Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 τι σχεση εχουν τα εισητηρια με την ταυτοτητα? νομιζεις οτι ενοιαζε τον αστυνομικο αν εφευγες την επομενη ή οχι? απλα εδω και χρονια εχει αλλαξει και βγαινει πιο γρηγορα η ταυτοτητα(την ιδια στιγμη_) Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 27 Ιανουαρίου 2014 <p>ευχαριστω για την αμεση απαντηση.</p> <p>οταν ταξιδεψα πρωτη φορα πηγα με τα εισιτηρια και μου την εβγαλαν την ιδια στιγμη.</p> <p>Τωρα που δεν θα τα εχουμε τα εισιτηρια θα μου την βγαλουν η θα κανουν κανα 2 βδομαδες;</p> Εγω που ειχα παει με το διαρκείας μου για Τουμπα, σε μιση ωρα ειχα καινουρια ταυτοτητα. Η επεσα σε παοκι αξιωματικο ή αν εχεις ολα τα απαραιτητα χαρτια σου εκδιδουν αμεσα νεα ταυτοτητα. Sent from my iPad using Insomnia Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marley Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα παιδες προκειται να πεταξω με την συγκεκριμενη εταιρια 2 φορες. απο γερμανια-ιταλια & ιταλια-ελλαδα. Η χειραποσκευη μου ειναι ακριβως στο επιτρεπτο οριο 55*40*20 αλλα αν προσθεσω σ αυτα τα εκατοστα, τα ροδακια κ τα χερουλια βγαινει παραπανω. υπαρχει περιπτωση να μην μου την περασουν γι αυτο το λογο? Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα παιδες προκειται να πεταξω με την συγκεκριμενη εταιρια 2 φορες. απο γερμανια-ιταλια & ιταλια-ελλαδα. Η χειραποσκευη μου ειναι ακριβως στο επιτρεπτο οριο 55*40*20 αλλα αν προσθεσω σ αυτα τα εκατοστα, τα ροδακια κ τα χερουλια βγαινει παραπανω. υπαρχει περιπτωση να μην μου την περασουν γι αυτο το λογο? ναι... εξαρταται και απο τα κέφια του προσωπικού εδαφους βεβαια αλλα καλύτερα να κοιτάξεις για κάποια που να ειναι easyjet/ryanair certified... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Αυτες οι διαστασεις δεν μετριουνται με μεζουρα αλλα σε καλαθι (που σημαινει οτι σε θεματα μηκους δεν υπαρχει ιδια αυστηροτητα).Αν πιστευεις οτι την στριμωχνεις (δηλαδη τα χερουλια/πλαι βαλιτσας ειναι ευκαμπτα) Βεβαια, απο την αλλη μερικες φορες βγαζουνε για τσεκαρισμα ενα χαρτοκουτο (που μπαινει φορετο απο πανω σαν καπελο) που ειναι ας πουμε ιδιων διαστασεων αλλα δεν εχεις την σιγουρια του μεταλλου σε περιπτωση στριμωξιματος, αρα και εγκρισης για δωρεαν hand luggage. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το χαρτόκουτο είναι μικρότερων διαστάσεων του μεταλλικού, γιατί χωράει να μπει μέσα στο μεταλλικό. Εγώ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, εκτός και αν πέσεις σε καμιά αγάμητη γεροντοκόρη με περίοδο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Το χαρτόκουτο είναι μικρότερων διαστάσεων του μεταλλικού, γιατί χωράει να μπει μέσα στο μεταλλικό. Εγώ δεν νομίζω να έχεις πρόβλημα, εκτός και αν πέσεις σε καμιά αγάμητη γεροντοκόρη με περίοδο. Επισημως οι διαστασες ειναι συγκεκριμενες, παρ' ολα αυτα αναφερω ας πουμε ιδιες πιο πανω. Για την ακριβεια η διαφορα τους ειναι στα χιλιοστα παχους του χαρτονιου αλλα το χαρτοκουτο σαφως ειναι απο πιο ευκαμπτο υλικο αρα μπαινει μεσα στο μεταλλικο καλαθι και οχι το αντιθετο. Φυσικα δεν εχει να κανει με γυναικολογικα και αλλα "επιστημονικα" θεματα. Οταν αρχισουν και γεμιζουν τα ντουλαπια απο πανω (πχ παλτα σακουλες κλπ) ξερουν οτι θα ζοριστουνε και θα αναγκαστουνε στους τελευταιους που θα μπουν μεσα και δεν θα βρουν ντουλαπι ελευθερο να τα κατεβασουνε κατω στο αμπαρι ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ. Ενω αν τσακωσουνε καποιους που εχουνε πραματακια εξτρα (πχ τσαντες λαπτοπ που δεν μπαινουνε σε μεγαλυτερη βαλιτσα) ή πολυ βαριες βαλιτσες ή μεγαλυτερες των προβλεπομενων διαστασεων σε αναγκαζουνε να την κανεις checkin (και να παρουνε το 40ευρω). Δεν ειναι θεμα προσωπικό λοιπόν. Σαν πολιτική απο κατι τέτοια κερδίζουνε. Δεν πουλανε αερα (π.χ business class) για να εχουνε πολλα περιθωρια για να απορριπτουν οτιδηποτε μπορει να χρεωθει εξτρα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Επισημως οι διαστασες ειναι συγκεκριμενες, παρ' ολα αυτα αναφερω ας πουμε ιδιες πιο πανω. Για την ακριβεια η διαφορα τους ειναι στα χιλιοστα παχους του χαρτονιου αλλα το χαρτοκουτο σαφως ειναι απο πιο ευκαμπτο υλικο αρα μπαινει μεσα στο μεταλλικο καλαθι και οχι το αντιθετο. Φυσικα δεν εχει να κανει με γυναικολογικα και αλλα "επιστημονικα" θεματα. Οταν αρχισουν και γεμιζουν τα ντουλαπια απο πανω (πχ παλτα σακουλες κλπ) ξερουν οτι θα ζοριστουνε και θα αναγκαστουνε στους τελευταιους που θα μπουν μεσα και δεν θα βρουν ντουλαπι ελευθερο να τα κατεβασουνε κατω στο αμπαρι ΧΩΡΙΣ ΧΡΕΩΣΗ. Ενω αν τσακωσουνε καποιους που εχουνε πραματακια εξτρα (πχ τσαντες λαπτοπ που δεν μπαινουνε σε μεγαλυτερη βαλιτσα) ή πολυ βαριες βαλιτσες ή μεγαλυτερες των προβλεπομενων διαστασεων σε αναγκαζουνε να την κανεις checkin (και να παρουνε το 40ευρω). Δεν ειναι θεμα προσωπικό λοιπόν. Σαν πολιτική απο κατι τέτοια κερδίζουνε. Δεν πουλανε αερα (π.χ business class) για να εχουνε πολλα περιθωρια για να απορριπτουν οτιδηποτε μπορει να χρεωθει εξτρα. Δεν κατεβάζουν τίποτα στο αμπάρι. Ο κάθε επιβάτης έχει δικαίωμα μια βαλίτσα πάνω από το κεφάλι του, στο ντουλάπι. Είναι ακριβώς μετρημένες οι θέσεις. Άμα δουν ότι κάποιου η βαλίτσα δεν χωράει πουθενά, ανοίγουν τα ντουλάπια και κατεβάζουν σακούλες και μπουφάν και ρωτούν σε ποιους ανήκουν και τους αναγκάζουν να τα χώσουν κάτω από τις θέσεις τους, ή να τα φορέσουν, κτλ Πχ σε μερικά αεροδρόμια, εκτός από την χειραποσκευή, δικαιούσαι και μια σακούλα αγορές από τα duty free. Αυτή η σακούλα αναγκαστικά θα μπει κάτω από τα πόδια σου, αν έχεις και χειραποσκευή. Μπορεί και να την σκαπουλάρεις και να μπει στο ντουλαπάκι από πάνω, αν όμως ψάχνουν για χώρο θα σου την κατεβάσουν για να μπει η χειραποσκευή του άλλου. Και ναι, έχει να κάνει και με γυναικολογικά, γιατί την έχω πετύχει την περίπτωση με την ηλίθια να μετρά με τα εκατοστά και να ψάχνει να βρει άτομα να τα στείλει να κάνουν check in. Λίγο να περίσσευε, την έβαψες. Ευτυχώς ήμουν για 2 μέρες με σακίδιο ώμου, αλλιώς κι εγώ θα το φύσαγα και δεν θα κρύωνε. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν κατεβάζουν τίποτα στο αμπάρι. Ο κάθε επιβάτης έχει δικαίωμα μια βαλίτσα πάνω από το κεφάλι του, στο ντουλάπι. Είναι ακριβώς μετρημένες οι θέσεις. Άμα δουν ότι κάποιου η βαλίτσα δεν χωράει πουθενά, ανοίγουν τα ντουλάπια και κατεβάζουν σακούλες και μπουφάν και ρωτούν σε ποιους ανήκουν και τους αναγκάζουν να τα χώσουν κάτω από τις θέσεις τους, ή να τα φορέσουν, κτλ Κατεβαζουν πραγματα - Δεν μου το ειπανε, το εχω δει ο ιδιος να συμβαινει ξανα και ξανα - Δεν αναγκαζουνε τον κοσμο να φορεσει μπουφαν(!) ή να τα βαλουν κατω απο τις θεσεις (!!!) Αλλα οταν σου λενε "Γεμισε ο χωρος λυπουμαστε δωστε το μου και θα το αναλαβω, μην ξεχαστε να το παρτε απο τον ιμαντα αποσκευων μετα" δεν χρεωνουνε (σε αντιθεση που γινει προκαταβολικα αν δεν καλυπτει της προδιαγραφες διαστασεων/βαρους που αναφερει το εισιτηριο Πχ σε μερικά αεροδρόμια, εκτός από την χειραποσκευή, δικαιούσαι και μια σακούλα αγορές από τα duty free. Αυτή η σακούλα αναγκαστικά θα μπει κάτω από τα πόδια σου, αν έχεις και χειραποσκευή. Μπορεί και να την σκαπουλάρεις και να μπει στο ντουλαπάκι από πάνω, αν όμως ψάχνουν για χώρο θα σου την κατεβάσουν για να μπει η χειραποσκευή του άλλου. Μπουκάλια στο πάτωμα; Δεν υπαρχει χειροτερη θεση (και στην σφραγισμενη σακουλα να ειναι παλι ρολαρει). Και ναι, έχει να κάνει και με γυναικολογικά, γιατί την έχω πετύχει την περίπτωση με την ηλίθια να μετρά με τα εκατοστά και να ψάχνει να βρει άτομα να τα στείλει να κάνουν check in. Λίγο να περίσσευε, την έβαψες. Ευτυχώς ήμουν για 2 μέρες με σακίδιο ώμου, αλλιώς κι εγώ θα το φύσαγα και δεν θα κρύωνε. Μα ησουν ο γυναικολογος της, σε ηξερε και δεν σου την χαρισε; ατιμη γιοναικα! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gigisoni Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν κατεβάζουν τίποτα στο αμπάρι. Ο κάθε επιβάτης έχει δικαίωμα μια βαλίτσα πάνω από το κεφάλι του, στο ντουλάπι. Είναι ακριβώς μετρημένες οι θέσεις. Άμα δουν ότι κάποιου η βαλίτσα δεν χωράει πουθενά, ανοίγουν τα ντουλάπια και κατεβάζουν σακούλες και μπουφάν και ρωτούν σε ποιους ανήκουν και τους αναγκάζουν να τα χώσουν κάτω από τις θέσεις τους, ή να τα φορέσουν, κτλ Κατεβαζουν πραγματα - Δεν μου το ειπανε, το εχω δει ο ιδιος να συμβαινει ξανα και ξανα - Δεν αναγκαζουνε τον κοσμο να φορεσει μπουφαν(!) ή να τα βαλουν κατω απο τις θεσεις (!!!) Αλλα οταν σου λενε "Γεμισε ο χωρος λυπουμαστε δωστε το μου και θα το αναλαβω, μην ξεχαστε να το παρτε απο τον ιμαντα αποσκευων μετα" δεν χρεωνουνε (σε αντιθεση που γινει προκαταβολικα αν δεν καλυπτει της προδιαγραφες διαστασεων/βαρους που αναφερει το εισιτηριο Πχ σε μερικά αεροδρόμια, εκτός από την χειραποσκευή, δικαιούσαι και μια σακούλα αγορές από τα duty free. Αυτή η σακούλα αναγκαστικά θα μπει κάτω από τα πόδια σου, αν έχεις και χειραποσκευή. Μπορεί και να την σκαπουλάρεις και να μπει στο ντουλαπάκι από πάνω, αν όμως ψάχνουν για χώρο θα σου την κατεβάσουν για να μπει η χειραποσκευή του άλλου. Μπουκάλια στο πάτωμα; Δεν υπαρχει χειροτερη θεση (και στην σφραγισμενη σακουλα να ειναι παλι ρολαρει). Και ναι, έχει να κάνει και με γυναικολογικά, γιατί την έχω πετύχει την περίπτωση με την ηλίθια να μετρά με τα εκατοστά και να ψάχνει να βρει άτομα να τα στείλει να κάνουν check in. Λίγο να περίσσευε, την έβαψες. Ευτυχώς ήμουν για 2 μέρες με σακίδιο ώμου, αλλιώς κι εγώ θα το φύσαγα και δεν θα κρύωνε. Μα ησουν ο γυναικολογος της, σε ηξερε και δεν σου την χαρισε; ατιμη γιοναικα! Δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε την όρεξη για μαλακίες. Έχω ταξιδέψει συνολικά πάνω από 200 φορές με την Ryanair σε περισσότερα από 30 διαφορετικά αεροδρόμια. Πράγματα που τα ξέρω καλά και τα έχω δει πολλές φορές να γίνονται, δεν θα έρθει ο κάθε άσχετος να μου πει την κάθε βλακεία του. Η σακούλα των duty free η θέση της είναι κάτω από την θέση. Όταν λέω κάτω από τα πόδια δεν εννοώ ότι την πατάς, εκτός αν έχεις πρόβλημα κατανόησης και πρέπει να διευκρινίζω ακριβώς τι εννοώ. Και όχι δεν ρολάρει, γιατί δεν έχει χώρο να ρολάρει. Αν για τον χ,ψ λόγο έτυχε να κατεβάσουν κάτω βαλίτσες γιατί είχαν αργήσει ή βαριόταν το προσωπικό να κάθεται να ψάχνει και σου έτυχε να το δεις μια φορά, δεν σημαίνει ότι αυτό συμβαίνει. Επαναλαμβάνω ότι οι θέσεις στα ντουλαπάκια πανω είναι μετρημένες να χωράν από μία χειραποσκευή για καθε επιβάτη, ίσως λίγες περισσότερες. Αν εσύ έχεις μια χειραποσκευή, ένα τεράστιο χοντρό μπουφάν και μια σακούλα duty free και σε καταλάβει η αεροσυνοδός, θα βάλει την χειραποσκευή στο ντουλαπακι, την σακούλα κάτω από την θέση και το μπουφάν ειτε θα το φορέσεις είτε από πάνω σου σαν κουβέρτα θα το απλώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την χειραποσκευή σου στο χώρο αποσκευών για να σου κάνει χώρο να είσαι πιο άνετος. Πάνε να κάνεις τον έξυπνο σε κάποιον που δεν γνωρίζει καλά την εταιρία και πως δουλεύει. Ιδίως πως δουλεύει σε διαφορετικά αεροδρόμια διαφορετικών χωρών. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
tsifotis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν έχω ούτε τον χρόνο, ούτε την όρεξη για μαλακίες. Έχω ταξιδέψει συνολικά πάνω από 200 φορές με την Ryanair σε περισσότερα από 30 διαφορετικά αεροδρόμια. Πράγματα που τα ξέρω καλά και τα έχω δει πολλές φορές να γίνονται, δεν θα έρθει ο κάθε άσχετος να μου πει την κάθε βλακεία του. Η σακούλα των duty free η θέση της είναι κάτω από την θέση. Όταν λέω κάτω από τα πόδια δεν εννοώ ότι την πατάς, εκτός αν έχεις πρόβλημα κατανόησης και πρέπει να διευκρινίζω ακριβώς τι εννοώ. Και όχι δεν ρολάρει, γιατί δεν έχει χώρο να ρολάρει. Αν για τον χ,ψ λόγο έτυχε να κατεβάσουν κάτω βαλίτσες γιατί είχαν αργήσει ή βαριόταν το προσωπικό να κάθεται να ψάχνει και σου έτυχε να το δεις μια φορά, δεν σημαίνει ότι αυτό συμβαίνει. Επαναλαμβάνω ότι οι θέσεις στα ντουλαπάκια πανω είναι μετρημένες να χωράν από μία χειραποσκευή για καθε επιβάτη, ίσως λίγες περισσότερες. Αν εσύ έχεις μια χειραποσκευή, ένα τεράστιο χοντρό μπουφάν και μια σακούλα duty free και σε καταλάβει η αεροσυνοδός, θα βάλει την χειραποσκευή στο ντουλαπακι, την σακούλα κάτω από την θέση και το μπουφάν ειτε θα το φορέσεις είτε από πάνω σου σαν κουβέρτα θα το απλώσεις. Δεν υπάρχει περίπτωση να κατεβάσει την χειραποσκευή σου στο χώρο αποσκευών για να σου κάνει χώρο να είσαι πιο άνετος. Πάνε να κάνεις τον έξυπνο σε κάποιον που δεν γνωρίζει καλά την εταιρία και πως δουλεύει. Ιδίως πως δουλεύει σε διαφορετικά αεροδρόμια διαφορετικών χωρών. Α οκ τωρα προσεξα με ποιον μιλαω. Θα ηθελα να κανω μια προχειρη εκτιμηση για διαφορα συνδρομα αλλα δεν τυγχανω ψυχολογος καφενειου. Ακομη και με τα τρολ η κουβεντα ειναι πιο επικερδης αρα δεν θα αναφερω ποσες φορες εχω ταξιδεψει και ποσο τα εχω δει και ξερω απο μεσα (δεν εχει κανενα νοημα). Καλη συνεχεια κυριε Αλεφαντε. Υ.Γ. μην αρχιζεις τα οτι δεν εχω τα επιχειρηματα τα εχω (πιστεψε με, που το ξερω δεν προτιθεσαι) απλα κανεις την κουβεντα θλιβερη. Αληθεια. Α κανε μου και ενα report. Κερασμενο. Θα σου κανει καλο. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Σε όλες τις πτήσεις εταιρείων low cost όπως easyjet/ryanair και πλέον και στην aegean (ελεω golight ναυλων) κάποια στιγμή οι χειραποσκευές ΔΕ ΧΩΡΑΝΕ στα ντουλαπάκια και το πλήρωμα είτε αυτοβούλως είτε σε προηγούμενη συνεννοήση με το προσωπικό εδαφους ΚΑΤΕΒΑΖΕΙ ΔΩΡΕΑΝ ΧΕΙΡΑΠΟΣΚΕΥΕΣ στο αμπαρι τσεκαροντας τις με χειρογραφο tag. Από την εμπειρία μου χωράνε περίπου 80-100 βαλίτσακια-χειραποσκευές. Φανταστείτε λοιπόν σε ένα Α320 της easyjet με διαμόρφωση 178-180 θέσεων, καλοκαίρι, σε ένα νησί,να έχουν όλοι απο μία χειραποσκευή... Τι θα γίνει; Θα κατέβουν στο Hold φυσικα... Σχετικά σημεία που το αναφέρουν οτι πιθανώς να πρέπει να βάλετε δωρεάν τη βαλίτσα σας στο αμπαρι μπορείτε να βρείτε και στα σαιτ των εταιρειών. Επίσης ΟΛΑ ΤΑ ΒΑΡΙΑ ΚΑΙ ΕΥΘΡΑΥΣΤΑ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΑ τοποθετούνται κάτω απο το μπροστινο κάθισμα του εκάστοτε επιβάτη. Προς διαλεύκανση των προστριβών σας... Και οποιος νομίζει οτι μιλάει άσχετος πολυ ευχαρίστως ας μου στείλει πμ... Όποιος δεν ξέρει ή όποιος νομίζει οτι ξέρει ας αναθεωρήσει - δε κανει κακό... Με 10-20-50 πτήσεις δε γίνεσαι ειδικός... 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Δεν κατεβάζουν τίποτα στο αμπάρι. Ο κάθε επιβάτης έχει δικαίωμα μια βαλίτσα πάνω από το κεφάλι του, στο ντουλάπι. Είναι ακριβώς μετρημένες οι θέσεις. Άμα δουν ότι κάποιου η βαλίτσα δεν χωράει πουθενά, ανοίγουν τα ντουλάπια και κατεβάζουν σακούλες και μπουφάν και ρωτούν σε ποιους ανήκουν και τους αναγκάζουν να τα χώσουν κάτω από τις θέσεις τους, ή να τα φορέσουν, κτλ Πχ σε μερικά αεροδρόμια, εκτός από την χειραποσκευή, δικαιούσαι και μια σακούλα αγορές από τα duty free. Αυτή η σακούλα αναγκαστικά θα μπει κάτω από τα πόδια σου, αν έχεις και χειραποσκευή. Μπορεί και να την σκαπουλάρεις και να μπει στο ντουλαπάκι από πάνω, αν όμως ψάχνουν για χώρο θα σου την κατεβάσουν για να μπει η χειραποσκευή του άλλου. κι'ομως κατεβάζουν, μου έτυχε σε πτηση για λονδίνο να μου κατεβάσουν τη βαλίτσα στο χωρο αποσκευων, φυσικά χωρίς να πληρώσω. Σε όλα τα αεροδρόμια (δεν έχει σχέση με το αεροδρόμιο) δικαιούσαι μια σακούλα, συν την χειραποσκευη, ειναι ευρωπαική οδηγία. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Ather Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Προσωπική εμπειρία με easyjet στην Ελλάδα. Είχα μετρήσει τις διαστάσεις σε υφασμάτινη τσάντα και το αεροδρόμιο είχε το κλασσικό μεταλλικό κουτί. Η τσάντα μπορούσε να μπει εύκολα αλλά στην έξοδο σφήνωνε και έπρεπε να πιάσω το μεταλλικό κουτί (διαφορετικά η αποσκευή μου σηκώνονταν μαζί με το κουτί). Επειδή κάτι δε μου πήγαινε καλά (η μεταλλική σωλήνες στο στόμιο της εξόδου πιθανό μείωναν το εμβαδό) τους ζήτησα ένα μέτρο για να μετρήσω τις διαστάσεις της εισόδου του δοχείου. Οι υπάλληλοι δεν είχαν (σίγουρα ήταν απρόθυμοι) οπότε πήγα να σηκώσω χρήματα για να πληρώσω την αποσκευή μου. Όμως ακούστε το ΘΕΙΚΟ η τύπισσα απαιτούσε να πληρώσω την αποσκευή μου ως ολική υπέρβαρη (δλδ για βάρος 13 κιλών να δώσω 230 ευρώ περίπου!!!) όταν της είπα ότι κάτι τέτοιο δεν παίζει μου είπε ότι δε μου επιτρέπει την είσοδο!!! Τελικά άρχισα να ψάχνω κάποιον υπεύθυνο και βρήκα μία υπάλληλο πολιτικής αεροπορίας για να την έχω ως μάρτυρα. Αφού η υπάλληλος της easyjet ισχυρίστηκε τα ίδια (ότι δλδ η αποσκευή μετράται ως συνολικά υπέρβαρη) είπα και εγώ μονολεκτικά "Αυτό ήθελα, μόνο τη μαρτυρία σας για τον ισχυρισμό της" Φυσικά θα της έκανα αναφορά και δε θα τη χαλούσε που θα τραβιόταν με τον εργοδότη της. Τελικά η υπάλληλος της ΥΠΑ πήγε να βρει μία λύση (η αλήθεια είναι ότι εγώ και η της easyjet ήμασταν σαν μουλάρια χαχαχα). Αφαίρεσα ένα μικρό κομμάτι της αποσκευής και το άφησα στην αποθήκη του αεροδρομίου (το πάχος του ήταν δεν ήταν 2 χιλιοστά) οπότε και καλά η βαλίτσα δεν είχε κανένα πρόβλημα. Περιττό να πω πώς η αποσκευή μου κολυμπούσε στους αποθηκευτικούς χώρους πάνω από τα καθίσματα. Η κυρία πάντως κοντά στα 45-50 (ανύπαντρη( ; ) ) Ενώ η υπάλληλος της ΥΠΑ 25 και πολύ μπάνικη LOL. Το ταξίδι ήταν ωραίο τελικά παρόλο το σπάσιμο που έφαγα. Συμπέρασμα: Μετρήστε την αποσκευή στο σπίτι και πάρτε ένα μέτρο μαζί σας αν είναι στα όρια. Επίσης εκτυπώστε και τον κανονισμό της εταιρίας. Αυτά Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Marley Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Share Δημοσ. 16 Φεβρουαρίου 2014 Καλημερα παιδες προκειται να πεταξω με την συγκεκριμενη εταιρια 2 φορες. απο γερμανια-ιταλια & ιταλια-ελλαδα. Η χειραποσκευη μου ειναι ακριβως στο επιτρεπτο οριο 55*40*20 αλλα αν προσθεσω σ αυτα τα εκατοστα, τα ροδακια κ τα χερουλια βγαινει παραπανω. υπαρχει περιπτωση να μην μου την περασουν γι αυτο το λογο? ευχαριστω oλους σας για τις απαντησεις σας, ξεχασα να αναφερω οτι εχω ξαναπεταξει με RYANAIR ελλαδα-αγγλια (κι επιστροφη). Δεν συναντησα κανενα προβλημα με την χειραποσκευη μου κ θυμαμαι οτι την ειχα βαλει στο καλαθακι κ ειχε χωρεσει κανονικα (ισως να προεξειχε λιγα εκατοστα το χερουλι απο πανω). Βεβαια ολα αυτα εχουν 4 χρονια και οπως λετε κι εσεις ισως να επεσα σε "καλους" υπαλληλους κ να με αφησαν. Τωραι με αγχωνει μην με σκαλωσουν για καποιον λογο γιατι δεν μιλαω καποια γλωσσα περα απο ελληνικα.. επαναλαμβανω οτι οι καθαρες διαστασεις της χειραποσκευης μου ειναι στο επιτρεπτο οριο, αλλα με ροδακια κ χερουλι ειναι λιγο παραπανω... οποιος εχει εμπειρια με την συγκεκριμενη εταιρια θα ηθελα και την δικη του γνωμη. ευχαριστω προκαταβολικα Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα