pavlos1908 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Απο Χανια ακύρωσαν ολες τις πτησεις απο Νοεμβριο μέχρι Μαρτιο για Αθηνα, Θεσσαλονίκη, Παφο. Η χαρα της Aegean με τους φοιτητες και όχι μόνο. Μου εστειλαν και μενα 80€ ταξιδιωτικο κουπονι. Ξερει κανεις αν μπορει να το χρήσιμοποιησει αλλος ή μόνο εγω;
Jason13 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Απο Χανια ακύρωσαν ολες τις πτησεις απο Νοεμβριο μέχρι Μαρτιο για Αθηνα, Θεσσαλονίκη, Παφο. Η χαρα της Aegean με τους φοιτητες και όχι μόνο. Μου εστειλαν και μενα 80€ ταξιδιωτικο κουπονι. Ξερει κανεις αν μπορει να το χρήσιμοποιησει αλλος ή μόνο εγω; μονο εσυ , το επιχειρησα και θελει το πελατη ονομαστικα να ταιριαζει με το κουπονι του :/ 1
turbakiasss Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Να ρωτήσω, είχα κάνει κράτηση για Μπρατισλάβα από Θεσσαλονίκη όμως επειδή μένω Αθήνα είχα κάνει άλλη μία κράτηση Αθήνα Θεσσαλονίκη πάλι με Ryan. Τώρα που ακύρωσαν την μία πτήση, μου είναι άχρηστη και η άλλη. Σε ερώτηση που έκανα οι υπεύθυνοι έκαναν την πάπια ότι αυτή δεν ακυρώνεται. Δικαιούμαι ακύρωση και επιστροφή ποσού και σε αυτή εφόσον ήταν ίδια μέρα?
djuan1988 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι, δε σου πούλησε η Ryanair συνδυαστική πτήση, δική σου επιλογή ήταν. EDIT: Ακύρωσαν και το Θεσσαλονίκη Αμβούργο και τώρα η μόνη επιλογή είναι η Aegean και γενικά η Star Alliance με τιμή >300€ (από τα 60€ της Ryan).
orck Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εχω ενα εισητηριο για Αθηνα Θεσσαλονικη μεσα στην εβδομαδα, εαν ειχε ακυρωθει θα με ειχαν ενημερωσει αυτοι η ειναι εκπληξη μολις φτασω στο αεροδρομιο;Επισης σημερα εκανα checkin χωρις να τους πληρωσω κατι επιπλεον και ειδα οτι πλεον σε πετανε χυμα μεσα στο αεροπλανο (ειμαστε 3 εισητηρια μαζι). Υποθετω οτι το κανουν αυτο επιτηδες για να σε αναγκαζουν να πληρωνεις τα επιπλεον για επιλογη θεσης.
Επισκέπτης Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Αυτό μς τις θέσεις συμβαίνει εδώ και πολλούς μήνες και πολύ σωστά σκέφετσαι πως το κάνουν για τα χρήματα. Αν ακυρώνονταν η πτήση σου, θα είχες λάβει κάποιο mail.
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Εχω ενα εισητηριο για Αθηνα Θεσσαλονικη μεσα στην εβδομαδα, εαν ειχε ακυρωθει θα με ειχαν ενημερωσει αυτοι η ειναι εκπληξη μολις φτασω στο αεροδρομιο; Επισης σημερα εκανα checkin χωρις να τους πληρωσω κατι επιπλεον και ειδα οτι πλεον σε πετανε χυμα μεσα στο αεροπλανο (ειμαστε 3 εισητηρια μαζι). Υποθετω οτι το κανουν αυτο επιτηδες για να σε αναγκαζουν να πληρωνεις τα επιπλεον για επιλογη θεσης. Το αλλάξανε ναι, επειδή μάλλον είχαν μάθει όλοι ότι αν κλείσεις τα εισιτήρια μαζί σε βάζει δίπλα δίπλα και δεν πλήρωναν έξτρα
Damachi Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ποτε δε γουσταρα την aegean - olympic αλλα τετοιο γυφταριο δεν ειχαν . Καλα εκτος αν επεφτες στις κυλιομενες της ολυμπιακης - αλλα και παλι πετουσες καποια στιγμη
orck Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Τι βλακες, δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω ουτε ενα λεπτο για τις επιπλεον υπηρεσιες, θα ειμαι παντα μια χασουρα για αυτους.
zio10 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Τι βλακες, δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω ουτε ενα λεπτο για τις επιπλεον υπηρεσιες, θα ειμαι παντα μια χασουρα για αυτους. Ένα ξυστό θα το πάρεις 2
orck Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Ε ναι αφου ειναι τα κερδη ειναι για φιλανθρωπικα ιδρυματα, με πιασαν κωτσο παλι γαμωτ 1
Speculoos Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 17 Οκτωβρίου 2017 Τι βλακες, δεν υπαρχει περιπτωση να δωσω ουτε ενα λεπτο για τις επιπλεον υπηρεσιες, θα ειμαι παντα μια χασουρα για αυτους. H αλήθεια είναι ότι η Ryan βγάζει 2 δις δολλάρια, κάτι λιγότερο από το 27% του συνολικού τζίρου από όλα αυτα τα εξτραδάκια και μάλιστα χωρίς να λαμβάνονται υπόψη χρεώσεις για τα καθίσματα. Σε παγκόσμιο επίπεδο η ryanair βρίσκεται στην 6η θέση σε τζίρο από έξτρα χρεώσεις και στην 5η αν ληφθεί υπόψη το ποσοστό επί του συνολικού τζίρου. Πηγή
turbakiasss Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Σε περίπτωση αλλαγής ώρας της πτήσης, γνωρίζει κάποιος αν δικαιούμαστε ακύρωση? Σίγουρα η εταιρεία θα πει όχι, το θέμα είναι αν καλυπτόμαστε από κάποιο κανονισμό σε τέτοιες περιπτώσεις.
Speculoos Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Εξαρτάται από διάφορους παράγοντες. Για πότε ήταν η πτήση, πότε έγινε η ανακοίνωση αλλαγής ώρας και πόσες ώρες διαφοράς έχει από την αρχικά προγραμματισμένη ώρα πτήσης;
paylidis Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 23 Οκτωβρίου 2017 Σε περίπτωση αλλαγής ώρας της πτήσης, γνωρίζει κάποιος αν δικαιούμαστε ακύρωση? Σίγουρα η εταιρεία θα πει όχι, το θέμα είναι αν καλυπτόμαστε από κάποιο κανονισμό σε τέτοιες περιπτώσεις. Στο μειλ αλλαγης σου εχει λινκ για ακυρωση και επιστροφη χρηματων 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα