Dimitrisemm Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 2 Αυγούστου 2017 καλησπερα παιδια!Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιορισμος στα υγρα κ στις διαστασεις στις αποσκευες,οχι στις χειραποσκευες!ευχαροστω! Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
McNerd Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 καλησπερα παιδια!Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιορισμος στα υγρα κ στις διαστασεις στις αποσκευες,οχι στις χειραποσκευες!ευχαροστω! στο βάρος υπάρχει περιορισμός https://www.ryanair.com/gr/el/useful-info/help-centre/faq/baggage#0-0 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 καλησπερα παιδια!Θα ηθελα να ρωτησω αν υπαρχει περιορισμος στα υγρα κ στις διαστασεις στις αποσκευες,οχι στις χειραποσκευες!ευχαροστω! 100μλ κάθε μπουκαλάκι Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
zio10 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 100μλ κάθε μπουκαλάκι Για τις χειραποσκευές δεν είναι αυτό το όριο; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Επειδή θα παω μονο για δυο μερες Θεσσαλονικη δεν θα εχω βαλιτσα .Στη χειραποσκευή από οδοντοκρεμα . αφρολουτρο , αφρο ξυρισματος , σαμπουαν τι επιτρεπεται ? Ένα power bank για φορτιση κινητου θα περασει ή θα νομισουν ότι είναι ...κατι άλλο ? Ευχαριστω. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Επισκέπτης Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Για τις χειραποσκευές δεν είναι αυτό το όριο; Ναι έχεις δίκιο νόμιζα ότι εννοούσε χειραποσκευή Επειδή θα παω μονο για δυο μερες Θεσσαλονικη δεν θα εχω βαλιτσα .Στη χειραποσκευή από οδοντοκρεμα . αφρολουτρο , αφρο ξυρισματος , σαμπουαν τι επιτρεπεται ? Ένα power bank για φορτιση κινητου θα περασει ή θα νομισουν ότι είναι ...κατι άλλο ? Ευχαριστω. Στη χειραποσκευή μπορείς να έχεις μέχρι 100ml ανά συσκευασία με το power bank δεν είχα πότε θέμα. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Στη χειραποσκευή μπορείς να έχεις μέχρι 100ml ανά συσκευασία με το power bank δεν είχα πότε θέμα. Ευχαριστω.Αρα καποια πρεπει να αγορασω . Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
*nenya* Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αγοραζεις ενα σακουλακι που κλεινει και μεσα έχει συσκευασιες των 100 ml. Μπορεις να το βρεις στα Jumbo, στα Sephora και λογικα και αλλου. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Γιάννης Platano Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Αγοραζεις ενα σακουλακι που κλεινει και μεσα έχει συσκευασιες των 100 ml. Μπορεις να το βρεις στα Jumbo, στα Sephora και λογικα και αλλου. Ευχαριστω.Τωρα θυμηθηκα που ειχα παει Ηρακλειο και μου κρατησαν τον αφρο ξυρισματος και πηγαινα και σε γαμο και πηρα αλλον. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
djuan1988 Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 3 Αυγούστου 2017 100ml ανά συσκευασία και μέχρι 1 λίτρο σύνολο. 1 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 αν γινει ταυτοχρονα το τσεκ ιν απο διαφορετικους browser 99% σε βαζει διπλα διπλα.. (το εχω κανει >10 φορες) μιας και δεχτηκα ενα λαικ σημερα να πω οτι το συστημα αλλαξε, στα τελευταια 3 ταξίδια μου οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ μας εβαλαν χωρια - και οχι απο διαφορετικές αλλα απο την ιδια κράτηση... θέλουν να παίρνουν πλέον τα 4€ για θέση απο ΟΛΟΥΣ.... Ετσι απλα Aegean... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Chape Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 μιας και δεχτηκα ενα λαικ σημερα να πω οτι το συστημα αλλαξε, στα τελευταια 3 ταξίδια μου οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ μας εβαλαν χωρια - και οχι απο διαφορετικές αλλα απο την ιδια κράτηση... θέλουν να παίρνουν πλέον τα 4€ για θέση απο ΟΛΟΥΣ.... Ετσι απλα Aegean... Έτσι και εγώ παλιότερα είχα γράψει ότι πάντα στις κρατήσεις πολλών ατόμων μας έβγαζε δίπλα δίπλα αλλά το τελευταίο καιρό είναι πάντα διαφορετικές... Για εμένα βέβαια τα 4-8-12-20 ευρώ περισσότερα ή οι διαφορετικές θέσεις δεν είναι Deal breaker γιατί με καμιά άλλη εταιρία δεν βρίσκω εισιτήρια με 80-150 ευρώ πάνε-έλα από Γερμανία στην Ελλάδα και τουμπαλη Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
johnyboy Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 εγώ που πηγαινοέρχομαι κύπρο βρίσκω πιο φθηνά απο ραιαν και ειδικά αν τα θέλω σε κοντινό διάστημα.Αφήστε που τα χριστούγεννα επειδή είχε χιόνι στην θεσσαλονίκη τους πήγαν αθήνα και οδικώς θεσσαλονίκη ενώ εγώ με κόμπαλτ προσγειώθηκα θεσσαλονίκη ίδια ώρα σχεδόν. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ProponitisTouKanape Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Έτσι και εγώ παλιότερα είχα γράψει ότι πάντα στις κρατήσεις πολλών ατόμων μας έβγαζε δίπλα δίπλα αλλά το τελευταίο καιρό είναι πάντα διαφορετικές... Για εμένα βέβαια τα 4-8-12-20 ευρώ περισσότερα ή οι διαφορετικές θέσεις δεν είναι Deal breaker γιατί με καμιά άλλη εταιρία δεν βρίσκω εισιτήρια με 80-150 ευρώ πάνε-έλα από Γερμανία στην Ελλάδα και τουμπαλη Γερμανια-Ελλαδα ειναι πολυ γενικο σαν ταξιδι. Εγω παντως μεχρι 150€ βρισκω πολλες φορες με Aegean-Easy για Αθηνα-Βερολινο (με επιστροφη). Και τωρα εκλεισα με 50€ απλη μεταβαση Βερολινο-Θεσσαλονικη με Easy. μιας και δεχτηκα ενα λαικ σημερα να πω οτι το συστημα αλλαξε, στα τελευταια 3 ταξίδια μου οι ΞΕΦΤΙΛΕΣ μας εβαλαν χωρια - και οχι απο διαφορετικές αλλα απο την ιδια κράτηση... θέλουν να παίρνουν πλέον τα 4€ για θέση απο ΟΛΟΥΣ.... Ετσι απλα Aegean... Το επιβεβαιωνω, ταξιδευε η μητερα μου με την αδερφη μου και τους δωσανε 15 σειρες χωριστα. Βεβαια ολος ο κοσμος αλλαζε αλλα και παλι δεν ειναι λυση. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
paylidis Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Share Δημοσ. 8 Αυγούστου 2017 Το επιβεβαιωνω, ταξιδευε η μητερα μου με την αδερφη μου και τους δωσανε 15 σειρες χωριστα. Βεβαια ολος ο κοσμος αλλαζε αλλα και παλι δεν ειναι λυση. Ακριβως και επειδη ολοι αλλαζουν γινεται χαμος μεσα στο αεροπλάνο μαλωνουν και φωναζουν καποιοι με αποτελεσμα να καθυστερει να φυγει αφου ειναι ορθιος κοσμος και δε καθεται, άλλοι βαζουν χειραποσκευη στο 4 και καθονται στο 24 και στην προσγειωση πανε κοντα ολο το αεροπλανο και δε συμμαζευεται... Ταξιδευουμε σα τα ζωα εν τελει, για αυτό απο εμενα κομμένη.- Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα