Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 3,1k
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσιευμένες Εικόνες

Δημοσ.

:whistle: :whistle:  σιγουρα εκλεισες στην γνωστη ryanair αυτοι δεν δινουν τσαμπα ουτε νερο αν πεθαινεις μεσα στο αεροπλανο. :P

3 ευρω εχει το μπουκαλακι το μικρο,τζαμπα θα στο εδιναν;

Δημοσ.

3 ευρω εχει το μπουκαλακι το μικρο,τζαμπα θα στο εδιναν;

Και με τα ρεστα απο το ταληρο παιρνεις και ξυστο :P

Δημοσ.

αφου ειπε οτι το κανε πριν εναμιση μηνα :P

Τοτε ηταν απλα τυχερος που του το εκαναν. Σε καθε περιπτωση αυτο που εγραψα ειναι η πολιτικη τους

Δημοσ.

Σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι και τόσο αυστηρά τα πράγματα όσο λέμε, ίσως είναι και θέμα υπαλλήλων που δεν ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές.

Δημοσ.

Σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι και τόσο αυστηρά τα πράγματα όσο λέμε, ίσως είναι και θέμα υπαλλήλων που δεν ακολουθούν κατά γράμμα τις εντολές.

Ισχύει αυτό. Ειδικά στην Ελλάδα νομίζω ακόμα περισσότερο. Φίλος που ταξίδευε με 2 αποσκευές των 20 κιλών στο όνομά του, είχε μία με 21 κιλά και μία με 23 και δε του είπαν τίποτα! 

Από την άλλη βέβαια είναι κακό αυτό, γιατί χαλαρώνουμε και όταν θα κάτσει η κεραμίδα θα μας έρθει ξαφνικό :D 

• Like 1
Δημοσ.

Ερωτηση γιατί έχω καναδυο χρόνια να ταξιδέψω με Ryanair. Τι παίζει με το check in? Έχω κλείσει για τελη Νοέμβρη. Είναι απαραίτητο να κάνω check in από τωρα ή να κάνω 4 μέρες πριν την πτήση? Ποιο από τα δύο είναι δωρεάν? Δεν με ενδιαφέρει να πάρω συγκεκριμένη θέση ή κάτι άλλο, απλά θέλω να μην πληρώσω κάτι έξτρα για check in.

Δημοσ.

Θα κάνει τότε λίγες ημέρες πριν. Εγώ για να μην μπερδεύω τον εαυτό μου το κάνω μια ημέρα πριν και τέλος. Να ξέρεις ότι μπορεί και μάλλον θα σαν βάλει επίτηδες χύμα μέσα στο αεροπλάνο. Παρόλαυτα μπορείς μέσα με συνενόηση με τους υπόλοιπους επιβάτες να ζητήσεις να αλλάξεις θέση, οι φροντιστές δεν έχουν πρόβλημα αλλά πρέπει να γίνει γρήγορα για να αππγειωθει

Δημοσ.

Καλησπέρα!Εκανα κράτηση και έβαλα μέσα βρεφικό εξοπλισμό με χρέωση ενώ τελικά είναι δωρεάν. Μπορώ να ακυρωσω και να πάρω πίσω τα χρήματα του βρρφικού εξοπλισμού; Λογικά όχι. Μήπως όμως αφού χρεώθηκα μπορώ να πάρω κάτι έξτρα; Να ρωτησω κ κάτι ακμ. Τι δίκαιουμε να πάρω γ το μωρό εκτός από βρεφικό εξοπλισμό; Δικαιουμαι π.χ.χειραποσκευη;

Δημοσ.

Από μεριάς εργασίας, αξίζει να προσπαθήσεις να μπεις σε αυτήν την εταιρεία;

ένας φίλος το χρειάζεται, και είπα μιας και έχουμε κοτζάμ θέμα να ρωτήσω τι γνωρίζεται.

Για πόστο αερομεταφερόμενου πάντα, όχι πιλότο..  :-)

Δημοσ.

Ισχύει αυτό. Ειδικά στην Ελλάδα νομίζω ακόμα περισσότερο. Φίλος που ταξίδευε με 2 αποσκευές των 20 κιλών στο όνομά του, είχε μία με 21 κιλά και μία με 23 και δε του είπαν τίποτα! 

Από την άλλη βέβαια είναι κακό αυτό, γιατί χαλαρώνουμε και όταν θα κάτσει η κεραμίδα θα μας έρθει ξαφνικό :D

Γενικα αφηνουν περιπου +10% απο οσο εχεις. Τωρα αμα το ξεσκισεις και εχεις βαλιτσα 15 κιλων και την κανεις 25, προφανως θα εχεις προβλημα. Παρ'ολα αυτα, καλο ειναι να μη το φτανουμε στα ορια γιατι μερικες φορες οι οικιακες ζυγαριες δεν ειναι ο,τι καλυτερο και βρισκομαστε προ εκπληξεως. Την τελευταια φορα που εκανα μινι μετακομιση και μου βγηκε η βαλιτσα σπιτι 23,5 κιλα, ηταν στην πραγματικοτητα 26. 

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!Εκανα κράτηση και έβαλα μέσα βρεφικό εξοπλισμό με χρέωση ενώ τελικά είναι δωρεάν. Μπορώ να ακυρωσω και να πάρω πίσω τα χρήματα του βρρφικού εξοπλισμού; Λογικά όχι. Μήπως όμως αφού χρεώθηκα μπορώ να πάρω κάτι έξτρα; Να ρωτησω κ κάτι ακμ. Τι δίκαιουμε να πάρω γ το μωρό εκτός από βρεφικό εξοπλισμό; Δικαιουμαι π.χ.χειραποσκευη;

Κάνε κανονικά log in στην σελίδα της ryan και μίλα μαζί τους στο chat

Από μεριάς εργασίας, αξίζει να προσπαθήσεις να μπεις σε αυτήν την εταιρεία;

ένας φίλος το χρειάζεται, και είπα μιας και έχουμε κοτζάμ θέμα να ρωτήσω τι γνωρίζεται.

Για πόστο αερομεταφερόμενου πάντα, όχι πιλότο..  :-)

Έχουν ακουστεί πάρα πολλά για τις συνθήκες εργασίας το τελευταίο καιρό, για αυτό και μάλλον έγινανα τόσες ακυρώσεις πτήσεων, κάνε μια αναζήτησή και θα δεις διάφορα άρθρα απο το ξένο και τον Ελληνικό τύπο. Τώρα κατά πόσο αληθεύουν δεν ξέρω....

Επεξ/σία από mobile_32
Δημοσ.

Δεν εγιναν απεργιες ακριβως για τις συνθηκες εργασιας. Απλα οι αδειες των πιλοτων συγκεντρωνονται κυριως στην off-season. Επειδη ομως η Ryan ειχε πιεσει πολυ το προγραμμα, επρεπε να δωσει πολλες αδειες σε μικρο χρονικο διαστημα με αποτελεσμα να τις δωσει ολες τωρα μαζεμενες και για αυτο να ακυρωθουν τοσες πτησεις. Και επειδη εγινε τοσος ντορος η Ryan τους προσεφερε μπονους για να μην παρουν ολοκληρες τις αδειες.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...