Speculoos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Στο μειλ αλλαγης σου εχει λινκ για ακυρωση και επιστροφη χρηματων Σωστά, αυτό όμως δε σε αποτρέπει από το να ζητήσεις αποζημίωση εφόσον τη δικαιούσαι.
Ntinaras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Ε ναι αφου ειναι τα κερδη ειναι για φιλανθρωπικα ιδρυματα, με πιασαν κωτσο παλι γαμωτ προχτες που πεταγα μια κερδισε κατι. Σωστά, αυτό όμως δε σε αποτρέπει από το να ζητήσεις αποζημίωση εφόσον τη δικαιούσαι. εγω προσπαθω να τους κανω να μου πληρωσουν πτησεις με aegean μιας και μου ακυρωσαν τις δικες τους, αλλα αρχισαν τις σαχλαμαρες ειχα σκοπο να πεταω πολυ συχνα με ryanair , μιας και πλεον εχω 15% εκπτωση στις πτησεις και τσαμπα εξτρα βαλιτσα , αλλα οπως τα κανανε να φανε σκατα
Speculoos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 προχτες που πεταγα μια κερδισε κατι. εγω προσπαθω να τους κανω να μου πληρωσουν πτησεις με aegean μιας και μου ακυρωσαν τις δικες τους, αλλα αρχισαν τις σαχλαμαρες ειχα σκοπο να πεταω πολυ συχνα με ryanair , μιας και πλεον εχω 15% εκπτωση στις πτησεις και τσαμπα εξτρα βαλιτσα , αλλα οπως τα κανανε να φανε σκατα Φοιτητής ε; Η αλήθεια είναι ότι αν στις ακύρωσαν 15 μέρες πριν την πτήση μπορούν να μη σου δώσουν τίποτα από αποζημίωση είτε λέγονται ryanair είτε turkish :/
Ntinaras Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Φοιτητης οχι, αλλα Once erasmus always erasmus δε θελω αποζημιωση, αλλα λεει οτι δικαιουμαι πτηση με αλλη αεροπορικη στον ιδιο προορισμο...
paylidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Φοιτητης οχι, αλλα Once erasmus always erasmus δε θελω αποζημιωση, αλλα λεει οτι δικαιουμαι πτηση με αλλη αεροπορικη στον ιδιο προορισμο... Περίμενε και έρχεται. Εγώ ακόμα περιμένω απάντηση 4 μέρες. Και φυσικά δε με άφηνε να κάνω αίτημα για αποζημίωση βάσει του κανονισμού ΕΕ 261
FRENE15 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, αν κάποιος γνωρίζει να με βοηθήσει: Έκανα πριν ενάμιση περίπου μήνα, κράτηση με την ryanair από Θεσσαλονίκη για Ρώμη, και στα 2 άτομα από τα 4, έκανα το εξής λάθος: έγραψα στο πεδίο που λέει όνομα το επώνυμο και στο πεδίο που λέει επώνυμο, το όνομα. Δοκιμάζοντας να το αλλάξεις μεσω του σαιτ- Διαχείριση κράτησης- Αλλαγή ονόματος, χρειάζονται 110 ευρώ το άτομο!! Αν μιλήσω στο τσατ μαζί τους αύριο, πιστεύετε μπορούν να το αλλαξουν με μικρό κόστος; Αν πάω ετσι , χωρίς διόρθωση, στο αεροδρόμιο, θα μας σταματήσουν; δεν θα επιβιβαστούμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Φρύνη
mobile_32 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Ryanair delays new cabin bag policy until January 2018! https://www.fly4free.com/flight-deals/europe/ryanair-delays-new-cabin-bag-policy-until-january-2018/ Ryanair confirmed that it will delay its new carry-on bag policy to allow passengers more time to familiarise themselves with the change. The new policy was due to be introduced on November 1 but it has now been delayed to January 15, so that it doesn’t affect customers travelling over Christmas. Δεν θα εφαρμόσει το νέο πρόγραμμά αναφορικά με τις χειραποσκευές (που ήταν και πάλι 2 χειραποσκευές δωρεάν απλά η βαλίτσα πάει μέσα στο αεροπλάνο (όχι μέσα στη καμπίνα) Δωρεάν και πάλι, μέχρι και τον Ιανουάριο του 2017.
zio10 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καλησπέρα, Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής, αν κάποιος γνωρίζει να με βοηθήσει: Έκανα πριν ενάμιση περίπου μήνα, κράτηση με την ryanair από Θεσσαλονίκη για Ρώμη, και στα 2 άτομα από τα 4, έκανα το εξής λάθος: έγραψα στο πεδίο που λέει όνομα το επώνυμο και στο πεδίο που λέει επώνυμο, το όνομα. Δοκιμάζοντας να το αλλάξεις μεσω του σαιτ- Διαχείριση κράτησης- Αλλαγή ονόματος, χρειάζονται 110 ευρώ το άτομο!! Αν μιλήσω στο τσατ μαζί τους αύριο, πιστεύετε μπορούν να το αλλαξουν με μικρό κόστος; Αν πάω ετσι , χωρίς διόρθωση, στο αεροδρόμιο, θα μας σταματήσουν; δεν θα επιβιβαστούμε; Ευχαριστώ εκ των προτέρων! Φρύνη Εγώ θα το άφηνα έτσι...(δεν το έχω κάνει, αλλά θα το ρίσκαρα ειδικά αφού φεύγεις από Ελλάδα).
FRENE15 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Εγώ θα το άφηνα έτσι...(δεν το έχω κάνει, αλλά θα το ρίσκαρα ειδικά αφού φεύγεις από Ελλάδα). Αυτο σκέφτομαι...να το ρισκάρω...είναι βεβαια και η επιστροφή με την ίδια κράτηση οπότε και με το ίδιο λάθος... κλίνω προς το να στείλω στο τσατ...ίσως το αλλάξουν με μικρή χρέωση...\ Ευχαριστώ για την απάντηση... 1
djuan1988 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Εγώ λέω να μην ασχοληθείς καθόλου, ειδικά αν τα ονόματα είναι σωστά. 1
FRENE15 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Εγώ λέω να μην ασχοληθείς καθόλου, ειδικά αν τα ονόματα είναι σωστά. Κι αν... αν φτάσουν εκεί και τους σταματήσουν...ισχυριστούν ότι το όνομα αναφέρεται σε άλλο άτομο;;; Το σίγουρο είναι πως απο εδώ και πέρα θα κλείνω μόνο για εμένα εισητήρια. (Φιλικό ταξιδιωτικό γραφείο της πόλης μου, ισχυρίστηκε ότι δεν θα ανεβούν στο αεροπλάνο με τίποτα, ούτε και θα μπορούν να το διορθώσουν στο αεροδρόμιο, μόνο να εκδώσουν καινούριο σε εξωφρενική τιμή.)
orck Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 24 Οκτωβρίου 2017 Καταλαβα, πηγες να κανεις εξυπηρετηση και βρισκεσαι μπλεγμενος απο αυτο, δεν ξερω, δυσκολη αποφαση. Καπου ειχα διαβασει οτι καναν αλλαγε απο την εξυπηρετηση, δεν ειχα δωσει βαση εαν ηταν τσατ η τηλεφωνο, παντως θυμαμαι χωρις χρεωση.Δοκιμασε παντως.
FRENE15 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα! Έστειλα μήνυμα στο chat και μου το διόρθωσαν σε 1 λεπτό χωρίς καμία χρέωση! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! 3
paylidis Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Σωστά, αυτό όμως δε σε αποτρέπει από το να ζητήσεις αποζημίωση εφόσον τη δικαιούσαι. δε σε αφηνει η φορμα οπως εγραψα και πιο πανω... δεν αναγνωρίζει την πτήση...
Επισκέπτης Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 25 Οκτωβρίου 2017 Καλημέρα! Έστειλα μήνυμα στο chat και μου το διόρθωσαν σε 1 λεπτό χωρίς καμία χρέωση! Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον! :whistle: σιγουρα εκλεισες στην γνωστη ryanair αυτοι δεν δινουν τσαμπα ουτε νερο αν πεθαινεις μεσα στο αεροπλανο.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα