλίτσες μπαίνουν στην καμπίνα" οδήγησε στο άθλιο φαινόμενο που βλέπουμε πια παντού στα αεροδρόμια, τεράστιες ουρές στην πύλη μία ώρα πριν την επιβίβαση. Μέχρι τότε στην πλειοψηφία των πτήσεων οι επιβάτες έκαναν ουρά να επιβιβαστούν όταν γινόταν η ανακοίνωση από τους συνοδούς εδάφους. και στα πουλμαν πλεον το εισητηριο σχεδον παντα γραφει και θεση... ασχετα που εμεις σαν ΑΙΛΟΙΝΑΙΣ παντα καθομαστε οπου γουσταρουμε γιατι εμεις "ξερουμε" 1
Speculoos Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 38 λεπτά πριν, opcorsa είπε και στα πουλμαν πλεον το εισητηριο σχεδον παντα γραφει και θεση... ασχετα που εμεις σαν ΑΙΛΟΙΝΑΙΣ παντα καθομαστε οπου γουσταρουμε γιατι εμεις "ξερουμε" Εχω να ταξιδέψω πολύ καιρό με πούλμαν απ'ότι φαίνεται.
orck Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 Δημοσ. 17 Απριλίου 2018 2 ώρες πριν, katergaris79 είπε Ναι είμαστε 2 και έχουμε κρατήσει να κάτσουμε μαζί. Γι' αυτό και η ερώτηση. Μην ανυσηχεις καθολου, αντε το πολυ να πεις "καθομαστε εδω" σιγουρα δεν θα υπαρξει καυγας, ουτε καν γκρινια. Παρε ενα νερακι απο το αεροδρομιο μετα τον ελεγχο ασφαλειας Στα ΚΤΕΛ που χρησιμοποιησα τελευταια φορα περισυ δεν ειχε αριθμημενο εισητηριο, ακομη τα μικρα σινεμα δεν εχουν θεσεις αριθμημενες, βλεπεις ακομη καθε παρεα με ενα καθισμα κενο...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα