paylidis Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 20 Ιουλίου 2017 Ελεγχο παρανομου λογισμικου στο αεροδρομιο ??? Ελεος ....Ποση ωρα ηθελαν για καθε μηχανακι ? Δυο με τρία λεπτά με ένα στικάκι έβαζαν ένα προγραμμα autorun και το έλεγχαν. Και ήταν 10 υπάλληλοι, έλεγχαν ανα δυο και είχαν μαζί και 3 μπάτσους. Με ποια δικαιοδοσία εξακολουθώ να αναρωτιέμαι αλλά δεν έκατσα να ασχοληθώ/μαλώσω γιατί ήξερα ότι ήμουν οκ τη δεδομένη στιγμή. 2
Gkostas2007 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Αυτό δεν έχει σχέση με την αεροπορική και μου το έχουν κάνει μόλις μια φορά πριν 3-4 χρόνια στα πάνω από 150 ταξίδια μου αλλά ήταν από εταιρεία ελέγχου παράνομου λογισμικού που δε ξέρω με ποια δικαιοδοσία ζήτησε να ελέγχει λαπτοπ για παράνομο λογισμικό. Εκείνο το διάστημα είχα μόλις κάνει φορματ κ είχα μόνο τα γνήσια windows κ office ως φοιτητής... δε το έχω ξαναδεί έκτοτε και ελπίζω να μη το ξαναδώ. Καλά δεν παίζει αυτό. Με ποιο δικαίωμα θα ανοιξουν το ΔΙΚΟ ΣΟΥ λαπτοπ; Άλλο το να το βγάλεις απο την βαλίτσα στον έλεγχο και άλλο να σε βάλουν να το ανοιξεις για να ελέγξουν αν έχεις παρανομο λογισμικό. Θα ειχα κάνει φασαρία και ας ειχα τα αυθεντικά. Ας φέρουν εισαγγελέα με ένταλμα να μου το ανοιξουν. Νομίζω έχουν ξεφύγει μερικοι. btw, για τον φιλο που ρωτάει, όπως ειπαν και τα άλλα παιδιά οι έλεγχοι δεν έχουν να κανουν με ράιαν κλπ, αλλά γενικά με το αεροδρόμιο. 2
dtzgr Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δεν θα το επερνα μαζι αλλα 31/8 πρεπει να γινουν καποιες πληρωμες και βαριεμαι να παω στην Τραπεζα ... Γιατί δεν τις προγραμματίζεις από το e-banking; Επίσης, όταν κανεις check-in με την εφαρμογή της Ryan το boarding pass σώζεται offline και η εφαρμογή δεν χρειάζεται πρόσβαση στο διαδίκτυο για να την εμφανίσει ξανά. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις ένα print screen και να την έχεις ως φωτογραφία.
Γιάννης Platano Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 21 Ιουλίου 2017 Γιατί δεν τις προγραμματίζεις από το e-banking; Επίσης, όταν κανεις check-in με την εφαρμογή της Ryan το boarding pass σώζεται offline και η εφαρμογή δεν χρειάζεται πρόσβαση στο διαδίκτυο για να την εμφανίσει ξανά. Εναλλακτικά μπορείς να πάρεις ένα print screen και να την έχεις ως φωτογραφία. Οι πληρωμες βεβαιωμένων φορων δημοσιου δεν προγραμματίζονται . Για την αποκλειστικη χρηση κινητου για rynair αν παθει κατι το κινητο και δεν ανοιγει ουτε ητο print screen σωζει την κατασταση . Απιθανο αλλα δεν μπορει να αποκλειστεί .
mobile_32 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2017 Καλησπέρα, πρίνα από περίπου 1,5 μήνα 'εκανα ένα ταξίδι στο εξωτερικό με Ryan (με την οποία και έχω ταξιδέψει αρκετές φορές). Στο Αεροδρόμιο στην Αθήνα έχουν αλλάξει τις θήκες που βάζεις τις χειραποσκευές για να δείς αν είναι μέσα στα επιτρεπόμενα όρια και απο το κλασσική θήκη που μπίανει απο επάνω η χειραποσκευή (αυτη: https://www.google.gr/search?q=ryanair+suitcase+size&client=firefox-b&source=lnms&tbm=isch&sa=X&ved=0ahUKEwiDyIe3nqDVAhXGaRQKHSMTBVIQ_AUICigB&biw=1536&bih=731&dpr=1.25#imgrc=ckc5YL2Zm7ZsCM: έχουν βάλει νεότερες που ουσιαστηκά η χειραποσκευή δεν μπάινει απο επάνω αλλά απο τα πλάγια (βλέπε εδω: https://www.ryanair.com/gr/el/plan-trip/flying-with-us/hand-baggage-notice Η ερωτηση είναι η εξής: οι χειραποσκευές που έχω (και λογικά αυτές που έχουν οι περισσότεροι) είναι οκ με τις επιτρεπόμενς διαστάσεις, όμως οι περισσότερες βαλίτσες στο πάχος είναι απο 20cm εως 24cm καθώς στη μπροστινή μερία έχουν (συνήθως) και δεύτερο φερμουάρ που δίνει τη δυνατότηα να "μεγαλώνει" μερικά εκατοστά για λίγα παραπάνω πράγματα, οπότε επειδή η βαλίτσα μπάινει πλέον "χωνευτά" για να μετρηθεί, λογικά στα πλάγια θα εξέχει 2cm - 3cm (π.χ. στην παραπάνω εικόνα, η βαλίτσα που δείχνει έχει μπροστά μόνο μια απλή τσέπη με φερμουαρ....) κατα συνέπεια λέτε να παίζει πλέον θέμα και με τισ υπάρχουσες χειραποσκευές αν πέσεις στη περίπτωση? Αύριο το lidl έχει μια βαλίτσα στα 18€ https://www.lidl-hellas.gr/el/prosfores.htm?articleId=2247και δεν ξέρω αν είναι οκ να την αγοράσω ή όχι....
fotodv7 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Έκανα σήμερα check in για δύο επιβάτες και μας έβαλε να κάτσουμε τελείως διαφορετικές θέσεις. Πρώτη φορά μου συμβαίνει αυτό. Πετάω πολύ συχνά γενικά και πάντα καθόμαστε δίπλα δίπλα. Μάλλον θέλουν το 3€ακι για να επιλέξεις θέσεις. Σας έχει συμβεί εσάς;
Speculoos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Μέχρι πριν από μερικούς μήνες όταν έκλεινες κοινό εισιτήριο για 2 άτομα σε έβαζε μαζί στο τσεκ ιν. Πλέον έχει αλλάξει και πρέπει να πληρώσεις για να καθίσετε μαζί. Για την ακρίβεια η ryan επανέφερε το σύστημα που είχε μέχρι πριν λίγα χρόνια. 1
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Ισχύει αυτό. Κ έχει ήδη προκαλέσει σε πολύ κόσμο οργή γιατί δεν έχει πλέον τις τιμές που είχε τότε... την Τρίτη που πέταγε ήταν χωρία ολόκληρες οικογένειες η μια μάλιστα με μικρά παιδιά που ήταν 2 σειρές πίσω από τη μάνα. Και εγώ με ένα συνάδελφο που πέταγα και ήμασταν στην ίδια κράτηση μας έβαλε στην 10 και στην 26 αντίστοιχα. 1
μπιπ μπιπ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Όχι απαραιτητα.μια φορά μου συνέβη.απλα ανταλλάξτε με κάποιον ή κάντε υπομονή.
paylidis Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Όχι απαραιτητα.μια φορά μου συνέβη.απλα ανταλλάξτε με κάποιον ή κάντε υπομονή. ε ναι και γινεται χαμος μεσα στο αεροπλάνο γιατι ολοι θέλουν να αλλαξουν... καλα τα λεει η διαφημιση αλλης εταιρειας, πετα σαν ανθρωπος οχι σα ζωο...
Speculoos Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Κοίτα μέχρι πριν λίγα χρόνια (δηλαδή 4) δεν είχες καν αριθμημένη θέση οπότε καθόσουν όπου προλάβαινες. Οπότε υπάρχει βελτίωση (ακόμα όσοι ταξιδεύουν με ryan κάνουν ουρά 50 λεπτά πριν την επιβίβαση αλλά οκ). Και με τη διαρκή ryanοποίηση όλων των υπόλοιπων εταιρειών η διαφορά στην ποιότητα δε φαίνεται τόσο μεγάλη πλέον.
Gkostas2007 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Παίδες χωρις να θέλω να ειμαι συνήγορος της Ryanair, θα πω ότι ξέρουμε όλοι απο την αρχή με τι εταιρεία πετάμε. Άλλη εξυπηρέτηση θα εχεις απο την Aegean και άλλη απο την Ryanair και αυτό φαίνεται και στην τιμή. Ή πας και δίνεις 50-100 ευρώ παραπάνω στην Aegean και πας σαν άνθρωπος με τον ανθρωπο σου διπλα κλπ ή γλυτώνεις καποια λεφτά και πας λες και ταξιδεύεις με το ΚΤΕΛ μέσω Ryanair... Προσωπικά επειδή το αεροπλάνο για μένα ειναι ενα μεταφορικό που θα μεινω 3 ώρες max μέσα, προτιμώ να πετάξω με Ryanair και την γυναίκα μου να την έχω στην άλλη ακρη του αεροπλάνου και την διαφορά στην τιμή να την δώσω σε ένα καλό ξενοδοχείο, παρά να δώσω παραπάνω λεφτά στην Aegean. Απο κει και πέρα, έτσι κερδίζουν λεφτά και γι΄αυτο έχουν φθηνά εισιτήρια... Προσπαθούν να βρουν τρόπους για να στα φάνε έμμεσα. 2
μπιπ μπιπ Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 25 Ιουλίου 2017 πάντως με astra airlines που πήγα Κυκλάδες από Θεσσαλονίκη πλήρωσα 120 πηγαινέλα και τι καταλαβα; Μια καραμέλα κι ένα αναψυκτικό μου έδωσαν.(ενω στην ellinair μας έδωσαν κι ένα μπισκοτάκι γεμιστό Παπαδοπούλου.ενα μικροσκοπικό).το καλό είναι ότι δικαιούμασταν και βαλίτσα και χειραποσκευη. 1
ProponitisTouKanape Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Παίδες χωρις να θέλω να ειμαι συνήγορος της Ryanair, θα πω ότι ξέρουμε όλοι απο την αρχή με τι εταιρεία πετάμε. Άλλη εξυπηρέτηση θα εχεις απο την Aegean και άλλη απο την Ryanair και αυτό φαίνεται και στην τιμή. Ή πας και δίνεις 50-100 ευρώ παραπάνω στην Aegean και πας σαν άνθρωπος με τον ανθρωπο σου διπλα κλπ ή γλυτώνεις καποια λεφτά και πας λες και ταξιδεύεις με το ΚΤΕΛ μέσω Ryanair... Προσωπικά επειδή το αεροπλάνο για μένα ειναι ενα μεταφορικό που θα μεινω 3 ώρες max μέσα, προτιμώ να πετάξω με Ryanair και την γυναίκα μου να την έχω στην άλλη ακρη του αεροπλάνου και την διαφορά στην τιμή να την δώσω σε ένα καλό ξενοδοχείο, παρά να δώσω παραπάνω λεφτά στην Aegean. Απο κει και πέρα, έτσι κερδίζουν λεφτά και γι΄αυτο έχουν φθηνά εισιτήρια... Προσπαθούν να βρουν τρόπους για να στα φάνε έμμεσα. Πες την αληθεια οτι το επιδιωκεις να εχεις τη γυναικα σου στην αλλη ακρη του αεροπλανου 5
Gkostas2007 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Δημοσ. 29 Ιουλίου 2017 Πες την αληθεια οτι το επιδιωκεις να εχεις τη γυναικα σου στην αλλη ακρη του αεροπλανου χαχαχαχαχα άμα ήταν με Aegean δεν θα με χαλούσε... Τώρα με της Ryanair τις αεροσυνοδούς και το ότι με το ζόρι χωράω στην θέση (αρα δεν μπορώ να δω καμιά σειρά, διαβασω βιβλιο κλπ με την ηρεμία μου) το ένα και το αυτό ειναι 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα