Speculoos Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Μάλλον έχει ήδη ταξιδέψει αλλά το θέμα με το pdf είναι ότι μερικές φορές είναι λίγο δύσκολο να το διαβάσουν κάποια σκάνερς, κάτι η οθόνη του κινητού, κάτι ότι το barcode στο pdf είναι μια λωρίδα οπότε θέλει να κάνεις ζουμ ιν, ζουμ άουτ, δεν είναι και η πιο γρήγορη διαδικασία. Το app είναι η λύση με τις λιγότερες σκοτούρες γιατί σου βγάζει το boarding pass σε qr code 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Εγω εκτος απο το κινητο λογω οτι ειναι ...παλαιας κοπης κανω και εκτυπωση ... Αν δεν ανοιγει το κινητο ειναι μεγαλη η επιβαρυνση. 1
Επισκέπτης Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 (επεξεργασμένο) Εκτυπωση ΠΑΝΤΑ και μετα boarding pass στο κινητο γιατι μπορει να κλεισει απο μπαταρια να στο κλεψουν, ή να κολλαει η εφαρμογη οπως μου ειχε τυχη πριν μερικους μηνες.. Καλο ειναι να υπαρχει εναλλακτικη. Επεξ/σία 24 Αυγούστου 2017 από Επισκέπτης
Γιάννης Platano Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 24 Αυγούστου 2017 Εκτυπωση ΠΑΝΤΑ και μετα boarding pass στο κινητο μπορει να κλεισει απο μπαταρια να στο κλεψουν να κολλαει η εφαρμογη οπως μου ειχε τυχη πριν μερικους μηνες.. Καλο ειναι να υπαρχει εναλλακτικη. Ετσι ακριβως !!!!!! Το καπελο μετα ειναι νομιζω καπου στα 70 ευρω .Εγω παω Θεσσαλονικη την Τεταρτη ειχε τελειωσει το μελανι του εκτυπωτη και αγορασα αλλα για να εκτυπωσω το Σαββατο που ανοιγει το chek in . Θα τυπωσω και για επιστροφη την αλλη μερα γιατι δεν θα εχω προσβαση σε εκτπωτη εκει . 1
gregdel Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 27 Αυγούστου 2017 Ξέρει κανείς τι γίνεται όταν κάποιος πρέπει να πάρει τις πατερίτσες μαζί του; (μεταλλικές) 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω εκτος απο το κινητο λογω οτι ειναι ...παλαιας κοπης κανω και εκτυπωση ... Αν δεν ανοιγει το κινητο ειναι μεγαλη η επιβαρυνση. Εκτυπωση ΠΑΝΤΑ και μετα boarding pass στο κινητο γιατι μπορει να κλεισει απο μπαταρια να στο κλεψουν, ή να κολλαει η εφαρμογη οπως μου ειχε τυχη πριν μερικους μηνες.. Καλο ειναι να υπαρχει εναλλακτικη. Το ελεγα αλλα δεν το πολυπιστευα αλλα την περασμενη Τριτη το βραδυ επεσε το κινητο και αρχισαν οι πρασιναδες στην οθονη ...Καλυπταν μερος του barcode απο τα εισητηρια .... Τεταρτη πρωι πηγα Θεσσαλονικη .... Εγω τα ειχα και σε χαρτι αλλα αν δεν τα ειχα αντε να βρεις καποιος που δεν εχει εκτυπωτη (υπαρχουν αρκετοι) να τυπωσει καρτες επιβιβασης λιγες ωρες πριν !!!! Η γακντεμια μου δεν σταματησε εκει ...Πηρα και το κινητο της γυναικας μου με τα εισητηρια και σε αυτο απο την εφαρμογη της rynair Πεμπτη απογευμα πηρα το λεωφορειο απο κεντρο Θεσσαλονικης για αεροδρομιο ...Ξαφικα ανακαλυπτω οτι εχασα ενα τσαντακι χειρος που ειχα με χαρτια κλπ ....Ναι μην γελατε....Μεσα ειχα τα εισητηρια αλλα και την ταυτοτητα μου ...Μετα απο μια περιπετεια το βρηκα αλλα αν δεν το εβρισκα χωρις ταυτοτητα τι θα μπορουσα αν μπορουσα να κανω για να γυρισω ?
ProponitisTouKanape Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Το ελεγα αλλα δεν το πολυπιστευα αλλα την περασμενη Τριτη το βραδυ επεσε το κινητο και αρχισαν οι πρασιναδες στην οθονη ...Καλυπταν μερος του barcode απο τα εισητηρια .... Τεταρτη πρωι πηγα Θεσσαλονικη .... Εγω τα ειχα και σε χαρτι αλλα αν δεν τα ειχα αντε να βρεις καποιος που δεν εχει εκτυπωτη (υπαρχουν αρκετοι) να τυπωσει καρτες επιβιβασης λιγες ωρες πριν !!!! Η γακντεμια μου δεν σταματησε εκει ...Πηρα και το κινητο της γυναικας μου με τα εισητηρια και σε αυτο απο την εφαρμογη της rynair Πεμπτη απογευμα πηρα το λεωφορειο απο κεντρο Θεσσαλονικης για αεροδρομιο ...Ξαφικα ανακαλυπτω οτι εχασα ενα τσαντακι χειρος που ειχα με χαρτια κλπ ....Ναι μην γελατε....Μεσα ειχα τα εισητηρια αλλα και την ταυτοτητα μου ...Μετα απο μια περιπετεια το βρηκα αλλα αν δεν το εβρισκα χωρις ταυτοτητα τι θα μπορουσα αν μπορουσα να κανω για να γυρισω ? Εσωτερικο ταξιδευεις και με διπλωμα. Τουλαχιστον νεας μορφης...
paylidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ισχύει έχω πετάξει με δίπλωμα (παλιο, το ροζ τρίπτυχο). Μια καλή συμβουλή είναι να στέλνετε και το PDF με μειλ στον εαυτό σας και σε μια ώρα ανάγκης ζητάτε από κάποιο κατάστημα στο αεροδρόμιο (πχ ενοικίαση αυτοκινήτων) ή καπου τριγύρω να σας το τυπώσει. Δε θα βρείτε εύκολα αλλά όλο και κάποιος θα δεχτεί. Εάν δεν έχεις πάλι κανένα έγγραφο πας τμήμα κανείς απώλεια και σου δίνουν προσωρινή ταυτότητα άμεσα σε χαρτί
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω το ροζ ακομα ....Δεν ειχα αμαξι μαζι οποτε ηταν Αθηνα ....Για να παω σε αστυνομικο τμημα κλπ παει η πτηση !!!Παρολο που παντα παω πιο νωρις .Πεταγα στις 8 και εφυγα απο κεντρο στις 4μμ Χωρις κανενα χαρτι ταυτοποιησης και χωρις μαρτυρα δεν ξερω αν μου εδιναν τοσο ευκολα απο αστυνομια χαρτι .
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Ισχύει έχω πετάξει με δίπλωμα (παλιο, το ροζ τρίπτυχο). Μια καλή συμβουλή είναι να στέλνετε και το PDF με μειλ στον εαυτό σας και σε μια ώρα ανάγκης ζητάτε από κάποιο κατάστημα στο αεροδρόμιο (πχ ενοικίαση αυτοκινήτων) ή καπου τριγύρω να σας το τυπώσει. Δε θα βρείτε εύκολα αλλά όλο και κάποιος θα δεχτεί. Έχω ακούσει ιστορία από γνωστό να του ζητάνε από μαγαζί στο αεροδρόμιο 20 ευρώ για μια σελίδα εκτύπωση. Το ελεγα αλλα δεν το πολυπιστευα αλλα την περασμενη Τριτη το βραδυ επεσε το κινητο και αρχισαν οι πρασιναδες στην οθονη ...Καλυπταν μερος του barcode απο τα εισητηρια .... Τεταρτη πρωι πηγα Θεσσαλονικη .... Εγω τα ειχα και σε χαρτι αλλα αν δεν τα ειχα αντε να βρεις καποιος που δεν εχει εκτυπωτη (υπαρχουν αρκετοι) να τυπωσει καρτες επιβιβασης λιγες ωρες πριν !!!! Η γακντεμια μου δεν σταματησε εκει ...Πηρα και το κινητο της γυναικας μου με τα εισητηρια και σε αυτο απο την εφαρμογη της rynair Πεμπτη απογευμα πηρα το λεωφορειο απο κεντρο Θεσσαλονικης για αεροδρομιο ...Ξαφικα ανακαλυπτω οτι εχασα ενα τσαντακι χειρος που ειχα με χαρτια κλπ ....Ναι μην γελατε....Μεσα ειχα τα εισητηρια αλλα και την ταυτοτητα μου ...Μετα απο μια περιπετεια το βρηκα αλλα αν δεν το εβρισκα χωρις ταυτοτητα τι θα μπορουσα αν μπορουσα να κανω για να γυρισω ? Η γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω ακούσει ιστορία από γνωστό να του ζητάνε από μαγαζί στο αεροδρόμιο 20 ευρώ για μια σελίδα εκτύπωση. Η γκαντεμιά σε όλο της το μεγαλείο Πραγματικα αυτο το ταξιδι δεν με ηθελε απο την πρωτη στιγμη !!!
paylidis Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Έχω ακούσει ιστορία από γνωστό να του ζητάνε από μαγαζί στο αεροδρόμιο 20 ευρώ για μια σελίδα εκτύπωση. Πλάκα κανείς!;! Αισχροί... Στο Βενιζέλος έχουν βάλει 2-3 κοινοχρηστουσ υπολογιστές με εκτυπωτές σε ένα σημείο για να τα τυπώνεις δωρεάν-το είχα παρατηρήσει πριν κανένα τρίμηνο! 1
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 3 Σεπτεμβρίου 2017 Πλάκα κανείς!;! Αισχροί... Στο Βενιζέλος έχουν βάλει 2-3 κοινοχρηστουσ υπολογιστές με εκτυπωτές σε ένα σημείο για να τα τυπώνεις δωρεάν-το είχα παρατηρήσει πριν κανένα τρίμηνο! Ναι είχε γίνει πριν 2-3 χρονιά έκανε φασαρία βεβαία και του έβγαλαν δωρεάν τελικά. Τους υπολογιστές του έχω δει κι εγώ υπάρχουν σίγουρα κανένα χρόνο.
YMIB Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δεκέμβριο πάω Πράγα. Μπαίνω Aegean και βλέπω 160 ευρώ πήγαινε-έλα. Λέω οκ, ας πάω κατευθείαν. Πάω να κλείσω την επόμενη ημέρα...βλέπω 200+ ευρώ. Μετά από λίγες μέρες βγάζει προσφορά στα... 170! Είναι προφανές γιατί ανέβηκε τόσο η τιμή ξαφνικά. Οπότε έκλεισα με Ryanair για Μπρατισλάβα και μετά τρένο για Πράγα όπως έκανα πέρυσι και για Βιέννη. Προτιμώ με τη διαφορά τιμής να πάω σε ένα καλύτερο εστιατόριο παρά να νιώσω άρχοντας επειδή μου σερβίρουν κοχυλάκια ζεσταμένα στα μικροκύματα.
mobile_32 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 4 Σεπτεμβρίου 2017 Ξέρει κανείς τι γίνεται όταν κάποιος πρέπει να πάρει τις πατερίτσες μαζί του; (μεταλλικές) Από ότι ξέρω μπορείς να ταξιδέψεις κανονικά αλλά για να είσαι σίγουρος μίλα και στο chat μαζί τους (κάνε log in στη σελίδα της ryan και συνήθως μετά απο λίγο εμφανίζεται το παράθυρο για το chat με την εξυπηρέτηση πελατών, αλλίως μπορείς να το βρεις από το μενού στο κάτω μέρος της σελίδας)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα