AristidisZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 10,15 πρέπει (θεωρητικά) να είσαι στη πύλη αναχώρησης της πτήσης, δηλαδή να έχεις περάσει τον έλεγχο Αν είναι και πρώτη σου φορά, καλό θα ήταν να μη πας τόσο οριακά...
sofiathereal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 9 σκεφτομαι να ειμαι εκει. Το 08,55 παντος δεν ειναι δεσμευτικο για την βαλιτσα η κανω λαθος ? δηλαδη και 09,30 μπορω να την περασω το σιτε αναφερει Τα Γκισέ παράδοσης αποσκευών κλείνουν αυστηρά 40 λεπτά πριν την προγραμματισμένη ώρα αναχώρησης. Και Πρέπει να βρίσκεστε στην πύλη επιβίβασης τουλάχιστον 30 λεπτά πριν την αναχώρηση. λογικα να παω την βαλιτσα μου στις 09,00 / 09,30 και στην πυλη επιβιβασης 09,30/ 10,00 ? βγαινουν τα νουμερα? (απο μακεδονια θεσσαλονικη πεταω)
AristidisZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Κάτσε γιατί τα μπλέκουμε λίγο νομίζω χωρίς λόγο Αν ταξιδεύεις μόνο με χειραποσκευή, δεν παραδίδεις πουθενά αποσκευές, άρα πας απευθείας στον έλεγχο
sofiathereal Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Κάτσε γιατί τα μπλέκουμε λίγο νομίζω χωρίς λόγο Αν ταξιδεύεις μόνο με χειραποσκευή, δεν παραδίδεις πουθενά αποσκευές, άρα πας απευθείας στον έλεγχο Ναι ταξιδεύω με χειραποσκευή τον δέκα κιλών 55*40*20 και μια τσαντα σχολική με ελάχιστο βάρος . Δεν έχω καταλάβει αμα πηγαίνω στο ελενχο βαλιτσών για να την παραδώσω η να την ζυγίσουν η αμα πηγαινω κατευθειαν στην πυλη επιβιβασεις και μπαινω μεσα αεροπλανο?
AristidisZ Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 8 Δεκεμβρίου 2017 Δεν πας στον έλεγχο για βαλίτσες, πας απευθείας στο σημείο που ελέγχουν αυτούς που μπαίνουν για πτήση Διάβασε εδώ 1
Επισκέπτης Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά, πρώτη φορά με ryanair για μένα. Στο σάιτ, λέει τις διαστάσεις για τη χειραποσκευή, αλλά όχι για τη βαλίτσα, μόνο το βάρος (20 κιλά). Μπορείς δηλαδή να έχεις όσο μεγάλη βαλίτσα θες, αλλά να μην ξεπεράσει τα 20;
Apollonas25 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 15 Δεκεμβρίου 2017 Δεν υπάρχει ζύγιση στις χειραποσκευές,μόνο το μέγεθος κοιτάνε,έχουν κάτι κουτιά που αν χωράει ο σάκος σου περνάει χωρίς πρόστιμο
orck Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Η Ryanair ειναι ιδιωτικη εταιρια, δεν μπορει να επιβαλει προστιμο, μπορει να ζητησει επιπλεον χρεωση για επιπλεον υπηρεσια και αυτο κανει. Δεν τιμωρει που εισαι κακο παιδακι και δεν εχεις τσαντα στα μεγεθη, σε χρεωνει παραπανω για το επιπλεον ογκο/βαρος.Ο τροχονομος σε τιμωρει που παραβιασες τον ΚΟΚ και σου ριχνει προστιμο.Οντως για αποσκευες δεν δινει διαστασεις. 1
djcat Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 Δημοσ. 16 Δεκεμβρίου 2017 παιδιά, πρώτη φορά με ryanair για μένα. Στο σάιτ, λέει τις διαστάσεις για τη χειραποσκευή, αλλά όχι για τη βαλίτσα, μόνο το βάρος (20 κιλά). Μπορείς δηλαδή να έχεις όσο μεγάλη βαλίτσα θες, αλλά να μην ξεπεράσει τα 20; Μόνο βάρος βλέπουν στη βαλίτσα.
skar1983 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Αλλαγές από 15 Ιανουαρίου Το όριο αποσκευών αυξήθηκε από 15 κιλά σε 20 κιλά για όλες τις αποσκευές. Η τιμή για κάθε παραδοτέα αποσκευή μειώθηκε από 35€ σε 25€ για κάθε παραδοτέα αποσκευή των 20 κιλών. Μόνο οι επιβάτες με προτεραιότητα επιβίβασης (συμπεριλαμβανομένων των Plus, Flexi Plus & Family Plus) θα μπορούν να μεταφέρουν δύο χειραποσκευές στην καμπίνα του αεροσκάφους* από 15 Ιανουαρίου 2018. Οι υπόλοιποι επιβάτες (χωρίς προτεραιότητα επιβίβασης) θα μπορούν να μεταφέρουν τη μικρότερη χειραποσκευή τους (τσάντα χειρός) στην καμπίνα του αεροσκάφους, ενώ η δεύτερη (μεγαλύτερη) χειραποσκευή θα πρέπει να παραδίδεται στην πύλη και να τοποθετείται (χωρίς χρέωση) στο χώρο φύλαξης αποσκευών του αεροσκάφους από τις 15 Ιανουαρίου 2018. 2 1
MikeJ Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Στην βαλίτσα που πληρώνεις και παραδίδεις υπάρχει και όριο διάστασης, απλά είναι τόσο μεγάλο που δεν νομίζω να υπάρχει βαλίτσα του εμπορίου που να το ξεπερνάει. (Είναι 1,19 Χ 1,19 Χ 0,81 σε μετρά, εντάξει μιλάμε για μπαούλο όχι βαλίτσα )
skar1983 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 12 Ιανουαρίου 2018 14 λεπτά πριν, MikeJ είπε Στην βαλίτσα που πληρώνεις και παραδίδεις υπάρχει και όριο διάστασης, απλά είναι τόσο μεγάλο που δεν νομίζω να υπάρχει βαλίτσα του εμπορίου που να το ξεπερνάει. (Είναι 1,19 Χ 1,19 Χ 0,81 σε μετρά, εντάξει μιλάμε για μπαούλο όχι βαλίτσα ) 55 * 40 * 20 είναι το όριο που μπορείς για δωρεάν και μέχρι 10 κιλά. Απλά δεν μπορείς πλέον αν δεν έχεις priority business κτλ κτλ να την έχεις πάνω στο αεροπλάνο. Άρα την παραδίνεις στην πύλη και χάνεις αυτόν το χρόνο για να την μαζέψεις μετά από κυλιόμενο διάδρομο.
fotodv7 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 17 Ιανουαρίου 2018 Την παραδίδεις στην πύλη ή έξω από τη σκάλα του αεροπλάνου;
MikeJ Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Ναι , εγώ αναφερομουν στη μεγάλη βαλίτσα (20κιλη) που προαιρετικά μπορείς να πληρώσεις και να παραδώσεις στο check in.
hmmy92 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 Δημοσ. 18 Ιανουαρίου 2018 1 ώρα πριν, fotodv7 είπε Την παραδίδεις στην πύλη ή έξω από τη σκάλα του αεροπλάνου; Δεν έχω ταξιδέψει με την νέα πολιτική και δεν ξέρω αν έχει αναφερθεί αυτό που θα σου πώ, αλλά σου απαντάω μιας που ρωτάς. Αν έχεις αποσκευή (βαλίτσα μεγάλη που σημαίνει ότι δεν έχει επιλέξει τον απλό ναύλο αλλά έχεις πληρώσει παραπανώ) και όχι χειραποσκευή (βαλίτσα καμπίνας), τότε πρέπει να την παραδώσεις στο check in όπου την ζυγίζουν. Αντίθετα, αν έχεις χειραποσκευή και σακίδιο αν έχεις προτεραιότητα (πληρώνεις στο ναύλο λίγο παραπάνω) μπορείς να πάρεις την χειραποσκευή σου μαζί με το σακίδιο πάνω στο αεροπλάνο (οπότε δεν τα παραδίδεις κάπου). Αν δεν έχεις προτεραιότητα (το σύνηθες) τότε πλέον αναγκαστικά η χειροαποσκεύη θα πάει κάτω με τις αποσκευές (την παραδίδεις κατά την επιβίβαση στους ανθρώπους έξω από το αεροπλάνο) στο αεροπλάνο ενώ το σακίδιο το παίρνεις κανονικά πάνω. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα