liakjim Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 18 Φεβρουαρίου 2013 για οποιον γνωριζει : στο stansted ειναι πολυ αυστηροι με τα κιλα της βαλιτσας; αν ειναι για παραδειγμα ενα - δυο παραπανω σου λενε τιποτε; Εχω εμπειρια απο μια φορα κ ουτε καν κοιταξαν τις τσαντες (εκτος απο τις κραυγαλεα μεγαλες). Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jonathan1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά help!!! δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του thread και δε ξέρω αν έχει ερωτηθεί ξανά το συγκεκριμένο θέμα. Πρώτη φορά θέλω να κάνω κράτηση με την Ryan Air και θέλω να ξέρω αν θα έχω κάποιες έξτρα χρεώσεις από αυτό που μου βγάζει ως total price στο site bookryanair.com. με το δεδομένο ότι δεν θα επιλέξω άλλες διευκολύνσεις και με τις προβλεπόμενες διαστάσεις και κιλά τις χειραποσκευής. μόνο το εισιτήριο με επιστροφή. υπολογίζονται απ'ευθείας όλα στην τελική τιμή που εμφανίζεται; ή θα έχω κάποιες έξτρα κρατήσεις στην χρεωστική; ή οποιεσδήποτε άλλες κρατήσεις; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Lucifer Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 παιδιά help!!! δεν έχω διαβάσει όλες τις σελίδες του thread Δεν έχεις διαβάσει καν την πρώτη σελίδα του θρεντ για να ρωτάς ό,τι ρωτάς. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Jonathan1 Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 Share Δημοσ. 20 Φεβρουαρίου 2013 την διάβασα. και γενικά απ'ότι είδα οι απαντήσεις δεν ήταν μόνο για το ερώτημα που έθεσε ο The_Judas αλλά τέθηκαν κι άλλες απορίες. οπότε αν μπορείτε να μου διευκρινίσετε αυτό που ρωτάω θα βοηθούσε πολύ. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Pablo_Hasan Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 εχει πετάξει κανεις με την εν λόγω εταιρία απο Frankfurt-Hahn; είναι ιδιαιτερα σχολαστικοί στο check in; Εχω μια βαλίτσα που ειναι στο πάχος 23 cm αντί για 20 που λέει στη σελίδα της και φοβάμαι ότι θα έχω πρόβλημα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paris.gr Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Share Δημοσ. 23 Μαρτίου 2013 Εχουν τη γνωστη θηκη και αν δεν χωραει ισως να εχεις προβλημα. Γενικα αυτες οι εταιριες σε τετοια θεματα ειναι λιγο γυφτοι. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
dark knight Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Πριν 3 μέρες έκλεισα εισιτήρια για Βέλγιο από Χανιά για το Σεπτέμβριο. Μου ήρθε το επιβεβαιωτικό email, και βάζοντας το κωδικό της κράτησής μου στο site της Ryanair δείχνει κανονικά τη κράτησή μου. Τα πλήρωσα μέσω προπληρωμένης πιστωτικής, και όταν πήρα τηλέφωνο σήμερα να ρωτήσω το υπόλοιπο της κάρτας μου τα λεφτά ήταν ακόμα μέσα (με τελευταία ενημέρωση χθες). Τα λεφτά δεν τα δίνω στη κράτηση; Τα δίνω στο web check in; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Typhoon Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 2 Μαΐου 2013 Πριν 3 μέρες έκλεισα εισιτήρια για Βέλγιο από Χανιά για το Σεπτέμβριο. Μου ήρθε το επιβεβαιωτικό email, και βάζοντας το κωδικό της κράτησής μου στο site της Ryanair δείχνει κανονικά τη κράτησή μου. Τα πλήρωσα μέσω προπληρωμένης πιστωτικής, και όταν πήρα τηλέφωνο σήμερα να ρωτήσω το υπόλοιπο της κάρτας μου τα λεφτά ήταν ακόμα μέσα (με τελευταία ενημέρωση χθες). Τα λεφτά δεν τα δίνω στη κράτηση; Τα δίνω στο web check in; Χαλάρωσε, ο καιρός γαρ εγγύς...θα στα πάρουν τα λεφτά, απλώς άργησε λίγο η συναλλαγή προφανώς. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
sam sam Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 3 Μαΐου 2013 αργεί αν θυμάμαι καλά καμιά εβδομάδα... Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
gorge18 Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 27 Μαΐου 2013 Σε πτήσεις εσωτερικού υπάρχει κάνεις εκεί να μιλάει ελληνικά ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
cris41 Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Share Δημοσ. 28 Μαΐου 2013 Σε πτήσεις εσωτερικού υπάρχει κάνεις εκεί να μιλάει ελληνικά ; Εσωτερικου λογικα ναι υπαρχει. Εστω και ενας θα υπαρχει. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
athlios Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Share Δημοσ. 12 Ιουνίου 2013 Ένα τιπ. Sent from my iPhone using Insomnia 3 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ri3per Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Παιδια εγω να ρωτησω κατι που μολις προσεξα! Εκλεισα εισιτηριο για frankfurt hahn και ειδα οτι εχω κλεισει τα εισιτηρια με ονομα VASILIS και οχι VASILEIOS ( οπως ειναι στην ταυτοτητα ) πρεπει να παρω καποιο τηλεφωνο να το αλλαξουν αυτο η δεν θα εχω προβλημα εφοσον τα αλλα στοιχεια ταυτοτητας ειναι σωστα; ξερει κανεις; Και κατι αλλο Εχω κλεισει μεν τα εισιτηρια αλλα δεν τα εχω εκτυπωσει γιατι θελει να δωσω αριθμο ταυτοτητας και η γυναικα μου δεν εχει βγαλει ακομα την καινουρια και επειδη φευγουμε σε 2 βδομαδες, ξερω οτι η καινουρια ταυτοτητα κανει καποιες ωρες να βγει αν εχεις τα εισιτηρια μαζι, το θεμα ειναι οτι δεν μπορω να τα εκτυπωσω γιατι θα πρεπει να βαλω τον παλιο αριθμο ταυτοτητας, οποτε αναγκαστικα πρεπει να βγει πρωτα η καινουρια και μετα να τα εκτυπωσω, ξερει κανεις ποσο καιρο κανει να βγει η καινουρια ταυτοτητα; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Moderators Spect~ Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Moderators Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 με το ονομα δεν νομιζω να εχεις προβλημα! οσο για την ταυτοτητα την παιρνεις την ιδια στιγμη πλεον! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ri3per Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 Share Δημοσ. 26 Ιανουαρίου 2014 ευχαριστω για την αμεση απαντηση. οταν ταξιδεψα πρωτη φορα πηγα με τα εισιτηρια και μου την εβγαλαν την ιδια στιγμη. Τωρα που δεν θα τα εχουμε τα εισιτηρια θα μου την βγαλουν η θα κανουν κανα 2 βδομαδες; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα