Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

πηγα Σοφια πριν μερες με ryanair και ευτυχως γυρισα με aegean,

το πρωτο εισιτηριο κοστισε 20 ευρω και εφυγα αξημερωτα, στην επιστροφη σκεφτηκα οτι αξιζε η υπερβαση να δωσω 30 ευρω (+10 ευρω)

για να γυρισω σαν ανθρωπος μεσημεριανη ωρα.

Με την ryanair δεν σου δινουν ουτε νερο να πιεις (δεν ξερω αν πνιγεσαι αν κανουν εξαιρεση) εκτος αν πληρωσεις.

Στην επιστροφη, η aegean σου δινει αναψυκτικο, ενα καλο σαντουιτς, καφε τσαι κλπ.

Τωρα για τις βαλιτσες πρεπει να παρεις συγκεκριμενη βαλιτσα αλλιως την πατησες.

Η ryanair ειναι πολιτικη της, να ψαχνει με παχυμετρο τις βαλιτσες μηπως και τσιμπησει κανενα "πονηρο" που ειναι 

εκτος κατα μισο χιλιοστο για να του τσιμπησει κανα εξτρα 20αρι ευρω.

Με την ryanair ταξιδευεις φτηνα λαμβανοντας υποψη ολες αυτες τις παραμετρους,

ακομα και για να παρεις την χειραποσκευη, πληρωνεις αλλιως θα την περιμενεις μαζι με τις υπολοιπες βαλιτσες.

Προσοχη λοιπον γιατι καθε ταξιδι κρυβει παγιδες και δεν ειναι παντα η φτηνη επιλογη η καλυτερη.

• Like 1
  • Confused 3
  • Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

Αρχικά, προφανώς αν είσαι τυχερός και υπάρχει εισιτήριο από non low cost αεροπορική σε τόσο χαμηλή τιμή, το παίρνεις, δεν πας με low cost. Το θέμα είναι ότι οι περιπτώσεις αυτές είναι σπάνιες, οπότε μη συγκρίνουμε άσχετα πράματα. 

Επίσης οι low cost, όλες, έχουν περιορισμούς, ακριβώς για να μειώσουν το κόστος και ταυτόχρονα να δημιουργήσουν μια νέα πιθανή πηγή εσόδων. Αν δε σας αρέσουν οι περιορισμοί και δε σας ψήνει να πάτε Ιταλία με 20€ πχ, μπείτε στο αμαξάκι σας με όλες τις ανέσεις σας, να δούμε που θα σας πάνε 20€ βενζίνη. 

Αυτή η γκρίνια και η μιζέρια θα μας φάει. Οι γονείς μας έπρεπε να μαζεύουν καιρό λεφτά για να δουν μια άλλη γωνία του κόσμου πριν 20 χρόνια γιατί τα αεροπορικά κόστιζαν an arm and a leg που λένε και στο χωριό μου, κι εμείς τώρα γκρινιάζουμε γιατί θα πάθουμε αφυδάτωση και καλά, σε πτήση max 3 ωρών. Νισάφι. 

• Like 8
  • Thanks 2
  • Confused 1
Δημοσ.

Οντως υπαρχει μια υπερ-δραματοποιηση για την ryanair. Ολοι οσοι γραφουν τετοια πραγματα ξεχνανε συστηματικα οτι μπορουν να αγορασουν το νερο τους και το σαντουιτς τους απο τα καταστηματα του αεροδρομιου, το σαντουιτς-τοστ μπορεις επισης να το φερεις απο το σπιτι. Γυφτια; δεν νομιζω

Φιλε εαν δεν ηταν η φτηνοεταιρια θα πηγαινες και θα γυρναγες Βουλγαρια σε τιμη "προσφορας" απο 70ευρω η διαδρομη. Το 30αρι υπαρχει επειδη απεναντι υπαρχει το 10-20αρικο. Αλλα τι να λεμε εχουμε μαθει στην πολυτελεια και χωρις σαντουιτς και τσαι δεν μπορουμε πια σε πτηση ουτε μια ωρα (απο Αθηνα)..

Για την ωρα επιστροφης εχεις το μονο δικιο, ειναι τοσο νωρις που ουτε δωματιο δεν αξιζει να κλεισεις.

Δημοσ.

δεν ξερω αν απευθυνεστε σε μενα,

εγω δεν κατακεραυνω την ryanair, απλα ενημερωνω ποιο ειναι το καθεστως για να γνωριζει κοσμος τι θα συναντησει μπροστα του.

Τελος, αν ξαναπηγαινα την ιδια εκδρομη, θα εκλεινα τα ιδια ακριβως εισιτηρια, πηγα και ηρθα με το budget που ηθελα

και ημουν οργανωμενος στα παντα, βαλιτσες, νερα κλπ.

Σαφως ομως πρεπει να ξερουμε τις διαφορες σε παροχες και τις διαφορες μικρολεπτομεριες ετσι ωστε το φτηνο εισιτηριο

να μας βγει οντως φτηνο.

Δημοσ.

Ζυγίζουν όλες τις βαλίτσες?

Συγκεκριμένα, θα ταξιδέψω με σάκο και θέλω να ξέρω αν μπορώ να τον φουσκώσω λίγο παραπάνω με την προϋπόθεση ότι χωράει στις διαστάσεις που δίνουν.

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
53 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Ζυγίζουν όλες τις βαλίτσες?

Συγκεκριμένα, θα ταξιδέψω με σάκο και θέλω να ξέρω αν μπορώ να τον φουσκώσω λίγο παραπάνω με την προϋπόθεση ότι χωράει στις διαστάσεις που δίνουν.

Αυτές που παραδίδεις στην αρχή για να τις πάρουν κάτω, τις ζυγίζουν όλες - δεν το γλυτώνεις σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες. 

Τις χειραποσκευές, σπάνια τις ζυγίζουν, εκτός και αν τις παραδώσεις από την αρχή για κάποιο λόγο και αυτές.

Επεξ/σία από djcat
Δημοσ. (επεξεργασμένο)
4 ώρες πριν, djcat είπε

Αυτές που παραδίδεις στην αρχή για να τις πάρουν κάτω, τις ζυγίζουν όλες - δεν το γλυτώνεις σε όλες τις αεροπορικές εταιρείες. 

Τις χειραποσκευές, σπάνια τις ζυγίζουν, εκτός και αν τις παραδώσεις από την αρχή για κάποιο λόγο και αυτές.

Όταν λέμε χειραποσκευή ποιά εννοούμε? Δεν θα πληρώσω για βαλίτσα. Έλεγα αυτή που δικαιούσαι ως 10 κιλά + την άλλη τη μικρή που παίρνεις μέσα (π.χ. τσάντα πλάτης) αν τις ζυγίζουν!

Απ' ότι είδα στη Ryanair αν δεν πληρώσεις εξτρά τα 5 ευρώ (για να επιβιβαστείς πρώτος και να κρατήσεις κ τη βαλίτσα ωας 10 κιλά μαζί) την παραδίδεις για να πάει στις αποσκευές, άρα ζυγίζεται? ή όχι?

Επεξ/σία από Pseudonumo
Δημοσ.
28 λεπτά πριν, Pseudonumo είπε

Όταν λέμε χειραποσκευή ποιά εννοούμε? Δεν θα πληρώσω για βαλίτσα. Έλεγα αυτή που δικαιούσαι ως 10 κιλά + την άλλη τη μικρή που παίρνεις μέσα (π.χ. τσάντα πλάτης) αν τις ζυγίζουν!

Απ' ότι είδα στη Ryanair αν δεν πληρώσεις εξτρά τα 5 ευρώ (για να επιβιβαστείς πρώτος και να κρατήσεις κ τη βαλίτσα ωας 10 κιλά μαζί) την παραδίδεις για να πάει στις αποσκευές, άρα ζυγίζεται? ή όχι?

όχι δε ζυγίζονται, το μόνο που παίζει να γίνει είναι αν φαίνονται μεγαλύτερες από το όριο να σε βάλουν να τις μετρήσεις στο σταντ που έχουν εκεί..

Δημοσ.
27 λεπτά πριν, john_shadow είπε

όχι δε ζυγίζονται, το μόνο που παίζει να γίνει είναι αν φαίνονται μεγαλύτερες από το όριο να σε βάλουν να τις μετρήσεις στο σταντ που έχουν εκεί..

Εντάξει σάκο θα πάρω, συμπιέζεται, δεν θα βάλω και κανα παιδάκι μέσα :P

Δημοσ.

Για μια ακομη φορα η συγκεκριμενη εταιρεια εκπλησσει αρνητικα.

Ξαφνικα και χωρις αλλη προειδοποιηση ακυρωσε απο 31/5 ολες τις Πτησεις απο Χανια προς Αθηνα.

http://flashnews.gr/post/349362/apo-31-maioy-stamata-tis-pthseis-athhna-ndash-xania-h-ryanair

Οσοι εχετε κλεισει ηδη εισιτηρια λογικα θα εχετε λαβει το αναλογο email επιστροφης χρηματων.

• Like 1
  • Sad 1
Δημοσ.
43 λεπτά πριν, louben είπε

Ξαφνικα και χωρις αλλη προειδοποιηση ακυρωσε απο 31/5 ολες τις Πτησεις απο Χανια προς Αθηνα.

http://flashnews.gr/post/349362/apo-31-maioy-stamata-tis-pthseis-athhna-ndash-xania-h-ryanair

Οσοι εχετε κλεισει ηδη εισιτηρια λογικα θα εχετε λαβει το αναλογο email επιστροφης χρηματων.

Δεν ειναι η πρώτη φορά, εξισου αβιαστα εκοψε το φθινόπωρο τα δρομολόγια για μύκονο και τα επανεφερε πριν 10 ήμερες με τιμές aegean και βάλε

Δημοσ.
1 ώρα πριν, louben είπε

σοβαρη εταιρια...

οσο και αν την υποστηριζα παλια, 2ο σφαλμα δεν συγχωρειται...

μπορει επιχειρηματικα να ειναι σωστο αυτο που εκανε κοιταζοντας το συμφερον της, αλλα εδω μιλαμε για ανθρωπους, προγραμματισμο διακοπων κλπ και τωρα τους λενε κοψε το λαιμο σου, ενω μπορει να εχουν κλεισει ξενοδοχεια, αυτοκινητα, εκδρομες κλπ

• Like 1
Δημοσ.

Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι.

Λες και δεν ξέραμε ότι είναι μια φτηνοεταιρια. Ο ορισμός τις μιζέριας.

Σχεδόν όλα τα ταξίδια μου τα έχω κάνει με αυτήν λόγω οικονομικης αδυναμιας για κάτι καλύτερο, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αστεία πράγματα όπως η χειραποσκευη ή το νερό που δεν μου δίνουν αλλά πάντα ήξερα ότι μιλάμε για μια φτηνοεταιρια. Αυτά πρέπει να τα περιμένουμε.

• Confused 1
  • Sad 1
Δημοσ.
2 ώρες πριν, orck είπε

Το φτηνό το κρέας το τρώνε οι σκύλοι.

Λες και δεν ξέραμε ότι είναι μια φτηνοεταιρια. Ο ορισμός τις μιζέριας.

Σχεδόν όλα τα ταξίδια μου τα έχω κάνει με αυτήν λόγω οικονομικης αδυναμιας για κάτι καλύτερο, ποτέ δεν είχα πρόβλημα με αστεία πράγματα όπως η χειραποσκευη ή το νερό που δεν μου δίνουν αλλά πάντα ήξερα ότι μιλάμε για μια φτηνοεταιρια. Αυτά πρέπει να τα περιμένουμε.

δυστυχως επεσαν πολυ στα ματια μου...και επινα νερο στο ονομα της..

παιδικη αντιμετωπιση...

Δημοσ.

Κλείνει τη βάση της στα Χανιά και μειώνει τις πτήσεις εσωτερικού στην Ελλάδα η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία χαμηλού κόστους Ryanair.

Πηγή:  Η Ryanair μειώνει τις πτήσεις εσωτερικού και κλείνει τη βάση της στα Χανιά | iefimerida.gr 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...