Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Έκλεισα με 60 ευρώ πήγαινε έλα για Μπρατισλάβα για άλλη μια φορά για να ξεφύγω από τους κλέφτες της Aegean που ζητάνε 200 ευρώ για τη Βιέννη. Με τα λεφτά που θα γλιτώσω βγάζω ένα γεύμα σε καλό εστιατόριο της Βιέννης, not bad 

Όσον αφορά τις χειραποσκευες το ζήτημα δεν είναι μόνο της Ryanair αλλά όλων των εταιρειών που ταξιδεύεις με χειραποσκευη. Αν θες κλείνεις βαλιτσα με Ryan όπου και πάλι σου έρχεται φθηνότερα. Εγώ δεύτερα παπούτσια βάζω σε μικρο σακίδιο πλάτης όπου μπορείς να το τοποθετήσεις άνετα στα πόδια σου στο αεροπλάνο.

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Θα ήθελα να επιβαιαώσω κάτι που διάβασα στο site της ryanair, επειδή δεν υπάρχει αντιπροσώπευση στην Ελλάδα ώστε να τηλεφωνήσω.

"Εάν δεν έχετε αγοράσει κράτηση προτεραιότητας ή εισιτήριο Plus/Flexi Plus, μπορείτε ακόμα να πάρετε 2 αποσκευές, ωστόσο, στην χειραποσκευή 10kg (55cm x 40 x 20) σας θα προστεθεί ετικέτα στην πύλη επιβίβασης και θα τοποθετηθεί στον χώρο κράτησης χωρίς επιπλέον χρέωση. Θα είστε σε θέση να πάρετε τη μικρότερη αποσκευή σας 7kg (35 x 20 x 20) στην καμπίνα."

Μπορεί να μου το επιβαιβεώσει αυτό κάποιος που έχει ταξιδέψει με την συγκεκριμένη εταιρία; Ευχαριστώ.

Επεξ/σία από T Pal
Δημοσ.

Πριν κανά μήνα που έφυγα από Ρουμανία για Γερμανία με αυτή την εταιρία είχα κόψει 2 απλά εισιτήρια και αγόρασα επιπλέον 2 έξτρα χειραποσκευές για επάνω.Δηλαδή σύνολο 4.
Τις 2 τις κάνανε έτσι όπως γράφεις,με ετικέτα και  θα τις έδινα ο ίδιος στο βαγόνι με τις βαλίτσες που περίμενε δίπλα στο αεροπλάνο,-πριν φορτώσουν μέσα-και 2 μέσα στην καμπίνα.Για τις 2 έξτρα όμως πλήρωσα κάτι τις,αλλά έβγαινε φτηνότερα από το να πάρω εισιτήριο Plus.
Αυτά στην Ρουμανία,αν αλλάζει κάτι από χώρα σε χώρα δεν γνωρίζω.Φυσικά δεν θυμάμαι και πολλές άλλες λεπτομέρειες.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Παιδιά, έβγαλα εισητήριο αρχές Μαρτίου για Ελλάδα, από και προς, αλλά έτυχε κάτι εξαιρετικά σημαντικό και δεν μπορώ να ταξιδέψω. Είδα ότι δεν μπορείς να ακυρώσεις το ταξίδι σου, αλλά μόνο να αλλάξεις τις ημερομηνίες. Πήγα να το κάνω, και μου έβγαλε total cost 141 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσω κι άλλα 141 ευρώ;;

Δημοσ.
25 λεπτά πριν, Social Nick είπε

Παιδιά, έβγαλα εισητήριο αρχές Μαρτίου για Ελλάδα, από και προς, αλλά έτυχε κάτι εξαιρετικά σημαντικό και δεν μπορώ να ταξιδέψω. Είδα ότι δεν μπορείς να ακυρώσεις το ταξίδι σου, αλλά μόνο να αλλάξεις τις ημερομηνίες. Πήγα να το κάνω, και μου έβγαλε total cost 141 ευρώ. Αυτό σημαίνει ότι θα πληρώσω κι άλλα 141 ευρώ;;

ΩΩΩΩ ναι...

Δημοσ.
Στις 3/19/2018 στις 10:30 ΜΜ, aposporis είπε

Έχει πάρει κανείς αποζημίωση για καθυστέρηση πτήσης >3 ωρών;

Εγω. ΠΕρσι πηρα 400 ευρω, επειδη οταν πεταγα απο βρυξελλες προς αθηνα, καναμε αναγκαστικη προσγειωση φρανκφουρτη,  επειδη αναψε το check engine στο πιλοτηριο :P

σχεδον 4 ωρες εχασα.

Την αιτηση την κανεις μεσα απο το site της ryanair,

Δημοσ.
45 λεπτά πριν, Ntinaras είπε

Εγω. ΠΕρσι πηρα 400 ευρω, επειδη οταν πεταγα απο βρυξελλες προς αθηνα, καναμε αναγκαστικη προσγειωση φρανκφουρτη,  επειδη αναψε το check engine στο πιλοτηριο :P

σχεδον 4 ωρες εχασα.

Την αιτηση την κανεις μεσα απο το site της ryanair,

Ναι, έχω βάλει το λινκ στο ποστ μου πιο πάνω.

Δημοσ.
11 ώρες πριν, T Pal είπε

Θα ήθελα να επιβαιαώσω κάτι που διάβασα στο site της ryanair, επειδή δεν υπάρχει αντιπροσώπευση στην Ελλάδα ώστε να τηλεφωνήσω.

"Εάν δεν έχετε αγοράσει κράτηση προτεραιότητας ή εισιτήριο Plus/Flexi Plus, μπορείτε ακόμα να πάρετε 2 αποσκευές, ωστόσο, στην χειραποσκευή 10kg (55cm x 40 x 20) σας θα προστεθεί ετικέτα στην πύλη επιβίβασης και θα τοποθετηθεί στον χώρο κράτησης χωρίς επιπλέον χρέωση. Θα είστε σε θέση να πάρετε τη μικρότερη αποσκευή σας 7kg (35 x 20 x 20) στην καμπίνα."

Μπορεί να μου το επιβαιβεώσει αυτό κάποιος που έχει ταξιδέψει με την συγκεκριμένη εταιρία; Ευχαριστώ.

Ισχύει.

Δημοσ.

Παιδιά ξέρουμε πόσο αυστηροί είναι με τη μικρή χειραποσκευή? Έχω μια τσάντα πλάτης 30 L, θα φάω άκυρο λέτε αν έχω και αυτή και με ροδάκια?

Δημοσ. (επεξεργασμένο)
14 ώρες πριν, agpol07 είπε

Παιδιά ξέρουμε πόσο αυστηροί είναι με τη μικρή χειραποσκευή? Έχω μια τσάντα πλάτης 30 L, θα φάω άκυρο λέτε αν έχω και αυτή και με ροδάκια?

Βασικά (και λογικά) θα πρέπει να φέρνει σε σχολική τσάντα ώμου σε διαστάσεις και σε όγκο.......

Επίσης βασικό κριτήριο είναι να χωράει και κάτω απο το κάθισμα...

Επεξ/σία από mobile_32
Δημοσ.
4 ώρες πριν, agpol07 είπε

Μάλιστα.. Οπότε δεν το ρισκάρω. Ευχαριστώ 

αν μπορέσεις να την συμπιέσεις ώστε να χωρέσει στο κουτί 35χ20χ20 που έχουν(γιατί άμα την δουν μεγάλη λογικά αυτό θα σου ζητήσουν) παρ την, αλλιώς δύσκολο το βλέπω..

Δημοσ.
Στις 3/31/2018 στις 1:09 ΠΜ, agpol07 είπε

Σε μια γνωστή μου δεν την αφήσανε να κάνει τσέκ ιν εξαιτίας βαλίτσας που ήταν +5cm σε ύψος. Μιλάμε για 5 εκατοστά έχασε πτήση και 1 μέρα απ' τις διακοπές της. Θα μπορούσε να πληρώσει υποθέτω, αλλά δεν είχε εκείνη την στιγμή.

Φθηνή, φθηνή αλλά μαζεύουν πολλά απ' αυτές τις λεπτομέρειες.

Δημοσ.
Στις 31/3/2018 στις 1:09 ΠΜ, agpol07 είπε

100% θα πεσει ακυρο, εχουν γινει πιο αυστηροί και τα 30 λιτρα δεν ειναι λιγο (ειναι ενα μικρο θιερμοσιφωνο :P).

Παρε καλυτερα μια τσαντα σακιδια τυπου σχολικη αν θες ως δευτερη

Δημοσ.
On 29/3/2018 at 3:24 PM, Social Nick said:

Συχνά μπορεί να συμφέρει καλύτερα απλά να κλείσεις καινούρια (παρά να κάνεις τροποποίηση) και τα ήδη κλεισμένα απλά να τα αποχαιρετήσεις.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...