orck Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Όχι. Ειχε μια χειραποσκευη συγκεκριμένων διαστάσεων και ένα μικρό τσαντάκι. Τα επερνες όλα επανω. Μόνο στους τελευταίους λέγαν για κάτω χωρίς χρέωση. Πλέον εάν σκάσεις επιπλέον ψγια priority τα περνεις επάνω οπως πριν, αλλιώς η χειραποσκευη όλοι κστω. Εμένα σε δύο ταξίδια τον Ιανουάριο επειδή είχα μόνο μαλακό σακίδιο πλάτης στις διαστάσεις τις χειραποσκευης με άφησαν να την πάρω επάνω μάλλον επειδή ήταν μαλακή και συμπιεζοταν αρκετά. Επεξ/σία 26 Φεβρουαρίου 2018 από orck 1
thomasG4 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, opcorsa είπε μολις εκανα τσεκιν και εμενα μου βγαζει μονο το Non priority (χωρις small bag) ... γραφει και κατει γριφους διπλα σχετικα με τις χειραποσκευες, που μαλλον για να σε μπερδεψουν ειναι και οχι να σε βοηθησουν... ανακεφαλαιωνοντας: Aκομα ισχυει η μια χειραποσκευη πανω τσαμπα, και αλλη μια τσαμπα ( ειτε πανω , είτε κατω στο αμπαρι αν δεν χωραει πανω ετσι?) Ισχυει κανονικα απλα τωρα τους περισσοτερους τους αναγκαζουν να δωσουν τη βαλιτσα στο αμπαρι. Πανω δινουν σε λιγοτερους τη δυνατοτητα να τη παρουν μαζι τους και αυτοι λογικα πρεπει να ειναι priority. Η αλλη μικρη τσαντα ανεβαινει κανονικα πανω δεν θα σου πουν τιποτα. 1
opcorsa Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 7 λεπτά πριν, thomasG4 είπε Ισχυει κανονικα απλα τωρα τους περισσοτερους τους αναγκαζουν να δωσουν τη βαλιτσα στο αμπαρι. Πανω δινουν σε λιγοτερους τη δυνατοτητα να τη παρουν μαζι τους και αυτοι λογικα πρεπει να ειναι priority. Η αλλη μικρη τσαντα ανεβαινει κανονικα πανω δεν θα σου πουν τιποτα. αρα αστειοτητες, δεν αλλαζει τιποτα για εμας τους τζαμπατζηδες παντως στα περνουν απο παντου, ακομα και τσεκιν χωρις θεση θες 3 ευρω για πριν απο 4 ημερες απο την πτηση....
katergaris79 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Πριν από λίγο έκανα τη μ@λ@κια κι έκλεισα για Ρώμη ξεχνώντας να προσθέσω αποσκευή. Τώρα που μίλησα μαζί τους στο chat μου είπαν 80 ευρώ πήγαινέλα. Αυτό επειδή δεν την έκλεισα μαζί με το εισιτήριο ε; 1
Dark_son20 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 πότε πετάς? και από την διαχείριση της κράτησης σου στο site βγάζει τόσα πολλά?
katergaris79 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Τέλος Μαΐου. Το περίεργο είναι ότι από το Site δε μου το εμφανίζει ως επιλογή. Το σημείο που κανονικά προσθέτεις δείχνει να κάνει ατέλειωτο loading. Τα ίδια μου έκανε και την ώρα που έκλεισα το εισιτήριο γι' αυτό και το ξέχασα. Μου λέει μόνο αν θέλω να προσθέσω αυτοκίνητο, ξενοδοχείο κλπ.
Dark_son20 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 μπορεί να έχει κάνα θέμα τώρα κανε λίγο υπομονή γιατί δεν πιστεύω από το site θα είναι αυτή η τιμή 1
liakjim Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Τώρα που η βαλίτσα πάει στο αμπάρι, εξακολουθούν και ισχύουν οι περιορισμοί διαστάσεων και βάρους;
djcat Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 26 Φεβρουαρίου 2018 1 ώρα πριν, liakjim είπε Τώρα που η βαλίτσα πάει στο αμπάρι, εξακολουθούν και ισχύουν οι περιορισμοί διαστάσεων και βάρους; Ισχύουν, απλά, γενικότερα, δεν είναι τόσο αυστηροί όσο παλαιότερα. Αν σκάσεις με πάντως καμιά μεγάλη βαλίτσα, δε νομίζω να σε αφήσουν να περάσεις... 1 1
katergaris79 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Τελικά και online την ίδια τιμή μου βγάζει. 80 ευρώ πήγαινέλα η μία βαλίτσα.
orck Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Είσαι σίγουρος ότι χρειάζεσαι βαλίτσα; Δεν χωράνε τα ρούχα σου μέσα στην χειραποσκευη; Για πόσες μέρες είναι το ταξίδι; 1
katergaris79 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 27 Φεβρουαρίου 2018 Μωρέ δεν είναι πολλές μέρες. Παρασκευή φτάνω βράδυ και επιστρέφω Δευτέρα πολύ πρωί. Δυο μέρες γεμάτες πες. Θα κοιτάξω μήπως τη βολέψω με χειραποσκευή, με φοβίζει η αυστηρότητα στους σε σχέση με το μέγεθος της χειραποσκευής. Νομίζω τελικά είναι σε ποιον θα πέσεις.
YMIB Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Θεέ και κύριε, για 2 μέρες θες βαλίτσα; Εμείς οικογενειακώς έχουμε μικρές βαλίτσες ο καθένας στις επιτρεπόμενες διαστάσεις και ταξιδεύουμε συνέχεια με Ryanair χωρίς το παραμικρό πρόβλημα. Όταν μιλάμε για τόσο λίγες μέρες, οι μεγάλες βαλίτσες δεν έχουν νόημα. 1
papoys1 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Για 2 μέρες.Πάρε καλά ρούχα και αν θες κάτι πρόχειρο με 10-15 ευρώ κινέζικα έχει και εκεί ή μάλλον από εκεί ξεκίνησαν οι Κινέζοι να αλώσουν την Ευρώπη.
orck Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2018 Ενας φυσιολογικα καθαρος ανθρωπος ποσες φορες αλλαζει ρουχα μεσα στην ημερα; Εσεις τι κανετε; Καθε 3-5-6 ωρες γυρνατε στο ξενοδοχειο για να αλλαξετε ρουχα; Μου φαινεται παλαβο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα