ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Ακριβως και επειδη ολοι αλλαζουν γινεται χαμος μεσα στο αεροπλάνο μαλωνουν και φωναζουν καποιοι με αποτελεσμα να καθυστερει να φυγει αφου ειναι ορθιος κοσμος και δε καθεται, άλλοι βαζουν χειραποσκευη στο 4 και καθονται στο 24 και στην προσγειωση πανε κοντα ολο το αεροπλανο και δε συμμαζευεται... Ταξιδευουμε σα τα ζωα εν τελει, για αυτό απο εμενα κομμένη.- Ειναι γνωστες οι συνθηκες της Ryan. Για μενα οταν η διαφορα ειναι μικροτερη του 50αρικου σε συγκριση με αλλη εταιρια, δεν αξιζει για κανενα λογο. Τουλαχιστον να ταξιδευεις σαν ανθρωπος. Η Easy ειναι πολυ πιο αξιοπρεπης σαν εταιρια. Τωρα αλλος για να γλιτωσει ενα 10αρικο θα δεχοταν να πεταξει και στο φτερο... 3
Chape Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Γερμανια-Ελλαδα ειναι πολυ γενικο σαν ταξιδι. Εγω παντως μεχρι 150€ βρισκω πολλες φορες με Aegean-Easy για Αθηνα-Βερολινο (με επιστροφη). Και τωρα εκλεισα με 50€ απλη μεταβαση Βερολινο-Θεσσαλονικη με Easy. Η δική μου περίπτωση δεν είναι τόσο απλή... Το κοντινότερο αεροδρόμιο που έχει άλλες εταιρίες με πτήσεις για Ελλάδα πέραν της Ryanair είναι στα 180 περίπου χιλιόμετρα από εκεί που μένω... Ενώ στα μόλις 20 χιλιόμετρα από εμένα υπάρχει ένα ποιο μικρό που κάνει πτήσεις μόνο η Ryanair για Ελλάδα (έχει και άλλες εταιρίες αλλά για άλλους προορισμούς) Οπότε είναι λίγο μονόδρομος
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Η δική μου περίπτωση δεν είναι τόσο απλή... Το κοντινότερο αεροδρόμιο που έχει άλλες εταιρίες με πτήσεις για Ελλάδα πέραν της Ryanair είναι στα 180 περίπου χιλιόμετρα από εκεί που μένω... Ενώ στα μόλις 20 χιλιόμετρα από εμένα υπάρχει ένα ποιο μικρό που κάνει πτήσεις μόνο η Ryanair για Ελλάδα (έχει και άλλες εταιρίες αλλά για άλλους προορισμούς) Οπότε είναι λίγο μονόδρομος ε οντως για καποιους ειναι μονοδρομος η ryan... στο εξωτερικό κυρίως οπως λες και εσυ που εχει περισσότερα και μικρότερα αεροδρόμια
Chape Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Είναι λόγο κόστους στα μικρότερα αεροδρόμια πληρώνουν μικρότερους φόρους... 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Καλα κι αυτη τακτικη σιγα σιγα εγκαταλειπεται. Η Ryan ζαχαρωνει κεντρικα αεροδρομια, μεχρι και της Φρανκφουρτης εβαλε στο ματι. Αμα συνεχισει αυτη την τακτικη, αεροδρομια οπως το Χαν μπορει να ερημωσουν...
Chape Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Μπορεί επειδή η ζήτηση στο δρομολόγιο Φρανκφούρτη- Ελλάδα να έχει μεγαλώσει με συνέπεια να μην έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τους παραπάνω δασμους... Κάτι παρόμοιο έχει γίνει και εδώ στην περιοχή μου... Πριν 5-6 χρόνια ξεκίνησαν οι πτήσεις για Θεσσαλονίκη μόνο για 3 μήνες Ιούνιο έως Αύγουστο. Αργότερα το έκαναν Μάρτιο έως Οκτώβριο και από φέτος το έχουν όλο τον χρόνο (και εύχομαι να πάει καλά και να το κρατήσουν γιατί μας έχει βολέψει πολύ εμάς έδω της περιοχής)
ProponitisTouKanape Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 9 Αυγούστου 2017 Μπορεί επειδή η ζήτηση στο δρομολόγιο Φρανκφούρτη- Ελλάδα να έχει μεγαλώσει με συνέπεια να μην έχουν πρόβλημα να πληρώσουν τους παραπάνω δασμους... Κάτι παρόμοιο έχει γίνει και εδώ στην περιοχή μου... Πριν 5-6 χρόνια ξεκίνησαν οι πτήσεις για Θεσσαλονίκη μόνο για 3 μήνες Ιούνιο έως Αύγουστο. Αργότερα το έκαναν Μάρτιο έως Οκτώβριο και από φέτος το έχουν όλο τον χρόνο (και εύχομαι να πάει καλά και να το κρατήσουν γιατί μας έχει βολέψει πολύ εμάς έδω της περιοχής) Δεν λεμε μονο για Φρανκφουρτη-Ελλαδα, λεμε γενικα για τις κινησεις της Ραϊαν. Απο 5 Σεπτεμβριου θα πεταει σε πανω απο 20 προορισμους απο το αεροδρομιο της Φρανκφουρτης. Προσπαθει με αργα βηματα να χωθει σε κεντρικα αεροδρομια και να φυγει απο τα απομακρυσμενα. Κατα βαση τα απομακρυσμενα δεν εξυπηρετουν τη μεγαλη μαζα των επιβατων, εκτος αν σου κατσει τζοκερ οπως εσενα που το αεροδρομιο ειναι 20χλμ απο το σπιτι σου
totem_lost Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Παιδιά σόρυ αν ρωτάω κάτι που ξανα-ειπώθηκε, αλλά πετάω με Ryan πτήση εσωτερικού. Ξέρει κανείς πόσο αυστηροί είναι στον αριθμό των αποσκευών που μπορείς να έχεις στην καμπίνα; Κανονικά στις budget εταιρίες είναι και καλά αυστηρά μια, αλλά σε μερικές δεν λένε κάτι αν έχεις πχ μια βαλίτσα στις σωστές διαστάσεις + ένα (μικρό) backpack ή μια γυναικεία τσάντα. Άλλες σε υποχρεώνουν να βάλεις την extra τσάντα στην βαλίτσα πριν επιβιβαστείς. Ισχύει αυτό και στη raynair;
takatakaros Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Παιδιά σόρυ αν ρωτάω κάτι που ξανα-ειπώθηκε, αλλά πετάω με Ryan πτήση εσωτερικού. Ξέρει κανείς πόσο αυστηροί είναι στον αριθμό των αποσκευών που μπορείς να έχεις στην καμπίνα; Κανονικά στις budget εταιρίες είναι και καλά αυστηρά μια, αλλά σε μερικές δεν λένε κάτι αν έχεις πχ μια βαλίτσα στις σωστές διαστάσεις + ένα (μικρό) backpack ή μια γυναικεία τσάντα. Άλλες σε υποχρεώνουν να βάλεις την extra τσάντα στην βαλίτσα πριν επιβιβαστείς. Ισχύει αυτό και στη raynair; Εγώ που πέταξα τον Ιούλιο από Αθήνα για Βουδαπέστη με ryanair είχα μια χειραποσκευή και ένα μικρό backpack-σχολική τσάντα και δεν είχα κάποιο θέμα. Άλλωστε και στο site της μου φαίνεται ότι λέει ότι δικαιούσαι μια χειραποσκευή + μια μικρή τσάντα.
Chape Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 10 Αυγούστου 2017 Δεν λεμε μονο για Φρανκφουρτη-Ελλαδα, λεμε γενικα για τις κινησεις της Ραϊαν. Απο 5 Σεπτεμβριου θα πεταει σε πανω απο 20 προορισμους απο το αεροδρομιο της Φρανκφουρτης. Προσπαθει με αργα βηματα να χωθει σε κεντρικα αεροδρομια και να φυγει απο τα απομακρυσμενα. Κατα βαση τα απομακρυσμενα δεν εξυπηρετουν τη μεγαλη μαζα των επιβατων, εκτος αν σου κατσει τζοκερ οπως εσενα που το αεροδρομιο ειναι 20χλμ απο το σπιτι σου Όχι απλά Τζόκερ είναι Jack pot στην περίπτωση μου... 10 -15 λεπτά από το σπίτι μου εδώ στο αεροδρόμιο και άλλα 10-15 λεπτά από το αεροδρόμιο στο σπίτι μου Ελλάδα... Με αναμονή στο αεροδρόμιο + την πτήση σε 4 ώρες είμαι από το σπίτι μου Γερμανία στο σπίτι μου Ελλάδα Οι πτήσεις κατά 90% είναι γεμάτες οπότε θέλω να πιστεύω και ελπίζω ότι την γραμμή θα την κρατήσουν
Gkostas2007 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 11 Αυγούστου 2017 Παιδιά σόρυ αν ρωτάω κάτι που ξανα-ειπώθηκε, αλλά πετάω με Ryan πτήση εσωτερικού. Ξέρει κανείς πόσο αυστηροί είναι στον αριθμό των αποσκευών που μπορείς να έχεις στην καμπίνα; Κανονικά στις budget εταιρίες είναι και καλά αυστηρά μια, αλλά σε μερικές δεν λένε κάτι αν έχεις πχ μια βαλίτσα στις σωστές διαστάσεις + ένα (μικρό) backpack ή μια γυναικεία τσάντα. Άλλες σε υποχρεώνουν να βάλεις την extra τσάντα στην βαλίτσα πριν επιβιβαστείς. Ισχύει αυτό και στη raynair; 4-5 φορές που εχω ταξιδέψει με ryanair, αν έχεις κανονική τσάντα και φυσιολογική βαλιτσα δεν σου λενε τπτ... Εγώ ταξιδεύω με μια backback ψιλοκανονική (ειναι και με θήκη για laptop κλπ) συν μια βαλιτσα με τις διαστάσεις που προβλέπει και ειμαι κομπλέ.
BAC Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Παιδια στα γρήγορα ταξιδεύω από εξωτερικό και δε μπορώ να εκτυπώσω το εισητηριο.Το κατέβασα σε pdf στο κινητό,αρκεί αυτό? Δε το έχω δοκιμάσει έτσι γιατί καμιά φορά τα κινητά παθαίνουν διάφορα.ευχαριστώ 1
Γιάννης Platano Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 22 Αυγούστου 2017 Αν δεν κανω λαθος το μονο που χρειαζεσαι ειναι το chek in που θα κανεις απο το κινητο και αποθηκευεται και off line.
terry308 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Παιδια στα γρήγορα ταξιδεύω από εξωτερικό και δε μπορώ να εκτυπώσω το εισητηριο.Το κατέβασα σε pdf στο κινητό,αρκεί αυτό? Δε το έχω δοκιμάσει έτσι γιατί καμιά φορά τα κινητά παθαίνουν διάφορα.ευχαριστώ Κατέβασε το app της Ryanair να στο βγάλει εκεί ή έχε το barcode σε screenshot
mobile_32 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 23 Αυγούστου 2017 Νομίζω στο site λέει ή εκτυπωμένο ή απο την εφαρμογή....οπότε κατέβασε την εφαρμογή καλύτερα για να είσαι σίγουρος και να μη πληρώνεις εξτρά.....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα